Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9501) HZoli87 válasza HZoli87 (#9500) üzenetére


HZoli87
veterán

Na, megnyugodhatok, megvan a hibás része a drivernek. Amíg nem telepítem fel külön a nVidia PhyxS drivert, addig visszaveszi rendesen az órajeleket a VGA, utána nem hajlandó.

(#9502) Thunderzolee válasza ko9 (#9493) üzenetére

Fejleszteni akarod a 3GB ramot 4GB-ra?
Biztos, h nem elég a 3GB?

Ezek a SO-DIMM foglalatok egyaránt kezelik a DDR2 és a DDR3 ramokat is? :F

Mert különben nagy erő kell majd beletuszkolni a nem belevaló memóriát a nem kompatibilis slotba.
Ez itt a géped gépkönyve:
https://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-amilo-pi-3560.pdf
Ez azt írja, h a memóriafoglalatok DDR2-esek, és kettő van belőlük.

Ettől függetlenül nem tduom, h kompatibilisek-e a SO-DIMM DDR2 foglaltok a SO-DIMM DDR3-al, remélem van itt valaki, aki meg tudja mondani.

A DDR2 1.8Volton üzemelt, a DDR3 1.5Volton megy.
Furcsállnám, ha bele lehetne tenni a kétféle ramot egyféle slotba.

Azonkívül azokban a hibrid alaplapokban, amik képesek kezelni DDR2, ill. DDR3 ramokat is, nos ott sem lehet egyszerre mindkettőt használni. Vagy a DDR2 megy, vagy a DDR3. Persze lehet, h ez notinál nem így van, nem tudom, talán valaki más ezt meg tudja mondani.

[ Módosította: Thrawn ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9503) Thunderzolee válasza memeno (#9495) üzenetére

A noti chipsete támogat nagyobb FSB-t is:
http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/v-series/vn800/

Érdekes, vajon miért csak 400-as FSB-jű Pentium M-es Celeron procik támogatásáról ír a laptop gépkönyve?
A Dothan procik amúgy is voltak 533-as FSB-vel is, nem csak 400-al.
A VIA oldalán ráadásul az szerepel, h "latest Dothan processors". Bár kérdés, h mikor írták mindezt..

Érdemes lenne kipróbálni, bár a T5500 az kétmagos, lehet nem tud majd mit kezdeni vele. De ha belemegy, akkor talán még a 800-as FSB-vel rendelkező mobilprocikat is vinné? :F Akkor ez a noti megelőzte a korát. :U (2006 nyarán jelent meg)

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9504) ko9 válasza HZoli87 (#9494) üzenetére


ko9
addikt

Hali!
Akkor azt nem értem, hogy nekem az Everest és a CPU-Z is miért úgy írja ki, hogy DIMM1 és DIMM3...Csakhát aza baj, hogy a 2gigás modulok (DDR2-esek is) olyan 9000 körül indulnak, a DDR3as 1GBosak meg már vannak 2-3000ért is... Nemtudom mire ez a különbség...

Üdv: Ex

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#9505) ko9 válasza HZoli87 (#9501) üzenetére


ko9
addikt

Nekem fennvan a PhysX is (vagy hogy kell írni :DD ), és mégis visszaveszi az órajeleket 135re... Majd screenelek is (Tuti fenn a PhysX mert kell UT3hoz :)) )
Üdv: Ex

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#9506) JoolsNOS


JoolsNOS
veterán

Sziasztok!
Egy hasonló laptopot akar asszony. Dual celeronnal (1.8 körüli).
Szerintetek mennyire jó ez a gép?
Max terhelése dvd filmnézés lenne.
Esetleg hd filmeket jól elviszi?
Játékra amúgy mennyire jó? Milyen videókártyák szoktak benne lenni?
köszi

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#9507) GNorbi


GNorbi
tag

Sziasztok.

Újra lett telepítve a gépem, de valamiért nem szeretne felmenni a hangkártya rá :( Laptopom van: Fujitsu Siemens Amilo Pro V3515, nos ennél úgy működik a hangkártya, hogy először feltelepíted a hangkártyához tartozó vmi modemes dolgot (pontosan nem tudom én, hogy ez miért kell hogy működik) de csak ezután tudom feltelepíteni a hangkártya driverjét. Nos felszeretném rakni ezt a modemes dolgot. megtalálja meg minden pontosan kiírja ezt az inicializálás után, hogy Eszköz: HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP és kiíírja, hogy telepítés, de mikor elkezdem telepíteni a végén azt írja ki, hogy sikertelen. Mi lehet a probléma? Nagyon fontos lenne a hang a munkám végett :) Előre is köszönöm szépen a válaszokat.:)

Amúgy ez a hangkártyám benne Everest szerint: VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller PCI

Valaki gyorsan help, köszönöm szépen

(#9508) Thunderzolee válasza ko9 (#9504) üzenetére

Ez az árkülönbség azért van, mert úgy két hónappal ezelőtt a DDR3 hirtelen elterjedésével villámgyorsan lecsökkent a DDR3 ára, a DDR2 meg egy hónap alatt emelkedett úgy 30%-ot.. Ez az emelkedés azóta is tart.
Gondolj bele, h akiknek 2GB DDR2 van a gépükbe, és szeretnék 4GB-ra bővíteni, most milyen bajban vannak.. Nem vagy egyedül a problémáddal. :(

Ugyanez volt a helyzet a DDR1 - DDR2 váltásánál is.

Nekem hál' Istennek 4GB van a gépemben, később sem okoz majd gondot a ram mennyisége, de aki most vesz új konfigot, annak már DDR3-ban kell gondolkodnia, és mivel a DDR3-al "kompatibilis" proci-alaplap páros az Intelnél a Core i5/i7 családban horror árakkal párosulva manifesztálódik, érdemes szépen csendben az AMD Phenom II-re váltani, ami sokkal olcsóbb, és desktop vonalon még az átlagos gamer konfigokhoz is kellően elegendő teljesítményt nyújt.

Csakhogy jelenleg a DDR2 800-as modulok elég jók, úgyhogy valóban kicsit bosszantó, h már olyan drágán adják a DDR2-t, mintha egy kihalt ram féle lenne.

Ha megnézed az SD-RAM árakat itt az aprók közt, el fogsz csodálkozni, h 512-es 100/133MHz-es modulokat milyen horribilis összegekért képesek egyesek megvenni. Viszont lehet, h a gépükben csak 2 slot van, oda meg vesznek 2×512-t, aztán azért 1GB-al elszüttyögnek.. Bár kérdés, h a 133MHz-es buszsebesség mire elég manapság. :U

De e kis kitérő után térjünk vissza a Te gépedhez.
Ezért kérdeztem, h biztosan nem elég a 3GB ram? Tuti, h 4GB kell neked?

A másik, h valószínűleg azért ír DIMM1, és DIMM3-at, mint "foglalt"memóriasínek, mert az alaplap chipkészlete 4 slotot tartalmaz, de ebből csak 2-t építettek ki fizikailag. Ugyebár egy notiban nem nagyon van hely 4 slotnak..
Viszont a diagnosztikai programok a teljes chipkészletet veszik alapul, onnét olvassák ki az adatokat, az meg elméletben 4 foglalatot lenne képes kezelni.

És még eszembe jutott, h sok gyártó a RAM bővítést csak szervizben engedélyezi, különben ugrik a garancia. :P
Esetleg szedd le a burkolatot óvatosan, h a csavarok fejein ne látszódjon meg, h ki lettek csavarva, és nézd meg szabad szemmel, hány slot van, mekkora ramok vannak benne, esetleg oda van-e írva, h DDR2, DDR3, illetve kérdezz rá a szervizben, tudsz-e DDR3-as ramokat tenni a notidba, mert itt úgy látszik, ezt senki nem tudja.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9509) Thunderzolee válasza JoolsNOS (#9506) üzenetére

Hogyhogy hasonló laptop?
Mennyi a keret?
A kétmagos Celeron sokmindenre elég.

Intel GMA X4500-as VGA legyen benne minimum, akkor már tuti nem fog akadni a HD sem. Viszont játékra ez alkalmatlan lesz, esetleg ezzel már sokmindet mindent lehet csinálni: http://logout.hu/cikk/asus_k50ab/bevezeto.html

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9510) Dr34dLord


Dr34dLord
csendes tag

hello
lenne egy kérdésem, mivel mostanában álltam át a notebookokra, ezért van pár dolog ami még nem teljese tiszta számomra :)
Van egy Fujitsu Siemens Amilo 1650g -m Athlon 3200plusz, 1 giga ram ddr (333 mhz), Ati Mobility Xpress 200 integrált videókártyával ami elég gyengécske...
Szóval a kérdésem az lenne hogy lehet ebbe erösebb videókártyát tenni?
utánanéztem és pár helyen irták h mxm vga-k 1650g-be is jók... na de hol van az mxm csati?
ez a minipci lenne ahol most a wlan foglal helyet? Egyáltalán müködne benne, és ha müködne igényel némi szakmai tudást a berakása ?
köszönöm a válaszokat

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

(#9511) HZoli87 válasza ko9 (#9505) üzenetére


HZoli87
veterán

Na újrahúztam a rendszert, csak az Nvidia drivert (186.91) telepítettem fel, és szépen visszaveszi az órajelét a VGA. Úgysem játszok a gépen, nem kell nekem mindenféle kiegészítő meghajtó. :DDD

(#9512) JoolsNOS válasza Thunderzolee (#9509) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Max 120 lenne rá.
A játék és a hd csak érdeklődés volt. Főleg sima dvix max dvd, meg persze a szokásos otthoni használat lenne a cél. Esetleg sima celeronos proci 2200 körüli. Ezekbe valszeg a sima 4500as videó lenne, nem az a xhd verzió.

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#9513) Mazsola113


Mazsola113
csendes tag

Sziasztok,
lenne egy kis problémám... Van egy amilo li 1705-ösöm, és egyáltalán semmilyen dvd-t nem akar már felismerni... Újra raknám én a gépet, de így ki sem tom írni a rajta lévő dolgokat... Tudnátok nekem segíteni, hogy mi lehet a baj?
Köszi előre is.

(#9514) Thunderzolee válasza Dr34dLord (#9510) üzenetére

Sajnálom, abban alaplapi ATI X200 VGA van, nem cserélhető, és nem is bővíthető.

Hol mondták, h ebbe lehet tenni MXM-es VGA-t? :F

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9515) Thunderzolee válasza Mazsola113 (#9513) üzenetére

Hát, ha meghalt az optikai meghajtó benne, akkor max USB-n keresztül tudod kiírogatni az adatokat egy külső USB-s pendriveon, vagy külső HDD-n keresztül. :(

Már nem garanciás?
Esetleg szedd le az alján a burkolatot, csavarozd ki a DVD egységet, és a rajta levő matricákról leolvasod, konkrétan milyen típus kell hozzá, majd elkezdesz keresgélni hozzá másikat.
Itt az aprókban is gyakran hirdetnek bontott notikból cuccokat:
hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozekok_alkatreszek/listaz.php

Ha nem a DVD rossz, akkor szoftveres hibákban én nagyon nem tudok segíteni, eszközkezelőben gondolom látszik a DVD, és működik is.
Talán jön erre más valaki, aki jobban tudja.
Esetleg kérdezd meg a laptopos topicok egyikében, ide ritkán járnak a szakik. :)

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9516) Thunderzolee válasza JoolsNOS (#9512) üzenetére

Inkább itt érdeklődj:
http://itcafe.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek/friss.html

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9517) Dr34dLord válasza Thunderzolee (#9514) üzenetére


Dr34dLord
csendes tag

http://www.szab81.sokoldal.hu/ többek között itt olvashatsz róla

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

(#9518) Mazsola113 válasza Thunderzolee (#9515) üzenetére


Mazsola113
csendes tag

pff.... ez nem valami bíztató, 42 gb-t pendrivozni :( De azért köszi a segítséget :)

(#9519) Thunderzolee válasza JoolsNOS (#9512) üzenetére

Esetleg ez:LENOVO IdeaPad G550L

T4200 CPU
3GB RAM
GMA X4500 VGA
1366×768 HDReady kijelző
320GB HDD
2 év garancia

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9520) Thunderzolee válasza Dr34dLord (#9517) üzenetére

Értem.

Írj az illetőnek, és kérdezz rá, mert szerintem tutira nem lehet cserélni. :(

Olyat meg nem hallottam még, h a Wi-Fi helyére bele lehet-e tenni VGA-t.
Azért az MXM és a Mini PCI-Express nem teljesen ugyan az.

Esetleg kérdezd meg a notebookos kérdések topicban is.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9521) Dr34dLord válasza Thunderzolee (#9520) üzenetére


Dr34dLord
csendes tag

rendben köszönöm a segitséget :)

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

(#9522) B.Ricsike


B.Ricsike
őstag

Sziasztok.

Pi3560-ba szerintetek DDR2 800Mhz CL5-ös memória lenne a tutibb vagy
DDR3 1066Mhz CL7-es?

Melyik lenne jobb választás?

(#9523) Thunderzolee válasza B.Ricsike (#9522) üzenetére

Érdekes, pár hsz-al lejjebb valaki ugyanilyen notiba akart ramot bővíteni..
#9502

Biztos vagy benne, h a DDR2 helyére be lehet tenni a DDR3-at?

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9524) Amil


Amil
csendes tag

Sziasztok!

Vettem egy Amilo Pi 3560-ast oprendszer nélkül. Amikor Win7-et (64 bit, enterprise, angol nyelvű) akarom telepíteni (DVD-ről), hamar kiírja, hogy "A required CD/DVD drive device driver is missing", és ragaszkodik hozzá, hogy produkáljak neki drivert. Csakhogy a Fujitsu honlapján azt írják, hogy nem szükséges optikai meghajtóhoz driver, és ennek megfelelően a letölthető driverek között nincs is ilyen. A Win7 viszont ennél a pontnál nem hajlandó tovább menni.
Bármi ötletért vagy segítségért nagyon hálás lennék!

[ Szerkesztve ]

(#9525) HZoli87 válasza Thunderzolee (#9523) üzenetére


HZoli87
veterán

Ezek szerint igen, de gyakorlatilag nem biztos. :B

Amil: biztos nem kell az optikai meghajtóhoz driver, próbáld ki egy másik Windows telepítő lemezzel is. :K

[ Szerkesztve ]

(#9526) Thunderzolee válasza HZoli87 (#9525) üzenetére

Ezt linkleted már lejjebb is, láttam. :K
Szvsz azért írja ezt ki Everest, mert az Intel GM45-ös chipkészlet támogatja a DDR2 és a DDR3 ramokat is a képen látható buszsebességeken.

Ez egy ilyen hibrid chipset, DDR2 (667/800) és DDR3 (800/1066) ramokhoz.

Tudom, h ez a típusú Fu-Si noti DDR3-al is kapható, de nem hiszem, h ugyanaz a SO-DIMM foglalat van benne, mint a DDR2-es társaiban.
Viszont jó lenne már, ha valamelyik kérdező/tulajdonos végre meg tudná mondani, h konkrétan mit mondtak szervizben, esetleg saját tapasztalat útján mire jutott (szétszedte..).

Nos, úgy látom, a SO-DIMM DDR2 és a SO-DIMM DDR3 nem kompatibilis:

Ettől függetlenül lehet, h a foglalat a notikban hibrid, és belefér minkét fajta RAM, de jó lenne már, ha lenne valaki a tulajdonosok közt olyan bátor, h lecsavarozza a gépe alját, és megnézi a foglalatokon hány "fog" van. Ha kettő, akkor fejet hajtok, és elhiszem, h a gép automatikusan felismeri milyen memóriát tettek beléje, és aszerint ad feszültséget is a moduloknak. :K

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9527) maross válasza HZoli87 (#9501) üzenetére


maross
veterán

nalam is maxon hajtja, fent van a physx. igaz az en problemam inkabb az, hogy menjen meg feljebb. eddig a rivatunerrel szorakoztam, de 2 nap volt megoldani az asztali gepemen 64bites win7 alatt, igy most feltettem az evga precision-t a notira, egybol megy.

650/1420/900-on jaratom, 3dmark06 7400 pont, elejen 47fps helyett 53mal szaguld :). feljebb meg nem probaltam, egyszer ezen megnezem hogy viselkedik. gpu nem melegszik jelentosen, 60fokot meg nem lattam.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#9528) maross


maross
veterán

670/1500/950 korul van a vege nalam. az alap 550/1210/790, ugyhogy ez mindenre +20% overclock, ami jatekban kb +10% teljesitmenyt hoz. egynek elmegy, dirt2 alatt pedig jol jon :).

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#9529) BlueAthlon válasza Thunderzolee (#9526) üzenetére


BlueAthlon
senior tag

DDR2-es slotok vannak benne, DDR3-at nem lehet belerakni..

Nekem is 675 / 1500 / 950 a vége :)

[ Szerkesztve ]

Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill

(#9530) HZoli87 válasza maross (#9527) üzenetére


HZoli87
veterán

Na, akkor nem csak nálam van ez a gond. Ha felraktam legújabb drivert (195.x), ami már alapból tartalmazta a physxet, ott rendesen visszavette az órajeleit. De ha a gyári (186.91) mellé külön letöltöttem és feltelepítettem a Fujitsu honlapján található nem legújabb külön drivert, akkor már nem volt hajlandó visszavenni az órajeleket. Most csak a VGA drivert telepítettem fel, így működik, úgysem játszok a gépen. :)

BlueAthlon: pontosan, max DDR2 800-as memóriák lehetnek a gépben gyárilag. :K

[ Szerkesztve ]

(#9531) Thunderzolee válasza BlueAthlon (#9529) üzenetére

Na, köszi az infot, végre valaki meg tudta mondani. :R

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#9532) bszabi89 válasza Amil (#9524) üzenetére


bszabi89
csendes tag

32 bites win7et probáltad már feltenni?

(#9533) zAcsKO válasza cigam (#9453) üzenetére


zAcsKO
tag

Az a hiba, hogy időnként kékhalállal behal és valamelyik vga drivert nevezi meg hibásnak.
Egy ilyen behalás után a gépet csak annyira lehet bekapcsolni, hogy a ventillátor pörög, de semmiféle kép nincsen. Ezután eltelik pár óra vagy nap és megint elindul a gép, látszólag smmi hiba a következő halálig, ami kb 20 perc múlva érkezik.

Elkezdtem felrakni ujra egy win7-et, de amikor ujrainditotta volna telepités közben ott meghalt, és most megint nincs kép. Lehet csak véletlen egybeesés, hogy pont ujrainditáskor halt meg.

De ha mondjuk hibás az alaplap, akkor hogy a fenébe indul el néha megint?

(#9534) plaszy válasza maross (#9527) üzenetére


plaszy
őstag

Ez nagyon jó eredmény...:C

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy

(#9535) cigam válasza zAcsKO (#9533) üzenetére


cigam
félisten

kontakt hiba is lehet, ill hőterhelésre jelentkező gond, vagy csak 1xüen bizonytalanul működik 1-2 alkatrész a chip-en belül.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#9536) tomsics


tomsics
senior tag

sziasztok találam egy billentyűzetet itt a ph-n ugyan úgy néz ki mint a pa2548-amé csakbaz a baj hogy az F-eken lévő minták pl:hangerő ráadása,ugye nekem az az F5,azon a billen pedig az F6-on van.
Szerintetek ez működne az ennyémmel??
köszi

és még egy kérdés aki win7-et használ annak van a társprocihoz drivere??mert nekem nem talál a win7

[ Szerkesztve ]

░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /

(#9537) tomsics válasza tomsics (#9536) üzenetére


tomsics
senior tag

ja egy kép róla

░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /

(#9538) zAcsKO válasza cigam (#9535) üzenetére


zAcsKO
tag

No azt sikerült elérnem, hogy mindig elinduljon a gép. Win7 is feltelepült. De most az az érdekesség van, hogy vizszintes helyzetben váratlanul lefagy a gép menet közben, de ha 45 fokban kb megdöntöm hátrafelé abban a pillanatban beindul, ha visszarakom vizszintesbe megint lefagy. Lehet kontakthiba vagy a vinyóval van valami?

(#9539) ovarigergo válasza zAcsKO (#9452) üzenetére


ovarigergo
csendes tag

Helo! Azthiszem énis hasonló problémákkal küzdök, annyi kivétellel hogy én még nemvártam többet tizenpár másodpercnél. Ha valaki tud valamit hogy miért történik ez akkor írjon pls!

<-- mármint hogy egyszercsak lefagy a gép, én windows 7-tel nem is probálkozok.

Karácsonykor telepítettem egy drivert digitalizáló táblához, és ott írta h aláíratlan program, kárt tehet a windows működésében. Lehet hogy ez közrejátszik a problémában?

[ Szerkesztve ]

(#9540) RAMBÓ


RAMBÓ
aktív tag

Hello!

Nemrég vettem egy Fujitsu Pi3560-as laptopot, és pár napja gondjaim vannak vele. Állandóan újraindul, megfagynak a progik.
Most futtattam le egy Memtest86-ot és az egyik ram-on talált 8960 hibás részt.

Gondolom, ha beviszem szervízbe, ezt díjmentesen cserélik?!?!
Hová érdemes vinni? Regisztráltam ebbe a Fujitsu Fészek akármibe.
Oda érdemes, vagy a legközelebbi szervízpontba?!?!

(#9541) Bli92


Bli92
tag

Üdv,

Lenne egy kis problémám, gondolom már más is találkozott itt vele, és remélem tudtok segíteni.
Most vettem használtan egy Fujitsu Siemens Amilo Pro v3505-ös notit. Win7 fut rajta, minden remekül működik, meg se akad, le se fagy, csak dicsérni tudom, kivéve hogy a Bluetooth nem megy. Az előző tulaj azt mondta hogy ő csak XP alatt használta a Bluetooth-ot de akkor is nagyon nehezen sikerült feltennie, illetve olvastam már magyar és angol nyelvű fórumon is hogy másnak is volt ilyen problémája (XP alatt is).
A probléma részletesebben kifejtve pedig a következő:
Az oprendszer feltett egy drivert a Wi-Fi-nek, de ha a Wi-Fi/Bluetooth billentyűt megnyomom nem történik semmi, az állapotjelző sem gyullad ki. Még nem tudtam lepróbálni (mert még nem csináltam meg a vezeték nélküli hálózatot itthonra) de merem állítani hogy a vezérlőpulton keresztül sem találna Wi-Fi hálózatot. Ezen kívül a Bluetooth eszközt egyáltalán nem is látja, de ha jól tudom ez egy és ugyanaz a Wi-Fi-vel igaz?
A Bluetooth telepítése közben, felkerül a hozzá tartozó szoftver (ami mellesleg nem Win7 kompatibilis), de a driver telepítésénél megáll és azt kéri hogy kapcsoljam be a bluetooth-ot de ezt nem tudom megtenni mert nem csinál semmit arra a billentyűre.

Nem hiszem hogy hardverprobléma lenne mert mint már említettem, olvastam hogy másnak is felmerült illetve az előző tulajnak se jött össze túl gyorsan.

Segítségeteket előre is köszönöm:
Balázs

(#9542) cigam válasza Bli92 (#9541) üzenetére


cigam
félisten

Tedd fel a "Launch manager"-t. Az kezeli a gép gyorsgombjait, többeközt a bt/WiFi ki/be kapcsoló gombot is. Support oldalról letudod tölteni.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#9543) Bli92 válasza cigam (#9542) üzenetére


Bli92
tag

Üdv,

Köszönöm a gyors választ. A gyorsbillentyű már működik, egy szoftot is sikerült telepítenem, még nem teljesen jó a program, de azt hiszem ezzel már megbirkózom :).

Még egyszer köszönöm
Balázs

(#9544) pempellini


pempellini
senior tag

Sziasztok .

Lenne egy kérdésem mivel tudom kiolvasni egy Fujitsu Siemens L 7310 processzor höfokát?
már próbáltam everest,cpu-z ,vagy lehet egyáltalán?
Válaszotok előre is köszönöm.

Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.

(#9545) Lui04 válasza pempellini (#9544) üzenetére


Lui04
aktív tag

Celeron M (Dothan magos) van benne? Mert akkor nincs benne hőmérséklet érzékelő szenzor.

(#9546) pempellini válasza Lui04 (#9545) üzenetére


pempellini
senior tag

Az van benne,köszi a választ.

Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.

(#9547) Thome


Thome
addikt

Sziasztok!

Készülök bizniszelni egy Xa 2528 notit, de a gyári doboza, és a garancialevele nincs meg, és elvileg van rá még fél év garancia. Ezek nélkül is érvényesíthető a garancia, ha valami netán lelné a gépet?

A válaszokat előre is köszönöm!

(#9548) bszabi89 válasza Thome (#9547) üzenetére


bszabi89
csendes tag

garanciajegy nélkül mindenhonan el fognak küldeni

(#9549) Thome válasza bszabi89 (#9548) üzenetére


Thome
addikt

Köszi a választ!

(#9550) maross válasza RAMBÓ (#9540) üzenetére


maross
veterán

hi

szerintem eressz el egy telefont a boltba, ahol vetted, ott megmondjak mi lesz a leggyorsabb.

udv, maross.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.