Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Jobbulást!
Én is benne vagyok majd valamikor egy kis iszogatásban.
Közben végre mára felkerült a jegyem külgazdból majdnem egy hónap után, mikor elméletileg a javítási határidő 3 nap lenne... Most a Számvitel és Elemzés aggaszt, az még mindig nincs fent, pedig külgazd előtt 1 nappal írtam.
Tegnap voltam adatbázisokból. Azt tapasztaltam, hogy az SQL-t nem ártott volna jobban átnézni. Maga az adatbázisok rész szerintem nagyon könnyű (külső kulcsok, kapcsolatok, mintaadatok felvétele és adatbázisok bővítése). Az SQL se lett volna annyira nehéz, ha több időt tudok rászánni (gép előtt mindegyik lekérdezés megírása megy, így papiron nagyobb szívás), de szerencsére van egy 1 pontot érő is, ahol meg kell mondani, mit csinál az adott lekérdezés, így szerintem meglesz az is.
Ma meg megyek gazdaságtörténetből, bazz ha nem kerültem volna át a 2003-asokhoz, akkor nyomhatnám a kultúratörténetet inkább.
Viszont ebből állítólag már szóbeli van, kíváncsi vagyok milyen lesz (főleg hogy jelenleg még nulla a tudásom belőle
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont ebből állítólag már szóbeli van, kíváncsi vagyok milyen lesz (főleg hogy jelenleg még nulla a tudásom belőle
).