Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Mivel jobb egy Comply mint mondjuk ez [link]? Csak kényelmesebb, vagy élettartambeli különbség is van?
-
randras
veterán
Köszi a válaszokat.
A kényelem még egy dolog, de ilyen gyorstöltő funkciót egyiknél se láttam, ami szóba jött nálam eddig (advanced sound model 3, rha ma390/ma650). Ez pedig kvázi kompenzálhat egy rövidebb akkuidőt. Erről egyébként azt gondolom, kettőtök között lehet az igazság, a soundguys oldalon 6,3 órát mértek magas hangerőn, ha 5 perc alatt belemegy még 2 órányi, ez kinek, mire nem elég?
Az MMCX BT kábeles megoldás elsőre nagyon megtetszett, de aztán találtam egy reddit feedet, ahol kapcsolódási gondokról irtak, elvette a kedvem a LEGO-zástól. Nem annyira akarok még ezzel (is) foglalkozni, a BeatsX-et pedig már meghallgattam, nekem tetszett.
Szerintem rendelek egyet hamarosan. Mielőtt még feljebb megy az ára.
-
randras
veterán
Írtam korábban, hogy BeatsX vásárlását tervezem (ha megint lesz 30 körül normális üzletből), mivel kizárólag Apple eszközökkel használnám, nekem (annyiért) jó vételnek tűnik, meghallgattam, tetszett.
Ennek ellenére kérdezném, kb. ilyen árban milyen másik bluetooth-os hallójárati headsetet ajánlanátok, ami jól működik Apple eszközökkel?
Esetleg hasonló paraméterekkel létezik (ajánlott) cserélhető kábeles headset?
-
randras
veterán
Kb. 1 hete eldöntöttem, hogy veszek egy BeatsX-et, felírtam hogy 31.500 lesz egy normális forrásból (Oázis). Most az iStyle az akciós 39.900 forintos árával gyakorlatilag a legolcsóbb, mi történt?
-
randras
veterán
Rendelt valaki Mi 4-est GearBest-ről január első napjaiban? Megjött már?
-
randras
veterán
válasz
Lacielvtárs #63189 üzenetére
Hát ha kikapcsolhatatlan zenébe pittyogás és pofázás helyett rezgéssel jelezné ha merül/hívnak/akármi, még értelme is volna.
-
randras
veterán
Hasonló kérdéssel fordulnék felétek, de kicsit konkrétabb elképzelésem lenne/konkrét típusokról kérnék véleményt. (És elsősorban elektronikus zenét hallgatok.)
A Sennheiser CX300-II-met nagyon szeretem, mert kicsi, gömb alakú, könnyű, nagyon kényelmes, na ha ilyen lenne headsetben, ami úgy is szól, mint az, nekem az lenne a tökéletes. MM 30I/MM 70I/MM 70S hol helyezkednek el ahhoz képest hangzásban?
woland_y2k, amúgy az AQUA-ban rendszeresen cserélik a CX300-II-met, mikor gond van vele és újraindul a garancia, szóval ott gyakorlatilag végtelen időd lesz így.
-
randras
veterán
Sziasztok,
a Sennheiser CX 300-II hangminőségéhez hogy viszonyul a CX 685/CX 686G minősége? Általában milyen a vélemény utóbbi kettőről?
-
randras
veterán
Ilyet vett már valaki?
-
randras
veterán
válasz
szentkuti11 #40910 üzenetére
És ezt honnan? Hogyan? Van valami speciális?
kemcso: Békéhez.
-
randras
veterán
Sziasztok!
Mennyibe kerül egy izoláció terén felső kategóriás füles? Milyenek vannak?
-
randras
veterán
válasz
bigmasterg #17278 üzenetére
Életemben nem hallottam még a xearsről, de oké...
Hol lehet ilyet venni hazai garanciával?Nincs olyan modelljük, aminek olyan keményített csatlakozása van, mint a sennheisereknek? A megtörés nálam valós veszély, sajnos.
-
randras
veterán
Helló,
szeretnék venni egy komolyabb fülhallgatót. Sennheiser CX-300, CX-300 II, Sennheiser CX 300-II Precision - ezeket találtam, amik árban ideálisak. A lényeg, hogy a rendelkezésre álló 10k-ból a legjobbat hozzuk ki főleg ùgy gondolom, mély tartományban (Techno, Deep, Hip-Hop, néha Raggea...). Tudnátok segíteni? Egy Philips GoGear lejátszóval, és egy HTC Desire HD-vel használnám, illetve laptoppal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest