- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Aktív témák
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8233 üzenetére
Én ilyet Sumitól, Alonsotól, Hilltől, Raikönnentől, Manselltől nem hallottam első évada után.
Biztos, hogy egy nagyon gyors, és stabil pilóta, de még nem kéne egy lapon emlegetnie magát azokkal, akik tényleg letettek valamit az asztalra (pályán, és pályán kívül is).
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy megbízhatatlan autóban hogyan változna meg a mentalitása egy szezon alatt. Most beleült a tutiba(tudom-tudom oda el is kell jutni, ami már eleve nem kispályás dolog), és minden összejött neki, de nem kéne arra mérget vennie, hogy az alatta lévő autó mindig VB esélyes lesz.
A tiszeltettel beszél dologról meg megvan a véleményem, mert ahogy a ringen a csapatfőnökével beszélt az
Másik apróság, hogy az év elején azt szajkózta állandóan, hogy ő ilyen, és nem fog megváltozni, és rá nem hat ez a felhajtás, meg sztárolás, meg a pénz.
Ehhez képes lelépett angliából az adók miatt(is), holott egy héttel előtte még egyértelműen tagadta, hogy a költözésnek bármi köze lenne az anyagiakhoz.
/ magánvélemény: annyi pénze van már, hogy az életben nem kéne dolgoznia, akkor miért viszi el a pénzét egy másik országba? Rá van szorulva? Ha eddig angol volt, akkor ezentúl miért nem marad az? /Ui.: ez magánvélemény volt, és nem szeretnék 8 oldalon keresztül vitázni róla
Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Dell notebook topic
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Csúcskategóriás Acer Predator Helios Neo 18" Gamer Laptop (i9 14900HX, RTX 4070, 32gb RAM, 2TB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest