Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
válasz
KFORboy
üzenetére
Azt értem,én csak erre reagáltam:
"Bár szerintem Dell-nél is ugyan ez lett volna, hogy le kellene adnom az egész gépet egy nyomorúlt HDD hiba/csere végett és majd 1 hónap múlva mehetek érte..."
Az egy hónapos várakozás az Acernél is divat volt régen,mert kiküldték a gépeket Brno-ba,jelenleg nem tudom hogy mi a helyzet feléjük,de lehetséges hogy alaplapot még mindig csak ott cserélhetnek.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Muerte
üzenetére
Hát ez tök jó meg minden, de én TMX-es vagyok x)
Tudjátok jól hogy Lenovo Y530-am van.Igazából jobban is jártam mint árkategóriában más géppel... Ugyan ezzel a konfiggal.
Nem csak árban, a hűtésben és silicon lottery téren tuti.Egyedül ennyi, hogy ha szükségem van a garira, az elég inkompetens nyögvenyelős szar lesz, de akkor is nekem lesz igazam így vagy úgy.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
KFORboy
üzenetére
Dell-nél nem úgy működik a gari mint a TMX-nél,be is b.szna,ha úgy működne..
1.Ha NBD van a gépre akkor nálad helyben megcsinálják,akkor amikor te mondod,akár alaplap cserét is.
2. Ha olcsóbb és könnyen szerelhető alkatrész,mint pl.hdd,akksi,billentyűzet,akkor azt is kérheted opcióként hogy küldjék ki futárral az alkatrészt,a hibásat átadod neki (ha kéri) és kicseréled magadnak.
3.Beballagsz akármelyik szakszervízbe,Humansoft,Getronics etc. és ott megcsinálják amit kell.
Három napnál tovább még akkor sem kellett várnom,mikor Mexikóból hozatták az M17x-be a CCFL kijelzőt,mert már csak ott volt még egyetlen 1 db készleten,aztán a Clevo 7970M azt is kinyírta az inverter miatt és kaptam RGB led-et amit már nem bántott (5 év gari volt a gépemre). -
echterion
nagyúr
válasz
blue_23
üzenetére
1. A Predator sense nem kell a gyári teljesítményhez, ergo lehet UV-zni, csak a tuninghoz kell, ha nincs kedved / tudásod finomhangolni, akkor ezt megcsinálja a program egy gombnyomásra, nyilván magasabb feszkókkal operálva. Az a dolga, hogy felülírja az alapbeállításaid.
Ki használ még manapság jack csatit?
Pláne egy laposon, ott én BT-t használok, fontos, hogy minél kevesebb kábe legyen körülöttem. Ez a bajom a [link] Warcraft-os egeremmel is. Megvettem ebay-ről, megjavítottam, hibátlanul működik, de kell neki mindenképp a csatlakoztatott központi egysége, mert sima BT-n nem működik...
Mi volt a gondod a drivertámogatással? Nekem eddig 3 Predatorom volt, de mindegyikhez volt megfelelő driver.2. Légyszi, mutass nekem valami konkrétumot, ahol a DC 30%-ot hoz teljesítményben egy játék alatt.
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
kreten67
üzenetére
Igen ezt sejtem, ég és föld...
Bár szerintem Dell-nél is ugyan ez lett volna, hogy le kellene adnom az egész gépet egy nyomorúlt HDD hiba/csere végett és majd 1 hónap múlva mehetek érte...Legalább nyoma van a múltból, plusz a SMART adatok... Tehát nem foghatják rá, fűzhetik össze azzal a burkolat repedéssel vagy mi.
Ami mondjuk meglepő, mert nagyon kényesen bánok a géppel, UV és pasztázás végett a hőmérséklet sosincs 88°C fölött CPU terén VGA is max 75...
Tehát így összességében relytély, hogy hogyan született... De tuti majd művelhetek egy laza peres eljárást (nincs kedvem a lassú fogy.véd.re) majd emiatt, mert ráfogják fizikai sérülés meg, hogy én megbabráltam ezzel a ragasztással és No gari így :")Már alig várom...

Maxx után én leszek itt a kövi StoryLine
-
KFORboy
senior tag
válasz
kreten67
üzenetére
Gondolom Lenovonál nem ilyen rózsás a helyzet...
Nemrég az egyik saroknál 3 ívben repedt meg a fenékemez a csavarfészeknél...
Megragasztottam, nemtom mit fognak szólni hozzá majd ha gariztatnom kell (mert így is úgy is kell majd az első 17 napon belül elhalt gyári 1tb vinyó miatt...)
Ha kitalálnak rá bármit akkor háború lesz, és nekem több pénzem van, hogy ráhúzzam a vízes lepedőt a TMX-re mint fordítva x)
-
blue_23
senior tag
válasz
dancsoka
üzenetére
1. 3 év gari, hűvös, nagyon hangos turbo mód alatt (egyébként túlmelegszik vagy gyenge a teljesítmény), képernyő fényereje rosszul állítható, driver támogatás nem a legjobb, szinte lehetetlen nagyobb UVt rátenni a Predator sense miatt (amint bekapcsolod a turbo módot felülírja az általad beállított profilt), közepes billentyűzet, hangszórója jól szól, viszont jack csatlakozón nagyon vacak a hang (lehet csak driver probléma volt, kb 4 félét telepítettem de nem segített).
2. Ilyen laptopom (még) nem volt, de RTX 2060 nem érdemes venni, teljesítményben kb ugyanaz mint a 1660TI, de legalább drágább, ray tracingre kevés a laptop, Többségét single channel memóriával adják, amit ha nem bővítesz dual channelre kb 30%-kal gyengébb a teljesítmény, jobban melegszik mint a Helios 300, valamivel halkabb, csak 2 év gari, amit valószínűleg nem lehet kiterjeszteni. Billentyűzete és a 144 HZ kijelző esetén talán a jelenlegi legjobb, ami piacon kapható. -
ruczak
tag
Sziasztok!
Ez az MSI milyen lehet? Hűtése megfelelő? Valakinek van esetleg tapasztalata? Köszi!
[link] -
dancsoka
csendes tag
Sziasztok!
Kiváncsi lennék a véleményektekre:
Két gaming laptop között gondolkodok.
1, Acer Predator Helios PH317( GTX 1660-al)
2, Asus G531 ROg Strix Scar 3 RTX 2060-al
Melyiknek mi a pozitiv negativ tulajdonsaga.
Köszönöm előre is!!🙋♂️ -
thwHUNter222
csendes tag
válasz
thwHUNter222
üzenetére
De hogy mondjak mást is, az Enter the gungeon-nál ami egy 2d-s pixel játék, annál processzor stabilan 60% át használja, ami meglepő (lehet csak nekem) hiszen azt egy core 2 duo is vihetné így.
-
Medocsabi
addikt
válasz
kreten67
üzenetére
Na ez érdekesen hangzik. Ez a Dell akksi gari dolog mit jelent? Már hogy mi az az indok amivel cserélik garisan? Nekem azt hiszem idén év végén jár le a 7559 garija,és hát az akku bizony lassan a 40%os elhasználódást éri el... Bár így is simán bír kb 2 órát filmezessel.
Szerk.: a palmrest meg hál istennek hiba mentes,de szegényen látszik hogy használom. Ez a gumirozott boritas meg nem túl szép ha pár helyen kikopik. -
gyépés
aktív tag
Jarrod tesztje az új G3-ról: https://youtu.be/d03OQFx1b-Q
Gyakorlatilag nem tud róla jót mondani, épphogy ki nem mondja, hogy egy rakás szar.
-
kreten67
senior tag
válasz
Medocsabi
üzenetére
A legtöbb gépnél a touchpad a palmrest része és az akár el is romolhat .
A Dell 5559 gépeknél a jobbos zsanér gyakran kiszakad a palmrestből (ezeknél oda van csavarozva nem a gépház aljába) ,ez az egyik típushibája. Van olyan tulaj akinek a 3 év alatt, 3 alkalommal kellet cserélnem a palmrestet az ilyen gépébe(évente egyszer). A garancia a gépház elemekre is érvényes,elég ha egyetlen csavarfészek kiszakad. A billentyűzet is meghibásodik és ennek még háttér-világítása is van ami kiéghet.
A Dell gépeknél az akkura leírt 1 év helyett a 3. évben is érvényesíthető a garancia a megfelelő indokkal. -
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
De pont ez a lényeg... egyik fém vs műanyag. Ha most műanyagot feszegeted így, szerintem kivétel nélkül, mint hajlani fog. Pl szeretett MSI16L1x fedele tényleg vékony, annál érzem, hogy hajlik és óvatosan nyitom, csukom a közepénél fogva. Clevonál rohadtul nincs ez az érzésem, masszív műanyag házban ül a panel, zsanér is elég masszív fém, de ha két oldalt tekergetem ellentétes irányba persze, hogy mozog. Ez miatt ne legyenek álmatlan éjszakáid szerintem...
-
-
Pocok256
veterán
válasz
matyee
üzenetére
Azért ez nem igaz rángass meg egy aw tetejét nem poénból magnézium vázas. Az aztán nem hajlik. Konkrétan majdnem rá is állhatsz akkor se lesz baja. Annó én a 13 notimat lecsuktam aztan arra tettem a 32 es dell böhöm moncsit. De simán megfogtam a kijelző sarkát kinyitva és úgy megtartotta magát az egész gép. De ez kompromisszum ha nem hurcibálod és picit tudsz rá vigyázni akkor ennyire bivaly váz felesleges.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hidd el ha igy rangatnam asus gepet v barmelyik nem csak hajlana torne is...
-
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
De konyorgom, ket oldalt vannak a zsanerok, hiaba a massziv muanyag vaz ha ilyen mozgatjak mit varsz? Nekem amugy eleg alap h laptopot mindegy milyen gyarto lehetoleg a kozepen emelem fel es nem rangatom mint egy idegbajos...
-
válasz
matyee
üzenetére
ITT látszik azért a "hajlékonyság"

9600K lett volna, de ha úgy alakul (megfontolom), akkor veszem egy "alap" procival és itthon veszek bele 8700K-t (+delid)
A Conductonaut cserére szorul igaz? Delid + Condu és kupak vissza (gari marad) és ezt a folyamatot meg kell többször is ismételni az x év "használat" alatt...ha jól veszem ki.
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hidd el nem hajlik a kijelző, nagyon masszív. Elírtam 6+6-ra gondoltam 8700k esetén.Nem tudom megmondani 9600k milyen, olvass utána kell-e delid neki v. sem...
-
-
matyee
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
Megértem és igazad is van, ha a 9-es sorozatot "normálisan" sikerült volna megcsinálnia Intelnek. UV+delid esetén is a csillagromboló kategóriájú P870TM1 is alig bírkozik meg vele stockon... A 9700k esetén pedig hiába van 8 mag nincs HT, így nem sokkal vagy előrébb vele, mint egy 8700k-val. Én meg most pont nem foglalkoznék annyira cpu-val, 8700k mindenre elég (delid+UV) és majd később folyamatába lehet bele lőni egy jobb 9900k-t.
-
blue_23
senior tag
Valakinek tapasztalata MSI GT63 laptoppal?
[link] -
Mi a különbség a 9900K és a 9900KF között?
közben megtaláltam; nincsen benne iGPU. (illetve le van tiltva)
-
válasz
matyee
üzenetére
8700K az nem 6c/12t vagy a 9600K -ra értetted a 6c/6t-t?

Videót elnézve a kijelző hajlik mint a papír kb. (VSK-m meg se rebbent pl.)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
i5-9600K szerinted milyen lenne benne hőfokilag, full gyárin használva, max. UV-t kapna? (teljesítménye bőven elég) A laposhoz csak annyit szeretnék (egyenlőre) nyúlni, hogy berakom az SSD-ket és RAM párosom. Aztán menne rá a friss System. Később vennék 8700K-t és Delid + Condu ahogy használnám. -
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem azért írtam, hogy elszomorodj, és nem azért mert rossz lenne, csak a 9900k-hoz mértem nincs laptop ami rendesen lehűti. Még így is messze a legjobb gép a piacon, szerintem nem lehet jobbat venni. A kijelző pedig nagyon robosztus, nem tudom mit jelent, hogy hajlik, de szerintem brutál masszív. F5-öm ahhoz képest papír...
Én nem véletlenül írtam, hogy 8700k a legideálisabb, ott a delid könnyű, 6mag/6thread még elég mindenre. A 9900k-t is meg lehet oldani, de delid már macerásabb és jobban vissza kell venni az órajelet. Olvass vissza, p870km1-be tettem 9900kf-et és posztoltam talán képeket is. 775tm1 hűtése, hogy hasonló, olyasmi hőfokokra lehet számítani.
-
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Megnéztem az Octane 6-ot. 100 fokos volt a stressz teszten és a ventillátor ugyanolyan hangos, mint a Helios 300, talán még zavaróbb mert magasabb [link].

-
-
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Clevokban bill alatt van meg ket foglalat, ami szinten eleg konnyen kikaphato. Szerintem full hd-ra sem hulyeseg a max cpu es gpu, par ev es lesz jatek ami megizzasztja. Latok amugy 775tm1-et 9900k-vel egyre tobbet, de szerintem silicom lottery mehet benne rendesen, azert tm1 cpu hutese nem nagy szam. Ha teheted a gpu-n ne sporolj, cpu az konnyu upgrade.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak egy gondolat, szösszenet volt az olvasottak alapján.

i5-9600K is bőven elég indulásnak számomra.
A 9900K szerintem is túlzás egy laposba
Olvastam olyat is, hogy ez az Octane VI 4 RAM foglalatos, de valójában csak 2-t látok felfedezni benne, vagy hogyan van ez? Bill.alatt is van 2 Slot/Dimm "elrejtve" ?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Azért túlzásokba ne essünk

9900k az egyik legforróbb és ezen a téren az egyik leghulladekabb asztali CPU.
Ahoz hogy (legalábbis az én szememben) jó hőmérsékletet produkáljon delid+downclock kell 4.4-4.5 ghz-re a gyari 4.7 ghz-rol.
Teljesítményben ugyan az asztali gépekben hasznatlhoz képest gyengébb lesz, de 8700k-hoz képest (ami jelenleg is boven jó meg játékhoz) meg 4.4 ghz-en is lazán erősebb marad (4.4 GHz 9900k meg veri a vérig, 5.0 ghz-ig tulhajtott 8700k-t is)
Asztali gép teljesítményt 90C (játék) elérése nélkül esélytelen ebben a gépben, hisz csak pár hocso hűti.
Asztali gépemben 9900k van és komoly AIO hűtés kell ahoz hogy Prime95+Aida mellett ne dobja be a törülközőt 4.8Ghz-en és delid után is éppen hogy 90C alatt tud maradni .Szóval ha 9900k-t teszel ebbe a gépbe akkor delid+downclock mellett lazán erősebb lesz mint bármelyik laptop CPU és a hőmérséklet is elfogadható lesz, de avx szintetikus teszteket meg így is el lehet felejteni.
Majd én is beleteszem a 9900k-t egyszer, de feszültség beállítás fontos hogy minél kevesebbet allits be, viszont laptopon nehéz ezt belőni mert avx tesztet nem igazán bír az a pár hocso.
Ezért az asztali gepemet használtam erre a kísérletre (avx+játék teszt) és az én 9900k procimnak 4.4 ghz-en 1.070V a minimum hogy stabil legyen . 4.4 GHz+1.070V+delid már elég hogy komoly jatek alatt 80C-t ne lépjen túl a laptopban lévő "gyenge" hűtéssel sem
(elvileg, de majd kiderul )Ez a "full hd-ra sok az rtx2080, elég az rtx 2070 is" is ugyanolyan baromság mint a "lol 144hz-en felesleges a Gsync" amit valószínűleg olyanok indítottak el akiknek nem volt sajnos pénzük komolyabbra és ezzel nyugtattak magukat.
Alan Wake, Rage, Metro 2033 alatt ahol eléri a 144 fps-t valoban nem 99%-on teker a VGA fhd-ban, na de Battlefield 5 vagy Metro Exodus alatt ha maxra tekered a Ray tracinget akkor kell az rtx 2080 ha 60 fps fölött akarsz maradni és bőven izzadni fog fhd-ban is .
Vagy elég akár régebbi játék is, pl a Rise of the Tomb Raider, mindent maxra tolva dx12 fhd-ban geothermal valley, szovjet installation és the acropolis résznél 100 fpst sem képes elérni és 99%-on fog tekerni az rtx 2080 fhd felbontáson is.Ha van pénzed rá én az erősebb vga-t vennem, mert mint írtam, most is van bőven régi és új játék is ami fhd mellett is megizzasztja.
-
kreten67
senior tag
válasz
Bluesummers
üzenetére
Én már üzleteltem vele néhányszor. Vettem tőle beteg AW gépet, mondta hogy mik a problémák és úgy is volt. Eladtam neki új bontatlan dobozos gamer gépeket,papírok és gari nélkül,bár az alacsony ár kompenzálta a garancia hiányát. Fizetett ahogy kell ,nem alkudozott a helyszínen és a leragasztott dobozokat se akarta a helyszínen kibontani ,hogy belenézzen
. Alig bírtam rábeszélni ,hogy legalább egyet bontsunk ki és próbáljuk ki,mert még én se láttam közelebbről. Akár egy téglát is vehetett volna a csomagban a notebook helyett. Kértem tőle telefonon segítséget , az NV vga driver mod fájl magamnak készítése ügyében és készségesen elmagyarázta. Ellenben másoktól hallottam róla panaszt,de mivel nem velem történt így nem tudhatom melyik félnek mi volt a sara az ügyben. A régi rendszer szerint ,kaptam én már negatív értékelést ,egy olyan vevőtől ,aki vásárolt tőlem egy teljesen új bontatlan Dell gtx680m vgá-t (nem láthatóan felbontottam a csomagolást előzőleg és mindkét oldalát fényképeztem). Három nap elteltével visszahozta a 680m kártyát ,hogy cseréljem ki vagy fizessem vissza ,mert szar. A képek alapján egy teljesen másik használt 680m kártyával követelőzött ,de elmagyaráztam neki ,hogy ne nézzen madárnak,mert ki volt bontva és a képek alapján másik kártyával hadonászik . Tudta,hogy rájöttem a simlire,de azért tovább erősködött és fenyegetőzött,majd végül negatívan értékelt. Valszeg az eredeti hibás kártyáját ,így akarta ingyen kicserélni a gépében a "kötsög". A MaxxDamage esetén,meg miért is panaszkodhatna amikor egy gyári garanciás gépet adott aminek a problémáiért az Asus-nak kell tartani a hátát (egyébként se volt annak különösebb baja azon kívül hogy Asus). Én amikor garis gépet veszek vagy beszámítok valakitől ,be se kapcsolom, csak leltározom és a gari kizáró okokat kívülről szemrevételezem. Ma is beszámoltam occo-ért egy fos Dell 5559 gépet amin még, egy hónap gari van és semmilyen papírja sincs 3 év után,de pont leszarom,mert a HP és Dell-hez nem kell papír. Mindenképpen kérek rá gariba egy "új"
(ha annak lehet nevezni amit a Dell küld) alaplapot ,palmrestet és billentyűzetet ,hogy patent legyen ez a fostalicska amikor eladom valakinek és így a gari is kitolódik 3 hónappal . -
kdavid23
aktív tag
válasz
blue_23
üzenetére
Nekem van clevo p775tm-em 9900k+2080+3000mhz mem+970evo plus -> ahogy írjatok, bitang jó noti. Minden cserélhető, aksi kivehető, masszív, nem is túl nehéz. Ha akarod profilt lősz be, hogy halk legyen, nyilván kompromisszummal, ha meg min. 144 fps kell meg full grafika, úgy minden gamer és "gamer" noti hangos... Mellette van egy vékony clevo-m hordozni való, az is jó, csak bga...
-
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hogy őszinte legyek, annyira nem jön be. Minőségben elmarad a 4 éves ROG-omtól, kijelzője durván fárasztja a szemet, rosszul állítható a fényerő, "turbo fokozattal" rendkívül hangos játék közben (headsettel is!), másképp pedig elfő (CPU 90 fokos volt world of warships turbo nélkül, ami nem egy erős játék, 150 UV-vel). Turboval GPU + CPU stressznél 76+86 fok, wow közben CPU bőven 80 alatt (csak a hang...). Lehet ROG lesz belőle.
-
válasz
blue_23
üzenetére
Én is azt nézegettem.

Reméljük sikerül mindent be állítani, driverezni, szoftverezni és nem kell "vissza" küldened.
Más:
Olvastam az Octane VI -ról, hogy bivaly egy gépezet és a hangzása is tökéletes
(i9-9900K + RTX 2080 verzió) és a hőmérsékletek is rendben vannak (bőven 90c alatt a CPU) és konfigolható minden.Ha jól olvastam, akkor az a baj csak vele, hogy FHD-s verzióban (144Hz G-Sync) pl. az RTX 2080 -as igazi ereje ki sem hozható, mert kb. oda egy RTX 2070 is bőven elég...
(4K/UHD -s verzió meg csak 60Hz G-Sync nélkül) -
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi. Rtx 2070-es verzió, de ha nem javul megy vissza a héten...

-
-
blue_23
senior tag
Megérkezett a Helios 300 laposom, viszont rossz a hang headseten keresztül. Van valakinek ötlete mi lehet a baj? Basszus szép, de nincs tiszta hang, recseg, időnként zaj van a vonalon...
-
-
matyee
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem mindegy hiszel vagy sem... nem tudom az ertekelok logikajat, nyilvan hazavittek orultek egy ora utan ment a pozitiv kesobb jottek a gondok de gondolom meg par napon belul... maxx hogy intezte vele nem tudom, de amit vett nyilvan nem nala jott elo...
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez nem olyan egyszerű, hogy 1-2 napon belül kiderült volna a "hiba".
Csalók topikban is ott a neve, nem volt adás-vételi így nem tudtunk tovább menni, semmit sem csinálni.
Gamekkal hirdette a laptopot, DvD lemezeket átadta, de mind fel volt használva (Steam, Origin, stb..) regelve lett, így kb. dísznek voltak jók.///Eredeti Gamek Dobozában összes tartozékkal kódokkal!
-Maffia 3 -6 DVD-össz tartozék-
-Battlefront 2 -7 DVD-össz tartozék-
-PREY -össz tartozék-
-Wolfenstein 2 -össz tartozék-///
Autóban való "üzlet/tali" esetén sok mindenre nincs lehetőség, se komolyabb tesztre....én is hibáztam, beismerem és ezek után alaposabb leszek, ha valakitől bármi ilyet veszek (értékes dolgot, 1-300k+ értékűt)
-
ruczak
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tényleg, ezzel a géppel mi lett? Csak mert most is àrul egy Clevot, gtx1060-al. Csak nem visszakerült?
-
MR007RM
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Talán mert a vásárlók közt kevés az üzletember. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
matyee
üzenetére
én hiszek nektek de akkor hol vannak a negatív értékelések? már rég ki lehetett volna bannolni ha problémás user
amúgy kíváncsiságból rámentem a profiljára, egy ilyet találtam (ez az a gép amiről írsz te is?)
2019-01-24 09:07 MaxxDamage vevő pozitív értékelést adott feketeibiza eladónak
MaxxDamage
Hirdetés: Clevo™ Gaming Technology GTX 1070 8 GB Samsung 16GB DDR4 Corsair SSD+1TB FullHD IPS® G-Sync 2,6 kg!
Köszönöm! Ajánlott üzletfél! -
válasz
Bluesummers
üzenetére
+1
Jelenleg ott tartok (még) hogy se gépem, se pénzem.
Remélhetőleg a jövő héten lezárul a történet sikeresen.
/nem keveset téve érte.../ -
Pocok256
veterán
válasz
thwHUNter222
üzenetére
Első körben nézd meg, hogy mi használja a cpu t a biost meg hagyd békén nem zöldfülűek játszótere

-
válasz
MR007RM
üzenetére
"Szíved joga, viszont rossz hírét vinni valakinek egy megérzés miatt nem szép dolog."
@MR007RM - Neked volt vele üzleted? Vettél tőle valamit / eladtál neki? Ismered? Ha nem, akkor .... minek vau-vau? Nekem volt vele üzletem. Nem ajánlom, pedig én eladtam, nem vásároltam. Az értékelés után kb. 50k-val magasabban ment fel a Medion Erazer X6813 (MD97762) ugyanazzal a hirdetési szöveggel, amit én írtam, s még a képeket is lelopta tőlem. Akkor írtam neki, hogy ez pofátlanság, és vegye le azt, vagy jelentem modiknak, és inkább feketét kérek neki...
Addig nem ismertem az üzletelési politikáját.Nincsen baj, hogy tovább üzletel, DE:
1: a telefonban megadott infók alapján tartsa magát (utólag nincsen alkudozás és kukacoskodás, hogy "jajj, ott egy karc ... - hát akkor felhívom a fiacskám, elmondom neki ... blabla ... na akkor -5.000Ft)
2: ő jelenleg meg és ne az édes apucija
3: vegye a fáradtságot és saját maga írja meg a részletes hirdetést / készítsen AIDA teszteket.Mondtam már ott helyszínen, hogy akkor én megyek tovább, aztán hirtelen mégiscsak milyen jó lett az eredetileg kialkulott ár...
Bluesummers által nem igen ajánlott eladó, mert ugyanazt meg tudod szerválni 10-20%-kal olcsóbban, ha Te is ilyen ügyes vagy! Igen, tény, hogy ügyesen ügyeskedik, amíg el nem adja. Utána már, ahogy MaxxDamage-nél is olvastam egy másik fórumcsatornán, nem nagyon szeretné a visszaüzletet végigcsinálni.
Ellenkező esetben én mindig garanciával adtam a notebookokat, ha valami bedöglött, akkor visszavettem / visszafizettem a full vételárat, vagy ha kérte a vevő a javítást, akkor ment Lengyelországba a hivatalos CLEVO szervizbe és utána ismét saját költségemen küldtem. -
ruczak
tag
Hallottatok már olyan MSI Dominator proról, amiben cserélhető a proci?
-
thwHUNter222
csendes tag
válasz
thwHUNter222
üzenetére
BIOSban nézegettem hogy az Intel Speedstep jelenleg be van kapcsolva, érdemes lenne e azt kikapcsolni és úgy megnézni?
-
echterion
nagyúr
válasz
MR007RM
üzenetére
Nem keltem rossz hírét senkinek, azt mindenki magának intézi el. Nincs itt megérzés, mint említettem, láttam, mi és hogyan történik, már átvételkor swm volt jó a gép, csak mint azt is említettem, laikus volt a vevő, ezt ott nem vette hibának, majd friss winnel jó lesz (nem ment fel a vga driver) . De zárjuk le ezt itt, mert nem idevaló.
-
thwHUNter222
csendes tag
Sziasztok!
Hála a topiknak és kérdemsemre érkező válaszoknak, egy Dell G5 boldog tulajdonosa lettem.
Viszont van valami ami nem hagy nyugodni.
Már 2 játéknál tapasztalom azt (nevezetesen borderlands 2 és just cause 3) hogy a processzor, ami egy i5 8300H folyamatosan 100% on megy és ezáltal le is vesz a teljesítményből. Ezek nem igazán mai játékok főképpen a borderlands 2 nem az és nem értem a problémát. Elviekben simán kellene mennie nekik, de nem és rendkívül zavaró mikor ezeknél előjön a 100% os cpu használat. Próbálgattam ezt azt de nem jártam sikerrel. Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm a válaszokat!U.I.: megszerettem igazán a laptopot és csak ez nem hagy nyugodni benne
-
MR007RM
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Szíved joga, viszont rossz hírét vinni valakinek egy megérzés miatt nem szép dolog.
Aztán mi kinél, hogyan és mikor romlik el is egy dolog. Az is, kell-e a vásárlónak garancia vagy sem. Vettem már gépet gari nélkül személyesen kiválasztva egyet a sok közül. Akkor megfelelt, nem vágtak át. A lapos hibátlan volt attól eltekintve amit lelkiismeretesen elmondott az eladó. Senki sem kényszerít, mi döntünk.
Üzletel az egész világ, a nagy gyártók....pontosan azt kapod mindig mint ahogy a reklámokban van?

-
echterion
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Sőt,kötelező!
-
-
Noukoum
veterán
Privátban letudnátok írni mi a baj az eladóval?
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Inkább Maxx tudna ódákat zengeni...

-
echterion
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Keress itt vissza, most nem tudom leírni.
-
-
ruczak
tag
Segítsetek légyszi. Ez is olyan Clevo lehet, amiben majd esetleg lehetne CPU-t cserélni? Köszi
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gyúrósok ide!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)