- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#82860288 #8205 üzenetére
leültem a sütő elé 2 perce és csak néztem, hogy mi történik
Olykor ezt a mai napig csinálom.Az első kérdést nem teljesen értem.
Bulk = a kelesztés ideje formázás előtt. Nálad ez 3,5 óra volt, ha jól számolom, ez kicsit kevés még, tekintve, hogy a kovászod is gyenge, bár attól is függ milyen hőmérsékleten keleszted.Amikor összekevertem a lisztet és a vizet, akkor hagytam pihenni fél órát
Ezt hívják autolízisnek, ezt a folyamatot én már ki szoktam hagyni, helyette fermentálni szoktam, ez kicsit egyszerűbb, de erre majd a későbbiekben rátérünk, ha kialakult a rutinod, most inkább nem akarlak összezavarni.Azután fél órás időközökkel hajtogattam, de a harmadikat már csak a tálban "húzgáltam".
A pulton pihen a tészta a hajtogatások között? Ha igen, akkor célszerű kicsit több időt hagyni neki, én kb. 50 percenként hajtogatnám.Reggel előmelegített tálba tettem bele, viszont hidegen egyből a hűtőből.
Ez teljesen jó módszer.De azóta már ettem egy vajas kenyeret...
A legjobb a vajaskenyér, mikor még friss, de már nem meleg, nagyon sokszor esszük így.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest