Hirdetés

2019. november 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3001) béé


béé
(csendes tag)

laptoptáska:
DICOTA.HU
2040 Budaörs, Szabadság út 117/B
Tel.: 00 36 1 321 3311
Fax: 00 36 1 321 2192
nyitvatartás: hétköznap 10:00-17:00
bocsi a reklámért, de sztem jó kis bolt...érdemes elmenni és megnézni élőben milyen táskák vannak, mert van egy csomó ami nincs fent neten. én pl egy samsonite hátizsákot vettem 10ért ami a laptop.hu nál 18...ja, és a bolt abban az irodaparkban van...én 1 órát kerestem

(#3002) Meiser válasza béé (#3001) üzenetére


Meiser
(tag)

Köszi,benézek!

(#3003) Tom19


Tom19
(tag)

Sziasztok!

Én is tegnap vettem Pa1538-at Teréz körúton. Nem volt rossz tapasztalatom az eladókkal, bár fél 11-kor nyitottak 10 helyett. :DDD . Nekem semmi gondom a touchpad-dal, működik rendesen. Szerintem nagyon gyors a gép(everest, mindent mutat, az ultimate 3.50, az elötte lévő verziók NEM!). Viszont egy kis apróságok: a billentyűzet mozog a közepe felé amkor irok :) , jah és ti megtaláltátok a digitális hang kimenetet? mert én nem látok rajta ilyensfélét. A videókártya is elég jó(ahhoz képest amilyen), a Far Cry full grafikán megy, miközben DC-zek .


Én nem csalódtam benne.

(#3004) Meiser


Meiser
(tag)

Úgy látom mostmár minden 2. embernek ilyen gépe van :DDD . Jó is az,csak bírják a strapát.

(#3005) r4dix


r4dix
(csendes tag)

Tényleg mindenkinek ilyen gépe lesz lassan :C

A touchpad probléma nálam is jelentkezett, ugyanezen a módon. De én is fogok hozzá külső egeret venni, úgyhogy nagyon nem érint, meg ott a Synaptics.

Ami még nálam érdekes, az a kb 3-5 percenként bekövetkező, relatíve hangos kattanás. Szerintem a HDD-ből jön, de nem vagyok benne biztos, a HDD alap hangjánál legalább 2-3x hangosabb. Nálatok van ilyen? Remélem nem a wincsi döglődésének a jele.

És még valami, RmClock-kal próbáltam azt, amit oldalakkal előbb javasoltak, levenni a feszültséget 0.725 körülire, ha 800-on megy a proci, na azt sehogy nem tudom beállítani. A másik, hogy maximum performance profilként beállítottam a 8x-os szorzót, gondoltam a Management-nél kipróbálom, és rendre csonttá fagyott tőle a gép. Volt, hogy rögtön, volt, hogy csak percek után. Sajnos elég sok beállítás van az RmClock-ban, és nincs sok kedvem az összes lehetséges permutációt végigpróbálgatni, hogy melyikkel lesz jó. Valakinek ötlet/tapasztalat? Legfőképp a fesz. állítás érdekelne.[Szerkesztve]

(#3006) topee válasza Tom19 (#3003) üzenetére


topee
(tag)

A digit hang kimenet SPDIF formájában létezik. Optikai SPDIF. Magyarán a zöld kis csatlakozóban a belsejében figyel egy led. Némelyik optikai kimenetnél világít mert piros led / laser-t használnak némelyiknél infra ledet használnak szal világít csak nem látod. Lasert csak a nagyon drága digit hangkarik használnak. Az olcsóbbak sima piros LED-et. A optical portos DVD lejátszók is sima piros led-el vannak felszerelkezve. Elképzelhető hogy ha bekapcsolod a digit portot a notin akkor világítani fogja a hasadat a jack aljzaton keresztül :D

De ahhoz hogy használni tudd kell egy speckó olyan jack amin nincsenek beosztások, hanem a vége van kifúrva és ott az üvegszál vége. Nekem is ilyenem van. A másik fele meg a szabványos digit port ami a házimozi erősítőkön szokott lenni. Szögletes kis dugó. Abban pedig ott figyel az üvegszál másik része. Nekem ezt egy MD felvevőhöz adták hogy digitálisan át leheseen játszani a felvett hangot...

Kiszolgálással nekem sem volt semmi bajom én a márvány utcai laptop.hu nál vettem. Pillanatok alatt elintéztem és míg ott volam eladtak 3 pa1538-at ;)

Köszönöm. A synapticsos cuccot megnézem és visszajelzek.

[Szerkesztve]

A szakáll nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni

(#3007) Tom19 válasza topee (#3006) üzenetére


Tom19
(tag)

Köszi!

Amikor én ott voltam, akkor 4-et adtak el, plussz az enyémet, 5 perc papirmunka volt és kész! Meg egy táskát is vettem hozzá!

(#3008) r4dix válasza Tom19 (#3007) üzenetére


r4dix
(csendes tag)

5 perc?? Nekem volt vagy 20 :((( :P

(#3009) topee válasza topee (#3006) üzenetére


topee
(tag)

Feltettem ezt a synaptics pointing device drivert és ugyan az a probléma...
Ha rá megyek a pressure graf menüre akkor pedig hiányolja a synaptics touchpad programot... Leszedtem a synaptics oldaláról a legfrisebb pack-et. Az egész vezérlőpultos cucc is teljesen megváltozott de a hiba maradt...

A szakáll nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni

(#3010) Gergőkee válasza r4dix (#3005) üzenetére


Gergőkee
(aktív tag)

Na akkor összefoglalom az általam eddig elvégzett tuningokat.
Ezekkel jelentősen növeltem a gép teljesítményét, és az akkuidőt

amd dual core optimizer
KÖTELEZŐ LETÖLTENI!!!

rmclock

Legújabb verzió letölt, installál
-advanced cpu settingsben kiválaszt ''p-states'' menüpont alatt a ''use direct p-states...'' négyzetet. Így nem 800 és 1600 mhz között tud majd váltani a proci.
-Managment fül alatt kiválaszt ''perform single step transitions only''. Ez nagyon fontos!!! Ezt elmulasztva a gép rendszertelen időközönként fagyni fog!
-Profiles fülnél bejelölni az összes lehetőséget
-Performance on demand módban bejelöl összes lehetőség (külön meg kell csinálni ac-power és battery módban is!)
-értelemszerűen max performance módban a legnagyobb, power saving módban a legkisebb szorzót kell kiválasztani (ezeknél is külön ac és battery mód van!)
-én performance on demand módban battery esetén a ''balanced'' opciót míg ac-power esetén ''performance level5'' beállítást használom.

És akkor jöhet a fesz csökkentése!
-profiles fül alatt bejelöl ''auto adjustment intermediate vids''. Így csak a legkisebb és a legnagyobb szorzó feszültségeit kell tesztelni. Kezdjük mondjuk a legnagyobb szorzóval. Beállítjuk mondjuk 0,9V-ra (nekem annyin megy 1600 mhz-en) és apply. Ha nem fagy akkor örülünk, és megpróbáljuk alacsonyabb feszen. Ha fagy, akkor magasabbra állítjuk (miután újraindul a gép).
Ezután tesztelni kell!!! Én a tesztelést prime95-tel csináltam. Két prime 95-öt elindítottam, egyikkel az egyik, másikkal a másik magot teszteltem. Folyamatosan egy éjszakán keresztül. Ha az adott feszültségen hiba nélkül teljesítette a gép, akkor úgyhagytam.

Most jöhet a legkisebb szorzó. Itt nekem 0,712V-on fut a gép. Az előző lépéseket itt is el kell végezni.
Értelemszerűen a tesztelésnél lockolom az órajelet (max performance-on teszteltem a legnagyobb és power saving mellett a legkisebb szorzót!)

Szóval viszonyítási alap lehet az én 0,712 és a 0,9 voltom!
Így power saving módban (vidkarinál is powermizer minimumra állítva)
több mint 3 órát megy a gép!!!
(#3011) Sontir Fel


Sontir Fel
(őstag)

Srácok!

Avassatok már be, miért ilyen vonzó ez a config? :Y

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#3012) Sontir Fel válasza kekegsm (#2990) üzenetére


Sontir Fel
(őstag)

Kollégámnak is ilyemsije van Sempronnal, és fekete. Meg kell mondjam, tényleg nagyon izléses ilyen kivitelben, és az x700 is nagyon kellemesen duruzsol. Tudnál mondani valamilyen teszt eredményeket? 3dMark meg ilyenek? :DD

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#3013) r4dix válasza Gergőkee (#3010) üzenetére


r4dix
(csendes tag)

Nagyon köszönöm szépen! Ezt majd ha lesz időm, kipróbálom rögvest.

Ja még annyit, hogy a single step transitionst is kiválasztottam még tegnap, de azzal is fagyott :( Azért remélem, ha pontosan úgy csinálom, ahogy te, akkor már jó lesz. Majd beszámolok.

(#3014) Gergőkee


Gergőkee
(aktív tag)

nvtray

Hasznos kis nvidia optimizáló progi. Installál, és bejelöl az összes opció.
Ezután állíthatóvá válik a gpu és a memória frekvenciája.
Nekem 550mhz-en illetve 900 (azaz 2x450) mhz-en fut a gép. (450 és 800 helyett)
(bocs, egy korábbi hozzászólásomban 1000mhz-et emlegettem, előbb megnéztem, hülyeséget beszéltem, csak 900mhz-en megy a memória)

3dmark05-ben 1800 helyett 2100 körül teljesít így a gép


driver update.


innen [link] letölthető a legújabb nforce illetve forceware driver. Kicsit cseles az install, a setupok nem működnek (sokszor nincsenek is), mert más noti driverei lettek mod-olva.
Nekem az új forceware nem jön be, mert nem tudom állítani vele az órajelet illetve a frekit (azaz tudom, de újrainditás után visszaáll alapba)
Viszont a fényerőt lehet vele okosan állítani (ha elindítom x programot fényerő megnő stb stb) Ez az alap forceware driverben nincsen benne. Ki-ki maga döntse el, hogy melyik a fontosabb. Teljesítmény növekedést nem okozott az új driver telepítése, így én az ''eredetit'' használom.

nforce driverek :
ide mappában feltelepítettem a sataide drivereket (manuálisan kell installálni az eszközkezelőből, nforce 410/430 drivert kell kiválasztani, mindkét ide kontroller esetében kell az install)
smbus mappát szintén installáltam
ethernet mappát szintúgy

eredmény: sokkal gyorsabb vinyó, gyorsabb ram!!!
sataraid/raidtool/ mappákkal nem kell foglalkozni!


(#3015) Tom19


Tom19
(tag)

3D Mark 2003-ban asszem 1280x800-as felbontásban 2900ponot ért el.

Milyen alaplap van ebben a gépben?
nForce 430?

[Szerkesztve]

(#3016) Meiser válasza Gergőkee (#3014) üzenetére


Meiser
(tag)

Gergőkee köszi, hogy megosztod ezeket az infókat,majd körbepróbálgatom én is ezeket az opciókat ha lesz rá időm :R .

(#3017) Gergőkee válasza Sontir Fel (#3011) üzenetére


Gergőkee
(aktív tag)

ütős proci, sok és gyors memória (a lapkakészlet miatt), középkategóriás, NEM INTEGRÁLT videókártya. Más gyártónál ezt min 100k val (de inkább többel) drágább.

(#3018) Tom19 válasza Gergőkee (#3014) üzenetére


Tom19
(tag)

Most akkor mi okoz sebesség növekedést?
Én videókártyát nem akarom húzni. Az újabb vga driver jobb?

(#3019) Gergőkee válasza Meiser (#3016) üzenetére


Gergőkee
(aktív tag)

Nem keveset szenvedtem, mire rájöttem a megfelelő beállításokra. Főleg az rmclock és a driverek felrakása izzasztott meg... De remélem legalább másoknak megspórolok egy kis időt

És még egy kis adalék:
Az outpost és a zonealarm tűzfalakkal a gép rendszeresen fagyott (kékhalál, restart)
Az outpost hivatalos oldalán van is olyan téma, hogy a tűzfaluk nem szeresse a kétmagos procikat és fagyást okoz. Nekem az egyetlen megoldás az, hogy nem használom ezeket a tűzfalakat...

(#3020) Gergőkee válasza Tom19 (#3018) üzenetére


Gergőkee
(aktív tag)

Nem gyorsabb a réginél. De van benne egy powermizert kiegészítő opció, amivel a fényerőt tudod babrálni. Az elég hasznos (márakinek).
Próbáld ki, max visszateszed a régit.

A sebességnövekedést a többi nforce driver update-je okozta.

(#3021) Tom19 válasza Gergőkee (#3020) üzenetére


Tom19
(tag)

Akkor hogy a memória és a hdd gyorsabb legyen mit kell feltenni? és hogyan? Le van töltve!

Köszi!


Én Speed switch XP-t használok, ez is tudja álltani az órajelét a procinak. Jó ez ? Vagy tegyem fel amit irtál?

[Szerkesztve]

(#3022) Sontir Fel válasza Gergőkee (#3017) üzenetére


Sontir Fel
(őstag)

Milyen CPU és milyen VGA?

Gondolom core duo, vagy core 2... de pontosan mit tudnak ezek a cpuk? Én nagyon szeretek játszani, ezért vettem go6800as notit... de ahogy olvastam játékokban pl nem igazán domborodik ki az, hogy valaki core duos cpu-t használ. Miben jó akkor? Milyen területre érdemes? :F

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#3023) Tom19 válasza Sontir Fel (#3022) üzenetére


Tom19
(tag)

AMD Turion64 X2 1.6Ghz proci van benne(2 magos, 64 bit), DDR2 533Mhz RAM, Go 7400 videókari(annál sokkal kevesebbet tud mint a Go6800)

De gyorsaságra nagyon jó!

[Szerkesztve]

(#3024) Tommmmka


Tommmmka
(senior tag)

nekem lenne egy olyan kérdésem h. van nekem egy amilo 1667g 01-es a64 3200+ 512 DDR333 és egy x700 128mb akarok fejleszteni, néztem 1gb ramot bele de az lenne a kérdés h. 1gb 333mhz ramot vegyek vagy 400mhz-t menni fog a 400-as a 333as mellett? teljesítményben hogy érek el többet a 1,5gb ram 333mhz-n vagy az 1 giga 400mhz-n egyáltalán ez a gép tudja a 400mhz-s ramokat 400-on futtatni?? És még egy kérdés én tuningolom a VGA-t mennyit segítene a gép hűtésén egy coolpad használ valaki a notijához ha igen milyen márkát??


A válaszokat előre is köszi: Tommmmmka

(#3025) Tom19 válasza Tommmmka (#3024) üzenetére


Tom19
(tag)

Ha az alaplap kezeli akkor menni fog 400Mhz-en, viszont a 333Mhz-est add el belőle(mert ez nem fog menni 400Mhz-en :) )

(#3026) Sontir Fel válasza Tom19 (#3023) üzenetére


Sontir Fel
(őstag)

Volt egyszer régen Turion ML-28am. Valahogy nem éreztem, hogy olyan gyors lenne. A mostani 735J-s centrinot erősebbnek érzem. Mielőtt elfogultsággal vádolna valaki, kijelentem, AMD-s vagyok!:) Asztali gépeimben most is van 1700+ meg egy 2500+ Barton :R


Az alatt mit értesz, hogy gyorsaság? Nekem azt jelenti, hogy jól mennek a játékok, arra pedig ezt a gépet pl alkalmasabbnak tartom így látatlanba: [link]

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#3027) Tom19


Tom19
(tag)

Lehet kellene nyitni egy Pa1538-at topicot, nem? És ott leirni a véleményeket, meg aki amilyen jótanácsokat tud.

(#3028) Tommmmka válasza Tom19 (#3025) üzenetére


Tommmmka
(senior tag)

azt értem de a ddr az képes visszavenni az órajelből ergo a 400-as menne vissza 333-ra h. menjen a 1,5gb ram 333-on vagy gyorsab 1 giga ram 400on?

(#3029) Tom19 válasza Sontir Fel (#3026) üzenetére


Tom19
(tag)

De az egymagos sima proci volt szerintem. Ez 2 magos 64bit-es, TL-50. Szerintem sokkal, de sokkal gyorsabb mint egy 2500+ barton.

(#3030) Tom19 válasza Tommmmka (#3028) üzenetére


Tom19
(tag)

hát ezért nem érdemes, inkább veszel 400Mhz-eset helyette, és akkor azon megy mind. Bár elég drágák

(#3031) Sontir Fel válasza Tom19 (#3029) üzenetére


Sontir Fel
(őstag)

Remélem valamelyik ismerősöm is benevez egy ilyen konfigra. akkor majd lesz lehetőségem nyomkodni kicsit a gépet :DD

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#3032) thedriver


thedriver
(tag)

Egy egyszerű kérdésem van, szóval: vettem egy Fujitsu Siemens Amilo notebook-ot, és a shiftek nem működnek. Ez valami bellítási gond, vagy a billentyűzet hibás?

The Driver

(#3033) topee válasza thedriver (#3032) üzenetére


topee
(tag)

Nincs valakinek kedve megosztani velem a synaptics drivert? Mert mosmár az agyam elszáll... Elegem van. Mindenel próbálkoztam már. Leírottam mindent és csak azt tettem fel, és ugyanúgy ugrál. Akinek volt ilyen problémája azt küldje el nekem ha tudja azt a telepítőt amivel neki megoldódott... Mert úgylátom hiába szedtem le drivert a synaptics.com-ról. A FuSi oldaláról is próbáltam leszedni és azzal is ugyan az a helyzet...

A szakáll nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni

(#3034) Reverting válasza topee (#3033) üzenetére


Reverting
(őstag)

Nekem is kene ez a drive, valaki fol tolthetne valahova.... thx

Eladó Omega, Rolex, és egyéb svájci órák csoportja. Facebook

(#3035) Sontir Fel


Sontir Fel
(őstag)

Valaki meg tudna dobni egy linkkel, amin olvashatnék az SPDIF működéséről, valamint egy olyan linkkel, ahol láthatnék hozzávaló házimozirendszereket? :U

[Szerkesztve]

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#3036) yankoo válasza Meiser (#3002) üzenetére


yankoo
(tag)

[link]hi nekem lenne 1 elado dicota oldaltáska de ha esetleg benezel a boltba akkor nez meg milyen arban vannak a laptop HÁTIzsákok vagy ha valaki tudja minel olcsobb ;)

remelem jo a link

[Szerkesztve]

(#3037) béé


béé
(csendes tag)

bakter...most hogy huzamosabb ideig rá voltam szorulva a touchpad használatára, észrevettem h. a synaptics progi egyátalán nem oldja meg azt h. össze vissza ugráljon az egér...csak ki lehet vele kapcsolni...szóval sztem ez egy hibás széria vagy nemtom...de észrevettem h. midig csak egy vonalban ugrik, szóval kb a touchpad szélétől 1.5 centire, húzom folyamatosan és akkor ugrik egy nagyot...de nem mindig... remélem driverprobléma, mert akkok még lehet rajta javitani

(#3038) béé válasza yankoo (#3036) üzenetére


béé
(csendes tag)

hali!én 11ért vettem egy samsonite hátizsákot, de pl van egy dicota hátitatyó ami 9800 (neten az árlistában 13000, szóval sztem annyira nem húzósak

(#3039) xedos válasza Sontir Fel (#3035) üzenetére


xedos
(addikt)

Még mindig az optikai 3.5jack a problémád?
Lehet kapni 3.5-toslink átalakítót... 600-1000Ft körül. Kácsa audionál
Ebbe már belemegy a szabványos optikai kábel -a másik vége meg az erősítőbe.
Nekem az APPLE iMac-emen is ilyen kimenet van, csak ők drágábban adják :(

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#3040) Sontir Fel válasza xedos (#3039) üzenetére


Sontir Fel
(őstag)

Megmondom neked őszintén, a problémám az, hogy egyáltalán nem értek a dologhoz. :O
Megvettem a gépet, a leírása szerint 7.1 spdif. Nézegettem, körbejártam van rajta egy jack bemenet és egy kimenet. :W

A kérdésem az, hogy ezt miként tudom rákötni akármilyen házimozi rendszerre, illetve esetleg valaki tudna adni pár linket ahol találhatnék olyan házimozirendszert ami megy ezzel az SPDIF-fel. (azta de kacifántos egy mondat lett ez :C )

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#3041) thedriver válasza thedriver (#3032) üzenetére


thedriver
(tag)

Közben kiderült a hiba: a vadiúj notebookban picit ki volt mozdulva a billentyűzet, és érdekes módon csak a két shift nem működött. Hiba elhárítva.

The Driver

(#3042) r4dix


r4dix
(csendes tag)

Még a touchpad dologhoz annyit tennék hozzá, hogy nálam olyat is csinál, hogy szimpla pozicionálás közben mintha benyomódna a bal egérgomb, és pl. elkezd szöveg kijelölődni, vagy átváltódik másik ablakra. Persze közben hozzá se érek semmihez.

(#3043) béé válasza Sontir Fel (#3040) üzenetére


béé
(csendes tag)

szinte bármelyik házimozierősítőn van már ilyen bemenet. pl: http://www.sony.hu/view/ShowProductCategory.action?site=odw_hu_HU&category=HCS+Home+Cinema+Receiver
ezek kb 60rugótól kezdődnek. asszem

(#3044) kekegsm válasza Sontir Fel (#3012) üzenetére


kekegsm
(őstag)

Majd nezek, de egyenlore valahogy mindig elmaradt...

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#3045) kekegsm válasza Tommmmka (#3024) üzenetére


kekegsm
(őstag)

Szia! Nekem is ez a tipus van.

Szerintem add el valakinek a fel gigat, es vegyel bele 2x1Gb 400MHz SoDIMM-et. Ha kevered, akkor 1. szinkronhibaid lehetnek, lefagyas, kekhalal, 2. a gyorsabb ramot is 333-on akarja majd hajtani.

VGA-t ne tuningold szerintem, megemeled az orajelet 5-6%-al, ami ugye semmise, de a homerseglet az egekbe kuszik... coolpad jo dolog, de csak a procihoz. nekem kinai olcso ebayos van.

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#3046) kekegsm válasza béé (#3037) üzenetére


kekegsm
(őstag)

Te, nem lehet, hogy az oldalso gorgetosavra nyomtal?

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#3047) Tommmmka válasza kekegsm (#3045) üzenetére


Tommmmka
(senior tag)

Az a gondom h. nekem most sajna nincs pénzem 2*1 giga ramra csak 1 gb-re akkor valszeg az is 333-as lesz :(

Amúgy tudja kezelni a noti a 400mhz-s ramokat? 400on viszi őket?


Amúgy a VGA tuning igen is jelentős volt nálam ugyanis alapon olyan 5000 3dmark2k3 körül hozott a gép meghúztam a karit (GPU:350-410, Mem:300-360) és lám 6500pont 3dmark 2k3

és ezt minden extra hűtés nélkül nyáron a 40 fokban is fagyás nélkül vígan hozta!!!

Akkor visszatérve a ramra, h. lenne gyorsabb 1 giga 400mhz-n vagy 1,5gb 333-on

[Szerkesztve]

(#3048) kekegsm válasza Tommmmka (#3047) üzenetére


kekegsm
(őstag)

Akkor inkabb a masodik, de enszerintem varj egy honapot vagy kettot mar akkor, es probalj 2x1Gb-t.

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#3049) nKristóf


nKristóf
(csendes tag)

Új duplamagos procival multimédiás 2 hónapos Fujitsu-Siemens Amilo 1538 laptop eladó, csak kp érdekel.

Processzor, Mhz: AMD Turion 64 X2 TL50 1,6GHz
Memória, Mb: 1024 MB
HDD, Gb: 120 GB
Kijelző: 15,4''WXGA Crystal View
Optikai meghajtó: DVDRW +/- DL
Modem: van
LAN: van
USB: 4 db
Firewire: van
Wireless LAN: van
Video: 128MB nVidia 7400 up to 512 TC
Op. rendszer: WinXP Home Hun
Billentyűzet: magyar
Egyéb portok: PCI Express Card slot
TV kimenet: S-Video
Kártyaolvasó: 4 in 1

20/434-2307
csere nincs, csak kp

(#3050) nKristóf


nKristóf
(csendes tag)

Új duplamagos procival multimédiás 2 hónapos Fujitsu-Siemens Amilo 1538 laptop eladó, csak kp érdekel.

Processzor, Mhz: AMD Turion 64 X2 TL50 1,6GHz
Memória, Mb: 1024 MB
HDD, Gb: 120 GB
Kijelző: 15,4''WXGA Crystal View
Optikai meghajtó: DVDRW +/- DL
Modem: van
LAN: van
USB: 4 db
Firewire: van
Wireless LAN: van
Video: 128MB nVidia 7400 up to 512 TC
Op. rendszer: WinXP Home Hun
Billentyűzet: magyar
Egyéb portok: PCI Express Card slot
TV kimenet: S-Video
Kártyaolvasó: 4 in 1

215 ezer Ft
20/434-2307
csere nincs, csak kp

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.