Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
nem is biztos, hogy bevetik
lehet, hogy marad tanulmányautó :)
állítólag jön az mp4/19, mint a 18as enyhén módosított változata
de akár hívhatnák mp4/18D-nek ezt is
egyébként Dennis azt is mondta, hogy hiba volt MP4/17D-nek nevezni az autót, mert ez az autó nagyon sokmindenben különbözik a tavalyitól -
X-COM
nagyúr
-
kymco
veterán
Ron D. szerint a MC. fejlesztés azért lassú, mert többet vártak a Ferraritól, és ezért túl magasra állították a mércét az új típusnál. Szerintem ez sántít egy kicsit. Ha a Ferrari gyorsabb lenne, az új merci még ugyanúgy törne a tesztpályán....
-
Hold
őstag
Aki nem csak tévében szeretné élvezni a forma 1-et hanem számitógépen is autóban ülve, annak van egy F1 Challenge 99-2002 játékkal egy Bajnokság az oldalamon.. Látogassatok el és játszatok.. [L]http://hold.gxp.hu[/L]
-
kymco
veterán
Szerintem MS azért volt lassabb:
1. kímélte a kocsit és a gumit, hogy spóroljon egy kerékcserét
2. nehéz volt a középmezőny sűrűjéből előretörni.
3. Szerintem is különbözött a két Ferrari (ha betonbiztos az újítás MS kapja meg, de ha kérdéses a sikere B-nak adják. B-val mit lehet most veszteni?) -
bdav
őstag
hopp tényleg, most a német jön :))
sztem most nem nagyon kísérleteznek, ugyanis teszttilalom van, szal ha valamit ki akartak próbálni akkor most kellett nekik. Azt a magyarázatot nem hiszem el hogy Rubensen tesztelnek. Mindkét pilótán illene, mert lehet h. MS legyilkol pl. egy uj motort vagy ilyesmit, amig B nem (nem valószínű, de elképzelhető). Egyszerüen B most ennyivel jobb volt / jobban volt eltalálva az autó beállítása, etc... -
rlazol
veterán
Meglepődve látom, hogy még nincsenek tippek az Európa Nagydíjra. Hát akkor kezdem.
Szvsz Rubens kocsiján volt néhány olyan kísérleti módosítás Angliában, amir MS-ére még nem mertek feltenni, de most majd igen, így MS nyer. :DD
A két williams egyike (remélem Ralf) el fog húzni, a másik Kimivel nagy harcot vív a negyedik helyért. Alonoso ismét pontot szerez, talán Trulli is, DC pedig égni fog, mint a fáklya :O.
szerintetek? -
tozso
tag
Olvastam ma hogy volt aki etikátlannak tartotta Palik hozzászolását, mire ő kijelentette, hogy nem összekeverendő a munkái. Kommentátorként és emberként ez a véleménye, de ha a hungaroring igazgatójaként ez történt volna nálunk, akkor azonnal lemondana az igazgatói székéről mert nem tudja ellátnia rábizott feladatot és ő tartozik felelőséggel.
Ez elég egyenes és helyes megnyilvánulás volt. :C -
The_Tom
senior tag
válasz
Dufresne
üzenetére
miert kell erre barmit is mondani?? ott megtortent oszt kesz. de neki muszaly leszolni, kommenetart fuzni hozza, hogy hogy tortenhetett ilyen, ez idegesit, mert ha vki eppen MO-on akarna befutni akkor itt futna be, semmit sem tehet. a tobbi palyarol miert nem erkezett komment csak a mi szeretett lacikanktol??
Üdv. -
Koandri
csendes tag
23 March Malaysia Sepang
06 April Brazil Interlagos
20 April San Marino Imola
04 May Spain Barcelona
18 May Austria A1 Ring
01 June Monaco Monte Carlo
15 June Canada Montreal
29 June Europe Nurburgring
06 July France Magny Cours
20 July Great Britain Silverstone
03 August Germany Hockenheim
24 August Hungary Hungaroring -
iguana
őstag
biztos vagyok benne, hogy a futam végén Paliknak első dolga az volt, hogy felvett még 50 embert pályabírónak :))
ha esetleg vki mégis bemenne, a rejtett kommandósok kilövik :)) -
The_Tom
senior tag
-
X-COM
nagyúr
hahaha
http://www.f1racing.net/news.php?ID=60394 -
tozso
tag
-
tozso
tag
Hát azért nem igazán ezt mondta, hanem hogy inkább a vezető tudása számít és nem csak az hogy vezetni tudjon, hanem érezze, hogy nagyából mi a baj az autóval amit a szerelőivel meg tudjon osztani.
Asszem most mondta hogy a nagy öregeket már ideje lenne nyugdíjaztatni és bele vette Schumit is, de hát nem lehet mert amíg fut a szekér addig ez sajna nem megy, pedig jó volna látni az ifjú zehetségek igazi csatáját. -
X-COM
nagyúr
most meg már elég komolyan arról van szó, hogy német nagydíjon Wilson Pizzoniat váltja
Pizzoniaról jut eszembe, PalikLaca most nem obégatott, hogy Pizzonia lenyomta Webbert időmérőn, csak fordítva szokása -
X-COM
nagyúr
Dávid Sanyától én néhány éve is falra másztam, meg most is
régebben el lehetett hallgatni a sztorizgatásait, de mostanára nem halad a korral
múltkor kijelentette közvetítéskor, hogy ez a ki mennyi üzemanyaggal, milyen gumival megy, csak humbug, schumacher úgyis megverne mindenkit -
X-COM
nagyúr
mindenesetre bármelyik pályán előfordulhat hogy berohangál valaki
ezért is tartom képmutatónak laca óbégatását, remélem hungaroringen is valaki betép majd a pályára, aztán hebeghethaboghat -
X-COM
nagyúr
mivel szupertájékozott fiúkák az rtl-nél megint elfelejtettek tákékoztatni minket, szal lököm amit tudok :)
a ferrari javított a vezethetőségen, így jobban fekszik az autó rubinnyónak is
a bridgestone kidolgozott egy új keveréket, ill. rubinnyó autóján már egy szélesebb elsőkerék volt található
jól ment rubinnyó, mindenesetre egy fecske nem csinál nyarat :)
és idáig minden évben volt 1-2 olyan futama, ahol nagyon jól ment
ill. ami futam után derült ki
Kimi 3. gumigarnitúrája rosszabb volt, ezért szakadhatott le ennyire, ill. a hiba is betudható tán ennek -
Atlantis
veterán
Igazad van. Palik túl hamar állást foglalt. Amikor Nürburgringen Schumachert visszatolták, akkor is már majdnem részrehajlással vádolta a pálya vezetőségét.
Nem tudhatja, mi lesz 5 hét múlva...Bár látványos volt ma az a fickó, az biztos.
Hiba lenne Silverstone-t kiiktatni, cakhát Ecclestone-nak eddig is a bögyében volt. Most nem lesz irgalmas. -
janati
őstag
OFF:
Hanyastól olvassam el, hogy megértsem miről beszéltek Den-nel??
Mi történt itt??
ON:
Bari most tényleg király volt, már én is kezdtem magamban leírni. De ezt nagyon megérdemelte. Meg a szerződést is megérdemli.
Palik ismét idióta volt. Azt mondja: nem kell Silverstone...hmmm. Ha neadjisten nálunk beszaladna valaki a Ring-re, akkor is ezt mondaná?? Ostoba. -
Arius
aktív tag
OFF:
Szerintem meg számolni kéne hányszor mondtátok (írtátok) neki, hogy
namostmáraztánténylegeléglegyen, ez volt a legeslegeslegutolsó húzásod, és törölni fogunk, új nevet kereshetsz stb...
:)):DD
Ezt látva jogosan?! gondolhatja más is, hogy nem kell ''visszavennie'' ha egy moderátor rászól, mert úgysem lesz semmi következménye. -
Apika
addikt
Ezt olvastam Frentzenről:
''A német pilótának már régóta kifelé áll a szénája a Saubertől, s a Motorsport aktuell című hetilap kérdésre nem cáfolta Minardival való összeboronálását. ''Ha egyáltalán lesz még kedvem jövőre is vezetni, akkor nem zárkózom el semmilyen ajánlat elől'' - mondta a mönchengladbachi születésű versenyző.
Frentzen Minardihoz szerződése mellett szól, hogy a csapat székhelye az észak-olaszországi Faenzában van, amely nincs messze a svájci határtól. ''Feleségemmel régóta gondolkozunk rajta, hogy Svájcban telepedjünk le. Nekem tökmindegy, hogy maradok-e a Saubernél vagy nem.''
Két dolog jutott eszembe erről:
- nagyon nyeglén nyilatkozott, szvsz sokan elfordulnak ezek után tőle,
- ha a Minardihoz megy, annan már nincs tovább neki, bár a nyilatkozatból kitűnik: elege van. -
tozso
tag
Nekem személy szerint nagyon hiányzik Dávid Sándor hangja a Forma 1-ből. Gyerekkoromban mindig ő közvetítette és nekem összefort a hangja az F1-el. Jó volna ha újra ő közvetítene.
-
tozso
tag
Silverstont már a verseny előtt elmarasztalta tMax Mosley a Nemzetközi autómobil szövetség elnöke, úgyhogy ez már csak hab volt a tortán.
Barichello eredményét komoly technikai beállítással magyarázzák, bá szerintem inkább önfeledten élvezettel és nagy győzni akarással hajtott a győzelem felé. -
rusika
csendes tag
BA' MEEEEEEEEEEEEEG!!!
NAGGGGGYON állat futam volt, hihetetlenül izgalmas, mindenki mindenkivel csatázott, nemcsak a Minardi és a Jordan (ez csak példa!)!!
Azért talán az a szoknyás csávó nem kellett volna, mert azért az már nagyon durva volt és ráadásul emiatt Silverstone akkorát fog szívni, hogy azt a holdon is hallják majd:))! Vajon amikor a Schumi mögött van, akkor miért nem tud ilyeneket, hiszen a mai alapján még Schumit is meg tudná alázni, amit ugye nem nézne jó szemmel Jean Todt (a ''csücsörítő bácsi'' by Palik) és Schumika! Amit ma láttunk, az az IGAZI Barichello volt!!!
A végén még annyit hogy Palikot személyesen fogom felakasztani, ha nem takarodik el a francba abból a liftből:D! Eleve nem szánalmas, hogy egy bevásárlóközpont liftjéből közvetítenek minden futamot, ahelyett hogy ott lennének kint, mint régen az M1-en??? Nehogymár ne legyen az RTL Klubnak annyi pénze, hogy ezt a f@szfejt kiküldje a helyszínre! Jaaaaaaaaaaa, nem kell mindenféle agyleformázó valóságshowt rendezni, meg 20 éve lejárt filmeket megvenni és levetíteni 1 évben 10-szer, hanem értelmesebb dolgokra kell pénzt fordítani!
UTÁLOM AZ RTL KLUBBOT ÉS PALIKOT:(((! -
tozso
tag
Már a verseny előtt nagy volt a hírverése hogy elég ramany helyzetben van Silverstone, de ezek után, ....
KÁr lenne érte mert itt tényleg a leg szó szorosabb értelemben vett verseny van és nem csak elöl hanem szinte minden pozicióért folyik a harc.
Sajnálom szegény Trulli-t mert az elején nagyon szépen jött el, de hát azok a fránya körülmények. -
boygo
aktív tag
Frankó verseny volt !
Barichello megtett mindent, hogy a szerződését meghosszabítsák. Ha ezek után sem hosszabbít a ferrari akor vakok. Bár biztosan kapna máshonnan szerződést.
Hát az a szoknyabéla nem volt piskóta ! Ha valaki telibe kapja ! :F -
rlazol
veterán
aki nem látta a meccset az sajnálhatja. egyébként meg
http://index.hu/sport/forma1/gbgp/
rubinhora én már sok minden rosszat mondtam itt is és máshol is, hát most a kétharmadát visszavonom.
:DD De nagy futam volt! :DD
bassza meg....
a pályabüntetésre azért kiváncsi vagyok... ;]
ja és következő futamra itt megtippelem A FERRARI kettőst, ha rendkívüli nem jön közbe. -
Atlantis
veterán
Csatlakozom, ez a Silverstone nem volt semmi. Kár, hogy kb. 10 évig nem látunk több versenyt innen. Ezek után Ecclestone biztos, hogy kiveszi a versenynaptárból.
-
Eltaláltam az elsőt. Meg az egymáshoz képest sorrendjüket. :)
-
Apika
addikt
Barichello nagyon megérdemelte a győzelmet. Látszott a dobogón, hogy milyen ''nagy lelke'' van.
-
twollah
nagyúr
Ez egy nagyon jó verseny volt.
-
The_Tom
senior tag
mé' nem tudnak mindig igy menni?? es osszesen csak 3-an estek ki.
jo futam volt, na.
Üdv. -
Apika
addikt
Az biztos, hogy ilyen izgalmas versenyt nem láttunk még az idén...
-
The_Tom
senior tag
Barichello nyomja rendesen :)
Üdv. -
Szőrös
veterán
Jupijjjjééééé Barrichello naggyon tutti ma. Raikönnent meg mindenkit a földbe gyaláááz ! :DDD
-
colex
tag
nem akarok okvetlenkedni de melohelyen nincs tv...(a hujek)
hogy all a verseny? vag ha mar vege akkor mi lett a vegeredmeny?
amugy is huje palik az egy allat.
kijott 1szer a repterre a vadi uj csor kis motorjaval, elment repulni mi meg faradt olajat ontottunk a motor ala... majdnem elsirta magat mikor meglatta. nem is merte beinditani a motort hivatta az automentot, o meg taxival haza:) az amator -
twollah
nagyúr
Nem akarok izé-bizé lenni a Palik fanekkel, de én nem bánnám ha elvinné a szíve szegény Palikot.
-
iguana
őstag
ez egy állat volt, aki berohant a pályára. hogy jut egy embernek ilyen az eszébe???!!! nem vagyok egy vérengzős típus, de megérdemelte volna, hogy elcsapják. jól. és egy életen át viselnie nyomait!
Aktív témák
- Mazda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest