- Fórumok
- Notebookok
- Gaming notebook topik
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
veterán
-
RM007
veterán
Nagyszerű, ez is bizonyíték arra nézve miszerint nem egy nyakba való ékszerecske mit a Gemini AI nevetgélve ecsetelt, hogy az nem az amire gondolok az egészen más.

Aztán kitartásom után jött a beismerés.
Nálam is ahogy néztem a Wifi kártya mellé menne a bill. alá, ott van egy üres pcie port. Hát remélem jó lesz. Aliról jön a kártyatartó és a 2 sd kártya meg az apróról. Alig várom a tesztelését.
Ha meg kiderül hogy a csatlakozó ennél sem passzol majd keresek más munkát a kártyáknak. Az adapter nem volt drága, akkor azt lenyelem.Köszi hogy ezt megosztottad velem.

-
RM007
veterán
Jó akkor én is ugyanúgy próbálok eljárni a jövőben. Csak arra utaltam hogy manuálisan nem tudom már megnyitni. Elzárták piszkálás elől.
Közben én is ránéztem a régi laptopomra mi akkor a helyzet. Volt némi csiszolás itt-ott. Jelenleg ezt tudtam kihozni belőle. Habár FSR+LS felállásban mindent visz a kicsike.
-
RM007
veterán
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Az a baj, hogy a legolcsobb telefonban is jobb a kamera. Ez mar szegyen.
Hp laposomban 5mp, Macbook Pro meg kb fenyevekkel jar ezek elott.
Razeremben is 1080p, de az egesz normalis.Amit itt fentebb a forumtars berakott az egy hanyadek, csak nem. akartam lefikazni az uj gepet.
-
Lalikiraly
addikt
-
consono
nagyúr
-
Mydgard
tag
-
echterion
nagyúr
Nyilván, csak azért írtam, hogy árnyaljam a képet, mondhatni, bővítsem a látóteret. Ettől még persze a több jobb, főleg, ha valaki évekig akarja nyüstölni az adott vasat. Persze folyamatosan fejlődnek ezek a képkockageneráló eljárások, így azért tovább ki lehet majd húzni egy 6-8GB-os vga-val is, minden az igényektől függ, egy 3050-nel is lehet játszani kb. minden játékkal, a megfelelő beállításokkal.
-
Juhaszatti
addikt
-
Juhaszatti
addikt
Nagyon sok játék van úgy megírva, hogy addig terpeszkedik a VRAM-ban, ameddig tud. Persze bizonyos határig. Pl a 6GB-on 5-öt eszik, a 8-on 7-et, a 12-ből meg becsócsál 10GB-ot, közben meg a futásteljesítményben vagy a megjelenített képben semmi különbség nincs. Nem véletlenül szidják már nagyon régóta a játékokat az optimalizáció hiánya miatt, sajnos ebben is tetten érhető a dolog.
-
echterion
nagyúr
Nem mindig használja ki egy adott játék az összes, általa lefoglalt vram-ot, sokszor, csak befoglalja, de egy részét nem is használja.
Nekem nincs most 6GB-os gépem, de itt egy 2021-es TUF gépen a War Thunder, high beállításokkal. Nekem ez nem úgy tűnik, hogy kevés lenne a 6GB.
-
RM007
veterán
-
RM007
veterán
Ezért szoktak fémpasztát rakatni a proci alá, fölé, közé na izé a paszta helyett, és lesz az 70C+- terhelve.
Megjártam volt mikor ment alá, csak hát szerettem szétszerelni a lapost, nyúlka-piszka ezért leszoktam róla.(Én fénykoromban 4.0Ghz és -120mv alatt toltam a procit 8 magon 57W körül fém nélkül 80C környékén emlékeim szerint. Majd visszanézem.) Kellett neki az UV is.
#111599 KillHates:
Jó, de ettől még messze vagyok. [link]
Sajnos még izgulok rá. 
-
Muerte
Topikgazda
-
MaxxDamage
félisten
-
Muerte
Topikgazda
-
Muerte
Topikgazda
-
RM007
veterán
-
RM007
veterán
Én nem nagyon játszottam soha neten másokkal, de vagy másfél - két éve felmentem egy régen megvett STAR WARS Battlefront II multi élmény és teszt kedvéért az adott szerverre és egyszer sem akadt be a proci, sőt volt ott rendesen fps kimutatás. Hát tettem is a megjegyzéseket miszerint a proci számítási feladatait segíti a túloldal is. Itt ott egy robbanás és vele járó fps esés nem kerülte el a figyelmemet, sem az akkori szép grafikai környezet. Szóval érdekes a téma.
Aztán azt is megfigyeltem jelen hogy a i9-9900K proci nem nagyon szeret 300fps magasságában dolgozni. Sebaj 1080p medium helyett ha kell majd teszem hard-ra és már majdnem hibátlan a vga kihasználás. 2K jelenleg teljesen ok szinte mindenhol kihasználásban a jelen asztali kártyám mellett. Persze itt is tudni kell azt mivel és milyen környezetben játszom.
-
RM007
veterán
Játékfüggő mikor lesz kevés a 4/8. Kihagyva a sok száz fps-t és képfrissítést igénylő sport játékokat nem igazán vettem észre hogy bárminél is bekavarna úgy a proci hogy zavarna a játékban. Habár mindig is monitoroztam az sem zavart sosem ha nem pörgött százon a vga, sem ha a proci keményen adta. A hőfok, melegedés ami szúrta inkább a szemem ha kellett.
Eddigi legnagyobb élményem, és erről régen sokat posztoltam itt a CP2077 volt amit az i7-4940mx és quadro p5200 (olyan gtx 1070 fölé szint sok vrammal) kártyával nyomtam majdnem végig hibátlanul átlag 40fps szinten(graf letekerve)....beérkezve a belváros sárga zebrás legsűrűbben telerakott mpc-s résznél lett 30fps akkor 2020 táján. Tudom ma már ugyanaz nem menne, sokat változott a játék környezet. És igen ott lehetett érezni 60Hz monitor mellett, hogy már nem okés a játék. Megy ott is csak néha mintha beakadt volna.

Itt van a több hónappal ezelőtti Black Myth Wukong Benchmark Tool tesztem egy asztali rtx 3080Ti kártyával a régi laposommal (4/8). ((Nem keresem itt vissza, a másik laptopon van minden.)) Maga a benchmark hibátlanul lement alacsony fps mellett, a játékot sosem futtattam, és sorolhatnám. Szóval játékfüggő mikor válik használhatatlanná a nagy öreg. Kifejezetten fps kedvelő vagyok, annál eddig még nem csalódtam sosem. Nyáron alaposan letesztelem kíváncsiságból mit tud hozni jelen pár komolyabb játék közben olyan vga mellett amit bizony nagyon nem oda terveztek.

-
peet05
senior tag
-
consono
nagyúr
-
MaxxDamage
félisten
-
Bedepi
tag
-
Bedepi
tag
Az 1000-es széria volt az nvidia szerintem legjobban sikerült szériája. Mind asztali, mind laptop-os fronton. Az egyetlen szériájuk volt, ahol nem nyílt nagyra az olló az asztali, és a mobil variáns között. kb 10% volt a különbség. Ez kb az 5090-nél 60% lesz a laptophoz képest, csak így hasra ütésre. Ameddig meg lesz fsr támogatás játékhoz, addig nagyon szégyenkeznie sem kell. Mellesleg nem kellett új reaktort nyitni hozzá Pakson.
-
RM007
veterán
-
Zoolee19
senior tag
-
Zoolee19
senior tag
-
Smithy87
senior tag
-
BalageK
tag
-
BalageK
tag
-
Juhaszatti
addikt
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
-
baro32
aktív tag
Igen láttam olvastam aktív vagyok az oldalon mindig figyelem hogy mi történik itt

Az esetedben látom igen nagy volt az ugrás biztosan meg is érte gondolom.
Tudod én szeretek elég sok játékot kipróbálni játszogatni és én arra törekszem hogy legalább ~5évenként be újítsak hogy elfussanak az új címek is.
Ilyen esetekben mindig sajnálom a lecserélt laptopomat mivel vigyázok mindig mindenemre de hát most nem tarthatok mindig mindent meg állandóan és én nem vagyok az az ember aki azért cserél le valamit mert elromlott vagy nem működik rendesen ezt a környezetemben élő emberek látják s tudják is. -
baro32
aktív tag
Nem is gondoltam ezt leszólásnak

Tudod mikor gtx1070-em volt és nézegettem a gépigényeket akkor az jött le annak idején hogy amihez minimum az asztali gtx660-an kellett oda jó volt a mobile 1070 magas felbontáson én ebből indultam ki.
Amúgy régebben engem is vonzott elméletben ez a Laptop upgrade mert figyelem itt hogy páran tudtok cserélni CPU és GPU-t a laptopjaitokban de még jó hogy nem mentem bele mivel látom hogy mára vége ennek az ágazatnak is. -
baro32
aktív tag
Oké rendben mivel nekem PC-m soha az életemben nem volt , én Laptopos voltam mindig is ezért nézd el nekem hogy nem pontosan fogalmaztam de megnyugtat hogy nem beszéltem mellé mivel a fórumtárs olyan laptopot keres ami egy játékhoz kell aminek gtx660 a gépigénye és ha olcsóbban szeretné megúszni ezt akkor egy gtx1070-nel nem lőhet mellé

-
MaxxDamage
félisten
-
RM007
veterán
De azzal voltak a gondok miután találtam rá olyan vbios-t amivel rendesen feljött a kártya.
Alapvetően ott volt a baj, hogy 150W-os volt (erősebb változat, nem maxq) a kártya, pedig p5200-ból létezett alacsonyabb TDP-s változat is csak nem jutottam hozzá, nem tudtam szerezni hozzá megfelelő vbios-t sem, alacsonyabb TDP-set. Senki nem töltött fel olyat, a mesternek sem volt. A laptop 130W fölött terhelve huzamosabb ideig nem bírta a vga körül, értsd ha egy pillanatra felugrik a fogyasztás 160W és hasonló az nem baj, csak ha tartani akarja. Erre találtam aztán megoldást az NV panel beállításaiban és nem engedte kritikusan sokat zabálni, visszafogta mikor kellett. A történet dióhéjban..............
( [link] , [link] , [link] , [link] ) A 4. utolsó linkben szerepel a megoldás.
A 16GB vram szép látvány volt.
Ezután jött a quadro rtx 5000. Itt is melléfogtam, mert a 2 létező változatból a rosszabbikat húztam be, azt tudtam kifizetni használtból. Azzal is volt előrelépés. Miért? felment az MSI 80W bios és nem kellett még drivert sem írni, mintha hozzá készült volna. Na az másik történet, hagyjuk.

Akkoriban semmi nem számított csak sikerüljön akkor is ha közben mindenkin végiggázolok. Valami nagyon egyedit nekem tetszőt akartam jó teljesítménnyel.

Ma sem változott nálam, csak annyiban, hogy nem minden áron.
[link] Ezt is visszakerestem. Itt találsz több pontszámot a utolsó mxm kártyámról. Támpont a laptopom utolsó ápgrédje meddig tudtam elvinni laptopkártyával.
Ebből kell olyan változat aminél nincs bütyök az oldalán és tökéletes lesz. -
Muerte
Topikgazda
-
Csupati
őstag
-
RM007
veterán
Gratula.
Én mint tudod tudtam használni hasonló hardverral előbb egy gtx 1070-es majd egy quadro P5200 -as és később egy quadro rtx 5000-es kártyát is. Voltak előtte is versenyzők. Rengeteg szenvedés volt, mindegyik esetében kellett új vbios a kártyára.Az a proci megfelelő vga-val ennél sokkal többre képes. Ráérsz ezzel később is ha meggondolnád magad tervezésileg még ezzel a laptoppal. Bár ezek olyan kalandok lennének amit sokan inkább elkerülnének. Nem garantált, kockázatos, és ár teljesítmény szempontból, hát nem is tudom ma már talán nem megérős. Persze mondtad ez lesz az utolsó upgrade, értem.
Lényeg amire kell arra jó és mindegy mennyi pont.
-
Muerte
Topikgazda
-
maximilian4
addikt
-
RM007
veterán
-
maximilian4
addikt
-
MaxxDamage
félisten
-
Muerte
Topikgazda
-
MaxxDamage
félisten
-
Csupati
őstag
-
RM007
veterán
Nálam úgy volt az MSI GT70-nél hogy a quadro p5200 pl msi vbios mellett annyira lassan bootolt be, hogy gyakorlatilag használhatatlan volt, illetve meg sem tudtam nézni az eszközkezelőt, nem bírtam kivárni mi a helyzet. Lehet mert 160W-os volt. Egy clevo vbios féle vált be úgy hogy a driverben manuálisan kikerestem azt a 4 sort ahol a kulcsot meg kellett változtatni msi-re. A fájl-ban megnéztem alul és felül meg a helyén átírtam.
Persze nem volt szabad elindítani a 150W-os kártyát mielőtt az MSI AB-ben le nem korlátoztam a fogyasztást, ha jól emlékszem UV-val. Ellenkező esetben mindig újraindult a laptop mikor túlfogyasztott. 130W felett kikapcsolt.
Már rég volt, nincs jelen pill. előttem a driverben maguk a kulcsos fájlok, van belőle sok, mert minden laptop márkának ott a verziója...ja INF fájl. De ha pl az én esetemben annál a kártyánál ha nem az MSI féle inf-ben találtam meg az MSI kulcsos sort az is jó volt csak be kellett írni. Több lehetőség is működött.
Azt hiszem belegabalyodtam most ebbe. Nem várom vissza azt a korszakot, de ha muszáj lenne rögtön ráéreznék.
-
Csupati
őstag
Csak a precision sorozatnál van ez, az Alienware, msi gépekben gond nélkül megy, és nem a legacy/uefi bios miatt.
A másik eset az LVDS és Intel hd hiánya tud még kellemetlen meglepetést okozni, ezért van hogy az M15X (1.gen intel procis) gépben max 980M hajtható, bár ottis vannak korai alaplapok edp csatival is de edp kábel már nem készült hozzá.
A HP meg megint más kategória mert ott az alaplapon van a vbios és a kártyán nincs is bios chip. -
Muerte
Topikgazda
-
MaxxDamage
félisten
-
Muerte
Topikgazda
-
RM007
veterán
-
baro32
aktív tag
Ezt én nem nagyon tudtam amikor vettem itt az aprón valamikor 25ezret fizettem érte kaptam táskát és egy dokkolót is hozzá kimondottan azért vettem meg hogy legyen egy tartalék gépem amit nem kell féltenem mikor a padlásra fel kell mennem állítgatni a WIFI ROUTERT mert csak wifi van és ha nem tudok úgy csatlakozni akkor nem szerettem a drágább gépeket a padlásra vinni

-
baro32
aktív tag
-
RM007
veterán
Sok évvel ezelőtt vettem az Ebay-en egy Quadro RTX5000-es kártyát. Fél áron árulták, persze úgy is nagyon drága volt. Akkoriban még nem számított ez a kiadás, nagyon egyéni laptopot akartam építeni a lehető legnagyobb teljesítménnyel megpakolva, mint mostanság. A kártyát benéztem, nem fért a helyére.......(megoldódott)....volt abból olyan változat is ami befért volna csak nem árulta senki emberi áron. Arra volt, lehetett tenni olyan bios-t amivel a laptop 100%-ban a sajátjának látta. Nem kellett semmi mokkolás, driver simán felment. Az egy rtx 2080 mxm kártyának felelt meg igaz a bios 80W volt csak. Ha egyszer lesz rá pénzem és látok olyat tuti veszek még egy olyat és beszerelem a régi vasba.

-
MaxxDamage
félisten
-
Muerte
Topikgazda
-
Muerte
Topikgazda
-
Csupati
őstag
-
KillHates
félisten
-
KillHates
félisten
-
RM007
veterán
Két dolog van.
1, Ebben a prociban meghalt az igp, a grafikus készlet kimúlt egy áramszünet után. Azért megy mert mxm kábelről kapja a kakaót.
Észrevettem a hűtésen a változást ekkor tűnt fel a dolog. ((Ennek a procinak felbecsülhetetlen értéke lett))
2, Van egy pici rásegítés, hack, a cpu hűtőn.....kivitelezés a mester műve.
Sok éves történet már. A lényeg simán elvagyok ezzel a régi hardverral bármilyen szerepben, máshogy szólva nem maradok le semmiről.
És persze nincs alatta, mellette semmilyen rásegítés pl. mint laptophűtő.Max 57W amit tud. Volt idő, még egészséges korában igpu mellett, hogy XTU segítséggel 60+W fogyasztást is bekajált egy ideig, ez sajnos ezzel a balesettel megszűnt.
Most nézem az XTU törölte az UV-t nem is volt alatta semmi.
Na észre sem vettem.....ja ezért nem futott végig 100%-on. És csak 3800 Ghz a magokon, rögtön javítani fogom.Amúgy van tartalék procim, ha valami történne ezzel kapcsolatban.

(Ami még lemaradt: dlss quality-ban játszom mindig)
-
Csupati
őstag
-
RM007
veterán
Hát én nem úgy veszem észre eddig a DTR mxm kapcsolat szerelem úgy összehozná az embereket.
Talán tényleg majd most. Tudok pár emberről akik megpróbálták és nem jött nekik össze. Fogalmam sincs min buktak mikor minden adott volt miután nálam működőképes lett. Onnantól nem kompatibilis a dolog mikor az eszközkezelőben piszkálni kell, de végül is tiszta sor az egész mert működik. DTR gépeknél adott a nyitottsága miatt az egyedi bios is, ha ott valamit át kell állítani semmi gond. Nálam is főleg quadro volt, a mostanit mit nyomkodok is azzal vettem. Minden mást mellé proci, memória külön kellett beszereznem hozzá.
Unreal Engine 5 játék demók is futnak szépen megfelelő vga támogatással. Szerintem a fentebb általam írt készülő játékok majd mindegyike játszható lesz vele akár max beállítás mellett. Engem az Intel 13.-14. gen processzorai nem érdekelnek. Menjen az a benchmark huszároknak.
Az rtx 5xxx-es széria asztali vga meg nagyon izgat vajon mekkora veszteséget fog generálni a jelen helyzetemben. Szükségem jelenleg nincs rá. Van még izgalom hátra meglévő és soha nem volt más vasaimmal.
Később nyugodtan vágj bele a DTR témába, KillHates kollégánál talán még ott van egy p751Tm1 clevo laptop eladásra, ha azóta nem történt valami, de nem lesz nehéz szerezned olyat később sem. Még a ventilátor dologban is tudna neked segíteni ha nem lenne licensz rá. Ez engem is érdekelni fog csak most eléggé le vagyok égve, későbbi időre tartogatnám ezt a kalandot a másik clevo laptopomhoz.
-
RM007
veterán

Ehhez hozzátéve aztán kiszolgáltatottá is vált az ember, ha valami akár a gyártó jóvoltából direkt vagy sem félresikerült termékké lett. Friss hírek. Hardverhiba esetén cserélhetsz mindent ergo jó ez a profit orientált piacnak, többet költesz. Na most ráfogják a vásárlókra miért lett ez, de nem a mi hibánk hogy így alakult a történet. Szép fokozatosan faroltak ki mellőle. Kulcs szó a degradálás minél hamarabb. -
MaxxDamage
félisten
-
Csupati
őstag
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
Csupati
őstag
Sajnos egyre kevesebb MXM kárty van, és baromira felment az áruk, van aki egy 980m ért is képes 100k-t elkérni máskor meg hasonló áron Clevo 2080-at kapni.Plusz az elérhető kártyák is inkább Kínai verziók, nem gyárik.
Az egy lehetséges megoldás amit RM kolléga használ, (mondjuk Clevonál nem lesz belső kép intel hd hiányában) és ráadásul a GT70 is haswell, amellé gondold el egy 3080TI desktop párosul milyen bottleneck lehet a CPU, DE müködik! -
MaxxDamage
félisten
-
peet05
senior tag
-
thomasa
senior tag
-
KillHates
félisten
-
Csupati
őstag
-
RM007
veterán
Valamelyik topikban már láttalak valami hasonló felállással. Mondtam is magamnak, ebből még tesó is lehet.
Jelenleg a régi fekete MSI GT70-es laptopomat nyomkodom távol hazulról(nosztalgia), játék még nem volt sok teendő miatt, talán este beizzítok valami könnyed félét mint pl a Starfield.
Csak nagy címek tudnak megmozgatni.

Ez a laptop már sokadik feltámadásán van túl. Volt pár javítás alaplapcsere mert mindig feszegettem a határokat. Eredetileg Medion Erazer Workstation volt, azzal kezdtem és szépen átment MSI-be minden, csak a váz a régi. Belül volt 3 proci csere mire megállapodtam a legerősebb mellett ami egy i7-4940mx. VGA az sok volt belül, fel se sorolom. Mikor nem fogadta a bios jött a mókolás. A legnehezebb történet egy quadro p5200 -as kártyával volt. Arra kellett először külön másik bios is a driver módosítás mellé. Aztán belül volt még egy quadro rtx 5000 -es is(((80W MSI biosszal....a laptop sajátjaként kezelte, nem kellett drivert se írni))), ami nem fért be teljesen ezért csak félig feküdt a laptopban....

aztán jöttek az asztali kártyák ugyanarra az mxm sínre. És ezt a történetet viszem jelenleg az otthoni clevo laptopommal is csak izmosabb felállásban.
Kijelzőnek mehet nyugodtan egy portable ráfektetve. Az MSI belsővel is üzemel csak a bios azért érez valami átverést ezért a ventit úgy maxon járatja. HDMI kábellel tökéletes minden.

Mind ez nem jöhetett volna létre ha nincs KillHates mester!! Ezt még kifelejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Ezekkel a utólagos tuningokkal a lapos olyan mintha egy darab volna belőlünk, részünké válik a kalandok mentén. Ilyenek után már egy gazdi sem akar soha megválni tőlük. Miután kiszolgált megy a vitrinbe örök időkre.) Én így gondolom. 

Sajnos még izgulok rá.

Muerte