Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
A Banggoodék által küldött(?) BlitzWolf® BW-ES1 immár közel másfél hónapja úton van.Letettem arról, hogy megérkezik.
Két fülest szeretnék vásárolni:
- egyet napi használatra
Xiaomi Redmi Note 4x mellé, zenehallgatásra és telefonálásra (tehát jó mikrofonos előnyben)
- hard rock, heavy metal, prog. metal, blues- és egyet futáshoz
- nem ragaszkodom a bluetooth-hoz (elég a csiptető), főleg nem a kívánt árkategóriában, csak az a lényeg, hogy kényelmes legyen, ne essen ki a fülemből (sport füles is szóba jöhet) és azért ár/érték tekintetben jól szóljon Mikrofon, hangerő nem szükséges, egy SIM nélküli Samsung Ace 4-gyel vagy esetenként egy régebbi Sony mp4 lejátszóval használnám, hívást tehát nem fogadnék.
- hard rock, heavy metal, hair metalAlapvetően ázsiai fülesek és Ázsiából érkező fülesek is szóba jöhetnek, abszolút nyitott vagyok rá, noha többel is megjártam már (Awei q9-ből kettőt is küldtek, mindkettő szét volt esve, Xiaomi Piston 3-ból két darab összesen nem húzta egy évig, a BlitzWolf meg ugye meg sem érkezett).
Telefonra költöttem a dugipénzem, így a keret úgy 3K nagyon maximum 4K lenne per füles.
Jó sokat pofáztam, elnézést és előre is köszönöm,
Péter -
Peterhappy
őstag
válasz balazs1022 #69353 üzenetére
Ami először jött, azt hiszem kontakthibás is volt talán. Nem emlékszem már, nagyon régen (tavaly ) volt.
A másodikat mikor megláttam, úgy felhúztam magam hogy mindkettőt kivágtam a szemétbe. Már akkortájt is bölcs gyerekként tartottak számon...
-
Peterhappy
őstag
válasz kemcso #69354 üzenetére
Szia,
Köszönöm a választ, ott kezdtem és amiket a listaszűkítés után meghagytam, azokat alig ismerem. Átugrottam a kínai fülesek 2. ajánlóra, majd a kettőt "összevetve" döntöttem úgy, hogy írok.
Nagyon vájtfülű nem vagyok, ezért is keresgélek ebben a tartományban; de azért a Samu gyári headsetjénél jobbra vágyom Míg a Piston 3 nem adta meg magát, jó füles volt, hozzászoktam a jóhoz...
A BT fülest láttam, visszaolvastam 1-200 hsz-t, csak volt egy-két igen negatív reakció rá és úgy gondoltam, inkább legyen vezetékes, de jobb. De így azt lehet, hogy próbára teszem, köszönöm!
-
Peterhappy
őstag
Szia,
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, nagyon sokat segítettél! Az ATR nagyon tetszik, abból már a kosárban is figyel egy darab, teszek vele egy próbát, ha esetleg nem válna be, akkor futok egy kört a több ízben is ajánlott BT fülessel!
Az Einsear T2 is nagyon tetszik, azt egyelőre még nem merem megrendelni, lehet hogy adok még két hetet Banggoodéknak, hogy ideérjen
Még egyszer köszönöm!
Péter(elnézést a "spamelésért")
-
Peterhappy
őstag
Soha nem érkezett meg ilyen lassan csomag Kínából, nem élem bele magam, hogy még kézhez fogom egyszer kapni BW-t.
Persze én lennék a legboldogabb, ha mégis.@monti0222w: nem vitatom mindkettő nagyon jól néz ki. De tényleg a belbecs a lényeg, nálam a kinézetnél bőven elég annyi, hogy - számomra - vállalható színe legyen (fekete, szürke esetleg fehér, de semmiképp se rózsaszín vagy lila)
-
Peterhappy
őstag
válasz hornis #69399 üzenetére
Ugyaninnen rendeltem. Tényleg szerencséd volt
Nekem mondjuk a blues-rock-metal vonulat miatt kell is a basszus.
Bár ahogy olvasom, másképp szólal meg nálatok a T2 és a BW.
Lehet, hogy hülye kérdés, de nem lehet ez lejátszó/telefon és app-függő?
Nekem egészen máshogy szólt a régi fülesem (és még a mostani Samu headset is) a két telefonomon (LG G3 és Samu Ace 4) és előbbin is érezhető volt a hangzásbéli különbség Poweramp és PlayerPro esetében.
Bár én az alap hangzás beállításokat nem igazán módosítottam egyik appnál sem. -
-
Peterhappy
őstag
válasz monti0222w #69407 üzenetére
Nemrég még egy Xiaomi Piston 3 szolgált, annál nekem nagyon szembetűnő volt még a két app általi használat közötti különbség is, a két telefon közöttit pedig még én is zongorázni tudtam volna.
Érzékeny lélek volt szegény, megrendeltem a BlitzWolf-ot, erre másnap megdöglött
-
Peterhappy
őstag
válasz monti0222w #69411 üzenetére
Ha beszélhetünk karakterről egy mono fülhallgató esetében akkor igen, megmaradt
Két Piston 3-m volt, a kettő összesen nem ért meg egy évet, mindkettőnek az egyik füle némult el, menthetetlen módon, egyik pillanatról a másikra, minden különösebb előjel nélkül...
Megmondom őszintén, én nem különösebben tanulmányoztam a karakterét. Csak az tudatosult bennem, hogy marha jó füles, azóta pedig az, hogy mennyire bántja a fülem a gyári Samu headset, amiért két éve egyébként még teljesen odavoltam...
-
Peterhappy
őstag
Köszönöm, köszöni
Egy zseni az öreg. Óriási koponya.
A minap ILYEN kütyüket rendeltem neki - azt hiszem 100R és 10K R-est, előtte ILYET.
Magyarázta egy ideig, melyik mire való és igyekeztem borzasztóan okos fejet vágni, de idővel aztán feladta.Azt hiszem már "csak" a hangfalakat csinálja. Az erősítőt kb. öt évig tökéletesítette, de lehet hogy az sincs még kész csak vár a sorára.
Képes három napon keresztül tekercselni a rézkábelt, hogy minél tökéletesebb legyen a hangzás. Majd két nap múlva leszedni az egészet dühében és újracsévézni újabb három nap alatt. Néha azt hiszem már egy profi zenész sem találna hibát, na Ő persze igen.
Pár hete arra jöttem haza, hogy segítsek neki a formát tartani, mert öt perc és önti az ólmot
hát... így élünk mi. -
Peterhappy
őstag
Pár nap eltéréssel befutott a két nemrég rendelt füles.
Nincs szerencsém. Az Einsear T2 óriási csalódás. INNEN rendeltem, titkon remélem, hogy nem eredeti. Használat előtt már lejött a jack dugó sapkája, a hangzása pedig kb. súrolja a mezei Samu headsetem szintjét.
Az meg már csak saját hülyeség és figyelmetlenség, hogy mikrofon ugyan van, de gomb (és hangerő szabályozó) már nincs...A KZ ATR már lényegesen jobb, ott azért nem érheti szó a hangzás miatt a ház elejét, ott csak az én fülem béna
Nem tudok úgy sétálni/futni fél percig, hogy ne kellene megigazítanom a fülest, vagy ne csusszanna előre/oldalra a hátul elvezetett madzag. Ma még megpróbálkozom a nagyobb harangokkal, hátha az orvosolja legalább a ki-kicsusszanásos problémákat.
Ez esetben azért zongorázni lehet a Samu füles és az e közötti különbséget, bár hozzá kell tennem, a vacakabb telefonom (Samu Ace4) amit pl. futáshoz használok, zenehallgatás közben nagyon halkan, de folyamatosan recsegett/ciripelt... Szerencsére a "jobbikon" (LG G3) valóban remekül szól.A BlitzWolf BW-ES1 két és fél hónap után sem érkezett meg (nem is fog), gyanítom hogy azért, mert én még picivel olcsóbban vásároltam, mint amennyiért a rendelést követően, pár nappal később vesztegették...
-
Peterhappy
őstag
válasz holozis_HUN #69912 üzenetére
Engem is
Nekem is sokkal jobb lett volna a BT füles, pláne futáshoz, de nyuszi voltam, hiába írtak itt róla többen is kimondottan jó véleményt az egyik "párdolláros" modellről.
Szerk: azt hiszem EZT a modellt javasolták itt a Kollégák ár/érték tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz holozis_HUN #69913 üzenetére
Atyaég ezt biztosan tőlem akartad kérdezni? Fogalmam sincs, mi az a Qy12 és 19
-
Peterhappy
őstag
válasz holozis_HUN #69916 üzenetére
Megnyugodtam és bocs
-
Peterhappy
őstag
válasz monti0222w #69918 üzenetére
Hát ebben semmilyen karakter nincs, nem hogy V
Csak ezt tudom én is elképzelni; túl jól értékelt eladó (és a termék is az) hogy hamisítvány legyen, akkor viszont csak hibás példány lehet. Mert hogy normális esetben ez biztos, hogy nem lehet az, amit Ti, nálamnál sokkal vájtfülűbbek dicsértetek a topicban.
-
Peterhappy
őstag
Köszönöm a felajánlást, nagyon kedves tőled!
Feleségem hallgatta tegnap este és ma délben és neki nagyon tetszik, nem is értette miért szidtam (mármint a fülest).
Megmondom őszintén az én kezemben ma nem is járt, de tegnap hirtelen felindulásból a Feleségemnek adtam, így most így is - úgy is kénytelen leszek másikat nézniAzt hiszem megvárom a Blitzwolfot és ha lesz raktáron, azt veszek. Annak van kontrollere is, amit a T2-ről nagyon is hiányoltam.
(ugyanakkor sajnálom, a filmtörténelem miatt a T2-nél vagányabb nevű fülest nem sokat tudnék elképzelni )
-
Peterhappy
őstag
Az Asszony oda van érte, most magam is megnéztem, valóban élvezetesebben szól, mint tegnap, lehet hogy tényleg be kellett járatni. Bár a régi telefonnál még mindig recseg (és más fülesnél nem csinálja, de legalábbis nem hallatszik ki). Egyelőre az AZT még mindig jobbnak tűnik, ami soraidat olvasva csak még inkább megerősít abban, hogy nem 100%-os a példány.
Igaz én általában hard rockot/heavy metalt hallgatok, az is számít(hat) a megítélésben.
Az viszont biztos, hogy eredeti, megnéztem pár külföldi kritikát és YT videót, azonos a csomagolás, a részletek, minden.
-
Peterhappy
őstag
és @monti0222w: köszönöm.
Tegnap visszaolvastam pár száz hozzászólást és megnéztem két nagyobb külföldi oldalt, arra jutottam, hogy még mindig a T2 a legjobb és ezt a döntést a válaszaitok is csak megerősítették, úgyhogy adok neki még egy esélyt, rendelek még egyet.
Kétszer csak nem léphetek ugyanabba a tóba (bár az AWEI Q9-ből sikerült anno kettőből két gyártási hibás modellt kifognom...) -
Peterhappy
őstag
fogalmam sincs miért írtam tavat. Eredetileg sz@rt akartam, csak nem akartam nagyon tahónak tűnni, ezért javítottam, de hogy miért tóra??? Lövésem sincs
Két Q9 landolt a kukában, az első valóban szét volt esve, azt tényleg ragasztani kellett volna, hülye is voltam, hogy nem tettem, bevágtam a szekreterbe, az Asszony meg közben ki tavaszi nagytakarította
A másiknak nem szólt az egyik fülese, az úgy ahogy volt, landolt a szemétben, arra emlékszem, hogy ott majd' szétvetett az ideg...Most olvasok a Q5-ről. Valóban jobb, mint a Q9?
Várok egy hetet, lesz-e BW, ha nem, akkor lesz még egy T2, míg megjön, addig meg el leszek a KZ ATR-rel
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Meg, igen. Első körben küldte helyette a másikat és mikor az is hibás volt, akkor utalta vissza az árát.
Nem egy nagyon drága darab, lehet hogy teszek vele még egy próbát, csak azért nem töröm most annyira magam miatta, mert teljesen rászoktam a headsetre, ezen pedig ugyebár nincs mic.
Köszi a tippet!
-
Peterhappy
őstag
Nem tudjátok, hol lehet Pesten füleshez párforintos csiptetőt/csipeszt kapni?
Kínából egy hónap míg ideér, itthon meg alig találtam, vagy csak röhejes áron
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Kicsit rég jártam itt, próbálom magam utólérni
EINSEAR T2 mellé/helyett keresek fülest, utcai mászkálásra-rohangászásra, mindenképpen mikrofonos kivitellel. Még mindig a BlitzWolf BW-ES1 a(z egyik) legjobb választás?
Sajnos a T2-ből kipotyogtak a szürke korongok (hogy kellőképpen szakmaian fogalmazzak ) és nem tudom, mit várjak/reméljek tőle a jövőben, de melóhelyen a gépre kötve még folytathatja a pályafutását, ha esetleg jön helyette váltás.KZ ZS3-t is ajánlottátok anno, de alig pár hónap után elég csúnyán megadta magát a futáshoz használt KZ ATR-em, így nem tudom, mennyire merjek megbízni a márkában.
Illetve épp ezen okból kifolyólag keresek futáshoz is egy jóféle fülest, legalább hasonló minőségű hangzással, mint a KZ ATR volt. Mikrofon előny, de nem feltétel
A két fülesre úgy 6K-t szánnék (ha van már elérhető árú, jóféle BT füles futáshoz, akkor többet).
Főként hard rockot, heavy metalt, esetleg blues zenét hallgatok.
Előre is köszi,
Péter[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz Peterhappy #72486 üzenetére
Sziasztok,
Nekem tudnatok esetleg segiteni?
EINSEAR T2 mellé/helyett keresek fülest, utcai mászkálásra-rohangászásra, mindenképpen mikrofonos kivitellel. Még mindig a BlitzWolf BW-ES1 a(z egyik) legjobb választás?
Sajnos a T2-ből kipotyogtak a szürke korongok (hogy kellőképpen szakmaian fogalmazzak ) és nem tudom, mit várjak/reméljek tőle a jövőben, de melóhelyen a gépre kötve még folytathatja a pályafutását, ha esetleg jön helyette váltás.
KZ ZS3-t is ajánlottátok anno, de alig pár hónap után elég csúnyán megadta magát a futáshoz használt KZ ATR-em, így nem tudom, mennyire merjek megbízni a márkában.
Illetve épp ezen okból kifolyólag keresek futáshoz is egy jóféle fülest, legalább hasonló minőségű hangzással, mint a KZ ATR volt. Mikrofon előny, de nem feltételA két fülesre úgy 6K-t szánnék (ha van már elérhető árú, jóféle BT füles futáshoz, akkor többet).
Főként hard rockot, heavy metalt, esetleg blues zenét hallgatok.
Előre is köszi,
Péter -
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Szokásos "futáshoz keresek fülest" kérdés Azzal a különbséggel, hogy vezetékes modellt keresek, nincs szükségem BT-re, "Sweat Resistance" viszont fontos lenne. Jelenleg egy KZ ATR-t használok, szeretem, de az az izzadságtól már teljesen deformálódott.
Mikrofon/hangerőszabályzó előny, de egyáltalán sem feltétel.Ear hook-os megoldás is jöhet, csak kérem akkor valami jóféle hook-ot is ajánljatok hozzá
Futáshoz 99%-ban hard rock/heavy metal zajt hallgatok.
Max kb. 3000 forintot szánnék rá, hangminőséget tekintve jó lenne, ha legalább a KZ ATR szintjét tudná hozni.
eBay, AliE, Gearbest, Banggood stb. szóba jöhet.Ha mást nem, ennyiért lesz még 2db KZ ATR, 4.99-ért osztogatják most Gearbest-en
Előre is köszönöm a segítséget!
Péter -
Peterhappy
őstag
válasz Krill77 #74547 üzenetére
+kemcso: Köszönöm a segíséget! Ránézek a Rock zirconra! Aztán vagy ez, vagy marad a KZ ATR. Az hangra nagyon bejött, kényelmesnek viszont annyira nem mondanám. Na még megálmodom
vicze1: köszi, ezt nem tudtam. Ööö... lehet, hogy hülyeséget írok, de a hangszóró (?) rész deformálódott. Az EZEN a képen látható bizbaszról van szó. És egyértelműen a nedvességnek köszönhetően.
(nem vagyok otthon, nem tudom most befotózni).[ Szerkesztve ]
-
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Karácsony tájékán érkezett meg Banggoodéktól a BlitzWolf BW-ES1-m. Elégedett voltam a hangminőségével és a kialakításával, ár/érték arányban remek vételnek tűnt. Ma reggel megadta magát az egyik füles, néha szólal csak meg, akkor is csak krákog-köhécsel. A gond a jack dugónál van, ott tört meg a kábel, pedig rettenetesen vigyáztam rá, soha fülesre nem figyeltem ennyire még oda, épp csak a széltől nem óvtam.
Meg lehet valahogy házilag javítani, vagy kuka?
Szörnyen csalódott vagyok, soha ilyen gyorsan nem pusztult még meg fülesem -
Peterhappy
őstag
Köszönöm GML! Első körben írtam a BG-nek, aztán meglátjuk a hogyan továbbot.
Ha tudnám, hogy tovább bírná, még be is vállalnám, egy ezresért még mindig olcsóbb, mint újat rendelni. Titkon én is abban bíztam, hogy legalább egy-másfél évig füles lesz, azzal már kiegyeztem volna. De a két hónap azért fáj...
Még egyszer köszönöm!
@wolfman: nekem nem volt még cserélhető kábeles fülesem, Kollégámnak volt, nem voltak jók a tapasztalatai.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Fél év alatt két BlitzWolf BW-ES1 adta meg magát a fejemen, kábel- illetve jack dugó sérülés miatt. Kicsit besokalltam. (utóbbi esetben sajnos én voltam a béna).
Hasonló árkategóriában (max. 3-4K) keresek alternatívát, tipikusan kínai csodát. Többet nem szánnék rá, mert "fogyóeszköz".
Rock Zircon jó megoldás lehet, vagy van jobb vétel?Főként hard rock/heavy metal zenét hallgatok.
Egy Einstear T2-m már/még van, amellé érkezne.
Előre is köszi!
-
Peterhappy
őstag
válasz #16820480 #77059 üzenetére
Áhhh, azzal tisztában vagyok, ennyi pénzért kb. mi jár/jut. Csodákat nem remélek. Csak kipróbálnék mást az árkategóriában, és nem bánom, ha nem rosszabb, mint a BW volt.
Az Einsear-t pl. nagyon szeretem.
Míg telefonont használok zenelejátszásra (esetleg a céges noti alaplapi csatiját), sokkal jobbra nincs is szükségem. Aztán reméljük, hamarosan változik a helyzet. -
Peterhappy
őstag
válasz József720 #77074 üzenetére
Ránézek erre is, még az is lehet, hogy teszek egy próbát mindkettővel.
Nálam sajnos a füles úgyis fogyóeszköz. Két ízben volt drágább (10K+) fülesem, egyik sem bírta tovább, mint olcsóbb társai (sőt...). Fejhallgatót és vezeték nélküli megoldást pedig (egyelőre) nem szeretnék.
Köszönöm a tippet! -
Peterhappy
őstag
Megjött az UiiSii HM7.
Mindenekelőtt: ki az az állat, aki kitalálta, hogy tutti frutti(?) illata(!!!) legyen egy fülesnek???
Az első benyomások borzasztóan jók. Basszus nagyon rendben van, kb. ahogy szeretem. Telefonon próbáltam.
KZ ATR-t használtam az elmúlt napokban, ahhoz képest legalább egy klasszissal jobb.Finoman szólva sem tűnik strapabírónak, gyanítom elég gyorsan megadná magát, ha naponta kétszer feltekergetném, úgyhogy nem mászkálós füles lesz belőle, hanem a melóhelyi gépre kötöm rá. Noti, integrált hangkártya, annak mindegy, hogy 1500 vagy 15000 forintos füles, oda tökéletes lesz
Egyébként 1-jén rendeltem, ma dobta be a postás, szóval le a kalappal Banggoodék előtt.
Ráadásul pontokkal egész baráti árat "alkudtam" ki.Ami borzasztóan fáj, hogy épp aznap - pár órával azután, hogy itt dicsértem, milyen jó kis füles - hazafelé menet elhagytam(?) az Einsear T2-met
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz #16820480 #77322 üzenetére
Ha kirepulnek a gyerekek es lesz idom es penzem kielvezni a minosegi hangzas oromeit, en sem fogom majd vissza magam. Addig meg marad az alsokategoria alja es a garasoskodas
@Bodz:
Kieg: van egy vajtfulu Aposom, O hobbiszinten erositoket es hangfalakat epit, na nala azert van ertelme zenet hallgatni itthon es melohelyen noti alaplapi hangkartyajat hasznalom, a legjobb minosegu lejatszom a Xiaomi Note 4 telefonom - szoval addig komolyabb fuleseknek sem lenne ertelme, mig nem tudok moge minosegi technikat tenni
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Futáshoz, edzéshez keresek fülhallgatót, nagyon maximum 5000 forintig (vagy ~15 USD-ig).
Sajnos iszonyatosan izzadós típus vagyok, így olyan modellre lenne szükségem, ami biztosan nem esik ki a fülemből és vízálló. Grátisz, ha esetleg még jól is szól és nem purcan ki két hónap után
Elsősorban hard rockot, heavy metalt hallgatok.
Külföldi rendelés is szóba jöhet, ráérni ráérek, ár/érték arány a legfőbb szempontMit javasolnátok?
Akár fülhallgató + hook(?) kombó is jöhet.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Elsősorban rock/metál zenéhez EZAudio D4 vagy Rock Zircon ajánlottabb max ~10 USD körül? Van esetleg jobb választás ebben az árkategóriában?
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Használ valaki esetleg KOSS KSC32i-t sportoláshoz?
Egész jókat hallottam róla, de visszakeresve, itt még nem láttam megemlítve.A gyártói honlap "Limited Lifetime Warranty"-t említ. Ezt vajon szükség esetén tudnám érvényesíttetni, vagy csak a bolt által nyújtott egy év garanciával kalkulálhatok?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest