Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13629) optikus válasza Gyuri27 (#13625) üzenetére


optikus
senior tag

en jartam mar ugy hogy vettem az edigitalban egy fenykepezot, eleg ritka es draga darab volt (sztem 1 dbot adtak el osszesen azt is en vettem meg ;) lenyeg hogy magyar leirast nem kaptam. nagyon nem is izgattam magam rajta, mert ugy se ernek sokat. aztan par honap mulva lattam hogy a magyar leirast kulon aruljak 5e ft-ert. na mondom ezt a ziccert nem hagyom ki kerek egyet, de ingyen.
bemegyek mondom a muksonak mi az abra kene nekem egy ilyen leiras. hat ja, van, 5e-ert. aha, acsi nem kaptam a gephez, de most vehetek penzert, hogy is van ez? vakarta a fejit hogy hat vegul is igazam van. elment a fonokokkel megbeszelni a dolgot. visszajott, oke kapok, de nem ingyen mert olyat nem tud a rendszeruk, es kiallitott egy 1ft-os kedvezmenyes szamlat, amit nem kellett kifizetnem (asszem akkor meg volt 1 ft), igy lett egy leirasom. :R egyebkent egesz jo kis leiras volt, pofas kis konyvecske, kultur kiadasban helyesen forditva.

Buy books not gear.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.