- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Nagyon időhúzósra vették a figurát, már ami a challengeket illeti, szóval igencsak túl van bonyolítva, mint ahogy a BP is. Semmi értelme, egyiknek sem és szerintem nem is volt indokolt a változás.
Küldetések: karakterkhez kötni a küldetéseket (már amennyit láttam belőle) nem jó dolog, mivel ott várnak a vérpistik, akik 1 jól irányzott shogtun lövéssel visszalőnek a lobbyba és tényleg, fárasztó ezeket újra megpróbálni.
BP (tudom előző szezonba is ez vót, de azt is utáltam
) : Plusz idő elmegy arra, hogy kiválasztom, hogy VAJON mit akarok venni abból az 5-10 csillagból, közben pedig azt az érzetet kelti a játékosban, hogy Ő választhatja ki mit szeretne megkapni. Hát nem. A level 100-as skin nem lesz meg hamarabb és maximum akkor lenne értelme a választósdinak, ha nem kötnék player levelhez a vásárlást. De úgy tűnik fáj nekik az, hogy Pistike megveszi rögtön a legelején Carnage-ot és azzal tolja le az egész szezont, a többieket meg begyűjti később, mert nyilván befogja, hiszen játszik vele és nem a szezon legvégén szerzi meg, mikor jön az új szezon, új hype, aztán az új téma szerinti karakterrel menne tovább. Ha meg nem játszik, akkor mi van? Elköltötte a pénzét, nem terheli a szervereket.
Ezt én így kihagyom, pedig tetszett 1-2 skin, de nem tudok bele ennyi energiát, időt tolni, a Mandalóros szezon óta túl van bonyolítva a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest