- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Jobbulást!
Én is benne vagyok majd valamikor egy kis iszogatásban.
Közben végre mára felkerült a jegyem külgazdból majdnem egy hónap után, mikor elméletileg a javítási határidő 3 nap lenne... Most a Számvitel és Elemzés aggaszt, az még mindig nincs fent, pedig külgazd előtt 1 nappal írtam.
Tegnap voltam adatbázisokból. Azt tapasztaltam, hogy az SQL-t nem ártott volna jobban átnézni. Maga az adatbázisok rész szerintem nagyon könnyű (külső kulcsok, kapcsolatok, mintaadatok felvétele és adatbázisok bővítése). Az SQL se lett volna annyira nehéz, ha több időt tudok rászánni (gép előtt mindegyik lekérdezés megírása megy, így papiron nagyobb szívás), de szerencsére van egy 1 pontot érő is, ahol meg kell mondani, mit csinál az adott lekérdezés, így szerintem meglesz az is.
Ma meg megyek gazdaságtörténetből, bazz ha nem kerültem volna át a 2003-asokhoz, akkor nyomhatnám a kultúratörténetet inkább.
Viszont ebből állítólag már szóbeli van, kíváncsi vagyok milyen lesz (főleg hogy jelenleg még nulla a tudásom belőle
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- GL.iNet OFF topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Le Mans Ultimate
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- Abit Siluro Geforce 4 ( Nvidia Geforce 4 Ti4600) -- RITKA --
- Canopus Spectra X20 ( Nvidia Geforce 3 ) -- RITKA --
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Asus VivoBook W11 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont ebből állítólag már szóbeli van, kíváncsi vagyok milyen lesz (főleg hogy jelenleg még nulla a tudásom belőle
).