Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Deck #14997 üzenetére

Azért abban az irományban kapásból van egy nagy hiba. Amit igazából egymás utáni mondatban meg is említ a katinéni.

Az aim assist nem csak lassítja le a célzást. Mert Fortnite-ben is megfigyelhető, hogy ha közbelép az aim assist, és közvetlen közel van az ellenfél, ráadásul felugrik, akkor minimálisan elmozdul a célzás felfele. Nem ugrik rögtön a fejére, a közhiedelemmel ellentétben, de mozdul. Cod-ban nem tudom, hogy hogy van (szerintem ott is mozdul).
    A másik amit megjegyeznék, hogy távolra, szerintem nem is avatkozik közbe. Mert ott finom célzás mozdulatok kellenek, ha akkor is beleavatkozna, annak csúnya vége lenne..

A WW2-es Battlefield-be volt nekem brutális az aim assist. Ott volt olyan, hogy benyitottam az ajtón egy épületbe. Campelt a gyerek pont előttem a sarokban. Elkezdtem lőni, amikor elrohant előttem egy másik ellenfél, az aim assist meg elkezdte követni. De mivel csak kicsit mozdul el a mozgó ellenfél irányába. Én lőttem a két célpont között a kandallót.. :U Abban a játékban, ki is kapcsoltam a francba.

Fortnite-ban az aim assist, maximum 1 másodpercre avatkozik be, akkor is hirtelen mozgásokra, irányváltásokra. Például az említett felugrás. És sose ugrik fejre, általában köldök, mellkas az amire elmozdul.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés