Új hozzászólás Aktív témák

• Ubul86

őstag

válasz FőDudu #112158 üzenetére

"Mondjuk kivancsi lennek tud-e neman mukodni az atlag 'lajtos' hasznalattal amit egy bongeszo/spotify/office felhasznalas okoz."

konkrétan néma, 50-60 fokos cpu-val csendes üzemmódban, épp KillHates jelzett néha, hogy na, épp beindult a venti kb ilyen 3-4 perc működés közben, kb 1800 fordulaton. A Cooler Master Notepal U3 jóval hangosabb alatta pl :) Amikor épp nála voltam kicsit több ideig, akkor leültem kicsit netezni, több tab volt megnyitva, facebookkal, youtube-bal, általános felhasználással

Közben Attila észrevette, hogy a G-Helperben van ventillátor szabályozó is (lehet nemrég került bele?), úgyhogy igazából szabályozható ott is már, egy nagyon alap, minimális fordulatszámra téve is alig van hangja.

Megj: amúgy most a ciripelés fel se tűnt, pedig ment benchmark is, a Dune Awakening-es. Valószínűleg olyan környezeti "zaj" volt körülöttem nála, ami alapból nem feltűnő, de elnyomta azt is. Mind a korábbi Lenovo Legion - Acer V7 vonal jóval hangosabb volt - de még számomra nem zavaró módon. (egy korábbi HP Gaming , 1660 maxQ-s verzióról nem is beszélve, ami viszont már idegesítő visitó hangot produkált, még ilyen 20-21-es évek környékén)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés