Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deljén

újonc

Helló!
    Nekem nagyon hiányzott, hogy semmit nem találtam ahol lett volna bármi a 2017-es záróvizsgákról.Azok,
    akik régen kezdték a sulit, mindig ezzel kezdenek. Nézzünk szét mit írnak a zv-ról.
    OK. Meg kell csinálni. Ez az egyik. Néhány alapvető dolog, amivel nem voltam tisztában. Mennyi időt szánjak a felkészülésre?
    - Én 2 hónapot adtam rá. Éppen hogy elég lett, úgy mentem oda - ha neked is ez a célod - hogy végül is mindegy mit húzok. De ez a 2 hónap minden hétvégét betakart, és minden nap munka után 1-2 tétel. A vizsga reggelén - bár én terveztem,- már úgysem tudsz tanulni. 2000-ben kezdtem, mindent újra tanultam. Reggel 8-kor kezdődött.
    1 tanács, bár ha sokan olvassátok ne vesszetek össze rajta. Elsőnek menni jó, ha tudsz sokmindent. Akkor nem zavar amíg a többiek prezentálnak. Gyorsan kidolgozod, és elkezded. (ez csak a legeslegelső emberre igaz, a többiek szokjanak hozzá a gondolathoz, hogy miközben körmölnek valaki felel.)
    Prezi : Gyorsan lefut, tényleg szinte csak néhány mondatot kell róla mondanod (fejezetcímek?) illetve a kérdésekre a válaszok - ha voltak kérdések.
    A-B kicsit szerencse kérdése, mit húzol, DE bármit is, mindeképp írj. Ami eszedbe jut. Jelentkezel, átnézik, 1-2-3 kérdés, és végeztél. Sok minden benne van a feltöltött kidolgozásokban, persze nem minden. De, ha ezt tudod, rendben vagy. By the way : a 2015-ös vizsgasorban a 16B is megváltozott.
    Ami tételt kihúzott valaki előtted, az már nem került vissza a kupacba - legalábbis nálunk.Ez is lehet cél.
    Remélem segítettem.

Új hozzászólás Aktív témák