- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NRGyP-
tag
válasz
kemcso #75297 üzenetére
Köszi, úgy lesz, ráadásul holnap pont a Béke téren lesz egy kis tennivalóm, onnan kocsival pár percre vannak. Pláne néztem, hogy azért az impedancia értékek eléggé eltérőek a típusok között, úgyhogy viszem a lejátszót is. Főleg utcán/sportolásnál használnám, úgyhogy számít a hangerő is.
-
-
-NRGyP-
tag
Sziasztok!
Csereéretté vállt a lassan 10 éve hasznát CX300II-m. Sosem voltam vele teljesen megelégedve, de még ajándékba kaptam. Gondoltam majd ha tönkremegy lecserélem, de még működik. Nem vagyok kifejezetten vájt fülű. Van egy 22 éves Sennheiser HD 540 reference II-m (amit felújítottam és imádok) és egy Bose QC15. Ezek mellett persze sosem szerettem a kis CX300-ast, de mobilitásban in-ear füles mellett döntenék most is.
Elolvastam az összefoglalót, így került képbe a Soundmagic. Az esetek 80%-ban elektronikus zenét hallgatok (goa, deep house, trance), a maradékban mást
.
Két típust nézegetek, az egyik benne van az összefoglalóban, a másik nem, és az érdekelne, hogy szerintetek megéri e nekem a felárat vajon a drágább kivitel (mint mondtam nem vagyok vájtfülű, egy szint után nem hallom a különbséget).
A két kiszemelt:
Fontos lenne a távirányító, és mivel Apple illetve Android eszközöket felváltva használok, tetszik ez a távirányítós megoldás/szolgáltatás.
Köszi előre is a tippet!
-
GeryFlash
veterán
válasz
kemcso #75288 üzenetére
Tejóég
Azért ezt nem hittem volna, jómagam remekül megvagyok a 2 olcsón beszerzett Hybridemmel (előtte Piston 2-öm volt, imádtam csak fél év után tönkrement és gariztatás esélytelen volt, szóval úgy vettem hogy csak kicsivel vagyok előrébb mint egy tartósabb de drágább Sennheiserrel). De a Hybridek szépen tartják magukat, illetve Gearbesten ha van kupon lehet Xiaomi MI Fresh/Basicet venni 700Ft-ért, akkor mindig veszek 4-et, mert minőségben kb a Sennhesier CX200-at hozza, vagy a közelit.
Szóval tényleg durva, hogy fülesek ennyire túl vannak árazva a híres gyártóknál, fejhallgatóknál amennyire én emlékszem nincs ez így, ott a Takstar Superluxok között azért szoktak Senn-AKG is ajánlva lenni ha jól rémlik.
-
-
Boba0514
tag
Köszönöm a lehetőséget, de még hónapokig nem leszek az országban, így nem tudok élni vele, meg el is hiszem inkább a tapasztaltabb user véleményét, nekem nem lenne mihez hasonlítanom...
Már meg is rendeltem közben, biztosítást is vettem hozzá, bár három év alatt csak nem romlik el, de majd meglátjuk.
Itt írták, hogy a sima verzió basszusát próbálták javítani, azért gondoltam, hogy nem csak a mikrofon a különbség.
Köszi mégegyszer.
-
India
aktív tag
Sziasztok! Van egy soundmagic e10bt-m ,tegnap vettem Comply-t elképesztő sokkal de sokkal jobban szól , ez most placebó?
-
Tulku
veterán
Bukósisak alá felsővezetésű, shure-westone felépítésű füles ajánlott...nyilván az említett márkáknak ára van, érdemes azonban keresni ilyen kinézetű olcsóbb alternatívát...
Véleményem szerint ehhez a felhasználáshoz a driverek minőségének semmi köze...
-
-
GML
őstag
válasz
Boba0514 #75279 üzenetére
A plus és a sima között a mikrofon és a csati vége a különbség. A driver ugyan az.
Nekem a sima van, de a kedves mérnökök elcseszték a tok méretét és emiatt megtört a kábel a csatinál. Csaticsere után meghallgathatod.A Shure 325-tel van kb pariban. de az meg jóval drágáb. A 215-öt körbezenéli.
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Creative Aurvana In-Ear3 Plus ugyanúgy ajánlott, mint a sima?
23 ezer forintnyi összegért tudnám beszerezni, ugyanannyiért, mint a simát. A kategóriából ez tetszik árban és kialakításban is, SoundMagic E80 egyenes csatiját nem szeretném, Shure SE214 pedig 8 ezerrel drágább, jó fülhallgatót szeretnék venni, de annyit azért nem akarok rááldozni.Köszönöm ismételten a tanácsokat!
-
vicze
félisten
A hangszigetelésben a szerintem a hangerő lesz a különbség.
Egy kis zúzósabb rock azért nagyobb hangerőt kér, mind a nyugis jazz.Igen azt el is felejtettem, hogy a be hallatszás is probléma.
Amúgy az i4-et hallottad végül? Már akkor is mondtam, hogy az neked nagyon bejönne.
-
GeryFlash
veterán
válasz
kemcso #75271 üzenetére
Általánosságban kérdeztem, hogy általánosságban melyiknek jobb a hangminősége. De ha közel egyenlő akkor egyébként számomra mélyek nagyobb prioritás élveznének, mélyorientálság tehát előny lenne. Bontatlan 5.00i-re lenne lehetőségem 11 ezerért, szóval ha erre irányult a hsz akkor a rossz ár/érték arány is kizárható (mondjuk nem tudom hogy a hangminsőéget hogyan befolyásolja hogy egyébként nekem mennyibe lenne de mindegy)
-
Tulku
veterán
Én nagyon meglepődtem isine20 hangminőségén...a tér egy olyan szélességet mutatott, amit eddig csak az U18 tudott felülmúlni....egyébként is sok azonosságot találok közöttük....
Hangszeres, vokális zenén eszméletlenül elragadó, fejhallgató szerű élmény volt...
Kizárólag azért adtam el, mert teljesen csendes szobában, csendben lehetett hallgatni..
De családtagjaim tesztelték és nem hallottak kifelé semmit... -
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Sennheiser cx 5.00 i hangminőségben jobb mint egy Xiaomi Dual Hybrid? Lenne brámi előrelépés vagy csak a momentummal?
-
vicze
félisten
OK, nem hallgattam őket túl hosszú ideig, és csak a gyári illesztékekkel, de a i4 szintekkel jobb a másik kettőnél, van rendes tér és tényleg a nyitott fejhallgatós szintet adja. iSine 10 és 20 semmi olyat nem nyújtott, amire azt mondanám, hogy egy sok BA ne adná vissza azonos árkategóriában. Se extra nagy teret se extra testességet nem ad, amit elvárnék egy ekkora drivertől, részletességben meg nem éri el a BA-kat egyik se.
"kifelé nem sugároz szinte semmit"
Szintén nagyon nem ezt tapasztaltam. Nyilván egy BKV-t nem visz át, de egy irodában simán hallani mit hallgatsz. -
RetepNyaraB
veterán
5k és felette. Vacakok a füleim, ráadásul hozzászoktam az armatúra magasaihoz, meg a Beyerben is van magas rendesen
előtte az AT900x is elég középmagas emelős volt.
Nincs kifogásom némi EQ ellen; a tenoréban az ezzel járó érezhető hangzáskeményedés zavar egyelőre.
Komolyabb beruházásra meg mostanság nem lesz keretemFiiO-ból nekem elég a fejes erősítőm, a füleseiktől inkább távol tartanám magam
-
Tulku
veterán
válasz
RetepNyaraB #75266 üzenetére
Várjá..várjá...ha 5 kHz-es emelés kell akkor az hangszeres zene rendesen, meg énekhang...mindenképp hallgasd meg az E80-at előbb...nehogy túl sima legyen neked...
Fiio xyz9-et hallgattam (nem tudom a pontos típusszámát) na abban van középmagas rendesen...
Soha ne hallgasd meg az akg k3003-at, mert nem fogsz utána aludni napokig...
-
RetepNyaraB
veterán
Itt zizeg a bejáratós Zero Audio Tenore az asztalon. Persze nem figyeltem, hogy ez NEM headset, de legfeljebb feltszem apróra, ha nem tudunk együtt élni. Tényleg elég kiegyenlített hang, nekem kell rá egy pici emelés (legalább is sok zenéhez) az 5khz feletti tartományokban. Ettől viszont enyhén csattogós lesz a hangja sajna. Nyilván próbálkozom még. Kényelmes, jól szigetel. Köszi az ajánlatokat!
Talán még berendelem a SM E80-at, ha lesz felesleges pénzem, próbából. Jó volna egy füles tali, ne kelljen potyára vásárolgatni -
Fkris
őstag
Sziasztok!
Valakinek vélemény a JBL reflect contour BT fulessel kapcsolatban?
-
Tulku
veterán
Hát épp az I4-el vannak freki problémái sokaknak...valami eq-t kell csinálni, ha jól értettem vhol a kozépmagasakban,mert egyeseknek természetellenes...
10-es populárisabb, a 20-as a best buy inkább (szinte sosincs eladó a head-fin, míg I4 rogyásig) egy kiegyenlített, széles hangszínpaddal rendelkező fél fülhallgató...én egy custom tippel használtam, a hozzáadott tippekkel nekem nem szólt közel sem annyira jól...
20-ast közel írják az I4-hez, persze a drágábbik nyilván jobban szól, de nem pregnáns a különbség.
Mindenképp ki kell próbálni, mert elég speciális élethelyzet egy ilyen valamit hallgatni, és persze csak csendes helyen...kint minden neszt felszed, hallgathatatlan lesz a zene...
Ez nagyon hasonló egy nyitott fejhallgatóhoz, annyi különbséggel hogy kisebb és kifelé nem sugároz szinte semmit...tehát legalább te nem zavarsz másokat....
-
Hack3er
őstag
Valamelyikőtöknek volt szerencséje az Audeze iSine 10 plenáros füleshez?
-
csakb
őstag
válasz
darvinya #75256 üzenetére
Köszi!
Nem pont ezeket, de hasonló ear clipeket próbáltam, és nem jöttek be. Vagy kimozogtak, vagy a 30-40 perc után már nagyon kényelmetlenek voltak, és nyáron napszemüveggel még macerásabbak.
W08L: igen, vannak még elfekvő darabok, aranyárban, nyilván.
Azért ennyit nem ér, a maga idejében ez egy elég olcsó füles volt, és ha tényleg sportoláshoz használja az ember, hamar tud amortizálódni.
-
csakb
őstag
Sziasztok!
A régóta nem kapható Sony MDR-W08L-hez hasonló fülest keresek futáshoz.
Viszonylag szűkek a hallójárataim, és ekcéma miatt gyakran gyulladtak is, ezért az in-ear nálam nem játszik, sajnos. Tucatnyi más kialakítású fülest próbáltam már az évek alatt, de a fenti Sonyhoz hasonlón kívül nem nagyon jött be más. Jelenleg egy KOSS KPH14-et használok.
Amerikai oldalakon a Sonxtronic XDR-8000-et szokták ajánlani alternatívának (gyakorlatilag a Sony koppintása), de elég rosszak a review-i, és ahhoz képest drága, szóval még nem mertem rendelni.
Ha ti sem tudtok hasonló, fejpántos, vezetékes típust ajánlani, akkor valszeg rendelek 3-4 KOSS-t tartalékba, mielőtt ez is eltűnik a piacról.
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen füleseket ajánlotok 4k ért? -
válasz
crazygamer75 #75246 üzenetére
nem hallottam azt a Xiaomi-t. vagy ha hallottam, akkor nem hagyott maradandó nyomot bennem
ha fentebb lépnél, és hibrid kell akkor kezdésnek Bosshifi B3
ha nem kell mindenképp hibrid, akkor bármi az ajánlóból -
biokox
tag
Fiio F9. F6. Tulajok van köztetek aki nem használja a gyári balanced kábelt?
-
vicze
félisten
válasz
Nunder #75248 üzenetére
UK, úgyhogy pontosan annyiba amennyit írtam, semmi extra költség nem volt, simán postán megkaptam.
85GBP volt amúgy 2hónapja, illetve a hivatalos ára(HK) is 96GBP, szóval van nyilván ÁFA trükközés, de ugye az én estben ez nem érintett.Ha kell a gari akkor nyilván magyar eladó, ott 100% hogy van garancia rá.
-
crazygamer75
tag
-
vicze
félisten
Mivel már jó sokan kérdezték így akkor írnék egy "rövidet"(többet nagyon nem tudok) az alap H2-ről.
Szóval ProStereo H2 (hogy kereshető legyen.
):
Ár: 75GBP jelenleg 26e Ft.
A csomagolás és az összeszerelési minőség kiváló, ahogy ezért az árért el is várható, minden műanyag első osztályú. A lapos szövettel bevont kábelezés nem a szívem csücske és összességében túl merev, de használható azért. A szövet bevonatnak csak esztétikai funkciója van, teljen szeparáltan van a kábeltől.
Sajnos az füleshez adott illesztékekről sok jót nem tudok elmondani számomra szörnyűek, az anyaguk se túl jó, és szabályosan kicsúszik a fülből, túl merevek és nem nyújtanak túl jó szigetelést, ezért 3 próbálkozás után hanyagoltam is őket.
Ez után jön a legnagyobb negatívuma a fülesnek. Mivel fülesekbe kerül a két 80mAh aksi így igen nagyok és nehezek. Mindenképp használni kell a mellékelt "szárnyakat", hogy stabilan a fülben maradjon, anélkül teljesen esélytelen.
Vételi jelerőssége extrém jó és itt ezt tényleg kiemelném, mert kb. 30cm-es antenna kábellel rendelkezik, ami az átlaghoz képest tényleg hatalmas, ezt tükrözi is a jelstabilitás, aazt azért megjegyezném, hogy stabil LDAC kapcsolathoz kell is ez az antenna méret.A vezérlés kifejezetten kiemelkedően jó. számléptetés +/- hosszú nyomásra, multifunkciós gomb jól ellátja a feladatát, és extra ként 4 EQ beállítás van magában a fülesben. Egyszerre 2 eszközhöz kapcsolódik, teljes funkcionalitással, azaz nem csak hívás az egyiken, hanem teljes A2DP-vel, és a váltás is teljen automatikus. Az előbbi miatt amennyiben van kompatibilis eszköz, két BT füles is kapcsolódhat a telefonhoz, a H2-n keresztül. Ezek a funkciók nagyon jól használhatóak.
A visszajelzések beszéd alapúak(angol) nem idegesítőek nem túl sűrűek, ez jól el van találva, bekapcsoláskor megkapjuk az aksi állapotot és a kapcsolódott eszközöket.Hangról alkotott véleményem bejáratás nélkül pusztán 1órányi hallgatósás után született, így nem feltétlen mutatja egy bejáratott rendszer hangát.
A hangképe elég kulturált mély emelt és kicsit magas is, de csak tényleg egy enyhe fun V hangzás. Ha sikerül jó szigetelést elérni akkor elég szépen szól, persze driver korlátai között. Minden tartomány rendben van, nincs túl nagy minőségbeli eltérés. Hallgatni csak LDAC legmagasabb elérhető módján(990kbps) hallgattam. De váltogattam a codec-ek között. Amit észrevettem, hogy a AptX és Aptx HD más hangképpel rendelkezik, mint a LDAC, sokkal erőteljesebb mély kiemelés vehető észre. Magát a hangminőséget a driver korlátozza leginkább az LDAC sokkal többre képes mint amire a fülesbe rakott driver kiad magából. Szinte hallod, ahogy a driver küszködik, és ezt most már elég biztosan állíthatom, kb. az AptX szintén rendben van a többi igazából felesleges neki és csak marketing.Akkumulátor időről nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt egyben elég ideig, hogy lemerítsem, valószínűleg bírja a ráírt időket. Akkumulátor kijelzés csak 4-5 fokozatú(100-70-50-20%) nem elég sűrű, ebben még senki se érte utol az Jabra, Apple párost.
-
Clemi
veterán
A Xiaomi BT Sport cuccai közül találtam tesztet leírást, de erről a mini verzióról nem esik szó, pedig a vevője illetve a kábel kialakítása sokkal jobb szerintem. Ismeri esetleg valaki? A hang karakterisztikájára lennék kíváncsi.
-
Nunder
őstag
FYI, Muzix listára tette a ProStereo H2-t, hamarosan kapható lesz. Ár kicsit megszaladt a külföldihez képest, de nyilván várható volt. Viszont így az RHA-kkal abszolút partiban van ár ügyileg. Bár ha vicze1 visszajelzését vesszük alapul, akkor egy jó eartip páros elkél a normális szigeteléshez.
-
válasz
Szupercsirke #75239 üzenetére
Pl amik az összefoglalóban vannak
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok 10e ft körül milyen fülest kéne venni?
-
Clemi
veterán
Ez szerintetek milyen minőség lehet hangzásban?
-
törölt tag
válasz
crazygamer75 #75235 üzenetére
Igen, a 30-as hsz-ben a második link az nem konkrét fülesre mutat, hanem csak a bolt választékára
-
törölt tag
válasz
crazygamer75 #75233 üzenetére
Nem mondtam fordítva, amit a #75228-ban linkelt (először), az a sima Pro, amit pedig későbbi hsz-ban az a Pro HD.
-
crazygamer75
tag
válasz
#16820480 #75231 üzenetére
Teljesen megkavarodtam ebben a xiaomi pro és pro HD dologban, te itt pont fordítva mondod, mint ami ezen az aliexpresses képen van írva:
itt az ajánlottnak számító Pro az aminek a nyomógombjai feketék és a kábelbecsatlakozásnál a műanyag félkörben ráfekszik a fülhallgatóra, a Pro HD ami nem ajánlott ezüst gombokkal van és a kábelbecsatlakozás egyenesen a közepébe megy bele a fülhallgatónak.
Aki pontosan tudja, lécci öntsön tiszta vizet a pohárbamelyik az ajánlott: fekete gombok+félköríves becsatlakozás, vagy ezüst gombok+egyenes becsatlakozás?
-
_Smooth
senior tag
Tavaly rendeltem egy M6 Pro-t Aliról. Most február elején lejárt a protection, úghogy írtam alinak, ez nem érkezett meg, legyenek kedvesek kitolni, vagy visszautalni.
Tegnap megérkezett a vételár, ma megérkezett a termék XD
Rohadás magyar posta.Első benyomások:
nagyon korrekt csomagolás
baromi komfortos, stabil
elég jól szól - bár nekem kicsit zavaró ez a "V". (hiányzik a közép)
elsőre azt hittem, nem jár hozzá szilikon, felraktam valamit az asztalon lévőről - aztán kollégám is kibontotta, ő meg megtalálta benne(kicsit figyelmetlen voltam).
A memory foam-os példány kimondottan szimpatikus.Sztem rendelek még ilyet/hasonlót. (legalább szerencsétlenek se bukják be teljesen az vételárat - tudják be 1-et fizet 2-t kap akciónak
)
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #75230 üzenetére
Az első, amit linkeltél a sima Hibrid Pro. Ez az áramvonalasabb a Pro HD, ami nem ajánlott.
Abból a listából talán a Sony MH1C vagy a Quadbeat lehet érdekes, a többi szerintem nem valami nagy durranás. A Sony egy kicsit basshead, de jó pattogós mélyekkel, régebben ajánlott is volt, csak aztán úgy nézett ki, hogy kifut. A Quadbeat meg 3-as kiadás, talán a 2-esre írták itt a topikban páran, hogy nem rossz.
A hangerő állítás leginkább telefontól függ, Androidnál nincs ilyenre garancia, iphone esetén a vele kompatibilisnek feltüntetett fülesek tudják.
-
SOAD19
addikt
válasz
kemcso #75229 üzenetére
Köszi! Mindegy is, azt nem vettem észre, hogy ott figyel az Elfogyott plecsni. És ez, vagy minden HD kerülendő?
Vagy ezalatt az ár alatt van, ami ajánlott: [link] Vagy ha nagyon nem vészes, akkor mennyit érhet, lehet tudnak engedni belőle azt mondták, mert ők hibáztak.Annyi a kritérium, hogy agybadugós legyen és legyen rajta távvezérlő, ami a hangerő állítást is tudja. Bicajozáshoz kellene, hogy ne kelljen a telefont elővennem, ha állítani akarok valamit. Amúgy hangszeres zenét hallgatok.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Kellene egy gyors segítség. Rendeltem egy fülhallgatót, de rossz terméket kaptam, amit jeleztem is nekik. Az előbb felhívtak, hogy ki tudnák másra is cserélni, ha gondolom. Ez a füles szerepel az összefoglalóban? Ez nem a HD ugye, ami nem ajánlott?!
-
-
Clemi
veterán
Ez most milyen új kategória amit kitaláltak az ebay-en? "In Ear Canal Headphones" innen kiindulva.
-
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
főként utcai használatra, elektronikus/pop vonalra szeretnék valami nem túl drága fülest. ezt a kettőt néztem ki:
BlitzWolf BW-ES2
Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HDesteleg valamelyikőtöknek van tapasztalata mindkettővel? melyiket lenne érdemesebb?
köszi!
-
atyca
senior tag
válasz
PitkyePadvan #75168 üzenetére
Kényelmi szempontból azonban BT kéne neki.... -
Boba0514
tag
Értem, köszönöm!
SoundMagic e80-at néztem még az ajánlottak közül, mivel a többi nagyrésze nem nagyon kapható. Az 65 font lenne amazonról, esetleg tudnátok mást ajánlani, ami annál jobb vétel lenne?
amik még vannak a lista árkategóriájából:
Creative Aurvana In-Ear3 Plus - 61 font
Shure SE215-K-E - 89 font
1More Triple Driver - 100 font
RHA MA750i - 87 fontleginkább rock-ot és különböző elektronikus "muzsikákat" hallgatok, ha nem felülvezetős, az nem hátrány, valamint ez a kicsi, fülbe illeszkedő kialakítás is tetszik, mikrofon, távirányító nem szükséges, de előny.
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Ez ennyit ér, és teszkóból megszokott hatalmas akcióban átírták a korábbi árat, vagy tényleg jóval olcsóbb, mint kéne legyen? (96 helyett 17 font)
-
Tulku
veterán
válasz
darvinya #75203 üzenetére
Még mindig
Pl hogy képzeljem el a vetőcső driver felőli részét...a vetőcső amire a tip-et ráhúzzuk...max egy kis FK fér el benne, dinamikus semmiképp...
De dinamikus drivert is damperrel hangolnak...energiát rezisztorral veszik el, a magasakat, közepeket pedig damperrel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Monitor állvány
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest