- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8233 üzenetére
Én ilyet Sumitól, Alonsotól, Hilltől, Raikönnentől, Manselltől nem hallottam első évada után.
Biztos, hogy egy nagyon gyors, és stabil pilóta, de még nem kéne egy lapon emlegetnie magát azokkal, akik tényleg letettek valamit az asztalra (pályán, és pályán kívül is).
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy megbízhatatlan autóban hogyan változna meg a mentalitása egy szezon alatt. Most beleült a tutiba(tudom-tudom oda el is kell jutni, ami már eleve nem kispályás dolog), és minden összejött neki, de nem kéne arra mérget vennie, hogy az alatta lévő autó mindig VB esélyes lesz.
A tiszeltettel beszél dologról meg megvan a véleményem, mert ahogy a ringen a csapatfőnökével beszélt az
Másik apróság, hogy az év elején azt szajkózta állandóan, hogy ő ilyen, és nem fog megváltozni, és rá nem hat ez a felhajtás, meg sztárolás, meg a pénz.
Ehhez képes lelépett angliából az adók miatt(is), holott egy héttel előtte még egyértelműen tagadta, hogy a költözésnek bármi köze lenne az anyagiakhoz.
/ magánvélemény: annyi pénze van már, hogy az életben nem kéne dolgoznia, akkor miért viszi el a pénzét egy másik országba? Rá van szorulva? Ha eddig angol volt, akkor ezentúl miért nem marad az? /Ui.: ez magánvélemény volt, és nem szeretnék 8 oldalon keresztül vitázni róla
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest