Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rdi
veterán
Én meg nem értem, hogy a fenébe tud lázba hozni ilyen értelmes, tehetséges embereket, mint a PH közönsége, egy ilyen pénzsóvár, senkiházi bűnöző mint az Eklesszton ingyencirkusza.
:) -
Peet
senior tag
Éljen a formula one!!!!!! :DDD

-
marcee
addikt
Van egy olyan sanda gyanum, hogy nem nagyon fognak beválni az új szabályok: ez megint a két Ferrari bulija lesz! :O
Engem baromira idegesített, hogy az ismeretlen, de eltérő taktikák miatt nem lehet látni az erőviszonyokat. -
Superman
nagyúr
Igazából Montoyát nem tartom egy nagy tehetségnek. Soha nem lesz belőle világbajnok és nagy F1 -es versenyző, csak egy ígéret. Éppolyan ígéret, mint Jean Alesi volt valamikor. Az ugyanis nem elég, hogy az időmérő edzésen jó valaki, meg csinál egy - két kunsztot a pályán.
A CART bajnokok, mint Gil DeFerran, Jimmy Vasser, Al Unser Jr., vagy Paul Tracy tisztában voltak azzal, hogy a CART nem F1 és nagyon kevés versenyzőnek sikerült itt megragadnia, aki ott kezdett. Ha pl. Gil DeFerran alatt is olyan autó lenne, mint Montoya alatt most, akkor tudna olyan eredményeket produkálni, mint ő. Azt hiszem most is Schumacher lesz a világbajnok, végül is messze ő a legjobb képességű pilóta a mezőnyben. Azt kell mondjam, sajnos, mert a versenyek nagy része dögunalom lesz. -
Nowhereman
őstag
Ja, és nem abból támogatják a kis csapatokat, hanem mindenféle hülye szabályokat találnak ki. Az új rajtfelállás csak annyiban fog kedvezni nekik, hogy több lesz a rajtkori tömegkarambo(ugyanis a sorsolásos rajtot is emiatt felejtették el(nem F1), és emiatt tértek át a gyorsabb előrébb rendszerre). A a gyakori totál-kocsitörés meg persze majd a kcsorókat hozza helyzetbe. A látványosság és a biztonság cimszavával teljesen kiszorították a versenyszellremet. Lassan azt kell monbdanom, hogy felvételről lenyomnák a egy futamot a 60-as évekből, nagyobb nézetséget érhetnének el.
Tényleg Den, a Ducatin mikor lesz AMD logo?:D -
Elrood
őstag
Williamséknekm nem sikerült ez a nap.
Kiváncsi vagyok a szombatra és vasárnapra. -
bdav
őstag
Hühüü mi lesz itt emberek! Az első időmérőn jó alaposan felrúgták a sorrendet. Aki még nem tudná 1. Barichello, 2. Raikonnen, 3. Villeneuve (ezt enm gondoltam volna róla), 4. MS, 5. Button (róla se), 6. DC. Holnap majd eldől a rajtsorrend, de ha tartanak egy hasonló sorrendet akkor rohadt nagy verseny lesz vasárnap.
Go Kimi Go!! :) -
Szőrös
veterán
Ehh ! Verstappen-t kéne vmelyik ütős verdába bepakolni ! Az az ''állat'' széttépne mindenkit ! :DD
-
Edem
senior tag
''Veszélyben a magyar futam
A FIA elnöke kijelentette: a dohányreklám tilalma miatt 2006-tól már csak négy európai verseny lesz a Forma 1-ben.'' -
bdav
őstag
Vilnöv már öreg. 6 éve nyert vb-t, azóta versenyt se nagyon. ő már nem fog labdába rugni. a Bar meg egy f*stalicska. Azér jobb mint a minardni, mer több pénzük van. Buttont sajnálom, benne volt fantázia. Mondjuk merciéknél el tudtam volna viselni Kimi mellé :)) Hajrá Kimi! :)
-
The_Tom
senior tag
''Egyebkent iden a Renault fog gyozni.'' ez igy van es ez nem'':)'' hanem komoly. Remélem a BAR is összekapja mar magat, mert Villeneuve azert tudna ha lenne alatta technika (Uristen mit fogok ezert kapni:) ), kivancsi vagyok mit megy majd Button es kicsit ''inspiralni'' fogja-e a tarsat.
Üdv. -
ManOwaR
tag
Shumi az ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
tomcs
őstag
es baumgartner mikor? pedig olyan lelkesen lekozvetitettek mindig :DDD
amugy en valamiert szoktam nezni f1-et.. le7 perverz vagyok de palikot is birom. igaz, ismerem a csapatokat, tobbnyire felismerem a sisakokat meg mindent ha valaki nekimegy a flanak azt abbol allapitom meg hogy darabokra esett es nem abbol hogy palik bemondja.. szal palikon csak szorakozni szoktam :D -
bdav
őstag
Pfff... szerintem mindenki el van ájulva a saját kocsijától. De ha nem, akkor se reklámozzák. Az emg hogy sumáhör körrekordot javított, szintén csak pff... tavaj is Coulthard valami 3mpvel volt jobb mint előző évben a körrekord, még szezon előtt. Nem jelent az égvilágon semmit. Amugy idén Raikonnen lesz a világbajnok, ha nem esik szét alatta a merci folyton...
-
Atrox
tag
Állítolag nagyon ütősre sikerültek az idei Ferrarik, el volt tőle ájulva Barrichelo és sumaker.
-
Twollah: kicsit későn, de sikerült :DD
Anno Mansell korában volt, hogy fél ötkor felkeltem vasárnap F1 nyitófutamot nézni...a Barichello-Schumacher afférnál megfogadtam, hogy többet nem nézek F1-et. :( -
twollah
nagyúr
Hajrá Schuhmacher.
-
karib
addikt
Hamár nem is superbike, akkor inkább WRC. Már túlvannak a második fordulón is (Monte Carlo, Svédország), és bizony van verseny... Főleg, hogy most a Citroen is bedobta magát.
Amúgy nem látom, hogy az új szabályok miért fogják megszorongatni a Ferrarit... Eddig is Schumi+Ferrari volt a legprecízebb páros, tehát valszeg ők fogják tudni legegyszerűbben teljesíteni az egykörös időmérést. Na mindegy, meglátjuk... szerintem nem lesz sokkal izgalmasabb az F1. Ahhoz már korábban kellett volna megfogni a Ferrarit :) -
g.j
tag
Én már attól boldog lennék, ha olyan ember közvetítené a futamokat, aki ért is hozzá. A Paliktók kifejezetten visító frász kapok. Pedig, nagyon nyugodt ember vagyok ám.
-
Drizzt
nagyúr
Hajrá Verstaapen!!!
Ő lesz a bajnok:DDD, aztán majd ne lepődjetek meg, az első futamon 4. lesz! -
Spensers
aktív tag
Nah én is már nagyon várom hogy kezdődjön !!!
Shumi már két pályán meg is dontotte a kör rekordot :P -
Zoltán
őstag
Minek nézzek forma1-et, ha úgyse a versenyen dől el ki nyer?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem is rakás sz*r már egy ideje az F1... pedig régen néztem. Amikor még volt verseny is benne. :O
-
Den
veterán
-
-
jojojo
senior tag
Nekem igazából kedvenc versenyzöim vannak:Sumi,Trulli,Montoya
Bár amilyen izgalmas mostanában nem igazán nézem.
Helyette áttértem a motorversenyekre föleg mióta a Talmácsi is ilyen jó!! -
twollah
nagyúr
Fekete mágiát vagy vudu mágiát használjak a versenyek alatt?
-
Deadeye
csendes tag
Szerintem nem lesz olyan unalmas az idei szezon, mint a tavalyi. Láttam néhány új kocsi bemutatóját, külsőleg mindegyik nyúlt néhány dolgot a tavalyi Ferraritól. Már csak motor kérdése lesz... meg vezetőé persze.
-
-
Fisha
őstag
Na terjunk kicsit vissza a szabalymodositasokhoz. Szoval ki erti, hogy mire jo ez a ''nem szabad tankolni az idomero es a versenyrajt kozott'' szabaly? Ezzel csak egyetlen kort vesztenek a csapatok az idomerobol, ugyanis vegigmegy sumi tok ures tankkal, az utolso korben teletankoljak, aztan kezicsokolom. Szoval?
-
-
Edem
senior tag
A kedvenc pályám... :(
Bernie Ecclestone, a Forma-1 mindenható ura az osztrák Kronen Zeitung című napilapnak kijelentette, hogy Ausztriában a dohányreklámok tilalma miatt idén vendégeskedik utoljára a száguldó cirkusz. A hazai törvények értelmében a Magyar Nagydíj nincs veszélyben.
tovább>>[L]http://www.origo.hu/sport/f-1/20030127befellegzett.html[/L] -
Den
veterán
Na szal, idén indul a ducati a gp1 kategóriában, meg a kawasaki is, és elkészült a többi gyár 2.generációs motorja.
szuperbike-ban új 999-es ducati, + szabálymódosítás miatt 1000-es 4hengeresek.
125-ben Talmácsi Gábor világbajnok csapatnál versenyez...
Milyen forma1? Ja az amikor a kocsik egymástól látótávolságon kívül köröznek másfél óráig, szökőévenként egy előzéssel? Olyat nem nézek :) -
Edem
senior tag
Térjünk vissza a témához:
A tervezett műsor (mindig helyi idő szerint):
péntek:
8.45-10.45: a Renault, a Jordan-Ford és a Minardi-Cosworth tesztelése legfeljebb 3-3 autóval
11.00-12.00: az összes csapat tesztelése
14.00-15.00: első időmérő edzés, a pilóták egy mért kört teljesítenek, az eredmény határozza meg a szombati gyakorlás rajtsorrendjét
szombat:
9.00-9.45: első szabadedzés
10.15-11.00: második szabadedzés
14.00-15.00: második időmérő edzés, a pilóták újra egy mért kört teljesítenek, az eredmény határozza meg a vasárnapi futam rajtsorrendjét
vasárnap:
9.00-9.15: bemelegítő edzés
14.00: futam
A javaslatot a Nemzetközi Automobil Szövetségnek kell elfogadnia a március 9-i ausztráliai idénynyitó előtt. Csak emlékeztetőül, a korábbi évek műsora ez volt:
péntek:
11.00-12.00: első szabadedzés
13.00-14.00: második szabadedzés
szombat:
9.00-9.45: harmadik szabadedzés
10.15-11.00: negyedik szabadedzés
13.00-14.00: időmérő edzés
vasárnap:
9.00-9.30: bemelegítő edzés
14.00: futam -
guess.who
senior tag
Szerintem Damon Hill lesz a világbajnok. Vagy ha nem, akkor Hakkinnen. Rajtuk kívül csak egy versenyzőt ismerek, a Coulthardot... :) Tavaly meg már nem is néztem, mert unalmassá vált az egész... Kíváncsi leszek, hogy ebben az évben lesz-e még egyszer izgalom, vagy megint addig rajtoltatnak minden futamot újra, amíg a piros kocsik nem nyernek... :(
Ezzel szerintem el is mondtam mindent. :P -
launcser
senior tag
na megszólalt az őspesszimista
ez jó? :) -
twollah
nagyúr
Na megszólalt az őskalmár.
-
launcser
senior tag
kiszámoltátok már mennyi pézbe kerül egy futam forma1-be?
kijön a sok birka és leperkájja a rakás pézt :)
meg 5x kereket cserélnek
összetörnek 10 kocsit
stb..
ebből hány sakkészletet lehetne venni!
minden kínai háztartásra jutna 3 -
Edem
senior tag
Hali mindenki,
Mivel hamarosan (kereken 3 hét múlva) megkezdődik a 2003-as szezon (nem fazon!), így gondoltam itt az ideje az idei eseményeket feldolgozó topiknak.
A 2003-as időszakot rengeteg szabályváltoztatás előzte meg (és néhány még a FIA előtt vár az elfogadásra), így reméljük, hogy ezt az évet nem a ''piros autók'' már-már abnormális fölényének bosszantóan unalmas közvetítése jellemzi majd (a remény hal meg utoljára).
Gondolom lesz pár nézeteltérés a futamok után (''mert az a k*cs*g cipőárus'' és a ''idegbajos kolumbiai''), de ez csak előrelendíti majd a topikot. :)
A 2003-as versenynaptár:
09 March Australia Melbourne
23 March Malaysia Sepang
06 April Brazil Interlagos
20 April San Marino Imola
04 May Spain Barcelona
18 May Austria A1 Ring
01 June Monaco Monte Carlo
15 June Canada Montreal
29 June Europe Nurburgring
06 July France Magny Cours
20 July Great Britain Silverstone
03 August Germany Hockenheim
24 August Hungary Hungaroring
31 August Belgium Spa Francorchamps (Még problémáznak a dohányreklám miatt)
14 September Italy Monza
28 September USA Indianapolis
12 October Japan Suzuka
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest