Aktív témák

• george11

addikt

válasz hunnylander #8233 üzenetére

Én ilyet Sumitól, Alonsotól, Hilltől, Raikönnentől, Manselltől nem hallottam első évada után.

Biztos, hogy egy nagyon gyors, és stabil pilóta, de még nem kéne egy lapon emlegetnie magát azokkal, akik tényleg letettek valamit az asztalra (pályán, és pályán kívül is).
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy megbízhatatlan autóban hogyan változna meg a mentalitása egy szezon alatt. Most beleült a tutiba(tudom-tudom oda el is kell jutni, ami már eleve nem kispályás dolog :R ), és minden összejött neki, de nem kéne arra mérget vennie, hogy az alatta lévő autó mindig VB esélyes lesz.

A tiszeltettel beszél dologról meg megvan a véleményem, mert ahogy a ringen a csapatfőnökével beszélt az :(((
    Másik apróság, hogy az év elején azt szajkózta állandóan, hogy ő ilyen, és nem fog megváltozni, és rá nem hat ez a felhajtás, meg sztárolás, meg a pénz.
    Ehhez képes lelépett angliából az adók miatt(is), holott egy héttel előtte még egyértelműen tagadta, hogy a költözésnek bármi köze lenne az anyagiakhoz.
    / magánvélemény: annyi pénze van már, hogy az életben nem kéne dolgoznia, akkor miért viszi el a pénzét egy másik országba? Rá van szorulva? Ha eddig angol volt, akkor ezentúl miért nem marad az? /

Ui.: ez magánvélemény volt, és nem szeretnék 8 oldalon keresztül vitázni róla :R

Aktív témák

Hirdetés