- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Nekem a mostani riporterek sem tetszettek. Rohadt sok baromságot mondtak, és általában nem arról beszéltek, amit a tévében lehetett látni. Éppen megy egy előzés, ezek meg a statisztikákról beszélnek! Én szeretem, ha azt közvetítik, amit látok! Az egyik leghülyébb mondatuk valahogy így hangzott: '' Villnőv leszakadt első kereke az egyik pályabíró életét okozta''. És még sok ilyn van. Nem mondom, hogy a Palik a kőnig, de ők elég gyengén nyomták. Meg aztán a Knézy sem volt egy nagy űbermájszter, amikor ő kommentált. Nagy véletlen kellett ahhoz, hogy eltalálja az éppen látható versenyző nevét. Ráadásul nem is értett igazán hozzá. A Paliknak meg már van egy kevés háttértudása, meg tapasztalata is. Elég régóta ő közvetít.
A verseny meg rohadt izgalmas volt. Így, hogy nem Kultárd nyert, örülök. Bár jó lett volna, ha Fizikella nyer, vagy esetleg Frencennek sikerül valami. De így is jó volt. Az viszont tényleg szar, hogy nem tehetnek fel ilyen helyzetben full esős gumit!
Arra azért kiváncsi leszek, hogy mit fogok ezek után álmodni!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest