- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #8204 üzenetére
Köszönöm.
Valóban hatalmas élmény volt. 9 napja izgultam már és amikor tegnap összeesett a tészta, akkor kicsit elszontyolodtam. De amikor ma a sütőben elkezdett megkelni, akkor éreztem, ahogy a kő legördül és leültem a sütő elé 2 perce és csak néztem, hogy mi történik és közben vigyorogtam bele a nagyvilágba.Az első kérdést nem teljesen értem.
Szabi pék receptjét használtam, csak fele mennyiséggel: 450g liszt + 300g víz + 90g 80%-os hidratáltságú kovász + 10g só.Amikor összekevertem a lisztet és a vizet, akkor hagytam pihenni fél órát és utána tettem bele a kovászt, kicsivel később ment bele a só és pici víz, majd dagasztottam. Azután fél órás időközökkel hajtogattam, de a harmadikat már csak a tálban "húzgáltam". Majd hagytam pihenni 1.5 órát a pulton, utána megformáztam és betettem a hűtőbe (ami nálam 3 fokos).
Reggel előmelegített tálba tettem bele, viszont hidegen egyből a hűtőből.Aki meg eddig félt belekezdeni, próbálkozzon nyugodtan, mert csak a félelme nagy és nagyon megéri. Nem is emlékszem már mikor ettem utoljára ilyen kenyér ízű kenyeret. De azóta már ettem egy vajas kenyeret, sonkás sajtos szendvicset és tonhalasat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- sziku69: Szólánc.
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest