Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link]
💸Cashback objektívekre : 2026.04.01 - 2026.05.31.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonRazzino
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Sok pizzaképű, rosszarcú kopasz mászkál még a városban. Nem én voltam.

JohnyBlue: Hagyjuk a vakut későbbre, ISO6400 ig jók vagyunk úgyis. De én ez a szint alá nem adnám a madgie által felsorolt okok miatt se. Pont keretben vagyunk
igaz kiegek nélkül.szilu7: Egy kezdő könnyebben boldogul, ha csak le kell nyomnia a gombot és ISO6400ig még elfogadható képe van, mint egy kisebb szenzoros bridge gépen, ahol tényleg külső vaku kell, mert 1600-on már használhatatlan a kép.
-
madgie
titán
válasz
JohnyBlue
üzenetére
No, válaszoljatok már, én küldtem ide a Druszámat

Bruttó 250 a teljes cuccra sajnos nem enged nagy mozgásteret Fujiéknál, ha új cuccban gondolkodtok. Sajnos az X-A2 a kis kontrasztérzékelős autofókuszával nem ezen a terepen mozog igazán otthonosan
Egy X-E2(s) vagy X-T10 harapósabb AF-fel rendelkezik és egyébként is fejlettebb alternatíva, csak sajnos azok meg drágábbak.Vaku-ügyben nem tudok segíteni, bár gondolom indirekt TTL-s villogtatáshoz pont elég lehet ez a Nissin is.
-
JohnyBlue
addikt
Üdv minden X arcnak

Minap a főnököm bekopogtatott, hogy vegyünk már egy fényképezőgépet. Mondom OK de mégis mire használnánk meg mennyi van rá.
Olyat szeretne amivel meglehet jelenni pl. egy orvosi konferencián, rendezvényen, + nem nagy tégla, egy analfabéta is könnyen tud vele jó képeket készíteni stb, egy beteget, egy sebet vagy ilyeneket le tud vele fotózni.
A keret durván bruttó 250 de ebben már memóriakari, tatyó éés esetleg vaku is benne kéne hogy legyen.
Nézegettem egy csomó mindent de mindig a Fujinál kötöttem ki.
Ezt néztem ki erre a célra. X-A2 16-50mm Kit. + Nissin i40
Jó a választásom?
Köössziii!
-
centrino
senior tag
válasz
Gondwana
üzenetére
hú köszönöm, számomra új információ a fekete vs fehér eneloop
gyakorlatban milyen különbség van és miért? (nem probléma, igen jó áron vettem őket, de még pár csomag kell, és akkor már olyat veszek ami a célra optimálisabb)
nézegettem még a Cactus EP-1 külső akku csomagot is (vakuban lévő 4db AA mellé még 8db AA, kapacitáson túl gyorsabb újratöltés is)
-
madgie
titán
De miért offban írjátok ezeket?
-
dqdb
nagyúr
Valószínűleg elemhez készítették el a skálát, és a 1,5 V jelenti a 100%-ot, míg az akkukból teljesen feltöltve is csak 1,2 V jön ki. Ha ez így van, akkor a töltöttség-visszajelzés a lemerülést sem fogja jól előre jelezni, mert NiMH esetében sokkal laposabb a feszültséggörbe, mint hagyományos elemnél, amit egy hirtelen letörés követ (5-6. oldal itt)
madgie: De miért offban írjátok ezeket?
Én azért, mert offban jött a kérdés
-
válasz
Gondwana
üzenetére
de jó hogy feljött ez a téma! Másnak van olyan tapasztalata, hogy a fullosan feltöltött 2300/2400mAh akksikra félig töltöttséget jelez (3 féle márkára egyaránt, bár egyik sem neves) a Meike mk320? Először arra gyanakodtam, hogy az ikeás gyorstöltőm szar (lehet is benne valami) aztán vettem egy profibb akksi töltőt (ikeásat kidobtam) de aztán azzal töltött akksikra is azt jelezte ki a vaku, hogy csak félig töltött (2 csík a 3-ból).
Ötlet? -
centrino
senior tag
válasz
kiskami
üzenetére
Nagyon köszönöm, fel vagyok én is iratkozva, igen jó képek...
(csak nem bírtam ki, próbálgatom a vakukat, tökéletesen működik (firmware frissítés után!!!) a vezeték nélküli irányítás.
V6II a vázon, automatikusan felismeri az RF60 vakukat, csoport és csatorna beállítás után lehet állítani távolról a vakuk villanási erősségét és a zoom állást.
Eddig nagyon meggyőző, minden automatikusan egyszerűen működik, holnap beüzemelem a HSS-t is
TTL-t önmagában nem tud, nem is volt elvárás, így is úgy is meg kell tanulni manuálisan használni a vakukat, de nagy könnyebbség, hogy vázról tudom irányítani az erősséget, korrigálni és csoportokba rendezni
-
Sefter
veterán
-
centrino
senior tag
válasz
pethob
üzenetére
Elsosorban off camera lesznek hasznalva a vakuk. Mikrosatbol meg beszerzes alatt 1-2 "dodibox" softbox, es tavalti cel kihasznalni a ttl tovabbitasi kepesseget a v6ii nek vagy nissin i60 vagy a fuji 500-as vakuval.
Napokban ezernyi munka sok idom nem lesz vele foglalkozni, majd csak szombaton.
De gyorsan ossze kell szoknunk, ho vegen megyek egy eskuvore masodik fotosnak. Becs, tradicionalis indiai eskuvo, tradicionalis ruhakkal diszitessel stb... 400 vendeg... -
b.vr
őstag
válasz
Sefter
üzenetére
Hát kimondottan a jobb követő fókusz miatt én nem cserélnék. Anno linkeltem azokat a Thom Hogan beszámolókat az mft topicba amikor Galapagos-ra vitte magával egyszerre az E-M1-et és az X-T1-et madárfotózni, egyik kicsit abban volt jobb amikor hirtelen kellett a célra állni, másik meg kicsit abban ahogy tartotta, de nem volt lényeges különbség.
Ami érdekes lehet az mindkét gyártónál az új generáció, de hát az eléggé zsebbenyúlós.
Én még csak az első ismerkedési fázisban vagyok az Oly E-M1 mellett az X-E2-vel, de majd írok tapasztalatokat a fókuszról is (mondjuk az nem x-t1, bár mintha azzal a firmware-frissítéssel nagy fókuszálás-javulást is olvastam volna anno)
Amúgy most milyen gépet használsz és mi az amiben nagyon nem jó? Mert persze ha ebből élsz az más dolog, de ha csak barátok/gyerekek focimeccseiről szoktál emlékképeket készíteni, hát szerintem ott még a bőven 50% alatti sikerráta is belefér. Ha lesz egy meccsről 5-10 jó kép az bőven elég, persze ez csak az én véleményem. Legutóbb barátokról és gyerekeikről lőttem pár focizós képet, gyenge fényben (e-m1 + oly 75), és ennél jóval jobb volt az arány, nyilván azért ott nem volt nagy száguldás
De az NHL lockout alatt amikor átjöttek Európába többen a világsztárok közül is, kétszer is voltam Prágában jégkorongmeccsen, első sorokban, ott azért volt tempó nem kicsit, és akkor még G5 volt, ott is lett bőven elég sok éles képem -
Sefter
veterán
Sziasztok!
Gondolkozom meglévő rendszerem cseréjén (mft), ami kellene az a jobb követő af ...
Vázban a T1 és T10 körül gondolkozom, melyik lehet az ideálisabb választás ár/értékben?
Obiból a 100-400-al van valakinek tapasztalata?
Kéne még egy ekvivalens 100mm körüli fényerős fix, és egy kirándulós zoom ~16-70 körül..
"B" terv, marad a meglévő felszerelésem (obijaim lefedik az igényeimet) és negvárom az Oly em1mk2-őt...
Elsődleges szempont foci (kültér és terem), vadfotó, és kirándulás. Mit ajánlotok? -
tozso76
aktív tag
Robert ráunt az X-T2-re. Biztos kicsi volt a szenzor, fulfrém kell neki.

-
Mercutio_
félisten
válasz
DonRazzino
üzenetére
Nem téged láttalak bő 1 hete egy Alfa GT-ben az Árpád hídnál?
-
DonRazzino
senior tag
Milyen kis pici az új 23-as a T2-n. Szerinte is az XF16 a legkiemelkedőbb obi a rendszerben. Nincs vele egyedül. Ha valaki megunta volna az övét, privátban várom az ajánlatokat.

-
faki_
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Gondolom, ilyen univerzálisat szerettél volna, de úgy tudom, ezek nem működnek Fujin (nincs is IR?). Kábeles egyszerűből talán ez az RS-60 is, de az RR-90 biztosan megy.
Amúgy meg: [link]

-
Clemi
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
De egyébiránt nekem van még egy YN-603c vaku távkioldó párosom, amit szintén tudok mint távkioldót használni, csak a hozzá kapott kábellel össze kell kötni a váz 3,5-es jack csatlakozójával csak a menüben kell átállítani, hogy nem mikrofon, hanem távkioldó amit csatlakoztatsz. Ez a cucc valamivel olcsóbb.
-
Clemi
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Parancsolj: Ezt szerintem itthon is kapni. Nekem ilyen van és jól működik.
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
X-T10-hez nem találok vezeték nélküli távkioldót. (Vezetékesből is csak időzítőset drágán...)
Létezik vezeték nélküli, vagy olcsó vezetékes?
(tudom, hogy ott az app, de sokszor jobb lenne, ha a vázon tudnék mindent állítani és csak egy kioldógomb lenne a kezemben nem egy telefon)Üdv,
Laci -
b.vr
őstag
No, hát megtörténtek a beszerzések, tegnap az obi (23/1.4), ma hozzá a váz (x-e2, elvileg az aktuális firmwarer-el), gondoltam ebben a szép napsütésben el is viszem magammal bringázni, de mire el tudtam indulni meg kiértem a városból a szebb helyekre az már teljes szürkület lett, de nem baj majd holnap

Amúgy is ez az elején még csak ismerkedés lesz, de vagy a jövő héten vagy a következőn lesz majd a következő napfénystúdiós fotózásom, az lesz majd az igazi próba. Kíváncsian várom már
Addig biztos lesz pár kérdésem, egyelőre tanulmányozgatom (viszont ha fejből tudtok olyan jó cikkeket amik az ajánlott beállításokról/konfigurációról szólnak (e-m1-hez pl. voltak ilyenek) akkor linkeljétek majd be légyszi) -
cousin333
addikt
"18. OIS function has been improved while using Electronic Shutter."
Mi a szösz? Itt már működik az OIS e-shutterrel? Az X-E2-n nem megy emlékeim szerint...
-
pethob
aktív tag
X-PRO2 új firmware-t próbálta már valaki?
-
konyi79
addikt
válasz
ROBOTER
üzenetére
Bár tény, az ilyen szabadalmi pletykákból elég ritkán születik végtermék, de egyáltalán nem lepődnék meg, ha jönne valami videóra kihegyezett optika X-re. Sokat nem buknának vele, super 35mm-re is jöhetne párhuzamban PL bajonettel.
De igaz, a cikkben szereplő meredek lenne
-
konyi79
addikt
[link]
Még a Fuji is keményen belehúz videós vonalon... -
Ejj, azt hittem már a sok olvasatlan hsz-ről, hogy kijött végre az x100T. De csak ti rendetlenkedtetek

Elvileg ugye jól emlékszem, hogy az x100T-re októbert mondtak? Reális ez? Már nagyon unom, hogy évek óta elvileg veszek gépet, gyakorlatilag nem, így ezt most végképp meg kell hogy vegyem.
Pláne azután, hogy közölték velem, hogy a fekete-fehér filmjeimmel és a diáimmal egy megyeszékhelyen menjek a fenébe, mert nem keverik be a lötyit, mivel nem éri meg.
Szóval várom már nagyon a gépet, hogy megjelenjen, de valahogy csak nem akar jönni. -
válasz
madgie
üzenetére
de mazsi, az egyik egy piaci-szerkesztőségi döntés, a másik pedig az én véleményem. légyszi velem vitázz, ha velem vitázol, ne pedig oldalágon próbálj fogást találni rajtam. azzal kapcsolatban, hogy "egy xy interjúban egy sony fejest azt mondta, tehát ez így van" akkor is lehet véleményem, ha a lapcsalád amúgy főzőműsort vezet. ez itt egy fórum, azon belül egy digicam csoport, te pedig velem vitatkozol.
nem akarom felvenni a kesztyűt ebben a témában, így maradjunk abban, hogy erről a vonalról, mint mindenkor előhúzható aduász érvről, most szokj le. majd írunk digicam teszteket, ha akarunk, annyira mélyeket, amilyeneket akarunk. jópár szempont alapján dől el, hogy így van-e, most például nem. ha pedig kitesszük ezeket az asztalra és azt mondjuk, hogy na ez a tudásunk csúcsa és akkor szar, akkor lehetne azt mondani, amit most mondtál. a mobilaréna butaságáért sem vállalom én a felelősséget, az bogé.
és egyébként egész pontosan ez volt az első poszt és tudod te, hogy miért írtad:
"Biztos elfogultak meg nem értjük a finom utalásokat
"téma lezárva.
-
törölt tag
Úgy éreztem, hogy már morogtam emiatt, de nem találom a keresővel, úgyhogy hátha még nem:
Szóval a focus peaking az manuál obikkal nem működik? Pedig ott lenne pont értelme, ha kiemeli a kontrasztos részeket, amikor folyton kézzel fókuszál az ember. Belenagyítani persze lehet, de akkor meg úgy remeg a kép, hogy nehéz belőni a pontos élességet.
-
válasz
madgie
üzenetére
Na jó, aláírom, hogy félig álomvilágban leledzve írtam az a nem helytálló AF igényt: panAF évek óta pöpec, a Fuiji meg csak mostanra jött fel hozzá. Ráadásul már évek óta nem is volt friss Pana váz a kezemben, szóval lehet, hogy a régi előny már elolvadt v. teljesen meg is szűnt!
Ettől függetlenül én még X-E2-vel nyomom jó darabig valszeg, és hát a két kedvenc obim (35/1.4; 56/1.2) pont a lassú AF-ről ismertek a világbajnok kép mellett. Szóval csak álmodtam szépet hogy penge AF van a két régi fix használatával kevés fényben is. Kérem elnézni/e-képpen értelmezni...
(bár sztem teljesen világos volt, hogy egy elérhetetlen álomképről beszéltem, minden gyártó legjobb funkcióját egyesítő vázról - ami nincs, nem is lesz) -
-
jjeahh
nagyúr
Azt hittem mft topikban vagyok

Xt2 nekem is nagyon kéne, de azért már spec alapján is annak is vannak "apró" hibái, pl. ha már ennyire komolyan veszik a videót, rakhattak volna rá fejhallgató csatit, nem hiszem olyan sokba fájna megoldani és egy videós váznál szvsz 2016-ban már alap kéne legyen, főleg egy ennyire drága gépen...
-
madgie
titán
Te kezdted a pattogással, ne csodálkozz a riposzton

Ami amúgy színigaz, például a tegnapi 7 Plus teszten tényleg nem tűnt fel senkinek, hogy oldalakon át teleszkópos objektívről ír a tesztelő?
És nem, nem fejtem meg a komplett lapcsaládot, csak annyit írtam, hogy digitcamben béka feneke alatti a szint. Az persze a ti dolgotok, a véleményem meg az enyém.
-
madgie
titán
válasz
rumos14
üzenetére
Itt csak annyi a meglepő, hogy (4K) élességben, moiré-mentességben és rolling shutterben mennyire jó eredményt hoz az X-T2. És ez szenzormérettől függetlenül szép munka, főleg a friss, letölthető LUT-okat figyelembe véve.
Tényleg csak egy vázon belüli F-log hiányzik már és rettentő pöpec videós cucc lehetne.
Tudom, egyesek sérelmezik a stabi hiányát, de azon a szinten szerintem úgyis egy jobb gimbalra rakják a gépet, ott meg elenyésző a különbség.
-
madgie
titán
Nem, alapfelvetésben az mft fórum (illetve gorgo) akarta a foghíjas Fuji autofókuszt Panával pótolni. Ami eleve tök mókás, az időhurokba ragadt mft rendszert ismerve, másrészt az a legmókásabb, hogy a PH nagyvezíre ebből Nikonokra vizionált, majd még erőlködik is azon, amely témához láthatóan nincs szakmai köze a komplett lapcsaládjának évek óta.
-
válasz
madgie
üzenetére
De hát én nem is mondtam, hogy bármi baj lenne velük, sőt, elbolyt mondtam én is. Te pattogsz azon, hogy a legjobb a világon és a Sony csak irigykedik, mindezt egy interjú forditasa alapján (bocs, akármennyit gunyolod, ez amatőr dolog). Ami az autofokuszt nézve (a6300, mert az a valós hasonlitasi alap, nem a fullfream) mondjuk erős tulzas.
-
madgie
titán
Az úgy nagyjából tiszta a péháfórum világán kívül, hogy az X-Trans III gépeken egyre nehezebb fogást találni. Eddig bele lehetett kötni az X-Trans demosaictól kezdve a videón át az AF-ig, egyes, régebbi lassú fényerős fixekig, ebből már csak az utolsó maradt, videóban is lathatólag az élvonalba repült a legelső 4k-t tudó gépük, AF-ben már a Pro2 is a csúcs-MILC szintet hozta, a T2 a finomhangolható C-AF-fel meg is ugorja ezt.
Ezen nincs mit megfejteni szerintem, politikai értelemben sem

-
Hú de kár, hogy meló helyen olvasom, én is belefutottam ebbe élőben, halál idegesítő volt. Merthogy fejből nem tudom a menürendszert (X-E2-t használtam) de arra utólag kellett rásegítéssel rájönni (én vakegér!) hogy KÉT ilyen jellegű menüpont is van, az elsőt megtaláltam kikapcsoltam (maradt tök sötét a kereső) a másodikat viszont nem kapcsoltam ki... Szal, ha elsőre nem megy, túrd át a menüt és a második ilyen jellegű pontot is állítsd KI-re.
Szerk: Áh, reggel van még, látom már sikerült megoldani!

-
centrino
senior tag
nagyon jó teszt videós szempontból:
X-T2 vs A7SII
https://www.cinema5d.com/fujifilm-xt2-vs-sony-a7s-ii-best-mirrorless-video-camera/
-
pethob
aktív tag
Ha jól értem az a bajod, hogy a (külső) vaku fénye nélkül várható expozíciót mutatja a fényképezőgép és ezért sötét a kereső.
Bár X-Pro1-et sosem használtam de más Fuji X kamerák (X100T és XPro2) alapján a "képernyő beállítása menüben" kéne EXP. ELŐNÉZ MAN M. vagy hasonló menüpontot keresni, és KI-re állítani. Így a kereső jól látható lesz, független az elkészülő képtől, amit a külső vakuk manuális beállításával tudsz nyilván szabályozni. (Expozíciós idő ne legyen 1/125-nél rövidebb, de már találkoztam olyan vaku set-el, ami csak 1/60-on villant el, annak ellenére, hogy 1/250-et tudott a váz is, vaku is. Lehet a távkioldó hibája is...)
Beállító fényre azért szükséged lesz, hogy a fókusz ne legyen nagyon lassú, gondolom azért nincs teljes sötétben a téma.
A legtöbb fuji objektív F5.6-on hozza a legjobb formáját (kicsit nyitottabban, mint a megszokott F8-F11) így oda érdemes beállítani a fényeket. (És persze ISO 200 meg a fent zárseb.)
-
b.vr
őstag
válasz
DonRazzino
üzenetére
Köszi, írok hamarosan!

-
Soma
csendes tag
Sziasztok!
Fuji X-Pro1 vaku móddal kapcsolatban szeretnék megoldást találni.
Mivel műteremben is használnám, távkioldóval kellene elsütni külső vakut.
Inaktív a vaku mód a gépen, ettől függetlenül elsüti talpon, és PC csatlakozón keresztül is, viszont totál sötét a kereső (1/125 ISO 200 F4). A néma mód is ki van lőve. netet áttúrtam miatta, de így nem lehet használni műteremben (sem). Sima középérintkezős távkioldó, külső vaku.
Van erre megoldás?Köszi,
Soma -
b.vr
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis megvalósítási fázisba lépett egy régi elképzelésem hogy a fényerős ekv 35-öt Fuji-val oldjam meg (a FF Sony 35/1.4-nél ugye csak az obi több mint itt az obi+váz együtt lesz használtan, erre a dologra egyelőre ennyit szánok) És most találtam is eladó 23/1.4-et meg X-E2-t is (még az elején elgondolkoztam valamelyik X100-variánsban is, de ezt az én szempontjaim miatt aztán elvetettem), csak az objektív nem BP-en van (elvileg majd következő hétvégén jön), az X-E2 viszont egy olyan eladóé aki már felszámolta a rendszerét és csak a váz van meg... így viszont nem tudnám jelenleg kipróbálni.Szóval a kérdésem az lenne, hogy dolgozik-e valaki a Petőfi híd környékén (merthogy az egy kvázi fix pont hogy az eladót ott minden nap délben el lehet érni) vagy esetleg bárhol a körút/metrók/Budán pedig a Széll Kálmán tér- Móricz tengelyen bárhol, és kölcsönözni tudna nekem egy bármilyen autofókuszos objektívet. Az ideális egy relatíve kis értékű kit-obi lenne, természetesen addig is hagynék ott letétet, plusz meghálálom a kölcsönzést majd kedvenc sörökkel vagy stb
Előre is köszi ha valaki tud ebben segíteni! -
rbalint88
veterán
válasz
zohan1970
üzenetére
akkor asszem "szokj hozzá" a megoldás
rawban van valami hack, hogy kimented dng-be, ott áthazudod más gépnek a típust és akkor jobban kezeli lightroom. de mivel én jpegzek és amúgy is igénytelen vagyok, így nem foglalkozom ilyesmivel
amúgy vázon belül is rátolhatsz a sharpnessre, meg a jpegben is van tartalék még bőven. -
zohan1970
csendes tag
Üdvözlet az uraknak!
Milyen beállítással tudnám csökkenteni az arcoknál jelentkező "viaszos " arcbör hatást?
Az elkövető egy X-T10. (nr -2,h tone-1,stone-1 ) -
pethob
aktív tag
Mitakony teszt X-T2-n:
https://www.youtube.com/watch?v=KItY-wsEgJg
-
centrino
senior tag
úgy tűnik kezd talán tisztulni vaku fronton a helyzet:
Cactus V6II-höz napokon belül érkezik az új firmware, X-T2 támogatással
http://www.cactus-image.com/community/discussion/comment/2851/#Comment_2851
-
marcyman
aktív tag
Nem egyszerű, mert ebben az árban már azért sok a választási lehetőség. (Mondjuk már volt Sony FF, Nikon FF, előbbire rámenne a gatyám is objektíveket nézve, utóbbit nem szerettem kezelni. Canon, Pentax, Sigma, Fuji még nem volt.)
Parci:

Ebayről venném a vázat újonnan, sokat nem hiszem hogy bukok rajta még ha el is kell adnom mert nem tetszik. -
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Gép (illetve rendszer) vásárlása előtt vagyok és szimpatikus a Fuji vonal.
Valaki tudna segíteni abban, hogy a dpreview oldalon lévő összehasonlító fotón miért tűnik az XT1 képe életlenebbnek ha összevetem mondjuk egy Sony A6000-el vagy Nikon D5500-al?
Konkrétan a több-kevesebb megapixel az oka? (Comp-ot benyomtam.)
Egy XT1 + 10-24 kombót néztem ki, ingatlan- illetve tájfotózásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el:

igaz kiegek nélkül.

Na megpróbálok vele beszélni... hátha van még mani
Egy X-E2(s) vagy X-T10 harapósabb AF-fel rendelkezik és egyébként is fejlettebb alternatíva, csak sajnos azok meg drágábbak.

Szóval várom már nagyon a gépet, hogy megjelenjen, de valahogy csak nem akar jönni.

hemaka