Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angelland13
tag
Sziasztok. Csak és kizárólag classic wowozáshoz milyen laptopot ajánlanátok, ami 40 fős raideken is nyújt játszható fps-t? Ez a minél olcsóbb annál jobb kategória, de jó legyen 3-5 évig.
-
Angelland13
tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Classic WoW/Civ 7 meg ehhez hasonló játékokkal szeretnék néhanapján játszani is. Úgy tudom a Pro jobb ilyen felhasználásra.
-
Angelland13
tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Akkor valszeg jó lesz nekem a Macbook Pro M1 egyelőre.
-
Angelland13
tag
Minden laptop ilyen 3-400.000 HUF környéki árkategóriában forrósodik és hangos és szar üzemideje van és folyamatosan töltőn kell legyen, ha mondjuk nem böngészésre, hanem videóvágásra/szerkesztésre használja az ember?
-
Angelland13
tag
válasz
peet05
üzenetére
LENOVO LOQ Gaming 15AHP9 - ezt 300-ért meg lehet kapni Alzában, újonnan. 3050 van benne 4050 helyett. Szerintem a Classic WoWhoz az előbbi is too much. Na most akkor ez áll szemben egy M1 Pro vagy M2 Pro-val 16gb-os kivitelben. Ez a Lenovo mennyire égeti szét a lábamat, ha ölben tartanám?

-
Angelland13
tag
válasz
BalageK
üzenetére
HA-n konkrétan egy 16 GB-os M1 vagy M2 van és az is drágácska. Írtam este pár oldalnak, amit találtam "használt macbook"-ra rákeresve, várok még válaszokat tőlük de máskülönben tanácstalan vagyok, hogy honnan szerezzek be egy ilyet, persze megbízható forrásból. Ma szépen elkezdek kutatni ilyen árkategben Windows-os laptopokat, csak, hogy legyen fogalmam róluk.
Készítettem egy szűrőt arukereso-n: https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/f:amd-ryzen-5,amd-ryzen-7,apple-m2-processzor,16-gb,ddr5-memoria,kepfrissitesi-frekvencia-144-hz,kepfrissitesi-frekvencia-120-hz,kepfrissitesi-frekvencia-165-hz,ar=0-370000/?orderby=1
Jók a szűrő beállításaim, illetve ezek közül van valami igazán jó buy? -
Angelland13
tag
Utánajártam, 8gb elég kell legyen.
1.) Mivel M2 úgy látom már csak használtan elérhető, hol javasoljátok, hogy vásároljak? Biztonság a legfőbb szempont számomra.
2.) Illetve ha látok Macbook Pro M2 hirdetéseket, de más-más méretű kijelzőben, az számít valamit a gép teljesítményében? Feleségem Macbook Air-je 13,3`` és az nekem bőven elég lenne.
3.) Ugyancsak látok más évjáratú hirdetéseket ugyanolyan Macbook Pro M2-k között, itt mire figyeljek? Számít valamit? -
Angelland13
tag
válasz
BalageK
üzenetére
Macbook Pro M2-ben gondolkodom, a keret bővült időközben de bonyolult a helyzet, röviden felvázolom azért: adott a feleségem Macbook Air M1 2020 13 inch gépe, amitől megválna, helyette szüksége van egy asztali gépre vagy laptopra, amin tud Adobe termékeket jól futtatni (grafikai munkákra), illetve nekem is kéne egy PC vagy laptop, amin tudok WoWozni. A keret 400e huf, de benne van az is, hogy beszámíttatjuk a meglévő MBA-t, amit egyelőre passzolok, hogy mennyit ér (95%-os akksi, 120 ciklussal).
Kérdés: nyilván látom, hogy a MBP M2-vel tökéletesen fut a retail WoW is, szal a Classic nem fog gondot okozni neki, fogyasztását tekintve a legjobb megoldás, sokat bír az akksi full töltéssel, halk, gondolom nem forrósodik annyira, szal kb a tökéletes választás lenne számomra. Elképzelhető, hogy kiesik a keretből, tudván, hogy venni kell Mac-es egeret hozzá pluszba, ami nem tudom mennyibe kerül, illetve nem tudom, hogy sima mezei monitorra lehet-e csatlakoztatni (mac analfabéta vagyok kb, de könnyen tanulok!
), de lehet nem is lenne szükség monitorra csatlakoztatni. Szal a kérdésem az, hogy Macbook Air M2 az mennyivel szarabb ilyen tekintetben ha a fogyasztás, halkság, nem forrósodás és WoW futtatása a szempont? Mintha úgy olvastam volna, hogy az Air-ben nincs venti, szal jobban forrósodhat. Szeretném repülőn használni, szóval szempont, hogy ne égesse a lábam 
Valamint az MBP M2-nél 8gb ram nem kevéske? 16gb-tal már a kereten kívül esik.Hálásan köszi a segítséget és a meglátásaitokat!

-
Angelland13
tag
válasz
BalageK
üzenetére
Ohh, feleségemnek van egy használatlan 2020-as Macbook Air M1, de az nem a Pro változat. Lényegtelen számomra, hogy mac vagy windows laptop, csak a WoW fusson rajta jól. Megpróbálok M1-2-es Macbook Pro-kat keresni, de tudnál segíteni benne, hogy hol érdemes ezek után nézni? És ez a Pro változat valóban annyira pöpec, hogy a WoW-ot jól futtatja, akár sok addonnal is? Illetve ha jól tudom, akármilyen egeret nem lehet használni machez, márpedig a játékhoz kéne egy valamirevaló.
Valamint érdekelne az is, hogy áram szempontjából egy PC vagy egy ilyen laptop napi szintű töltése fogyaszt többet.
Köszi a segítséget! Bejön ez a Macbook Pro lehetőség, ha a keretbe belefér.
-
Angelland13
tag
válasz
Angelland13
üzenetére
Erre valaki?
-
Angelland13
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy saját laptopot, felhasználás szempontjából rendkívül egyszerű a képlet: böngészés, torrentezés, youtube/twitch és egyetlen egy játék: Classic Hardcore WoW. Ennek a játéknak rendkívül alacsony a gépigénye. Mindenképp új laptopot szeretnék vásárolni, keret pedig minél olcsóbb annál jobb.
Kaphatnék némi ötletet, hogy hol kezdjek el keresgélni ilyen felhasználásra budget laptopot?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Muerte