Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
YASKATIR
üzenetére
Oké, oké nem kell magadra venni, a Bluehole egy óriási kaki brigád, mostanában hanyagolom is a PUBG-t, mert le sem szarják a communityt. Az FPS nézetet nem úgy gondoltam mint PUBG-ben, hogy TPS módban átválthatsz, hanem úgy mint a külön TPS és FPS játékmód, szóval mindenki ugyanabban játszik. Nem tudom milyen lehet FPS módban, talán ha 3 meccset játszottam TPS módban, de lehet halott ügy. Az a baj, hogy utálom a TPS nézetet, oldschool FPS játékos vagyok. A vergődés az meg vergődés. Miért fájna az akármelyik TPS játékosnak is ha külön lennének FPS és TPS szerverek is. Jaj ne legyen már mert...? Ez igen, ez vergődés...Ne legyen FPS mert nem akarom, hogy aki FPS-ben szeretne játszani, az tudjon FPS-ben játszani. Nekem tökmind1 igazából, mert én TPS-ben játszok, nehogymá’ mások FPS-ben...Nagyon rossz hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest