Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5751) JJános válasza Peat;) (#5750) üzenetére


JJános
addikt

Sztem az első futamon már látni lehet majd a dolgokat. Milyen az autó, és mit tesz le Sumi.
Nem kell sokáig várni. Vagy csillant valamit, vagy nem lesz semmi a VB-ből.

Kobayashi csillantott! Erre gondolok. Vagy ilyenre.

2007-05-06 óta itt!

(#5752) hunnylander


hunnylander
őstag

(#5753) #70869248 válasza Peat;) (#5747) üzenetére


#70869248
törölt tag

Én inkább úgy mondanám, hogy nem képviselek olyan oldalt amit nem tudok felvállalni, ezt a gumidolgot nem tudom felvállalni mert nem azt mutatták az eredmények...lehet voltak gondjaik de amíg ezek a gondok nem akadályozzák őket abban hogy pole-ban vagy versenyen győztes helyen menjenek addig ez nem jelenthet igazi problémát.
Hamilton pedig egy teljesen más autóból ült át, és mellé nem ismert pályákat...és az én véleményem szerint az a GP2-s gumi nem képvisel egy F1 színvonalú gumit (miért is tenné...teljesen más a sebesség).
Szal nem tudom az ellenkező oldalt képviselni, ha nincs rá eszközöm.

(#5754) Nowhereman válasza hunnylander (#5746) üzenetére


Nowhereman
őstag

Speed, Bourdais klasszissal jobbak voltak ennél a spanyol kölöknél, mégis kigolyózta őket Tost a saját kedvenceinek kedvéért. Talán van egy újabb kiskedvenc, akiért a régit kiebrudalja?

A több szériát ne mondd hátránynak, aki ezt nem bírja, az nem igazi bajnok alkat. Helyből van, aki két alsóbb-kategóriás szériát is megnyer párhuzamban. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a hőskorban évi 40 versenyt is lezavartak a legendák, miközben gyakran a verseny előtti hajnalig bütykölgették a gépeket...

különben ha jövőre is a két legkésőbb elkészülő autó fog dominálni, akkor Sauber-Virgin párharc lesz...

Utánam a kondenzcsik!

(#5755) wildrain válasza Motion_Blur (#5736) üzenetére


wildrain
addikt

Szándékosan pongyola volt a megfogalmazás. Nehéz belőni, hogy ki mellé lehet majd tenni, ha befejezi a pályafutását, hiszen ő még az elején tart, a többiekről viszont (Senna kivételével) mind teljes képünk van. Egyelőre annyit tudunk, hogy az F1 legfiatalabb világbajnoka cím, valamint a legütősebb kezdés az övé. Egy ilyen kezdés után, ha tovább is tartja ezt a színvonalat, és sokáig erős autóban ül, egy megfelelően hosszú pályafutás során simán esélyes lehet 3-4 vb címre is. Ha ez bekövetkezik, akkor mindenképpen passzol rá az, amit írtam, nem?

(#5756) gV válasza wildrain (#5755) üzenetére


gV
őstag

Nehéz belőni, hogy ki mellé lehet majd tenni, ha befejezi a pályafutását, hiszen ő még az elején tart, a többiekről viszont (Senna kivételével) mind teljes képünk van.

nem csak Senna a kivétel, Clarkban is volt még jópár kimagasló év vagy vitatod?

de Petersont is idevehetem (ha már Motion Őt is megemlítette)

[ Szerkesztve ]

(#5758) JJános


JJános
addikt

Nem valami jó minőség, de aki éhes megeszi. :D 2009-es összefoglaló! itt

hunny: Azért ott van a dobogón! Én többet nem is várok el.

[ Szerkesztve ]

2007-05-06 óta itt!

(#5759) !Overdose! válasza JJános (#5758) üzenetére


!Overdose!
őstag

Ilyen minőségben teljesen élvezhetetlen az én fiatal szememnek. ;]

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#5760) wildrain válasza gV (#5756) üzenetére


wildrain
addikt

Nem vitatom, csak nem ugrott be, hogy ők is a pályán haltak meg.

(#5761) stangli válasza hunnylander (#5757) üzenetére


stangli
senior tag

és van olyan fogadó iroda ahol év közben a versenyek láttán nem változtatják az oddsokat? :U

(#5762) hunnylander válasza stangli (#5761) üzenetére


hunnylander
őstag

Ne láss bele olyat abba az egyszerű jelenlegi odds-ismertető cikkbe, ami* nincs. A cím tárgyilagos. :)

*Schumi-ellenesség

www.HunnyF1.com

(#5763) Oliverda válasza hunnylander (#5762) üzenetére


Oliverda
félisten

Mi ez a Pikés sztori? Vagy ez már szándékosan nem fért el a sok Pé között? ;]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#5764) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Bwin:

1. Lewis Hamilton 4.25 (17/4)
2. Michael Schumacher 4.50 (9/2)
3. Fernando Alonso 4.75 (19/4)
4. Sebastian Vettel 8.00 (8/1)

Egy nyugdíjastól nem is rossz :))

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#5765) Oliverda válasza Motion_Blur (#5764) üzenetére


Oliverda
félisten

Mondjuk elég reálisan látja az összes fogadóiroda a három fő esélyes kilétét. Button meg Massa sehol sincs egyiknél sem. Persze aztán lehet hogy az első 1-2 futam után Vettel előre ugrik...

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#5766) hunnylander válasza Oliverda (#5763) üzenetére


hunnylander
őstag

Az a baj, hogy spanyoléknál valamilyen 'április elseje'-szerű nap van ma, különben kifejteném, de ez elbizonytalanított, de én úgy szimatolom, hogy igaz lehet. A másik meg, hogy mivel szünidő és szabadságolások vannak és emiatt a vezetéknélküli netem szana-szerte-széjjel szakadozik, közel használhatatlan még szöveges WordPress post-szerkesztésre is, vagy pl. egy kisméretű képet se tudok feltölteni órányi próbálkozások árán se. (Le van már tárgyalva, hogy átváltok egy exkluzívabb frekvencia tartományba egy másik antennával az év elején. A jelenlegi az általános mobilhálózatok által is túlterhelt tartományban van.)

A hír az lenne, hogy Kispiké leszerződött a Camposhoz és az apja vett 15%-ot a csapatból.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#5767) proof88 válasza hunnylander (#5766) üzenetére


proof88
addikt

Hát, én örülnék neki, mert annak idején is mondtam, hogy vissza kéne hozni Nelsinho-t az F1-be, mert a többség csak azt mondta, hogy pff, béna, stb., mintha ez olyan egyszerű dolog lenne ...
Csak aztán később nekem sem tetszett, amikor kiderült ez a Szingapúros dolog. Nem lett volna szabad összetörni direkt az autót.

(#5768) Oliverda válasza hunnylander (#5766) üzenetére


Oliverda
félisten

Ahh... akkor visszatér a crash test dummy? :DDD

Gondolom sima 802.11b vagy .11g. Az egy kalap **** ilyen célokra egy idő után és nem a mobiltelefonok miatt mert az más frekvenciát használ. Egyszerűen ezt nem arra találták ki hogy a sufni szolgáltatók kis területen több száz előfizetőt kiszolgáljanak. Persze ezt ők is tudják csak hát ugye a profit. Mondjuk én eleve nem is engedném hogy ezt az ingyenes frekvenciatartományt mindenféle jött-ment cég csak úgy kisajátítsa profitszerzés előre megfontolt céljából. Itt is ez van és már ott tart a dolog hogy az összes .11b és .11g frekvenciát használja ez a bizonyos cég, aminek köszönhetően az eredeti céljára már lassan használhatatlan lesz mert túlterheltek a sávok. Ergo szomszéd Pisitkével nem tudsz kis privát hálót csinálni mert amikor eljön az este és az előfizetők rászabadulnak a netre akkor szépen belassul ez is meg ők is meg minden és akkor lehet szidni mindenkit.:D

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#5769) hunnylander válasza Motion_Blur (#5764) üzenetére


hunnylander
őstag

Nem hát. Kifejezetten bók Schuminak, hogy ennyire bíznak benne anélkül is, hogy pl. teszteken látták volna. A Mercedesnek is fel kell nőnie a feladathoz, az 'MGP 001'-ben már nem lesz annyi pénz és fejlesztési idő, mint a BGP 001-ben volt. Ez is egy faktor, hogy tudják e hozni a nagycsapatok színvonalát. Ferrari és/vagy McLaren dobbantani fog.

www.HunnyF1.com

(#5770) Iron Funeral válasza hunnylander (#5769) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Most kicsit furán hat amit mondasz, nincsen lekorlátozva a költségvetés? Ha le van korlátozva, akkor erősen kétlem, hogy pont a Mercedes (és a szponzorok) ne tudná(k) kifizetni a kellő pénzt. Arról nem beszélve, hogy jóval jobb alappal indulnak mint a Ferrari vagy McLaren, amire rátesz egy lapáttal, hogy jövőre nem lesz KERS :U
És akkor nem beszéltünk az -egyik- Adu ászról Ross Brawnról. Ellenébe kik vannak? Domenicali? LoL. Oké Whitmarsh nem csinált semmi szuperszonikus dolgot mióta ő a góré.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#5771) hunnylander válasza Oliverda (#5768) üzenetére


hunnylander
őstag

Optanet

Valami olyat is mondott a szaki (mert nemrég szerelni kellett a cuccot), hogy a hálózat (ami egyébként már nem lesz a jövőben fejlesztve, mivel a mobilcégeket preferálják a fogyasztók, aki meg teheti átvált kábelre, de nekem erre nincs módom, a mobilinternet csomagok meg rablás, ez legalább korlátlan) nagyrészt kínai eszközöket tartalmaz, ezek meg nem tartják precízen az adott frekvenciát, átszórnak és zavarják egymást. Ezért kitalálták, hogy egy magasabb tartományba is fellépnek, az stabilabb lesz 1-2 Mbit/s-t tud. A max. csomag 1 Mbites lenne, de nekem, mint régi hűséges vevőnek némi felárélt adnak egy kicsit többet. Olyan 1,3 Mbittel már menni fog pl. a Filmon HDi BBC hi stream. Véget ér a JustinTV-s hülyéskedés. Lehet nézni a szabadedzéseket Filmon-on. :D

Van ezzel kapcsolatosan egy hír, hogy az amerikai Speed TV is fog webstreamet adni a Forma-1-ről.

www.HunnyF1.com

(#5772) hunnylander válasza Iron Funeral (#5770) üzenetére


hunnylander
őstag

A Mercedes maradt a Brawnnal kialakított alacsony költségvetési modellnél. Mindenki azt hiszi, csak mert jött a Merci, pénzben fürdik a csapat. A Ferrari és a McLaren talán még igen, de a Mercedes egy kisebb költségvetéssel és takarékosan akar sikeres lenni.

www.HunnyF1.com

(#5773) Oliverda válasza hunnylander (#5771) üzenetére


Oliverda
félisten

Én 1.5 év alatt eléggé kiábrándultam a Wi-Fi alapú netből, tehát ameddig van valamilyen ADSL vagy kábelnet megoldás addig inkább fizetek többet. Bár nem is igazán kerül többe, sőt. Ez a "kínai eszközök" duma meg szvsz elég gagyi. Nem tudom hogy mire gondolhatott "kínai" alatt de szerintem már az 5000-10000 forintos cuccok is viszonylag stabilak. Arról nem is beszélve hogy ma már minden hasonló cuccot ott gyártanak. A probléma ezzel van.

A Mercedes költségvetéséről meg annyit hogy én eléggé meglepődtem azon hogy Miháel potom 7 milláért jön vissza. Ismerve a korábbi fizetéseit ez egy vicc összeg. Persze ha még neki kellene fizetni ennyit azért hogy versenyezhessen még akkor sem kopna fel az álla nem azért mondom.:D

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#5774) P00By válasza Oliverda (#5773) üzenetére


P00By
nagyúr

Az ő álla biztosan nem! ;]

(#5775) Iron Funeral válasza hunnylander (#5772) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Én olvastam arról, hogy alacsony költségvetésű modellt akarnak, de az alacsony költségvetés relatív, pláne, hogy eddig szvsz évente tuti, hogy több mint 100 millát pumpált a Mercedes az F1-be :U
Sőt úgy emlékszem, hogy önfenntartó modellt akarnak kialakítani(avagy, profitáló, vagy legalább nullszaldós, nemde?), ez nem hinném, hogy különös képpen korlátozó tényező lenne a sikeresség szempontjából a korlátozott költségvetés tükrében :K

Azért Norbi szeretne sok-sok serleget látni a pilótái kezében ;] :))

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#5776) Nowhereman válasza Oliverda (#5765) üzenetére


Nowhereman
őstag

Hát szerintem Vettelke onnét csak hátrébb fog csúszni, mert a többiek nagyon profik egy olyan trükkben, ami segíti őket az előrejutásban, míg Vettel valszeg jövőre is a mezőny leggyengébbe lesz benne. Tudod úgy hívják: előzés...

Utánam a kondenzcsik!

(#5777) gV válasza Nowhereman (#5776) üzenetére


gV
őstag

lesznek egyáltalán előzések? mikor mindenki a benzin szintet fogja sasolni h elég legyen a célig, illetve míg nehezek a futam elején a gumikat fogják kimélni h birják a nagy sulyt a futam végén meg a szokásos motor/váltó kímélés láthatjuk majd :( de ne legyen igazam

wildrain: jah, ami sztem külön fájó h Clark még csak nem is F1-es futamon hanem F2-esen, amin csak baráti szíveségből indult

(#5778) stvnppp válasza gV (#5777) üzenetére


stvnppp
senior tag

Azért lesz ott előzés, mert mindenki máshogy fogja megoldani az üres tankos időmérő/teli tankos verseny közötti választást, hogy hol akar gyors lenni, és ezért lehet, hogy lesz olyan, aki a verseny elején gyors lesz, a végére gyenge, a másik meg pont fordítva. Plusz még az ilyen idei Massa-s barcelonai szerencsétlenkedés is be fog játszani szerintem. Remélem jó idény lesz. :U

A Mercedes költségvetéséréről meg azt gondolom, hogy a Merci nem fogja hagyni, hogy a többiek agyonverjék, ha kell, pumpál a projektbe egy kis pénzt.
A másik meg, hogy Brawn év közben, meg az évad végén is elejtett olyan nyilatkozatokat, hogy azért nem tartják annyira fejlődés pl a Red Bullal meg a McLarennel, mert már a jövő évre készülnek. Nem csodálkoznék, ha a Mercedes már év közben adott volna nekik egy kis zsebpénzt, illetve azt nem tudjuk, hogy mikor egyeztek meg a csapat felvásárlásáról, és abban a szerződésben ki tudja mi volt. ;]

(#5779) Motion_Blur válasza stvnppp (#5778) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Imádkozzunk, hogy a Mester alá top verdát alkossanak :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#5780) gV válasza stvnppp (#5778) üzenetére


gV
őstag

Azért lesz ott előzés, mert mindenki máshogy fogja megoldani az üres tankos időmérő/teli tankos verseny közötti választást, hogy hol akar gyors lenni, és ezért lehet, hogy lesz olyan, aki a verseny elején gyors lesz, a végére gyenge, a másik meg pont fordítva.

/pesszímizmus on
és akkor majd lesz olyan h aki üres tankal jó azt leelőzi a verseny elején az aki nehéz autóval jó, majd Ő azt fogja visszaelőzi a futam végén, nekem ez nem hangzik izgalmasnak hosszutávon (értsd ha 1-2 verseny az elején így menne le, hiába a két előzés ott lenne mindjárt a kiszámíthatóság és akkor azért lenne sz@r az egész)
/pesszímizmus off

(#5781) proof88 válasza gV (#5780) üzenetére


proof88
addikt

én is így gondolom

(#5782) stvnppp válasza gV (#5780) üzenetére


stvnppp
senior tag

Én inkább képviselem az optimista oldalt... :))

(#5783) Oliverda


Oliverda
félisten

Why F1 will be better without refuelling

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#5784) Peat;) válasza hunnylander (#5769) üzenetére


Peat;)
veterán

Lehet hogy nem költenek annyit, de van már egy jó váltójuk, egy jó motorjuk amit a mercedes fejleszt és ha csak a nagyon jó alap autót fejlesztenék tovább jó irányba már elég egy jó teljesítményhez. Areoban ők vannak a toppon technikai lehetőségekben (szélcsatorna) ha nem tévedek. Én mindenképpen élcsapatnak mondanám őket és az is biztos hogy a mercedes azért ad valamennyi pénzt. Nem azért szerződteték le drága pénzért Schumit hogy befürödjenek, csak akkor térül meg ha ott lesznek elől.

(#5785) hunnylander válasza Oliverda (#5783) üzenetére


hunnylander
őstag

Azt a témát én is karcolgattam, :D de bizonyosra még nem lehet optimistának lenni. A vezető szakemberek is elismerték, hogy nem tudják, hogy mit hoz a módosítás. Érvek vannak pro és kontra, én reménykedek, hogy nem lesznek unalmasabb futamok.

www.HunnyF1.com

(#5786) Oliverda válasza hunnylander (#5785) üzenetére


Oliverda
félisten

Ezt majd holnap elolvasom. Jobb is hogy a vezető szakemberek idén inkább nem tippelgetnek mert a tavalyi "sokkal több előzés lesz" teória is besült egy kissé. Ezért kár volt elbarmolni a hátsó szárnyakat.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#5787) gV válasza Oliverda (#5786) üzenetére


gV
őstag

lehet nem számoltak a dupla diffúzorral

Heidfeld:

"Mindenki több előzést szeretne látni a Forma-1-ben, ezért 2009-re teljesen új autókat fejlesztettünk ki. Kezdetben sokan csúnyának találták őket, a radikálisan megváltozott aerodinamika viszont legalább elérte a célját" - írta saját honlapján vezetett blogján a német.

"Akkor valóban közelebbről tudtuk követni egymást. Aztán jöttek a dupla diffúzorok, és a piszkos légáramlatok tekintetében minden maradt a régiben. Először tehát rengeteg pénzt áldoztunk arra, hogy kifejlesszük a kevesebb leszorító erőt generáló új aerót, hogy aztán mihelyst legálisnak minősítették, újra vagyonokat öljünk a dupla diffúzorba" - tette hozzá.
forrás

jövőre várhatóan nem lesz ilyen elem ami ekkora vihart kavar

(#5788) Iron Funeral válasza Oliverda (#5786) üzenetére


Iron Funeral
őstag

A hátsó szárnyakat és az előtte lévő autót :DDD

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#5789) SzalaiG válasza hunnylander (#5757) üzenetére


SzalaiG
addikt

Majd a harmadik futamtól az lesz. :D

(#5790) attisx válasza gV (#5787) üzenetére


attisx
addikt

Szerintem a hátsószárny, sütőtepsi méretű, függőleges oldallapjai sem túl előnyösek ilyen szempontból.

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#5791) gyiku válasza P00By (#5774) üzenetére


gyiku
nagyúr

:C :R

hüllő

(#5792) gV válasza attisx (#5790) üzenetére


gV
őstag

nem tom, de ha igazad van, azon lehetne csökkenteni [link] "V-Po" részt simán elhagyhatnák (a szonzorok és persze így a csapatok bánatára :)) ) mivel a viszintes lapok odáig nem érnek el

(#5793) Oliverda


Oliverda
félisten

Kubica indulhat Massa helyett jövőre az első három versenyen?

A kérdőjelet én raktam a végére.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#5794) Markgx10 válasza Oliverda (#5793) üzenetére


Markgx10
őstag

Lehet, szemét vagyok, de nem bánnám ha Massa nyugdíjba menne, egy Alonso-Kubica párost én személy szerint szívesebben látnék kedvenc csapatomnál. :U

(#5795) 7Heads Drago


7Heads Drago
veterán

Jövőre ismét két Schumacher lehet az F1-ben
A kis Schumi-nak majd akkora arca, mintha mutatott volna valamit annak idején. A vége az lesz hogy Montoya is jön. :P
Na meg Hakki sincs még nyugdíjban. :D

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#5796) hunnylander válasza Oliverda (#5793) üzenetére


hunnylander
őstag

Kamu.

December 28, Day of the Innocents

December 28 marks a day of celebration exclusively Spanish called the Day of the Innocents. Although the roots of this day are bloody, in modern times, the customs practiced on this day are very jovial and fun. The anniversary of the murder of many children committed by Herod in Judea, ironically many laughs are had on this day, especially by the natives. Many foreigners who are in Spain become very confused as absurd or incredible news appears in the papers, municipal governments stage baffling practical jokes on their citizens, and friends and acquaintances cannot be trusted for their word.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#5797) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Búcsú Kimitől

Everybody lies.

(#5798) stvnppp válasza 7Heads Drago (#5795) üzenetére


stvnppp
senior tag

Szerintem nem is kapott ajánlatot, csak abban reménykedik, hogy ezután fog. ;]

Montoyával nem tudom mi bajod van, ő legalább egyéniség, gazdag szókinccsel.

[link] [link]

És nem változik. [link]

(#5799) JJános


JJános
addikt

Sumi a ferrariban is versenyzett volna? Csak nem adtak neki autót! [hír]

2007-05-06 óta itt!

(#5800) attisx válasza gV (#5792) üzenetére


attisx
addikt

Valahogy úgy. Mondjuk én a magam részéről sokkal radikálisabban kezenék nyirbálni: KÉP. Ennek persze a szponzorok még kevésbé örülnének. :DDD

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.