Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
Krill77 #74598 üzenetére
Azért nem egy Astrotec GX40/50 (pirosasban, pink kábellel a legütősebb) ilyen téren...
Nem sok nőiességet látok a PMV-ben. Amúgy GX40 is jól szól. A túlzott olvasgatásnak betegség a vége. Csak úgy megy a dolog, ha minél több mindent meghallgatsz. Sajnos legtöbbször ez vásárlással érhető el. Hasznos, ha egy ütős akciónál nem gondolkozik az ember. Aztán hátha minimális bukással (vagy anélkül) ki lehet szállni belőle.
-
Krill77
őstag
Kár hogy ronda. Még feketében oke is de tul noies/ékszeres formája van.
Egyébként minél többet olvasok egy cuccrol annál inkább összezavarodom. Tök mas vélemények es viszonyítások vannak mindenfele.. Kinek lehet hinni, mikor egyik azt írja hajtható jol a cucc - a másik szerint kell amp. Ráadásul elkerülnek a régi népszerű cuccok (gr07 stb) amikhez viszonyitanak - amik ki tudja valóban "érmesek-e" .. De az ember meg ugy van vele, h egy újabb kütyü talán hoz valami pluszt. Magyarán isten pénze sem lenne elég, de ha lenne is akkor sem objektív a dolog. Persze az ember meg a legjobbat akarja magának a pénzéért. -
Krill77
őstag
PMVA 01MK2Dynamic and 2BA Triple Driver In Ear ...Rating: 5 - 5 reviews - $59
-
jeromosi
aktív tag
válasz
Williamgrant #74594 üzenetére
Sziasztok
Volt alkalmam kipróbálni egy jbl t290-et, aminek nagyon bejött a hangja, és érdekes módon nagyon jól belement a fülembe.
Ebben az árkategóriában van olyan aminél kisebb lóg ki a fülből és könnyebb?
Mert a jbl basszusa nekem tökéletes volt. -
válasz
Ochocinco46 #74593 üzenetére
Erre a székely balta jut eszembe: viccnek durva lett volna, tehát komoly.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Williamgrant #74592 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy ezt egy 13!! éves PH accal komolyan gondolta, vagy trollkodott egyet. Mert ha az első, akkor komoly bajok vannak
-
-
Krill77
őstag
Ilyen időben nem káros a szabadtéri sport egy armaturas fülesnek? Rázkódás & pára..
-
fericske
addikt
válasz
Krill77 #74589 üzenetére
Ugyanaz. Kínából szerezték be ők is.
Azért van ilyen UK-ban is, mert a Hifiheadphone-os srácok értenek hozzá amit csinálnak. Ami gyártó, márka figyelemreméltó azzal foglalkoznak, mindegy ki, hol, miért csinálja. Nem csak a divatos audiót nyomják, hanem a jót (is), és nem is drágán. -
fericske
addikt
Fidue akció van a HiFi Headphones.uk-nál, ha érdekes valakinek. [link]
-
fericske
addikt
válasz
Gatto75 #74578 üzenetére
Örülök, ha tetszik
Járatás után jobb lesz, minden TÉRen
Rájöttem már - csak nem írtam, mert minek, kinek -, hogy a mágia az illesztékében van, ami damperként is működik. Annak köszönhető a nagyon jó tere és a halk hangerő.
Tegyél rá bármi más illesztéket és hangosabb lesz.
Egyébként én a saját illesztékét javaslom használatra. Sokféle van nekem itthon: 2 féle spinfit, trinity, sony hibrid, acoustune reference, sennheiser, soundmagic, comply és egyéb szivacsok, vsonic, meg a nyavaja tudja(#74583) need
A fülestől függ milyen illeszték lesz hozzá jó. Nincs olyan ami mind felett áll. A Sony hibrid sem. Sose nem is volt, attól, hogy egy adott füleshez az volt talán a legjobb párosítás. -
Nigér
őstag
Most találtam: FIIO FH1, F9 Pro, ugyanez az anyaoldalon
-
randras
veterán
Rendelt valaki Mi 4-est GearBest-ről január első napjaiban? Megjött már?
-
need
addikt
hűha a mindenit..úgy látszik nagyon bonyolultat kérdeztem...
ezek szerint akkor azt keressek amit akarok vagy azt veszek amit találok..ha majd nem jó veszek másikat..!
-
need
addikt
Üdv mindenkinek..
Nem régen szert tettem egy jó kis fülesre.. agyba dugóst legalább 5-6 éve nem használtam..
amikor használtam akkor kezdett divatba jönni SONY EP-EX10A ismertebben a sony hibryd..na most azóta az elmúlt 5-6 évben volt valami nagyobb innováció..vagy esetleg valami hasonló minőségű termék van e a piacon amit ti ajánlotok..?!
Tehát kellene ajánlás illesztékre ami sony hibryd szintű minőségű és tudású..
-
Gatto75
csendes tag
válasz
fericske #74287 üzenetére
Jelentem megérkezett a Final Audio E3000, íme az első benyomások. Ami rögtön meglepett, hogy mennyivel halkabb az Astrotec AM800-nál. A lejátszómon az AM800-at 60-as hangerőszinten hallgattam (100-as skálán), ezen a hangerőn olyan volt az E3000, mintha víz alól szólna. Kb. 75-80-as értéken tudja ugyanazt a hangerőt nyújtani. A hangja viszont már a dobozból kivéve, járatás nélkül is jó, tényleg nagyon szépen szól a zenéimmel. Ha járatás után ez még javulni is fog, akkor nagyon boldogok leszünk együtt. Ráadásul kis mérete miatt nagyon kényelmes, nem is érzem, hogy a fülemben van. Szóval még egyszer köszönöm szépen a tippet!
-
Krill77
őstag
A magaosi, az audbos es a hzsound hd21 vajon csont ugyan ugy szólnak? Tök egyformák.
(az allin vannak érdekes hzsound fülesek de reviewek nincsenek. Hd2 kifejezetten szép ) -
darvinya
titán
Ez még hihető is [link], mivel hajlékony és nyúlik.
Csak hangja milyen lehet.(#74569) f4lcon
Most jött meg belső csöves szivacs, izoláció jobb, csak mélyet jobban kiemeli kicsit.
-
a szivacsnak vannak hátrányai (nehézkes behelyezés, vágja a hangot és gyorsan koszolódik emiatt még gyorsabban elhasználódik - ellentétben a szilikonnal, ami a szivacshoz viszonyítva örök életű)
létezik olcsó szivacs (KZ aliexpress-ről) de csak olyat szabad venni, ami belül műanyag csöves. -
fericske
addikt
válasz
Ochocinco46 #74567 üzenetére
Igen, vannak memóriaszivacsos illesztékek. Én nem nagyon preferálom őket, ezért annyira nem is tudom melyek a jó vételek - az eredeti Comply drága -, de van itt néhány szivacsszaki, ők tudnak érdemben segíteni melyiket érdemes megvenni a rengeteg olcsóból.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
fericske #74566 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy kipróbáltam és nem ment rá, mondjuk nagyon nem erőltettem. Most vidéken vagyok, de amikor legközelebb hazafele TIPegek, teszek még egy próbát.
Valami univerzális összenyomhatóra gondoltam, ami behelyezés után kitágul annyira, hogy izoláljon, nem tudom létezik-e ilyen egyáltalán. -
fericske
addikt
válasz
Ochocinco46 #74565 üzenetére
Az akg illesztéke nem megy rá az e10c-re?
Nem tudom milyen és mekkora az a bogyó ami jó a füledbe azt tudom melyik nem jó, feleslegesen nem TIPpelgetek egyebeket. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
szakibá... #74564 üzenetére
A kábele nagyon rossz állapotban van, a csatlakozónál sokáig kell játszani vele, hogy egyáltalán szóljon. A másik végén meg több helyen is megtört, "szétfoszlott". Egy darabig még használtam rommá szigszalagozva is annyira imádtam, de most már nem mennék ki vele az utcára
az eredeti kérdésre esetleg valami? vagy akár mástól is.
köszi
-
szakibá...
senior tag
válasz
Ochocinco46 #74556 üzenetére
Mi lett a k324p-vel?
-
vicze
félisten
válasz
Peterhappy #74560 üzenetére
Igen az ütést kapott, ami a belső felén van az pedig nem nevetséges okozta, hanem fülzsír, és a piros az ellen kell megvédje a füles belsejét, csak tisztítsd meg és annyi.
-
vicze
félisten
válasz
kemcso #74555 üzenetére
Na mert a két pines szerinted nagyobb élvezet?
Abból 4 fajta különböző szabvány van és ha negatív profilos akkor nem jó másba, főleg ha másik pozitív profilos, és így tovább, cserélgetéskor meg majd leszakad a kezed, olyan csodás. Sony MMCX-re cserélnék mindent, az jó, meg a AT csatlakozója is elég értelmes volt.Ja és 64Audio is 2 különbözőt használ, a A sorozatnál süllyesztett a csatlakozó, az U-nál nem, kivéve... Rémálom, még jó, hogy nem építek kábelt... Ja de, csesze meg...
-
Ochocinco46
aktív tag
Sziasztok!
A Soundmagic E10C fülesemhez adtak 6 pár ear tip-et is, de egyikkel se érzem teljesen komfortosnak. Általában a kisebb fajtákat használtam a korábbi füleseknél, ennél is azok a jobbak, de nem szigeteli a külső hangot eléggé. Gondolom a mélyet is ezért érzem hiányosnak, mert leírások alapján elég erős mélye van.
Korábbi kedvenc akg k324p fülesemet is a legkisebb ear tippel használtam, de azt ha rendesen behelyeztem, alig hallottam valamit a külvilágból.
Lehet a sm-hez venni esetleg valamit, amivel jóval nagyobb az izoláció? Nagyon nem vagyok képben e téren, ezért bocs ha hülyeséget kérdezek -
vicze
félisten
válasz
Peterhappy #74549 üzenetére
A linkelt képen a vetőcső van, ami az ATR-nél műanyag, arra pedig nem kéne kihatása legyen nedvességnek, szóval ha deformálódott nem attól van. Biztos, hogy arra gondolsz?
-
Peterhappy
őstag
válasz
Krill77 #74547 üzenetére
+kemcso: Köszönöm a segíséget! Ránézek a Rock zirconra! Aztán vagy ez, vagy marad a KZ ATR. Az hangra nagyon bejött, kényelmesnek viszont annyira nem mondanám. Na még megálmodom
vicze1: köszi, ezt nem tudtam. Ööö... lehet, hogy hülyeséget írok, de a hangszóró (?) rész deformálódott. Az EZEN a képen látható bizbaszról van szó. És egyértelműen a nedvességnek köszönhetően.
(nem vagyok otthon, nem tudom most befotózni). -
vicze
félisten
válasz
Peterhappy #74545 üzenetére
A "Sweat Resistance"-et bármelyik fülesre ráírhatják, semmi jelentősége. IPX6 vagy inkább 7 alatt nincsen semmilyen valós vízállóság.
"az izzadságtól már teljesen deformálódott."
Pontosan mi deformálódott? A műanyag azért elég nehezen. -
Krill77
őstag
válasz
Rock zircon sport 15 dolcsi, earhookkal együtt?
-
válasz
Ennyiért olyat, ami még tartós is, kvázi vízálló nem fogsz találni Filléres kategória a 3e Ft
Ha a KZ ATR hangja, kényelme bejön vegyél abból többet
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Szokásos "futáshoz keresek fülest" kérdés
Azzal a különbséggel, hogy vezetékes modellt keresek, nincs szükségem BT-re, "Sweat Resistance" viszont fontos lenne. Jelenleg egy KZ ATR-t használok, szeretem, de az az izzadságtól már teljesen deformálódott.
Mikrofon/hangerőszabályzó előny, de egyáltalán sem feltétel.Ear hook-os megoldás is jöhet, csak kérem akkor valami jóféle hook-ot is ajánljatok hozzá
Futáshoz 99%-ban hard rock/heavy metal zajt hallgatok.
Max kb. 3000 forintot szánnék rá, hangminőséget tekintve jó lenne, ha legalább a KZ ATR szintjét tudná hozni.
eBay, AliE, Gearbest, Banggood stb. szóba jöhet.Ha mást nem, ennyiért lesz még 2db KZ ATR, 4.99-ért osztogatják most Gearbest-en
Előre is köszönöm a segítséget!
Péter -
Jamespapa
csendes tag
Sziasztok!
Olyan vezeték nélküli fülhallgatót keresek, ami képes gépről vagy bluetooth vagy valamilyen formában lejátszani zenét/hangfájlt.
Nem baj ha páratlan, lényegében olyan monitor szerűséget keresek, mint, ami élő előadásoknál szokott lenni.
Amire kell: Feldolgozásokat vennék fel videóra home studioban és a videóban nem akarom, hogy rajtam éktelenkedjen a fejhallgató és az alapot és a monitoringot egy ilyenen keresztül akarnám megoldani. -
Roland8622
aktív tag
válasz
fericske #74541 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Közben találtam egy ilyen tesztet a telefon mellé adott adapterről:
adapter teszt
Ez alapján próbáltam értelmezni és arra jutottam, hogy ha nem is lesz ugyan az a minőség mint adapter nélkül, de kicsit halkabban ugyan, de nem kapok olyan rossz hangminőséget.
Érdekesség képen még hozták példának a Samsung és a SONY mobilokat, hogy jobban teljesített az adapterrel esetükben.Sőt a Sony Xperia XZ Premium tulajoknak még ajánlják is ezt az adaptert
Még egy leírás
Ill egy hsz, bár lehet van benne tényleg DAC, de ahogy fentebb is említik a tesztben nem a legerősebb v. csak valami oknál fogva vissza van fogva.Na majd kiderül ha minden igaz pénteken.
-
fericske
addikt
válasz
Roland8622 #74539 üzenetére
Meg nem tudnám mondani milyen lesz, mert az az átalakítótól minőségétől függ.
Régen néztem utána mi újság ezen a téren, és akkor még elég szegényes információk voltak ezekről az átalakítókról. Általában eleve csak olyan működött a telóval amit adtak hozzá, külön vásárolt másmilyen nem. Szóval még azt sem lehetett kitalálni, hogy milyen hangminőségbeli különbség van köztük.
Ha maradandó lesz ez a "C" szabvány, sem biztos, hogy sokat fognak foglalkozni az átalakítóval.
Mobilokhoz a vezetéknélküli megoldások egyre jobb hangminőséget produkálnak. A legtöbb mobilhasználó ezt keresi, és még ezen belül is a teljesen vezetéknélküli füleseket mint az Airpod meg Dash pro pl.
Tehát a gyártók, fejlesztők is a vezetéknélküli témákra koncentrálnak, nem csak a hangra vonatkozóan.Próba, szerencse alapján tudsz választani az átalakítók között.
Egyéb javaslatok, megoldások (Shanling m1s, AK XB10) túl drága befektetések volnának az ie800 árához képest. Illetve én nem tudok olyanról amire megérné költened. -
törölt tag
Azt hiszem aki gravitációs hullámokkal dolgozó audio interfészt akar fejleszteni a közeljövőben, az nem Nobel-díjat fog kapni érte, hanem jobb esetben is legfeljebb nyug-díjat. Aztán azt meg nem hiszem, hogy hipochonder kollégánk nagyon örülni fog, ha nagytömegű fekete lyukakkal vagy neutroncsillagokkal fogjuk bombázni az agyféltekéit.
-
Roland8622
aktív tag
-
Krill77
őstag
Az mmxc kábelek közti különbséget csak komolyabb cuccnal lehet kihallani? Annyival jobb egy 50 dolcsis egy 10 dolcsishoz kepest?
-
törölt tag
válasz
crazygamer75 #74506 üzenetére
"Olyan jack dugó adaptert keresek,..."
Na de mi a kérdés?
Ha megnézed az Összefoglaló (kérdés előtt elolvasandó, hehe) elején a Mikrofonos headsetek fejezetben található sémarajzot a régebbi OMTP és az újabb CTIA ("iPhone-os") szabvány közti bekötési különbségről, akkor érted, hogy miről van szó. Tehát olyan adaptert kell kérdezned a boltban vagy keresned az interneten, amely a "régi" OMTP bekötésről az "iPhone-os" CTIA bekötésre alakít át.
Olyan helyeken kell keresned, ahol árulnak jack adaptert - sok helyen árulnak, de egyre kevesebb helyen tudsz találni éppen ilyen adaptert, mert kiveszőfélben van rá a kereslet. A kulcsszavak megadásával interneten-webshopban találsz ilyeneket, üzlethelyiségben ma már viszonylag ritka, tehát kezd az internetes kereséssel. Olyan adapterre van szükséged, amelyik OMTP dugó/apa (male) és CTIA aljzat/anya (female), azaz OMTP to CTIA átalakító/adapter.
Vagy átforraszt(at)od magad a headset csatlakozóját. -
vicze
félisten
Mondjuk egy ilyet rá lehet dugni 1-1-et a vetőcsőre és akkor igen messze kerülhet a fejtől maga a füles, mondjuk a tarkón nem tudom mennyire kényelmes, illetve jó kihatása van ott. végül is csak egy illeszték, ha meg egy vezeték nélkülivel kombinálod, a váll alá lóghat.
-
vicze
félisten
Én csak ilyeneket láttam eddig, de ez max. tarkóig megy, mondjuk ez DD-s, BA-sal még nem találkoztam.
(#74526) schawo: Így ~10év BT-zés után ki tudja hány tumoron vagyok már túl...
-
törölt tag
Sziasztok,
pár éve hasznos tanácsot kaptam Tőletek és tanácsotok nyomán egy RHA fülhallgató (iPhone headset) boldog tulajdonosa vagyok. Remek a hangminősége, jól izolál, jó az építési minősége. Jelenleg is használom (egy ligtning átalakítóval
)
Amit jelenleg keresek: egy másodlagos füles elsősorban sportoláshoz (súlyzós edzések és futás), esti számítógépezéshez, irodai zenehallgatáshoz és hoszabb telefonhívásokhoz. Amit tudnia kell:
-iPhone X-zel való együttműködés headsetként
-elfogadható hangminőség
-vezetékmentes kialakítás (a két füles se legyen összekötve semmivel, ne lógjon rajta akksi stb.)
-Windows 10-zel való együttműködés Bluetooth-on keresztül
-egyszerű párosítás
-elfogadható üzemidő (min. 2 óra)Ami tetszik: Apple Airpods (kb. tudja a fentieket). Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan alternatíva, ami még szóba jöhet? (Csak olcsóbb alternatíva érdekel, mert a 60 ropit enyhén szólva is soknak találom egy közepes/gyenge hangminőségű fülesért). Fontos, hogy ne legyen összekötve a kettő (ne lógjon belőle semmi, ami bárhova beakadhat) és lehessen vele mozogni (ne akarjon kiesni a fülemből mondjuk futás közben)
-
vicze
félisten
Igen valamilyen akusztikus csővel messzebb lehet vezetni a fültől, de ha az a cél, hogy a fejtől a lehető legmesszebb legyen, a EM-et kibocsájtó rész, akkor azzal hogy a füled mögé kerül nem feltétlen vagy előrébb.
Mondjuk a BA-val mondasz valamit, annak sokkal kisebb az energia felvétele, és így jóval kisebb az EM mezeje is. Amúgy ugyan ez a gond a csontrezgetéses dologgal, hogy bár nincs klasszikus hangsugárzó, de a halántékodra rakod az EM-et generáló egységet, így inkább rosszabb mint jobb.(#74523) f4lcon:
"vezeték nélküli eszközök között nem sok minden megy át sugárzás nélkül." = Semmi. -
válasz
bilon73 #74519 üzenetére
Talált valakit, akkor folyamatosan vizsgált, és vállalta, hogy egy hétig nem telefonál? Én akarok lenni ilyen vizsgálati alany. El tudom képzelni az életem egy hét telefon nélkül. Kikapcsolnám a telefont, és amikor egy hét múlva visszakapcsolom, és habzó szájú őrültek dühöngenek a túlvégen, hogy egy hete nem tudtak velem beszélni, csak mosolyogva, orrot fennhordva annyit mondanék, hogy az emberiségért tettem, te kis féreg. Aztán beleérne a tele bilibe a kezem, és felébrednék.
-
-
bilon73
aktív tag
viccen kívül.
az egyik volt nejem nagybátyja kutató orvos. Ő vizsgálta a mobiltelefon hatását az agyra. Azt mondta 10 perc telefonálás után, az agynak 1 hét kellett, hogy visszaálljanak azok a folyamatok, amik a telefonálás előtt voltak.
Persze azt is mondta, hogy ezt hosszú idő lenne pontosan megnézni, mert csecsemőnél kellene nézni, és ki kéne zárni a többi légkörben lévő hatást.
Persze ő is használt mobilt.Nameg...ki tudja milyen hosszútávú hatások vannak. Csernobil után, most kezdik megfigyelni, hogy megnőtt a 30-40 közötti nők pajzsmirigy alulműködéses (hoshimoto vagy mi) betegségek kialakulásának száma...
aztán ki tudja mi van még, amiről nem tudunk
BTW volt olyan barátnőm, aki valami követ rakott a laptopomra, mert az megvéd a sugárzástól...
de ezzel én úgy vagyok, hogy nem azért élek, hogy ilyenekkel foglalkozzam, hanme hogy jól érezzem magam. ezért cola, cukor, zsír, pacal, whiskey, cigi...minden jöhet...sex, drog, rock and roll
-
Tulku
veterán
B. őröknek, bemondoknak, testőröknek alkalmazott eljárás, hogy fülre öntött earmold-ba bevezetnek egy kb 1,8 mm belső átmérőjű mipolán csövet amelynek másik végén rendre armatúra csücsül, amit egy spec adó-vevő erőlködője hajt meg.
A gond az, hogy egy bizonyos csőhossz felett a csövek un low pass filterként viselkednek (vágják a magasat) ezért kizárólag kommunikációra alkalmasak, zenére nem...és persze ezek mono egységek.
(gondolom mindenki látott ilyen fül mögötti elvezetésű spec cuccokat, ahol még spirált is kialakítanak a rugózáshoz)Tehát az úriember kérdésére a válasz az, hogy egy erős magasvágott, mono valami lesz az általa áhított ügy....
-
vicze
félisten
válasz
muranyig #74504 üzenetére
Megpróbálom még egyszer a logika mentén, hátha lesz foganatja.
Amit szeretnél az a fejreható sugárzás csökkentés, egy kábeles fülesnél. Kérdéses, hogy milyen sugárzás? Gondolom nem a hang sugárzás, hanem feltételezem elektromágnesesre gondolsz.
Tehát vezeték nélkül hangot eljuttatni a fülbe, a technikát úgy hívják hogy hangszóró, és ezzel össze is foglaltam a lehetséges technológiát, hogy hogyan lehet hangot vezeték nélkül a fülbe juttatni, EM sugárzás nélkül.
Minden más vezeték nélküli rövid vagy ultra hullámhosszú jeladó drasztikusan magasabb sugárterhelést okoz mint egy vezetékes füles vezetékének 0 sugárzása, mondjuk ez is végtelenül kevesebb, mint a fülhallgató elektromágneses mozgása által generált EM mező/sugárzás(?).Konklúzióként mindent átgondolva, a célod eléréséhez, még mindig az alufóliát ajánlom leginkább.
-
-
-
crazygamer75
tag
Előre is elnézést a teljesen amatőr megfogalmazásért.
Olyan jack dugó adaptert keresek, ami az mp3 lejátszó és a fülhallgató közé kell. Vannak olyan fülhallgatók, amik nagyon furán szólnak simán az mp3-ra dugva (olyan, mintha hangsávok hiányoznának, csak "nyekeregve" szól), de nem is a fülhallgatókkal lehet a probléma, inkább az asszony kb 10 éves mp3 lejátszójával, valami más szabványon adja a hangot.
-
muranyig
tag
Sziasztok,
Iphone-hoz ( 7, vagy 6s), létezik olyan headset, ami nem dróttal viszi a hangot a fülhöz, hanem pl levegővel? Ha igen hol lehet kapni, és miket ajánlanátok? (Nem BT-ra gondolok!
)
(nem tudom hogy hívják ezt a technikát, de régebben, mintha hallottam volna egy ilyen jellegű párbeszédet.)
A lényeg az lenne, hogy a sugárzás mértékét akarom csökkenteni ami a fejre hat.
Köszi a segítségeteket! -
s4tch
veterán
T10 olcsón az avx-en - semmi közöm hozzá, csak hátha érdekel valakit.
-
bilon73
aktív tag
válasz
eladogeppc #74499 üzenetére
helló,
pont ilyet használok épp.
nincs csúszás.ellenben, készülj fel, hogy az extra bass, az extra bass...néha fájdalmasan is.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest