- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
Nowhereman
őstag
válasz
KaraDani #39365 üzenetére
Pedig szerintem az F1 sem tisztább a világ többi részénél, azaz a simlik döntő többsége sosem derül ki. Lehet, ahogy kispiké kiborította a bilit, az nagyot szólt, de roppant valószínű, hogy nem ez volt az egyetlen kamikaze ukáz a cirkuszban. De ez legalább szolt.
Az underdog sztorik ritkán érdeklik a publikumot. Mikor a volt sereghajtó kiteríti a lapot, és bevallja, hogy parancsra szopatta a lekörözőt, vagy hogy később a csapat becsődölése után az egyik szerelője beugrott hozzá inkognitóban bocsánatot kérni, hogy ukázra kirészletezett módszerekkel sántítottak az autóján fél másodpercet, hogy a főszponzor-kedvenc csapattárs legyen a gyorsabb - kvázi senkit se érdekel. A nagy csapatok sem tisztábbak, csak jobban csinálják - és nem mennek csak úgy csődbe, hogy tulaj nélkül maradjon a szennyes.
Amúgy meg ritkán teríti ki a lapot valaki. Akire figyelne a sajtó, az jól meg van fizetve, egy szerelő sztorijáért meg nem fizetnének annyit, amennyiért érdemes lenne egy pert kockáztatnia - pedig biztos tudna érdekesebbet mondani, mint a sok "szakértő".
Úgyhogy nekünk maradnak a félmondatok elemzése, és a korreláció számítása. És már maradjunk a témánál: a matek szerint az idei Vettel-Webber reláció alakulása - mert számolható - ugyanis volt mikor Webbo volt érezhetően a gyorsabb - a gumik és megértésük közt 0 a korreláció(ha nem akarjuk eltalálni, hogy a következő futamra elfelejti a gumit valaki), viszont a futam előtt Webbo veszélyezteti Vettel győzelmét - igen csak nagy. Röviden a matek szerint, ha Webbonak gondja volt a gumival, akkor valszeg azzal(is) manipuláltak. Persze nem kötelező a matekkal egyet érteni...Különben Zsolt meg nem volt olyan kirívóan lassú, viszont a kerék-kerék elleni képességei fertelmesek voltak. De ugyebár anélkül is avattak már világbajnokot...
-
D@ni88
addikt
válasz
KaraDani #39362 üzenetére
Tudod nekem az furcsa hogy az idei évig Webber és Vettel fej-fej mellett voltak, aztán idén valamiért csúnyán kikapott, de biztos nem azért mert múlt évben majdnem rossz ember lett a VB. Csak akkor már nem tudtak beavatkozni a végén, mert féltek, hogy Alonso lesz a VB, ha Vettel elrontja, miközben Webbert visszafogják.
Tudom nekem nincs igazam, de valamiért Verge is lazán nyerte a teszteket, de biztos nem azért mert Vettel véletlen otthagyta a tehetségét az autóban. -
-
quby
őstag
válasz
KaraDani #39126 üzenetére
http://hidemyass.com/ Ezen keresztüé most megy
De nem tudtok egy TV catornát? Mindegy melyik holdon mindegy milyen nyelven...
-
törölt tag
válasz
KaraDani #38948 üzenetére
Az sosem baj
De sztem nem lesz rentábilis, Kimi sztem szépen kap majd a Renault-tól, és annyit nem fog hozni a rajongói vásárlóerő.
Ez csak akkor kifizetődő, ha Kimi beválik....akkor igen. Egy gyors Kimi bármelyik csapatnak kellene, és ahogy Button, Kimi is másodvirágozhat egyet.
De ha nem...
akkor nagyobb sansza van arra hogy sárbatiporja mindazt amit elért...és itt nem a VB címére gondolok, mert annál sokkal nagyobb dolgokat tett le az asztalra, a cím meg inkább leesett neki 'runner-runner' szvsz.
...ha nem megy, és semmi nem lesz, akkor elindulhat a kiscsapatok felé, vagy megint kivonul...és az rendesen megpecsétel.
Sztem nagyobb sansza van lebukni a nevét mint MS-nek volt.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temu
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Seasonic Prime 1000W 80 PLUS Gold
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest