- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivory
csendes tag
23-ra vettem fel én is, de nem tudom hogy eljutok-e vizsgázni.
Nekem nincs könyvem belőle, állítólag az a Távközlés csak valami kiegészítő..Nos, nem igazán emlékszem már hogy konkrétan mi volt, ugyanis 3 felügyelő tanár volt bent és esélyem sem volt lefényképezni. Elmélet és számolás volt. Én az iliasos hallgatói segédletből készültem, na az nem ér semmit, vagy csak keveset... igazából nem tudom miből érdemes készülni. Önértékelő tesztet is érdemes szerintem átnézni.
Beszéltem még régebben egy sráccal... az említette hogy elég szívós a tárgy, és a tanár is mondta egyszer nekik órán hogy aki nem ment el terepi mérésre azoknak nem sok esélyük van a vizsgán. (szerintem ez túlzás, mindenki nem tud elmenni mérésre, de mondom, én is csak hallottam) Amúgy én inkább leülök megtanulni amit kell minthogy elmenjek Balatonra vagy akárhova ott egy napot méricskéljek utána hosszú hetekig bajlódni a jegyzőkönyvvel stb stb... Csak valaki mondja meg hogy mit tanuljak meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest