- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attiati #8210 üzenetére
Én acél edényes vagyok (zepter, meg van pár gagyi is), könnyű "beleragasztani" a kaját de a mosogatógép szereti őket
Vaslábas, zománcos lábas készlet - mikor mit főzők. Kell pár serpenyő különböző méretekben, legyen fedős is (van egy új réz talpas, kő bevonatos, hát az nagyon faja) Van rómaitálam (be kell áztatni sütés előtt) - ez az egyedüli cserép / kerámia edényem sajnos - pedig nagyon jó kaják készülhetnek a sütőben (levesek is). Pár tepsi se árt. Néhanapján üveget (jénai) is használok - ezekkel óvatosan, sütőből kivéve nem mindegy hova teszi le az ember- így inkább csak tálaláshoz, tárolásra használom őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- Eladó ienyrid m4 pro s+max kiváló állapotban riasztoval plusz ledel !!!!!!!
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest