Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Ebbe kár belemenni. Nem él senki örökké. Változnak az idők, egyszer lent egyszer fent. Nem VB autóból nehéz VB autót csinálni. Hanem versenyképtelen autóból, alakulatból, újra dicső csapatot és VB autót csinálni. Mindig megvan , hogy melyik csapat kapja el a legjobban a szabályokat. Kik a legügyesebbek ez a sport erről szól. Ettől kétlem, hogy a Ferrari elveszíteni a nevét. Vagy a legendát. Aki nem ért velem egyet, az hülye. Már bocsánat.

-
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Érdekes Ferrari-s szerelő kezében nem látok fényképezőt. Szóval lehet ezt normális keretek között is végezni. Meg pofátlanul, ahogy a McLaren csinálta 3 szerelő + 1 fényképező. Vagy ott a régi kémbotrány.
Máté94Látom sikerült a lényeget elkapni.

OliverdaVagy-a Alonso nálunk nem volt ilyen gyors. Albumhoz új futókat készítettek.
-
Apika
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Nagyon tapadt rá a védőjátékos...

És a visszavágó...
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak ellenőrizte, hogy Vettel visszatalált-e.

-
Apika
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A kis kíváncsi...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DeckardCain
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
[link] szegényke, kicsit eltévedt

-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Egyedül a versenyszimulációkra lehet adni szerintem. Bár ott se lehet tudni hogy az adott szett gumi zsír új vagy már használt. Egyébként szerintem a RB-McLaren páros megint elöl lesz, mögöttük a Merci-Lotus. A Ferrarit nem tudom hova tenni, de szerintem legjobb esetben is csak harmadik erő lesznek megintcsak..
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem elég lenne, ha a Lotus az első 3-ban lenne.

Időeredményekből viszont semmi nem látszik, így nem tudom honnan veszik a sorrendet.
Kova ment ma 1:22.630-at, Perez 1:22.094.t. Utóbbi be tudna menni 22 alá is a szuper lággyal, ehhez képest akkor a nagyoktól én 1:21.000-t minimum várnék, a RedBull-tól 20-ast. 22-es időkből semmit nem lehet megállapítani, lehet, hogy az egyikben 50 a másikban 100 liter üzemanyag van. -
proof88
addikt
-
Xirtam
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jaj ne kezd azt amit Oli szokott, hogy "Nem őszinte a mosolya" Mik vagytok ti pszichológusok? Ti mindig vigyorogtok mint a vadalma?

-
Oliverda
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nyilván nem véletlenül:
"Kravitz says Red Bull will be fastest in Melbourne, with McLaren, Lotus, Mercedes & then the struggling Ferrari behind them."
-
Xirtam
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Irónia, hogy Newey üzent Vettel-en keresztül, Pat Fry-nak, hogy mit alakítson a kocsin. De mivel Newey a gyárban van nincs is ott Barcelonában. Így vicceltem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a baj, ha Alonso vezetné az RB8-at akkor az már Formula 0 lenne,

-
-
Xirtam
veterán
Picture of the day:
A közönség elég nagy hangot csapot neki . . . (Vettel ment segíteni a Ferrari-nak
"Srácok Newey üzeni, hogy itt meg itt változtassatok az autón) Csak vicceltem, Newey nincs is ott 

TESCO-ZsömleHogy Vettel a Ferrari-nál ólálkodik. Tesztek alatt nem szoktak spannolni a pilóták. Csak a futamok előtt amikor körbemennek a pályán. Kb ennyi idejük van találkozni egymással.
-
Jarod1
veterán
tudtok valami progit ami android naptárra integrálja a vesenyidőpontokat?
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
RB aero megint odavág majd.
Sok kicsi sokra megy, itt egy tized, ott öt század. A végén pedig megint fél másodperccel gyorsabbak lesznek a másodiknál. -
D.Orion
veterán
8.-án National Geog 22:00 magyarul.
-
Pompi
nagyúr
A Red Bullnál nagyon ráérnek
[link] -
D.Orion
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ez mindenre jó csak nem adatgyűjtésre. Vagyis biztos kinyernek belőle valamit, de tuti, hogy nem a gumira lebontva. Ennél konstansabb körökre bárki képes, hogy ha tényleg arra kíváncsiak, hogy mennyire kopik a gumi. Megint a legtöbb csapatnál majd csak az időmérő utolsó perceiben tudjuk meg, hogy mire képesek. Megy az altatás és etetés mindenkinél.
Ne vedd támadásnak vagy bármi negatívnak a hsz-em, csak azt mondom amit én látok, hogy megy a megvezetés mindenhol.
(#41854) Sztrego: Kétség sem fér hozzá, hogy Kimi igazi egyéniség. Remélem most is épp ugyanaz a különc versenyző lesz aki volt korábban még a McLaren-ben. Én akkor kedveltem meg igazán mikor szembement mindenkivel. Hiába kérték, hogy ne hajtsa a kocsit ő erre azt mondta, hogy építsenek olyat amit nem tud megfőzni. Kifejezett tiltások ellenére is megfutotta még a legutolsó körben a leggyorsabb kört. Csak, mert képes volt rá, és szerintem azért is mert tiltották.
A részegeskedés nekem sem tetszett, de azok az évek talán már elmúltak. Viszont a "having a shit" beszólásokat várom már. 
-
DeckardCain
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Újabb Rosberg etap lágyon..
21 1:27.005
22 1:24.228 -2.777
23 1:24.380 +0.152
24 1:25.073 +0.693
25 1:25.389 +0.316
26 1:27.525 +2.136
27 1:25.915 -1.61
28 1:25.993 +0.078
29 1:26.195 +0.2021:26.195
32 1:23.040 -3.155
33 1:23.698 +0.658
34 1:24.614 +0.916
35 1:25.048 +0.434
36 1:25.537 +0.489
37 1:25.850 +0.313 -
Xirtam
veterán
válasz
D@ni88
üzenetére
Pozitívan alakul az autó. Megvan a legideálisabb kipufogó csonk is. Nagy vonalakban optimalizálni kell az autó többi aero elemét az új kipufogó miatt. Vasárnap kerülnek fel ezek az elemek. Majd utána jelentkezek. Viszont ha nem áll úgy össze a csomag ahogy kellene.

Pat Fry mondta, hogy eddigi legnehezebb autó az F2012. . . egyik pillanatban szinte tökéletes aztán racontlánkodik. És teljesen máshogy viselkedik. Elég konstans időket képes kihozni még a használt gumikból is az autó. Jól használja a gumikat a súlyelosztás is nagyon jól sikerült. Eddig ezek amik biztosak.
-
hunnylander
őstag
válasz
Xirtam
üzenetére
Ezért mondtam hogy köze nincs hozzá elképzelésben oké.
Pont abban azonos. Formailag más, mert a Red Bull-on előrébb vannak az oldaldobozok. Talán arra az autóra nem is olyan ideális így. A McLaren pont azért alakított ki dudort és abban műveli ugyanazt, mert így közelebb lehet és hatékonyabb lehet a diffúzor széleinek lezárásában.
-
Xirtam
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Jó koncepciójában de még is különböző a két megoldás. Teljesen más az autó karakterisztikája, máshogy mozog az autó körülötti áramlatok. Ezért mondtam hogy köze nincs hozzá elképzelésben oké. De ennyi.
Jó jó V8-as mind a kettő de mégse. Kb.

-
DeckardCain
senior tag
Schumacher: a legnagyobb problémánk a gumikopás
Apa kezdődik... Ja nem folytatodik

Rosberg egy mai 7 körös etapja lágyon.. Nem túl acélos..
Kérdés mennyi üzemanyaggal mehetett..
Rosberg's run on soft tyres has seen a big drop-off in pace over just seven laps. This is how the times have unfolded: 1m24.3s, 1m25.0s, 1m25.3s, 1m25.5s, 1m26.0s, 1m26.7s, 1m27.0s.
-
proof88
addikt
-
rocket
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Tovabbra is jol mukodik az ipari kemkedes

-
hunnylander
őstag
válasz
Xirtam
üzenetére
Koncepciójában ugyanaz!
Coanda-efekttel és az oldaldoboz körül felül+oldalt érkező erőteljes légáramlatokkal terelik a kipufogógázt a diffúzor széleinek a lezárására.
A koncepciót a McLaren debütálta legelőször, a jerezi tesztek első napján, de már a bemutató demóverzió utalt rá a pozíciójával, hogy mit terveznek csinálni, csak ott még takargatták a Coanda-csatornát.
-
-Mike-
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Új első légterelő. (ez már lőni is tud)
-
Oliverda
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
Pedig a McLaren mutatott először hasonló megoldást, de kicsit kifejthetnéd részletesebben, hogy szerinted miért nem hasonlít arra.
Új(?) hátsó szárny:
RB vs. Lotus első szárny:
-
Xirtam
veterán
Elég érdekes lett a RB8/b. Ezért akartak hétfőn tesztelni a Ferrari-val, hogy ne lássák annyian . . .
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére

-
hunnylander
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, mert ez bizony egy ronda kacsa! Csak el kell találni a szó megfelelő jelentését.

(F-duct-os 25-ös, Paffett, felfüggesztés szétcsúszott tükörképe stb.)
-
-Mike-
addikt
-
attisx
addikt
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én mint ha azt olvastam volna, hogy Alonso már koptatott gumikkal jött ki, míg Grosjean teljesen újakkal.

De sajnos nem hivatalos forrás... -
-Mike-
addikt
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Persze, főleg két éve amikor minden második futamon feltartotta
. -
Pá
addikt
Úgy tűnik csak twitter kacsa volt a dolog.
-
wildrain
addikt
válasz
Chosen
üzenetére
Räikkönennek is volt még szerződése, mégis kitették. Kifizetik év végéig, de nem versenyzik. Vagy a szerződéstől függően plusz összeget adnak neki a pereskedés elkerülése érdekében. Ilyenkor egyébként sem érdemes pereskedni, mert az ülésbe már úgyse ülhetne vissza, legfeljebb megfeji őket egy kicsit. Heidfeld is valahogy így járt. Először ő is pereskedni akart, aztán már hirtelen nem. Valószínűleg kapott egy kisebb összeget, hogy nyugton maradjon.
-
Chosen
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha szerződés lejárat előtt kiteszik az milyen következményekkel jár a csapat felé?
-
Chosen
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
"ha már év közben kitennék."
Megtehetik?
-
Pá
addikt
Egyelőre megbízható forrásból meg nem erősített pletyka, hogy Massát kirúgták.
Kíváncsi vagyok ki jöhetne a helyére, ha igaz lenne? Max Sutil jut eszembe hirtelen.
Vagy esetleg helycserés támadás Perezzel?Érdekes mindenesetre, de egyelőre az se biztos, hogy igaz.
szerk: jobban belegondolva egyáltalán nem tűnik valószínűnek, több okból sem.
de azért kíváncsi vagyok -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tulajdonképpen az utolsó előtti körben előzte meg Alonso Grosjeant.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Érdekes...
-
Motion_Blur
félisten
-
D@ni88
addikt
Alonso csinált egy teljes verseny szimulációt...
-
Apika
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha nincs ló, jó a (drót)szamár is...

-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
[CS]Blade2
addikt
Ausztráliában sztrájkkal fenyegetnek, több futam sorsa kérdéses
6 helyszín érintett:
Bahrein
Valencia és ezzel később a Spanyol Nagydíj is.
Ausztrália
A franciák meg Spával váltanák egymást, csak sokallják a díjat. -
Apika
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez már tavaly is téma volt. Akkor is szó volt róla, hogy nem fog a versenyhétvégékre sem kilátogatni...
-
Motion_Blur
félisten
-
Lazsa Boy
aktív tag
Ha már kamion és fentebb WTCC akkor még egy örömteli hír!
Gyári támogatás Kis Norbinak: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Starlink
- Gran Turismo
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Konteó topic
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Segítek kicsit, pár évet tekerj vissza.
Sőt van még segítség, ha hallgatod a videót, ezek még V10-es gépek szóval 2008 előtti a videó. Aztán Coulthard ül az autóban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érdekes Ferrari-s szerelő kezében nem látok fényképezőt. Szóval lehet ezt normális keretek között is végezni. Meg pofátlanul, ahogy a McLaren csinálta 3 szerelő + 1 fényképező. Vagy ott a régi kémbotrány.

Azon kívűl, hogy két teljesen értelmetlen hely be van karikázva... Minek van ott az a két lyuk? Össze lesznek kötve, hogy ne hajoljon a szárny?