- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
Motion_Blur #45115 üzenetére
Telitalálat.
-
glutamin
őstag
Na végre leesett, hogy mi a baj a brown-nal
Eszembe nem jutottt volna, hogy a-val kell írni. Na de hogy ezért képes volt egy csapatot venni. Nagyon frusztrált lehet ez a csávó
Most aztán jól megmutatja mindenkinek. Szponzor is csak alig van, nehogy leterelje a figyelmet
-
glutamin
őstag
-
glutamin
őstag
válasz
proof88 #41972 üzenetére
Nekem az elmúlt évek alapján hullámzóbbnak tűnik a teljesítménye az említettekhez képest. Amúgy valóban jó pilóta ezt egy percig nem is vitatom. Viszont Eléggé kopnak alatta az autók. Ezt már abban az időszakban is megjegyezték páran a kommentátorok közül, amikor megbízhatóbb verdában ült. Kimi szétgyilkolja a gépet valahogy. Nem tudom mások hol tudnak spórolnia technikával, de neki ez valahogy nem megy annyira.
-
glutamin
őstag
válasz
PazsitZ #41956 üzenetére
Alonso-t is sokan a sikertelen évei alatt változott stílusa után kedvelte meg jó pár ember.
Egy ember jelleméről sokat elárul, hogy nehéz időkben hogy viselkedik. Sennát és Schumachert is azért szerették sokan, mert akkor is keményen küzdöttek, amikor nem alattuk volt a legjobb technika. Kimiről valahogy nem ez jön le.
-
glutamin
őstag
válasz
!Overdose! #41940 üzenetére
Ezzel én is egyetértek. Nem feltétlenül szerencsés, hogy a sikeres pilótaalkat a 40 kiló vasággyal.
Azért kiváncsi lennék mire gondolnak a Hondánál. 5 futam, 4 győzelem, ők meg kiszálltak.
-
glutamin
őstag
válasz
wildrain #35557 üzenetére
1989-ben viszont Sennának 6 győzelme volt Prost 4 győzelmével szemben, de a végelszámolásnál elbukta, mert a sok (6) kiesése és a japán kizárása után (miközben Prost 3-szor nullázott) 21 pont hátrányt szedett össze, valamint akkor még élt a szabály, hogy csak a 11 legjobb eredmény számított bele a vb eredményébe.
Ha idén is élne ez a legjobb 11 eredmény dolog, ez ismét a kockáztatásra ösztönözné a népet. 1-2 kiesés nem lenne probléma. Nem biztos, hogy rossz lenne. Más sportágakban (asszem vitorlázás) is élnek ilyenek.
-
glutamin
őstag
válasz
Calogero #34431 üzenetére
"Ayrton Senna autójában a balesete után egy vérrel átitatott osztrák zászlót találtak: ezt lengetve akart volna tisztelegni győzelme esetén Roland Ratzenberger emlékére." Ezt wikipedián találtam Érdekes, erről eddig nem tudtam. Mondjuk Sennát mindig is nagyon csíptem...
-
glutamin
őstag
válasz
Oliverda #32944 üzenetére
Szerintem ez egy feloldhatatlan probléma. Ha van egy erős pilóta a mezőnyben (lásd Schumacher egykoron), akkor már a szezon felénél bajnok lesz és az utolsó versen így se úgy se hoz izgalmat a VB szempontjából. Ha meg kicsik lesznek a pontkülönbségek, hogy ne tudjon a szezonközepére már bajnok lenni, akkor meg azlrt elég lesz taktikázni a végén.
Vagy majd bevezetünk valami olyasmit mint a gagyibb arcade játékokban, hogy az ellenfél sosem marad le jobban két kanyarnyinál.
-
glutamin
őstag
válasz
Oliverda #32938 üzenetére
Burnie azt szeretné, ha az utolsó versenyen is a győzelemért küzdene mindenki. (ez viszont ellentmond a szezonban gyüjtögethető pontokkal érmekkel). Sehogy semmegoldható az álma.
Azzal viszont egyetértek, hogy ne a taktikázáson (tankolás, gumicsere) menjena verseny, hanem valahogy előzgessenek már az emberek.
-
glutamin
őstag
Ez a költségcsökkentéses dolog önmagában értelmetlen. A nagy cspatoknak mindenképp megvan azsetonjuk és azt bizony le is fogjáék költeni. A szabályozásnak úg ylenne értelme, ha a kis csapatok a korlátozások miatt közelebb kerülnének a nagyokhoz.
Ugynakkor ha egy csapat 10x annyi zs-t tol be, akkor jogosan várja el, hogy ne csak a matricázásban térhessen el az autója a többiekétől.
-
glutamin
őstag
válasz
hunnylander #32752 üzenetére
Na nekem ehhez még korán van
-
glutamin
őstag
Ezt olvastátok már? Nem értem a cikk alapján, hogyez mitől jelente változást a mostani állapothoz képest.
-
glutamin
őstag
válasz
Dragbajnok #32622 üzenetére
Nekem a 2007-es szezon után úgy tűnt, hogy idén nagyobb lelkesedéssel versenyzett. Lett is pár győzelem belőle.
-
glutamin
őstag
Ha lenne mondjuk 3-4 előre beállított profil, amik között gomnyomással lehetne kapcsolgatni, akkor azt biztosan sűrűn alkalmaznák. De mondjuk Cart-ban ha jól emlékszem a sebességváltóhoz közelk oldalt volt pár karocska amivel manuálisan kellett állítgatni a szárnyakat. Na az ilyen megoldást biztosan nem lehetne körönbelül többször állítgatni.
-
glutamin
őstag
Erre azért kiváncsi leszek, hogy smint valósítják meg. Autómata szárnyállítást engedélyezett lesz? PL. elézés gomb és leveszi az ellenállást.
-
glutamin
őstag
-
glutamin
őstag
válasz
mefistofeles #30753 üzenetére
Bheozhtanák Forma1-be is, hogy a leggyorsabb körért valamint a pole-ért is járna mondjuk 1-1 pont. Akkor legalább ezért is lérdemes lenne küzdeni. Bár lehet, hog yarényaiban sok lenna az 1 pont. Mondjuk akkor fél-fél
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch / I7-11800H / 32GB / 1TB G4 új / Quadro A4000 8GB WS tervező
- Honor Magic V5 (512GB/16GB RAM)(Magyar)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!