- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
94100 - 94001
95968 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
IFi GoBlu van, BTR15-öt csak próbáltam Novánál.
GoBlu kicsi, aksija jól bírja A hangja inkább meleg, szerintem sok tekintetben jobb is, mint a ZenDacV2-é. A extra basszuskiemelése nagyon finom, éppen csak a legmélyebb tartományt nyomja meg egy kicsit. Közepes energiaigényű dolgokat még jól meg tud hajtani ballanced kimenetről. Pl egy Sennheiser HD650-el meglepően jól szól, de a HE400SE már torzít vele nagyobb hangerőn. IEMekhez kevés kivétellel azért bőven elég.
Aksija jól bírja, működése egyszerű, nem kell hozzá semmilyen szoftver, amolyan problémamentes a használata, nincs idegesítő hibája vagy ilyesmi. És nagyon picike. Kifejeztten Bluetooth használatra van optimalizálva . Kábelről nem szól jobban, de zajos lehet a táp.BTR15 pár perces benyomás alapján kicsit világosabb hang és nagyobb méret, de bővebb összehasonlításra nem vállalkoznék.
-
Albert.Tamas
tag
Baratom szeretne venni ifi Go Blu vagy BTR15 vagy BTR17-et szerintetek ? Masik kerdes ifi Go Blu vagy BTR15? Arban egyforma
-
nLali
őstag
-
Atomizer
tag
-
nLali
őstag
-
Atomizer
tag
-
nLali
őstag
A 2025 évi bakancslistámról 1 tétel kipipálva.
Egyelőre meglepődés van....
-
FőDudu
veterán
-
btraven
őstag
Szerintem ez csak egy plusz opció hogy még utána is kérhetsz módosítást, de azt már nem garantálják.
Egyébként megy rendesen a szállítás.
[Aliexpress topik] itt többet tudnak segíteni. -
TIT
veterán
Ali írta,hogy úton az áru,másnap meg a 2 eladó,hogy Ha módosítani szeretné a rendelési adatait, hagyjon megjegyzést az eladónak. Az Ön kéréseit nem tudjuk garantálni – de az eladó mindent megtesz, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.
Akkor minek vonták le a pénzt? -
Hestia
tag
-
stellaz
veterán
-
FőDudu
veterán
Hihetetlen, hogy ez a szar meg mukodik.
Meg Handrastol vettem amikor a Leher ternel volt az uzlete. Szoval nem manapsag tortent. (16 eve kulfoldon elek, az joval elotte volt. Valamikor a 2004-2005 koruli idoszakra tennem a vasarlast.) Akkor vettem egy marek cuccot - Klipsch Image X10 is akkoribol van.
-
-NoVa-
veterán
-
FőDudu
veterán
Erre kiderul, hogy audiofil a Soundsticks II.
Es Jony Ive tervezte.Szoval audiofil lennek...

-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Valoszinuleg nalam is ez lesz. Kb. az osszes IEM egy zart doboz - az earbud meg kb open back hangzas terrel es basszussal. Egyszeruen nem szereti a fulem a bedugultsagot amit a hallojarat lezarasa okoz. Ha meg nem jol zar az IEM, akkor ugye nincs basszus. Van kivetel, de igen ritka. Es erre jon meg a szivacs/szilikon miatti hallojarat viszketes - nincs fertozes, nincs fulzsir folyas, egyszeruen viszket a fulem utana vagy masnap. Earbud utan nincs ilyen. Apple Airpods Pro utan sem. Az ugyanis nem bele megy a hallo jaratba, hanem egy szilikon haranggal illeszkedik.
Lehet az asztalomon levo Harman Kardon Soundsticks II a hibas, hiszen ahhoz szoktam - az nagyon jo kozelitessel ugy szol ahogyan kell. Nem audiofil minoseg, de rendben van a hangja a szamitogep melle. Nem Kell Eq - kellemes hallgatni. A melynyomoja meg ad amennyit kell. Anno nagyot villantottak ezzel a HK mernokei. Van vagy 20-25 eves a cucc. De ehhez szoktam az evek soran.
Innentol ezt a hangot varom el. Ami nem bant, csak siman lehet elvezni.
A fene sem tudja a 4-4 kisebb hangszoro a szatellitekben egyforma-e vagy frekire hangoltak oket. Razezesre siman parhuzamosan vannak kotve - nem latszik semmi fele aktiv vagy passziv hangvalto az atlatszo csovekben. -
Atomizer
tag
Egymás után hallgatva lehet tényleg ugyanaz az Ancestor és az Iris.... Nekem az Irisnek ez a vékony fonott kábele nem tetszik, az Ancestort sokkal jobb kézbe venni.
@Nova - nekem pl. IEMeknél nincs tér, valamiért az agyam nem dekódolja. Viszont earbudok esetén meg olyan, mintha hangfal szólna, nekem emiatt volt meglepetés. Magas tartomány +3 v 4 dB, és tök nyílt, szellős lesz. Felbontás az már más kérdés, azt EQ-val nem hozzuk elő.

-
-NoVa-
veterán
-
FőDudu
veterán
Ezeknel is szamit az illesztes. Ahogy mar emlitettem, az Ancestor peldaul nem ker szivacsot es ugy is megvan a basszusa.
Ezt szivaccsal sulyosbitva eltunik a magas es a ter. Szoval ezeknel is lehet az illesztessel jatszadozni (nalam a szivacs sokat ront az osszkepen) - lehet Riku tesztjeben tok mas szivacs volt mint a maiak mellett. Vagy csak rakott ra VE szivacsot elbol. Meg persze a kinaiak minoseg biztositasa sem halal biztos

Itt az Iris 2.0:
Ez meg a Traceless:
-
FőDudu
veterán
-
nLali
őstag
-
-NoVa-
veterán
Revolut egyalkalmas webkártya mire való, ha nem ilyenekre?
A Faaeal Iris 2.0 meg tudott lepni, de máshogy. A hangja kellemes, V karakter enyhén visszafogott közepekkel, hangsúlyos középbasszussal. Amit az olcsó driverből ki lehetett hozni, azt kihozták. Nincs átható sub basszusa, nincs (de nagyon nincs) kiterjedt, szellős magastartománya, és ennek egyenes következményeképp annyira szűk volt a tere, mint egy tipikus 100$ alatti in-earnek. Ami így egyben, fillérekért még mindig elismerésre méltó, teljesen szerethető, csak nem ezt olvastam a 2-3 évvel ezelőtti reviewkből, ahol a tágas, széles terét dícsérték.
Összevetve a Faaeal Rosemaryvel teljesen más világ. A Rosemary klasszikus, akkusztikus zenével szárnyal, középhangsúlyos, kiterjedtebb hangtartományú, és jóval tágabb dimenziókban alkot színpadot. De annyira más karakter, hogy aki az Iris-t szereti, a Rosemary-t nem feltétlenül fogja, és viszont.
Én szerencsémre pártatlan vagyok, nem szeretem az MX500 házakat, így a Rosemary-t is feleség használta filmnézésre amíg nem nyúlta le a Phoenixem. -
FőDudu
veterán
Ott azert nem egy olcso telefonrol vannak meghajtva a cuccok. A forras is sokat szamit.
Ezert mondom, hogy rendes DAC es (nekem) PEQ is kelleni fog barmilyen fules ala.
A hallas valtozik meg a nap soran is - nem art, ha utana lehet allitani az eppen kivant hangszinre. Bar en egesz jol elvagyok a Harman gorbere hangolt barmilyen fulessel - ha a fules le is tudja adni amit a harman gorbe rakenyszerit.Earbud valoban egyszerubbnek tunik - nem kell annyira varialni az illesztessel (foleg basszus teren erdekes, hogy peldaul az Ancestorra nekem szivacs sem kell es megis ott a basszus, nem is ertem hogyan) - bar Nova nemelyik darabjan volt 2-3 szivacs ha jol emlekszem. Valami ritka szovesu az egeszen, azon egy torusz alaku a fulbe illesztest elosegitendo. Szoval azokkal is lehet jatszani.
-
FőDudu
veterán
-
stellaz
veterán
-
btraven
őstag
-
-NoVa-
veterán
Ki is jött az új BTR17 FW, amiben javították az LDAC-et csatlakozáskor. Még mindig 0.62 a verzió, ők sem merik 1.0-nak nevezni, de sok apróságban javult. Már nem kell mindkét USB-t bedugni desktop módhoz PC-re, 60 helyett 120 lépcsős a hangerőállítás, meg mindenféle jó. Cserébe még vagy 8-10 alkalommal kellett nekifutnom az updatenek, mire felment stabilan, de ha mostantól nem is nyúlnak hozzá, nincs hiányérzetem.

-
stellaz
veterán
egyébként ja, a Traceless + iFi GoBlu az nagyon perfekt párosítás (bár árban kissé aránytalan a 391 forintos füles a 80 ezres lejátszóval), de fejesben is egy moddolt HE400Se lett a befutó, az egyszerűen hibátlan hangban, igaz, egy többszörös árú fejes erősítő kellett alá, de úgy vagyok vele, hogy ha már a komponens egyik oldalán lehet spórolni, akkor az is spórolás
-
stellaz
veterán
-
Atomizer
tag
Én jártam tavaly Novánál, és ott annyi félét hallottam, ami tetszett minden EQ nélkül, hogy rájöttem, hogy nem baj, ha kicsit máshogyan szólnak, de tetszik amit hallok (van rendesen mély, nem bánt a magas az alap kritérium, és innen ha van jó felbontás, szellős, élénk hangszerek és vokál, akkor engem megvett).
Viszont IEM-eknél még jön egy réteg erre - az eartipek. Amíg azokat kitapasztalja az ember.... Earbud-ok (eddig) egyszerűbbnek tűnnek.
-
FőDudu
veterán
Es csinaltak mar iPhone-ra magnesesen csatlakozot is.
Ha lenne benne PEQ, mar rendelnem is...
[link]Ennyit megerne. 600mAh akku, eleg jonak tuno parameterek. 2.5V @300Ohm.
-
nLali
őstag
-
FőDudu
veterán
Ha engem kerdezel en mar el..tam par ezer eurot ilyesmire es a fenti szerint legolcsobbak a legjobbak.
EQ meg kell. Mindre. Talan, ha custom keszulne az en keresemnek megfeleloen, akkor...
De akkor is oregszem, szoval valtozik a hallasom. Tehat az EQ az szukseges.Nem volt meg olyan ami pont az en izlesem lenne. Szerinteem nem en vagyok az egyetlen ilyen (szerencsetlen).
-
Atomizer
tag
Nekem Qdelix 5K van, az önmagában egy csodálatos eszköz, ha van egy kis kütyü fétised, gyakorlatilag minden is beállítható rajta a mobilos appjából vagy PC-n. És csak 110 USD ha hozzá jutsz (úgy tudom idehaza nem árulják).
Szerintem azért az nagy öröm, amikor találsz egy olyan IEM-et, amin nem kell EQ-zni, csak az oda vezető út....
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Ahogy en most latom:
Kell venni egy PEQ-s (hordozhato BT-s) DAC-ot. Aztan kell egy Iris 2.0/Traceless/Ancestor. Kihuzni a neked tetszore. (nekem jobban szol a nagy fejhallgatonal is).
Qudelix 5K/Fiio BTR17 vagy hasonlo. A lenyeg a PEQ.
Ha valakinek ez nem eleg, akkor mehet tovabb. De tok felesleges tobbszaz euros IEM fules iranyaba elmenni kezdetben - a jo DAC es a fenti harom fules az igenyek szerintem 80-90 szazalekat ki tudja elegiteni. Felesleges massal kezdeni. Nem mindenki audiofil.
Ne feledjuk, egy PEQ-s DAC az kb 150-200 Euro (minimum), amit meg mindig eladhat vagy kicserelhet ha nem jon be. Viszont egy ugyanannyiba kerulo de szarul szolo fulessel meg van love.
A traceless/iris/ancestor meg csodalatos ha be tudja allitani a neki tetszo hangszinre.
-
Atomizer
tag
-
FőDudu
veterán
-
TIT
veterán
-
FőDudu
veterán
Azert most radugtam a P1-et egy rendes fejhallgato erositore (kolcson Schiit Magnius) es megjott a basszusa. Persze messze nem olyan, mint a dinamikus basszusa, de van.
Itt a teszt a nagyzenekarral mindennel. Tud a Planar is ha kell.
(sajnos csak YT, de azert ott is akadnak neha jo teszt szamok. Az enekesek meg mar bizonyitottak. 79M megtekintes egy 15 eves enekesnonek nem jon csak ugy.)
(persze az alap, hogy az AutoEQ ala be van huzva a Crinacle fele P1 PEQ preset - a P1 sem Harman gorbe alapbol, en meg azt preferalom.)
Valoszinuleg a Spotify is ugyanonnan szedte a forrast, nincs igazan kulonbseg a YT es a Spotify minosegeben - hiaba van a Spotify a legjobb minosegre allitva (Very High).
De meghallgattam az Ancestorral es az Iris 2.0-val es a Tracelessel is. A kulonbsegek: a dinamikus drivereknek jobb a basszusa es nem annyira reszletezok, mint a planar. (pl. a planaron lehet hallani ahogy a hatterben penget a harfas a videon - a tobbin is ott van a hangja, de nem olyan reszletezoen elkulonitheto)
Ettol fuggetlenul az Iris2.0/Ancestor/Traceless is eszmeletlenul jol szol Harmanra kihuzva rendes meghajtassal.
-
Atomizer
tag
-
TIT
veterán
Én friss vagyok,de mindegy így is megéri,de 1250.- lett a vége a kék fülessel meg 100-as szivaccsal,mert a 10-es csomagot nem szállítják ide,jófejek a 100-ast meg igen?
Lehet más a forgalmazó.
Itt meg jól lehúzzák az embert 2000.- 2 db.szivacs.
Az emailbe meg fontot ír.
Tesóm mondja ausztriába ilyen szutyok füleseket dobálnak ki a kukába
Mondom ennyi ember nem kamuzik. -
btraven
őstag
-
FőDudu
veterán
Nalam is ExpressOne hozza - Szloveniaban.
Hiv, atiranyithato, SMS es email is jon a kezbesites napjanak reggelen. Igazi profi szolgaltatas - pedig minden rendelesem free shippinges volt. Vagy azert mert elso rendeles, vagy azert mert 5-6 termek utan free shippinges lett.
Rendeltem igy mar vagy 5 earbudot, iPhone toltot (15w magsafe tolto 3 Euro), USB-C toltes erosseget kiiro csatlakozot (kabelem mar volt, most olyat rendeltem ami kiirja a feszultseget es a felvett teljesitmenyt is 240 wattig), szivacsokat, szilikon gumiharangot airpods pro-hoz, stb. Sok aprosag, de van ami epp kellett.
-
gianni85
veterán
-
stellaz
veterán
-
TIT
veterán
-
TIT
veterán
-
stellaz
veterán
-
TIT
veterán
-
DFB
tag
-
FőDudu
veterán
Fenti hozzaszolas hatasara elovettem a Iris Ancestor fulest.
A Traceless PEQ beallitasaival szivacs nelkul nagyon rendben van a hangja. Ugy mar nem tul sok a basszus.
-
pulutodurumo
őstag
Van egy TRN Rosefinch planar IEM-em. Na abból nem hiányzik a basszus. Hónapokig volt fiókban, mert nem bírtam elviselni a hangját. Aztán elkezdtem újra próbálgatni rajta az illesztékeket. Továbbra sem egy kiegyenlített hang, de ha jól áll a fülemben akkor hallgatható. Ennek is a közép a gyengéje, az ének nem az igazi.
-
FőDudu
veterán
-
Atomizer
tag
-
FőDudu
veterán
-
stellaz
veterán
-
btraven
őstag
-
DFB
tag
-
stellaz
veterán
-
btraven
őstag
-
TIT
veterán
Köszi megvan a szivacs,10-es csomag az jó is lehet,de egyforma kb.az összes.
Igen találtam kéket,max.nem usb-c de nembaj,esetleg más a forrás a kéknél.
Ha tényleg 80ropi az ára akkor kemény,hogy csak 400.-
Olvasom,hogy jobb mint a drágábbak,csak hihetetlen,de legalább nem agybamenős.
Ahogy néztem ha a régit javíttatnám az is 7000.- lenne minimum. -
stellaz
veterán
Szivacsot most így hirtelen nem tudom mekkora kell rá, holnap lemérem, ha nincs fent az oldalon a mérete, de annyira nem kell pontosnak lennie. Elvileg van kék is amúgy.
Welcome deallel most nézem, hogy megint 1 dollár. És nem ahhoz képest jó a hangja, hanem sok jóval drágább dolog mellé oda merném tenni. -
TIT
veterán
Végülis ennyiért biztos jobb mint a 13 ropis pana Rzb-120 ami egy sokolrádió és azt hírdetik milyen jó a mélye,mondjuk elég meredek ilyet állítani amikor nem igaz.
Kár,hogy nincs kék.
Az iriveremhez is volt több szivacs aztán pár év után szétmált,azért nem merek sokat venni,de azért legyen.
Mekkora szivacsot vegyek hozzá?
Welcome deal mennyivel jobb?
Jó lesz ez,hamár úgy szól mint az iriver akkor már jó. -
stellaz
veterán
Fogalmam sincs mekkora márka, de baromi jól szól már egy mobilról is. Szivaccsal szinte minden earbud sokkal több mélyt ad és kényelmesebb is általában. Vegyél hozzá többfélét és akkor tudsz vele hangolni is a hangzásán. Fogyóeszköz a párna.
A freki tartományt nem kell annyit nézegetni, van itthon profi fülmonitor ami asszem 16kHz-ig szól és van hallgathatatlanul sziszegős HiRes füles is, ami talán 40kHz-ig szól.
Planárok szólnak 50kHz-ig talán, de szerintem te nem ilyesmit keresel most. -
TIT
veterán
Nem vagyok denevér
de azért ha 20 felett van akkor azt érezni azért és jobban is hangzik,de most csalódtam a panába,ez tetszik,főleg az ára. -
pulutodurumo
őstag
-
TIT
veterán
Köszi.
Ez akkora márka?Ha jól látom kínai csoda,nem is hallottam róla,mondjuk az nem jelent semmit.
A 20-20Khz elég sovány,pana ebben jobb,viszont ez dinamikában jobb picit és kényelmesebb,mert nem megy bele az agyamba.
Szivacstól jobb lesz a mély ill.stabilabb gondolom,mert az enyémnek sincs szivacsa már,de úgy rémlik jobb volt azzal a hangzás. -
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Nekem akad egy Hd 414 SL a padlason. A Sarga szivacsa mar vagy 5x elfoszlott, de meg szol. Nehez hajtani, van vagy 600 ohmos a cucc.
-
btraven
őstag
-
PR0JECTNR56
addikt
-
cinemazealot
addikt
Fiúk-Lányok! Nemrég szert tettem egy KZ D-Fi fülesre, a kapcsolós ("tuning") verzióra. Eleinte nem volt vele semmi gond, imádom a hangját, de 1-2 hét után azt vettem észre, hogy egy kis idő használatot követően a baloldali mintha elkezdene halkulni. Ha megmatatom a "tuning" kapcsolókat vagy jól felhangosítom és visszahalkítom, helyrejön, de azért ez így hosszú távon elég idegesítő.
Ezt okozhatja az, hogy másodkézből került hozzám a cucc (mondjuk, relatíve jó áron), vagy tudjam be, hogy ez a KZ sokak által híresnek/hírhedtnek/hullámzónak ítélt minősége?
-
stellaz
veterán
-
btraven
őstag
-
stellaz
veterán
-
nLali
őstag
Tudom, hogy ez fülhallgatós topic és így inkább a hordozható eszközök kerülnek szóba, de valakit hátha érdekel.
Bertalan féle MicroFluentAmp 2. és 3. generációjával az a tapasztalatom, hogy sem fej-, sem fülhallgatóval nincs alapzaj. Semmi. Igaz, alig 2-3 féle fülhallgatóval próbáltam. -
TIT
veterán
Sziasztok!
Az alábbi füleseket néztem,fontos lenne,hogy legyen benne mély,ne csak ráírják,a magas se legyen fülsértő,mint a bt-s füleseknél.
Panasonic RP-HV154
Panasonic RP-TCM55E
Árban ilyen 3500-4000-ig mennék el.
Az utóbbi a jobb mélyben is valszeg,csak félek ettől a kialakítástól,hogy kényelmetlen,mert az agybadugósókat se szeretem.
Most 2006 óta egy iriver van ami a T-10 gyárija a lejátszóval együtt,csak a kábel szigetelés szétment és már kontakthibás is,lassan elszakad,nem tudom ezeket javítják-e,esetlg ráforrasztanak egy 3,5 jacket.Annak jók a mélyei,csak szivacs híján játszani kell vele,mert nem stabil. -
stellaz
veterán
Még a K9-nek is van alapzaja, igaz, a hallgatható hangerőn nem sok és az is csak a Mangird Tea-val hallatszik, ami a legkönnyebben hajtható füles, ami valaha is járt nálam. Low gainan is 10 óra állásnál már rendesen hangos, 11 óra a fájdalomküszöb, 12 óra szerintem már halláskárosodás.
-
Atomizer
tag
Ezt ismeri valaki?
[TANCHJIM ONE]A Tanya komolyabb változatának néz ki.
-
FőDudu
veterán
-
-NoVa-
veterán
-
btraven
őstag
"Emellett az alapzaja magas érzékenyebb cuccokkal,"
Igen, ezekkel a flathead earbudokkal sorban derülnek ki a disznóságok. Kedvenc erősítőmnek (Loxjie P20) is van egy alapzaja flathead-del. Ami fejhallgatóval nem volt hallható soha, max hangerőn se. Ki kellene cserélni a szovjet csöveket benne, hátha azok csinálják.
-
-NoVa-
veterán
Az ifi Go Blu nagyon jó forrás lenne. Aprócska, kézre áll, tekerős hangerőszabályzás, és nem esik kétségbe a nehezen hajtható cuccoktól. Az xBass / xSpace is jó, de...
Színez, ifisen túl melegre. Ez még jól is áll sok dolognak, de transzparensebb hangot akartam. Emellett az alapzaja magas érzékenyebb cuccokkal, impedancia adapter kell halk használathoz, ott meg oda a dinamika. Nagy impedanciával terhelve nagyobb hangerőn torzít, nem bírja kondikkal a saját teljesítményét.
A BTR15 ezekből sok hibát kiküszöbölt. Transzparensebb, zajmentes, nem torzít, de lágy, túl lágy. Objektíven jobb, mint a Go Blu, de...A Cayin mellett hangban komoly a szakadék mindkettőnél. Akkora, hogy inkább szívtam sokszor az USB dróttal mászkáláshoz is. Na ezt a szakadékot csökkentette le pár lépcsőfokra a BTR17. Tágasabb a színpad, mint a másik kettő BT forrásnál, és olyan súlya, ereje van a hangoknak, hogy ugyan utol nem éri a Cayint, de már nem hagy hiányérzetet, ha ezt használom. És szívesen használom, kényelmes, még nem túl nagy, a gombjai kézre állnak, a hangerő tekerője meg ugyan nem olyan óramechanikaszerűen minőségi, mint az ifi-nél, inkább kicsit műanyagabb érzés, de pontos, jól működik, és kézreáll.
A kijelzőjét be lehetett állítani az appban, hogy ne kapcsolja be, csak a power gombra, így sötét marad, nem világítja be fölöslegesen a szobát, ha számot váltok vagy megállítom a zenét. Ezen túl az app lényegtelen. Várok egy SW updatet, ami fixálja majd, hogy Samsung telefonoknál bekapcsoláskor mindig APTX-et állít be, és a BT eszközbeállításoknál ki és vissza kell kapcsolni az LDAC-et, hogy azon menjen. Tudnak róla, majd javítják, tipikus kezdeti FiiO FW gondok.
Kifogástalan a Xelento-kkal, G7-tel, nem kezd el torzítani 600 Ohmmal terhelve a hangerőt emelve sem, de azért megvannak az épeszű határai. A 600 Ohmos beryllium driver persze messze nem tud olyan átható erővel zenélni 650mW-al hajtva, mint 3W-al, nem is erőltettem. A 150 Ohmos 14.8mm-es biocell driveres earbudommal 3.5mm-en is olyan szépen kitölti zenével az utcát, hogy ott már a forgalom zaja csak némi nesz a háttérben, pedig az sem izolál.
Szóval tényleg mindenben előrelépés a BTR15-ről, az utóbbi napokban mást elő se vettem. A Q15-höz hasonlóan picit (tényleg csak picit) sterilebb, analitikusabb, mint szeretném, de adott funkcióra jobbat vagy csak nagyon sokkal drágábban, vagy nem kapni, most erre tudok lelkesedni, amíg nem jön valami még ideálisabb.
-
kemcso
Ármester
-
steewcv65
őstag
-
-NoVa-
veterán
-
steewcv65
őstag
-
stellaz
veterán
Tavaly a Simgot EA500-ról mondtak jókat, abból amúgy van usb-c-is, de én továbbra is a külön adaptert javaslom.
Illetve amazonon 82 dollár az Etymotic er2xr, nekem a 3-as és 4-es széria van, profi cuccok, nagyon jó zajszigeteléssel. A kettes szériát nem hallottam, de jókat írtak róla. Talán avx fórumon is árulnak egyet. Mélyre megy a fülbe, ezzel meg kell barátkozni, de ha okés, akkor teljesen kényelmes, könnyű cucc.30-40 dolláros ársávban volt nekem még Blon Bl03, igazán nem sikerül megszeretnem, pedig népszerű darab.
A Tracelesst is teljesen komolyan mondtam, a hangja alapján, ne az árából ítélj.
-
bajnokpityu
félisten
-
Atomizer
tag
Ennél a sok drivernél jól meg tudják oldani a koherens megszólalást ezért az árért? Magasai nem tolakodóak?
Köszi! -
bajnokpityu
félisten
kz 12 pro X lett, brutális ár értékű cucc, nagyon bejön a hangja.
minimális a felára a 10 pro Xhez képest. egy negativ tulajdonsága azért van, sokkal nagyobb a súlya. szerencsére nem okoz nálam gondot, de érzésre minimum másfélszeres a 10 pro X hez képest, az muanyagházas, ez meg fémházas. -
steewcv65
őstag
-
stellaz
veterán
-
stellaz
veterán
Nekem volt, 1500 forintért vettem valami 90+%-os telecom akcióban. Nem szerettem a hangját, de legalább 2-3 hét alatt beadta a kulcsot a meghajtása, így tettem rá egy 3,5-es csatit, amit aztán végül elhagytam. Az anyagminősége kicsit gagyi.
USB-c füles helyett inkább valami adaptert ajánlanék + egy fülest. Legolcsóbbnak az apple adapterét szokták ajánlani, ami jó is. A SM E80 jobban is szól, jobban is meg van építve, ha már, de igazán azt sem tudom jó szívvel ajánlani. De egyébként ebben a kategóriában nem tudom mi szólhat jól a felhozatalból, IEM esetén szerintem magasabb árban kezdődnek az igazán jók. Ha nincs szükséged feltételen iemre, akkor az adapter mellé egy 1-2 ezer forintos NiceHCK Traceless fülest ajánlanék, mert szerintem az E11 szintjét simán hozza és bagatell ára van, még egy próbának is simán megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
94100 - 94001
95968 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox Series X|S
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Robotporszívók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kemcso