Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivory
csendes tag
23-ra vettem fel én is, de nem tudom hogy eljutok-e vizsgázni.
Nekem nincs könyvem belőle, állítólag az a Távközlés csak valami kiegészítő..Nos, nem igazán emlékszem már hogy konkrétan mi volt, ugyanis 3 felügyelő tanár volt bent és esélyem sem volt lefényképezni. Elmélet és számolás volt. Én az iliasos hallgatói segédletből készültem, na az nem ér semmit, vagy csak keveset... igazából nem tudom miből érdemes készülni. Önértékelő tesztet is érdemes szerintem átnézni.
Beszéltem még régebben egy sráccal... az említette hogy elég szívós a tárgy, és a tanár is mondta egyszer nekik órán hogy aki nem ment el terepi mérésre azoknak nem sok esélyük van a vizsgán. (szerintem ez túlzás, mindenki nem tud elmenni mérésre, de mondom, én is csak hallottam) Amúgy én inkább leülök megtanulni amit kell minthogy elmenjek Balatonra vagy akárhova ott egy napot méricskéljek utána hosszú hetekig bajlódni a jegyzőkönyvvel stb stb... Csak valaki mondja meg hogy mit tanuljak meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7000MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest