Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
crazygamer75 #74713 üzenetére
Nekem pár nap használat után finomodott sokat, megéri bejáratni.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Williamgrant #74592 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy ezt egy 13!! éves PH accal komolyan gondolta, vagy trollkodott egyet. Mert ha az első, akkor komoly bajok vannak
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
fericske #74566 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy kipróbáltam és nem ment rá, mondjuk nagyon nem erőltettem. Most vidéken vagyok, de amikor legközelebb hazafele TIPegek, teszek még egy próbát.
Valami univerzális összenyomhatóra gondoltam, ami behelyezés után kitágul annyira, hogy izoláljon, nem tudom létezik-e ilyen egyáltalán. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
szakibá... #74564 üzenetére
A kábele nagyon rossz állapotban van, a csatlakozónál sokáig kell játszani vele, hogy egyáltalán szóljon. A másik végén meg több helyen is megtört, "szétfoszlott". Egy darabig még használtam rommá szigszalagozva is annyira imádtam, de most már nem mennék ki vele az utcára
az eredeti kérdésre esetleg valami? vagy akár mástól is.
köszi
-
Ochocinco46
aktív tag
Sziasztok!
A Soundmagic E10C fülesemhez adtak 6 pár ear tip-et is, de egyikkel se érzem teljesen komfortosnak. Általában a kisebb fajtákat használtam a korábbi füleseknél, ennél is azok a jobbak, de nem szigeteli a külső hangot eléggé. Gondolom a mélyet is ezért érzem hiányosnak, mert leírások alapján elég erős mélye van.
Korábbi kedvenc akg k324p fülesemet is a legkisebb ear tippel használtam, de azt ha rendesen behelyeztem, alig hallottam valamit a külvilágból.
Lehet a sm-hez venni esetleg valamit, amivel jóval nagyobb az izoláció? Nagyon nem vagyok képben e téren, ezért bocs ha hülyeséget kérdezek -
Ochocinco46
aktív tag
Üdv.
Itteni visszaolvasások és tanácsok alapján rendeltem egy sm e10c-t. ~30 óra hasznalat után, kellemesebb a hangja mint frissen volt, olyan mint amire számítottam, minden rendben.
Kaptam hozzá egy pc-s jack adaptert, ami a mikrofont külön szedi. Ennek azonban a mikrofon része pcre csatlakoztatva nem működik. A fülesen a mikrofon jó(telefonálásra használtam már), a gépen lévő jack aljzat jó, a windowsban mikor bekötöm mikrofonként látja is, rögzítő eszközöknél ki is van választva, de mégsem működik.
Kell még esetleg valamit állítani vagy a kábel lehet rossz?
Van egy jbl everest 700-am is, azzal ugyanez a helyzet, hogy nem jó a mikrofonja ezzel az összeköttetéssel.
Köszi előre is. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
#16820480 #74099 üzenetére
Ritkán, lazán összetekerve berakom mondjuk a kabátzsebembe, de semmi extra igénybevételnek nem tenném ki, csak ennyit azért bírjon, arra értettem a strapabíróságot.
Hangzásra eddig az AKG k324p volt a nagy kedvencem(tudom igénytelen vagyok ilyen téren ezek szerint), csak sajnos tönkrement és már sehol nem kapni. Igazából annak keresnék méltó utódot, azóta volt egy rock zirconom, de most inkább többet költenék rá, ezért adtam meg azt a keretet.
Szóval igazából úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy a k324p-hez hasonló hangzást keresek(#74100) Krill77
minél hamarabb kéne, ezért az ebay rendelés kizárva sajnos. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #74060 üzenetére
hali, erre esetleg valaki?
-
Ochocinco46
aktív tag
udv.
Szeretnék egy agybadugos fülest kb 15k-ig. Kifejezetten szeretem a mély orientált hangzást, de csak akkor, ha a közép és a magas nincs teljesen elnyomva. Teloról hallgatnám, fontos a strapabíróság.
Visszaolvasva, ezekre a kritériumokra az e50-et találtam. Van esetleg más javaslat? Ha mondjuk 16-18k-ért van olyan opció ami jelentős előrelépés, akkor az még belefér.
köszönöm előre is. -
Ochocinco46
aktív tag
Sziasztok!
A régi, szeretett AKG k324p fülesem megadta magát, ezért szeretnék helyette egy újat. Ez is legyen agybadugós, mélyorientált, ami nagyon azért ne menjen a közép és magas rovására. Kábelre nem kell mikrofon, de minél tartósabb legyen. Árban jó lenne, ha ilyen 6-8k körül megállna, de ha lényegesen jobb, 10k környékéig el lehet menni.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen autót vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest