Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Jobbulást!
Én is benne vagyok majd valamikor egy kis iszogatásban.
Közben végre mára felkerült a jegyem külgazdból majdnem egy hónap után, mikor elméletileg a javítási határidő 3 nap lenne... Most a Számvitel és Elemzés aggaszt, az még mindig nincs fent, pedig külgazd előtt 1 nappal írtam.
Tegnap voltam adatbázisokból. Azt tapasztaltam, hogy az SQL-t nem ártott volna jobban átnézni. Maga az adatbázisok rész szerintem nagyon könnyű (külső kulcsok, kapcsolatok, mintaadatok felvétele és adatbázisok bővítése). Az SQL se lett volna annyira nehéz, ha több időt tudok rászánni (gép előtt mindegyik lekérdezés megírása megy, így papiron nagyobb szívás), de szerencsére van egy 1 pontot érő is, ahol meg kell mondani, mit csinál az adott lekérdezés, így szerintem meglesz az is.
Ma meg megyek gazdaságtörténetből, bazz ha nem kerültem volna át a 2003-asokhoz, akkor nyomhatnám a kultúratörténetet inkább.
Viszont ebből állítólag már szóbeli van, kíváncsi vagyok milyen lesz (főleg hogy jelenleg még nulla a tudásom belőle
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont ebből állítólag már szóbeli van, kíváncsi vagyok milyen lesz (főleg hogy jelenleg még nulla a tudásom belőle
).