Aktív témák

• stevve

veterán

válasz TESCO-Zsömle #16472 üzenetére

Nem is kell challenge, elég az, amit az NBA-ben is bevezettek, egy bizottság, akik a monitorok előtt nézik a kétes eseteket. az hülyeség, hogy megtörné a játékmenetet... máshol sem töri meg.

Na de F1:
    Szerintem Alonso-nak igaza van. Megelőzni a biztonsági autót... ennek kellene az egyik legkomolyabb szankciót kivetni. Az a kocsi pont azért biztonsági, hogy ne száguldozzanak balesetkor az autósok. Ilyenkor Hamilton nem csak magát, de a pályamunkásokat és mindenkit veszélyeztetett, aki a pályán volt. Épp ezért kaptak büntetést azok, akik túl gyorsan mentek. Hamilton emiatt például nem lakolt... ez így elég ordító hiba. Ha 10 ember kap valamiért, kapjon ő is. Bizonyára nem 80-nal ment, miután megelőzte a biztonsági autót. Vettel az egyedüli, akinek nem kellett ilyesmit figyelni, mert ő már rég elment akkor.

Ez az 5 másodperc is hülyeség. Soha nem adnak 5 másodpercet... 20 másodperc, utólag ennyit szoktak. Ez is csak azt jelzi, hogy egy szar döntés után lavinában jön a többi is. :(((

JJános:
    ez igaz, de Hamilton sokkal többet nyert, mint amit kiszabtak rá, ez szerintem nyilvánvaló. Ilyen súlyos vétségre lehetne súlyosabb a büntetés is - és ez független a versenyzőtől, nem Hamiltont utálom. Teljesen elképedtem, hogy egyáltalán meg merte lépni. azt hittem, kiintik végleg, erre...

Aktív témák

Hirdetés