- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz jansky1 #3734 üzenetére
Én ha azt látom, hogy nagyon pirul a teteje, de még muszáj sütni, akkor alufóliával letakarom. Így legalább nem ég, próbáld ki.
FerNandor: biztos, hogy nem a legjobb megoldás, de kidobom. Próbálok olyan kis mennyiséget etetni, mikor épp nem sütök, hogy kevés menjen veszendőbe. Hűtőzésre általában 5g mag, 15-20g liszt + 8-12g víz megy. Ha sütök, akkor úgy számolok, hogy ha beletettem a szükséges mennyiséget a tésztába, akkor maradjon pluszba 5-10g, és azt etetem, ami megy a hűtőbe.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest