Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Nos Senna vagy Sumimisi is tehetségesen vezetik(-ték) az autót, mégha nulla szociális és etikai érzékkel áldotta meg őket az isten/ami alapvetően egy olyan világban, ahol az ilyen felöklelésekért nem vonják be a jogsit úgy 5 évre -előny/. Kétlem, hogy Prost vagy Hill belerohantak volna valakibe egy világbajnoki címért, mint ahogy megtették velük szemben.
Kimi nonstop tudja hozni a 100%-ot, de többet nem. Ez bizony egy jó autoval komoly VB cím esélyt jelent.
Sumimisi viszont tud 100% fölé menni. És meglehetősen gyakran. Tehát nem csoda, hogy a toppon van.
Montoya, aki roppant jol előz, de ritkán hozza aki magából a legjobbat.
Ralfsumi, nem kontrolálja a környezetét és önmagát. Ha nem tanulja meg, sose lesz esélye a VB-n.
Villneuve, aki eladta a tehetségét egy flaska hiperoxidét. Ha valaki megelékszik, hogy vb cimek helyett kicsinált bar-hondákat gyártson...
Barichello - ne szidjátok, tavaly ha Sumimisi sikeresen 0-ázta volna a pontjait, most ő rohangálna az 1-es rajtszámmal, és néha bizony ő a gyorsabb.
Coulthard ritkán hozza közeliti a 100%-ot. Ha tavaly a ferrariba ültették volna Sumimisi nyugdija miatt, akkor is második lett volna Barichello mögött.
Alonso - ki is ő, mintha az első évét nyomná, de szerintem akár még idén is világbajnok lehet/kemény hátszélel persze/.
Webber - akit nem emlegetek, pedig kellene! -
rii
nagyúr
a gyözelemhez sokminden kell ja ....
egy jó csapat, jó szerelők, mérnökök, szakmberek, soksoksoksoks pénz a hátuk megett, jó tesztpilóták, jó strastégák.... hát igen és ha ez megvan, akkor lehet hogy mindegy hogy Schummaher vagy mongyuk más ül a ferrariban.... LEHET, lehet, de nem biztos .... nemtom menniy különbség van a pilóték közt ... hakkinen-coultard-Villeneuve-Ralf Suh.-Montoya stb... -
Peat;)
veterán
Szerintem meg idén baromi jó lett az f1..Kimi nagyon jól nyomja,most is jól csinálta.Leggyorsabb kör 1:14:400-KIMI -ez már elég durva MS 3 tizeddel mögötte volt a leggyorsabb körében...Nekem negyon bejön az f1, Kimi világbajnok lesz
-
mura81
senior tag
Szvsz az egész forma-1 kezd elsüllyedni mint kutyasz*r a hóban. Nézzetek meg egy DTM vagy hasonló futamot! Ott tényleg nem azon múlik a helyezés, hogy ki hogyan taktikázaik vagy hogy sokkal erősebb a kocsija, hanem azon, hogy hogyan tud vezetni.
Nem vagyok abban sem biztos, hogy az agyonsztárolt Schumacher (Michael) olyan nagyon jó vezető. Csak abban vagyok biztos, hogy a Ferrari kocsija jó és a taktikai vezető (Ross Brown) nagyon felkészült ember. Ha odaültetnél M. Schumi helyére egy bármijen sofőrt, egy éven belül ott lenne a legjobb 3 között. Még azt is megkockáztatom, hogyha a Baumgartnert ültetnéd egy Ferrariba az is tudna nyerni. -
iguana
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
A Monacoban megrendezett verseny minden évnek a csúcspontja, ez az egyik legöregebb nagydíj.
Hát én ezzel nagyon nem értek egyet! :( miért ez? azért mert szállodák, és hajók mellett mennek? mesterségesen túl van lihegve. szerintem pontosan az itt rendezett futamok a legunalmasabbak. egyáltalán nem felel meg egy mai forma 1-es futamra. -
rii
nagyúr
kigészítem az elébbi szólásomat ....
Montoya - Raikonnen - Suhammer estében lehett látni télleg, hogy közelebb van... az elöbb arról szóltam, hogy amikor úgy láccik a képernyőn, mintha közelebb lenne, Palik akkor is aszongya, hogy húúúúúú ...de nagyon jön .... utána meg korrigálhatja saját magát .... -
rii
nagyúr
nemtom, én most önmagam ellensége leszek lehet, ... de nekem egész bejött palik dumája most, talán poénosnak találtam ....? amugy persze, mindig monggya, hogy ''közelebb van, .... mintha közelebb lenne'',... de ezt ilyen 45 fokos rálátásból abszolut nem lehet megállapitnai.... amugy semmi érdekeset, technikait nem mondott, .... de a pályát nagyon tuggya ... :)
-
bdav
őstag
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na Uraim! Itten vagyon a tegnapi futam!!! Talan beszeljunk errol! Hogy mit???? Azt en is szeretnem tunni! De aze erdekes volt........ mi??? a szemhejjeam belulrok!!!:-))))
udv
neduddki -
bdav
őstag
'' shumi odamnet, oszt felpofoszta, nem?'' nem. egy pilóta rohadtul keveset tud változtatni egy csapaton szvsz. inkább az a két fejes a Jean Todt, meg a Braun, azok kellettek oda.
''nem hiszem, hogy ha valamelyik más versenyző beszállna mongyuk shumi kocsijába, ugyanolyantot tudna menni'' nem hiszem hogyha sumi beszállna bármelyik másik kocsiba, meg tudná előzni Barichellot pl. ha B ferrarival menne.
''a ferrari túl profi a többiekhez képest, nem pedig a többiek túl bénaák a ferrarihoz lépest'' ténykérdés tavaly jobbak voltak.
'' palikot ki kéne vágni ....mint a macskát sz*rni,...'' na amikor nem ő van, a többi (Czollner Gyula vagyki?) sokkal bénább. Van amikor ki van írva a képre a versenyző neve, erre összekeveri... (jo P. is csinál ilyet, de nem olyan gyakran, ezek állandóan). Paliknak legalább van stílusa.
((A helyesírási hibákat nem javítottam az idézetekben. lett volna mit.)) -
rii
nagyúr
...én most csúnyákat fogok mondani .... :-/
-Schumi-nak nem szurkolok : mer neki asztán nics szüksége erre, inkáb Satonak aki voltm ár a 108%-ON KIVUL.... hülye caps-lock .... Ehhhh
-le kell szögezni: Schumi fantasztikus .... amikor odament a ferrarihoz, akkor az a porba fekütt, shumi odamnet, oszt felpofoszta, nem? tud valamit. monták si többijek, hogy milyen lúzer vagy .... ilyetn trágyá istállóhoz bejállni ...
-nem hiszem, hogy ha valamelyik más versenyző beszállna mongyuk shumi kocsijába, ugyanolyantot tudna menni .... de amugyilag szerintem nem sok különbség van kösztük...
-a ferrari túl profi a többiekhez képest, nem pedig a többiek túl bénaák a ferrarihoz lépest ... a többi csapat képvisel egy szintet, ha csak ök volnának, akkor izgi let volna a 2002-es évad, de ott volt ez a tróger ferrari, túl nagy szerncséjük volt., meg szerintem ez a suhámér mindig jól tutta diagnosztizálni a kocsit .... a többiek pedig emberi módon bénátzgattak... oszt elhúsztak mint a vadlibákok .... szittya népség... de mán az ideit se nézem, mer má megint asszem a ferrari nagyon elöl van, ha ez igy megy tovább becsödöl a szágultó cirkusz...
- palikot ki kéne vágni ....mint a macskát sz*rni,... semmi értelmeset, érdemlegeset, érdekeset, történelmit, hirt nem tud hozzáfüszni, csak löki a baromságokat .... én ö miatta sem nézem ,má a F1-et .. a többiek alig jutnak miatt a szóhoz GRRRR. pedig azok mindig olyan mondanak, hogy tapadok a TV-re...
- nem szeretem a divatdrukkerséget....
- már nem is nézek F1-et, dögunalom lett, reménytelen ... pedig ez az évad jólindul, hogy a ferrarik döglöttek.... .bocs, de én globálisan nézem a F1-et, amuyg semmit nem értek hozzá .... bye - jók legyetek :) -
Peat;)
veterán
Már az a5-ön is fenn vannak a képek......EZ már tényleg cool...
-
Chip
aktív tag
Itt egy hír az új Maclarenről.
http://f1.racing-live.com/en/index.html -
Peat;)
veterán
Az új kocsi meg csak legjobb esetben lesz Kanadától :(
-
Peat;)
veterán
Sajnos képet még nem találtam,de az a5.hu-n minden pillanatban fenn lehet,mivel az rtlklubbon láttam a képeket és az a5-ről (vagy az róla) szedi az infót.
-
Peat;)
veterán
Ne szídjunk senkit,jó ideje nyomja már,Coulthard is és ő is kockafejű lett:))
Biztos a sisak mellékhatása,mint a nagy durranás című filmben:)) -
Peat;)
veterán
Hali!Látta már valaki az új Mclarent?Én most a tv-ben!! Ez tényleg ''radikálisan'' újnak néz ki!Nekem eddig is a mercik tetszettek,de most még inkább.Remélem sikerül ezzel a csodával utolérni a Ferrarit,ennek gondolom mindenki örülne. Egy biztos:az idei világbajnok KIMI :))
-
Elrood
őstag
Ismét egy új hétvége! Helyszín: Barcelona (Sp.)
Szombaton 13.45-kor időmérő edzés,
Vasárnap 13.35-kor pedig a verseny a ''szokásos'' csatornán.
Ferrari az új verdájával jelentkezik, kiváncsi vagyok mit fognak vele elérni. -
bdav
őstag
Sztem Raikonnen már tavaly is jobb pilóta volt mint Sumaher, csak a tavalyi merci valami ritka gagyi autó lett (egyfolytába műsz. hibás volt). Idén egyértelmű hogy ők ketten mehetnek vb-címért (coulthardot nem írnám le azért, nem olyan rossz ő), de a merci még jelenleg is gyengébb a Ferrarinál (a tavalyi autó tuningolt verziója futkos alattuk is), de már ígyis ott van nagyon.
-
janati
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Amiket eddig írtál, mintha a számból vetted volna ki.
Bárki bármit M.Schumi a legjobb pilóta. Annak idején (94-95) a Benetton és a Williams nagyon egyforma volt, és akkor rettentő kemény versenyekben is képes volt győzni. Azóta tapasztaltabb lett, és mitagadás, a legjobb verda is alatta van. De biztos vagyok benn, ha átültetnék a Mercibe vagy a BMW-be, ugyanezt tudná nyújtani. Ami fordítva nem lenne igaz: kultárd soha az életbe nem lenne jobb a Ferrarival sem, mint most. Tehetségtelen, nem lesz vb. soha.
Raikkonen viszont az lesz. Az idei szezon is közte és M.Schumi között fog eldőlni.
Ha Schumi búcsúzik, sztem én is a kortárs finnek fogok szurkolni.
M.Schumi előtt pedig még1x le a kalappal, hogy ilyen lelkiállapotban is győzött. Niki Lauda nyilatkozta ma róla, hogy az az igazi nagy tehetség, aki a legnehezebb helyzetben is képes a max-ot nyújtani. Ő ezt tette, hajrá! -
Dalai Láma
őstag
Igazad van neked is, és dennek is abban, amire azt mondtad, hogy igaza van.
Németül véletlenül nem Formel 1? (tévedek?) - merta kkor a német sme lenne normális nyelv? Egyébként ezen a forma-formula dolgon én is nemrég gondolkodtam el.
Egyébként felfedeztem valamit. MS = Microsoft=Michael Schumacher. Csak azért, mert egy pillanatra a rövidítéseidből a cég ''monogramjára'' asszociáltam :D -
karib
addikt
Nem tudom, mit kell szidni a Ferrarit és MS-t, csak azért, mert jól mentek (eddig). Elvégre az összes csapat ezért dolgozik, a Ferrari nem keveset tett azért, hogy ezt a szintet elérje. Ne feledjük, hogy a verseny töredéke zajlik a pályán, az tulajdonképpen csak az utolsó, publikus mozzanat, a szórakoztatás. A munkát senki sem látja, a tervezés, tesztelés, pénzfelhajtás stb. Nem csak a pilótából és az autóból áll az F1 - a raliban ez sokkal evidensebb, hiszen ott a navigátor, az effektív munkát is végző szerelők stb. A Ferrari sikerében MS-nek is jelentős szerepe volt, nem véletlenül választotta őt a Ferrari anno... (igen, biztos már akkor is, a semmi eredménnyel a hátuk mögött a nagyzolási hajlamuk miatt szerződtette komoly pénzért a Ferrari MS-t...). Ha jól emlékszem, a Toyota még többet fizetett volna MS-nek, ha átmegy, de MS nem ment. Ez elárul valami t a hangulatról a Ferrarinál, úgy látszik, jól megvannak együtt.
Tehát továbbra is tartom a véleményem, hogy fintorogni lehet, de alapvetően az egyetlen mód, hogy a Ferrarit (vagy bárkit) letaszísák a csúcsról, hogy jobbnak kell lenni nála. Ennyi az egész, egyszerű, s egyben mégis nehéz. Az más kérdés, hogy az egész F1 egy sánta sportág, de az elmúlt időben a Ferrari tálta el legjobban a ''Formulát''. -
Den
veterán
nagyjából igazad van, minden motorsport arról is szól hogy ki tud jobb kocsit összerakni.
Nincs ezzel semmi gond, csak az a baj hogy nálunk a kommentátorok úgy kezelik ezeket a sportokat mintha egyéni sportok lennének, pedig csapatsportok. Az eredmény a teljes csapat munkájánk az eredménye. A versenyző teljesitménye a szabályoktól függő mértékben számit be az összteljesitményb -
Dalai Láma
őstag
Ja. De az is igaz ( 1-el előtted lévő hozzászólás), hogy Barichello egy nagyon elrontott kerékcsere miatt, és nem tudás miatt ne mtudta megfogni Raikkonent.
Félisteníteni valóban nem kell, de az emberek szeretnek valakit nagyon szeretni. Amúgy megy nem 5 éve ilyen jó folyamatosan a Ferrari. Régebben szarabb volt. Akkor a Williams Renault volt a legjobb kocsi, vele szemben labdába sem rúghattak a többiek. Tavaly ez a ferrarival volt így. Meg volt a McLarennek is szép felvillanása.
Schumacher azóta ilyen félelmetesen jó, amióta eltörte mindkét lábát. Miután visszajött, sorra nyere a futamokat. 2x meg is szerezte a vb címet. Valamit csak tud!
Én csak azt nem szeretem, ha valakit túlságosna lefikáznak. Mert lassan már odáig jutunk, hogy Katayama is jobb Schumachernél, csak neki nem volt jó kocsija, és peche volt. Schumacher nagyon jó. Raikkonen is fog még vb-t nyerni. Kultárd viszont nem. Sumaher meg tényleg nagyon sokat keres. Engem nem zavar. Bill Gates is sokat keres. Azok keresnek sokat, akik tehetségesek.
Újabb kérdés: nektek melyik a kedvenc pályátok?
-Én szeretem a monacoit, mert nagyon hangulatos. Igaz, versenyezni rohadt nehéz rajta.
Ezenkívül én az esős versenyeket szeretem. Tavaly egyszer sem esett az eső (már ez nem 100%). Ha eső van, sokkal izgalmasabb. -
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
montoya mostanában sehol sincs....
na ja egyszer belemennek, ma a tankolórendszer vagy mi nem volt jó... igy nem is csoda -
bdav
őstag
A ferrari valami hihetetlen randa :) a mclaren szép. Meg a williams se csunya.
''Meg amúgy is, az egész F1 arrók szól, ki tud frankóbb kocsit összerakni'' nem csak arról. A pilótán is sok múlik (lásd Raikonnen vs Barichello most, hiába a Ferrari volt a jobb, nem tudott elmenni B, vagy akár tavaly is a monte-carloi vagy a spa-i versenyt pl. ) -
Agyzuzo
addikt
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Az a bajom a Suhamérrel, hogy:
1) Túl jó kocsi van a segge alatt és ezért felistenítik, pedig bármelyik más csapat pilótájaként max. a dobogó alsó fokát csípné meg (ha megcsípné)
2) Ebből kifolyólag odáig van magától (ő a nagy német árja, ugyebár)
3) Disznó módon túl van fizetve, a nála jobb pilóták fizetése a többi csapatban a töredéke az éves gázsijának (ami ha jól tudom épp 40 millió dolcsi körül van!!!)
Meg amúgy is, az egész F1 arrók szól, ki tud frankóbb kocsit összerakni. Kicsit unom már, hogy 5 éve a Ferrari ez a csapat... Ez olyan, mintha az úszóversenyen az első versenyzőt rakétával a lábán indítanánk el, a többi gatyájába meg beletennénk egy 10 kilós sziklát. -
Dalai Láma
őstag
Az miért van, hogy sokan ennyire fikázzák sumahert? Annak idejéán én nem fikáztam annyira Häkkinent. Az tény, hogy nagyon jól vezet, és versenyzik. És nem biztos, hogy Raikkonen ugyanazt tudná a Ferrariban, mint ő. Persze, nagyon ügyes.
bár itt is jókat lehetne azon vitázni, hogy ki a legjobb a mezőnyben, és miért. Én például szeretném, ha Frentzen nyerne már valamit. Egy jobb kocsival neki is menne.
Azonkívül a Ferrari a legszebb az összes kocsi közül. Gyönyörű! -
hungeek
senior tag
jah:
és a Palik a legrosszabb közvetítő a világon!
és minden 2. mondatában hibádzik vlm..... ma pl:
''Mert ugye most már az első 10 (!) helyezett kap pontot''
kérdem én:
ha a szabályokat sem ismeri akkor miért isteníti azokat?!!
és néha igazán lejjebb tekerhetné a hangerőt meg ordít mint egy ÁLLAT! -
hungeek
senior tag
a hideg futfos a hátamon Raikkonen-től és a Hupikék Schumachertől! Nem is beszélve Coulthard-ról és Montoyáról!!
Schumi & Ferrari 4ever!!!!!
(verseny közben ha McLaren v. Williams áll az élen mindig kéztetést érzek hogy megfogjam a hátsó légterelőjüket és kipördítsem a kocsit...... tudom kissé túl Ferrari fan vagyok :))
aztán nehogy itt megkövezzenek a nagy Raikkonen fánok :)) -
Agyzuzo
addikt
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Azé' mert Barricselló még annyira se tud vezetni mint a Sumakker. :)
A Palik meg... Egyszer valaki ki fogja tépni a nyelvét... :D Ha más nem, hát én. ;] -
Dalai Láma
őstag
Pontosan, és ezért is illeti nagyobb és több dicséret s bátyját, mert ő nem csinált ekkora hibát. És még nyert is. RB meg sokka lgyorsabb volt, mint RS, csak idő kérdése volt. Montoya meg mostanában sehol sincs.
A verseny különben tök jó volt, tényleg izgi. Ha RB jobban és előbb rákapcsol, és nem cseszik el a kerékcserét, akkor most második lenne. -
Dalai Láma
őstag
Igen, de az öccsét le is előzték páran, és nem lett dobogós. Hidd el, ha ő lett volna az első, róla is ugyanannyit dumáltak volna. A Palik ma még nekem is sok volt, mikor Bárikelló előzött. Most még a szokottnál is jobban ordibált. A másik, ami szintén kedd idegesíteni, az az, amikor arról beszél, hogy de szép is most ez a Forma egy. Erről jó sokat tud beszélni. Néha már nekem is sok.
Schumacher meg tényleg a mezőny egyik legkiválóbb versenyzője, erről vitatkozni is kár. Nem lesz valaki csak a szerencse miatt 5x-ös világbajnok. Szerintem jól versenyzik. Ehhez hozzájön, hogy a kocsija is nagyon megy. Ezenkívül még szeretem is a Ferrarit. Éveken keresztül nem sikerült világbajnoki címet szerezniük, most végre igazán jók. És csak ezért nem fogom őket utálni, mert jók.
Raikkonen is jó. Ilyen fiatalon nem rossz, amit csinál, kultárdot ezerszer veri. Talán neki fogok drukkolni, ha a Schumi ''nyugdíjba'' megy.
:) -
-
marki.
csendes tag
Azért ha belegondolsz nem kis feladat volt amit Schumi művelt. Ahhoz, hogy olyan köröket menjen valaki, amilyeneket ő ment, rendkívül nagy koncentrációra van szükség, főleg egy ilyen pályán, ahol kanyar után kanyar jön egyből. Minden tiszteletem az övé, hogy ezt meg tudta tenni, hidd el nem sokan lennének erre képesek, ezt én mondom.
-
bdav
őstag
Nem jutott szóhoz biztos :))
Különben a mai futam teccett, kivéve hogy Schumacher nyert, és 500* elmondták hogy derossz neki mert meghalt az anyja, és hogy milyen remek ember is ő hogy mégis vezet. Nem azt mondom hogy biztos nagyon fel volt dobva (sőt tényleg nagyon rossz lehet), de 1. nem kéne erre helyezni a hangsúlyt a közvetítésnél, 2. nem vagyok róla meggyőződve, hogyha bárki mással történik valami ilyen, akkor ennyi szó van róla (szigorúan a magyar közvetítésnél, nemtom a külföldiek mienek voltak). Na visszatérve a versenyhez, tetszett a mercik taktikája :) Raikonnen rulz. -
Szeke
senior tag
Újabb Palik beszólás a mai futammal kapcsolatban: 'És itt jön Panis, a piros-fehér BAR Hondával' :)
-
Den
veterán
A másik ami nagyon fel tud idegelni, az a kiírás. minimum 2-éve senkinek nem tűnik föl egy hiba. Amikor egymás után felsorolja a versenyzőket, az elsőhöz viszonyított idejükkel, akkor meg lehet állapítani hogy mennyire vannak a versenyzők egymástól. Egészen addig míg ki nem áll a versenyző. utána csak a kiállásai számát mutatja. tiszta elmebaj, hogy a verseny negyedétől percenként kiírják ugyan a listát de csak azt tudod meg hogy melyik versenyző hányszor volt kint...
-
gaboka75
tag
Palik elleni a megoldás: német RTL vagy ORF1
Sokkal jobb minőségű közvetítés, valódi szakkomentátorok vannak, akik nem találgatnak, nem okoskodnak, hanem csak akkor mondanak a történtekről valamit, ha biztos információval rendelkeznek. -
marki.
csendes tag
-
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus
üzenetére
jaj, ne is mond. Ma szent elhatározásom volt hogy végignézem a futamot. Hát nem sikerült :((( . Először a 15-dik kör környékén menekültem el a tv-elől, aztán lehiggadtam és úgy a negyvenedik környékén elkezdtem nézni tovább, de mikor barikelló előzte ralf sumahert, kikapcsoltam a tv-t... ez a palik elmebeteg... gumi szobában a helye, nem tv stúdióban.
-
Zsiba
senior tag
Valóban jó futam volt, de lassan nyomok egy MUTE gombot, ha Palik folytatja ezt az esztelen ordibálást!
A másik a baromi informatív megnyilvánulásai:
Montoya a boxba megy 3.-szor, miután az előző kiállásánál nem működött az üzemanyagtöltő. Palik:
''Montoya, Montoya... Montoya... Montoya... Mooontoya, Montoya...'' -
Satan-Claus
senior tag
Én nem szurkolok senkinek, hanem a szép szituációkért nézem meg a futamokat. És hál' Istennek idén van bőven ilyen.
Az egyetlen szívfájdalmam még mindig a Palik (pedig már azt hittem, hogy nem közvetít többet, hiszen a Brazil futamot nem ő vezette, és most is csak a start után kezdett beszélni). A mai legnagyobb baromsága az volt, amikor Montoya hátulról megközelítette Barichello-t, és P. ezt valahogy így írta le: '' ...közben Montoya hátulról toszogatja...''. No comment. :(
A futam azért izgalmas volt. -
Zsiba
senior tag
Részvétem a Schumacher testvéreké... Édesanyjuk ma reggel elhunyt.
Akármi lesz a verseny vége, szomorú árnyékot vet rá ez a tragédia... -
Den
veterán
nem attól izgalmas egy verseny hogy magyar indul, hanem attól hogy van olyan versenyző akinek szurkol az ember. Ha nem szurkolsz senkinek, akkor egy verseny max látványos lehet számodra de nem izgalmas mert nincs tétje, közömbös hogy ki nyer. Viszont én szívesebben szurkolok egy tehetséges magyarnak, mint egy németnek, olasznak...
-
Qsoe
csendes tag
-
dr. rozmark
tag
Én sem bánnám már, ha összekapná magát a Ferrari, no meg Schumacher. Az idén már több győzelmet engedtek át az ellenfeleknek, mint tavaly egész évben!!! Lassan kitanulják remélem, milyen stratégiák dukálnak az új rendszerhez.
-
janati
őstag
Van egy tippem:
Ma Schumi elkeni a mocskos száját a Mercinek (főleg Kultárdnak, mert Raikkonene azért elég jó).
Szóval végeredmény:
M.Schumi
Barrichello
Montoya (bár őt nem kedvelem)
Láttátok tegnapmit művelt az operatőrrel? (''You fucking idiot...'')
Nagyon gáz volt.... -
PrinczA
őstag
2003.04.19 idomero
Magara talalt a Ferrari és a BMW ? :(
Hol vannak a Mecik ? :o
1. Michael Schumacher Ferrari
2. Ralf Schumacher BMW.WilliamsF1
3. Rubens Barrichello Ferrari
4. Juan-Pablo Montoya BMW.WilliamsF1
5. Mark Webber Jaguar-Cosworth
6. Kimi Raikkönen McLaren-Mercedes
7. Jacques Villeneuve BAR-Honda
8. Fernando Alonso Renault
9. Jenson Button BAR-Honda
10.Olivier Panis Toyota
11.Nick Heidfeld Sauber-Petronas
12.David Coulthard McLaren-Mercedes -
Pypec
tag
Hi !
Valaki nem ér rá egy printsreen-es megoldással ecsetelni az F1-2002 -ben a beállításokat?
Tulajdonképpen arra gondoltam,hogy a képhez hozzáfűzve a magyar megfelelő jelentéseket és a rövid hatásukat (a + - állításnak).
Valaki csak májer ebben,nekem nincs túl sok időm,meg a szótár sem annyira perfekt,hogy mindent le tudjak fordítani.
Pedig multiban jól lehet nyomni!
Üdv -
LukE
veterán
kaptam 1 ilyen mailt:
''
ERdekel valakit a vasarnapi Forma1-nek nevezett destruction derby 1-2 szep pillanata?
Van nalam fenn 1-2 beloluk.
Ftp-n le lehet szedni
152.66.212.89
forma1/forma1
''
használjátok egészséggel, sch drótjai csak elbírják:) -
tomcs
őstag
ez szvsz marhasag, legalabbis a brazil futammal kapcsolatban. 1reszt barichello hazai palyaja, ha ra is lehetne venni hogy ''csak ugy'' alljon felre akkor sem ott. schumacher meg tenyleg jol szokott menni esoben, igaz mindenki hibazhat abban is amiben a legjobb - de biztos nem ezzel allna neki leegetni magat. egyszeruen az egyik korben mar nem birta a rendszer azt a tempot amit ment, gumi is kopott, felfuggesztes is biztosan faradt, aztan egyszer csak felkenodott a palya szelere. de ilyen kresst nem szoktak ''megtervezetten'' csinalni
-
g5hic
tag
lehet hogy en vagyok tul cinikus, mi van ha egyszeruen szoltak a ferrarinak hogy vegyenek vissza mert ha folyamatosan nyernek az iden is akkor senki nem lesz mar kivancsi a forma1-re!!?!
Ha emlekeztek tavaly mar marha unalmas volt az egesz es senki nem nezte a futamokat...
En mar semmin nem lepodnek meg. siman el tudom kepzelni.
janos -
g5hic
tag
szerencsetlen katoh fejen ketterepedt a bukosisak.. Tavaly en is taknyoltam egy elegge szerencsetlent: kb 20-30al mentem es kicsuszott a jegen:) alolam az elso kerek, megfejeltem a betont, a sisakon osszehorzsolodott es kisse eltorzult a formaja, de attol hogy eltorjon nagyon messze volt. es igy is agyrazkodasom volt......
udv
janos -
Én azt látom, hogy M. Schumacher az utóbbi időben elszokott a vereségektől, kiesésektől és ez most nyomasztóan hat rá. Nem baj :DDD Barichello viszont ész nélkül vezet; tavaly is egy csomószor széjjelhajtotta az autóját, most is kiállni kényszerült, miközben eszeveszetten nyomta a pedált, pedig 20 mp-es előnye volt. Hogy most az üzemanyag fogyott el, vagy technikai probléma okozta a kiállását nem oszt, nem szoroz; tudott dolog mindenki előtt, hogy a Ferrari irgalmatlanul sok üzemanyagot zabál, pláne ha úgy nyomják benne a pedált, mint Brazíliában Barichello.
Vkinek itt az volt a véleménye, hogy a Sumájértől elvették az idén a végső győzelem lehetőségét. Ez tévedés. A szabálymódosítások két célt szolgálnak: egyrészt hogy izgalmasabbak legyenek a versenyek - ezt tökéletesen sikerült megvalósítani, másrészt előrevetítik a nemsokára bekövetkező spórolás időszakát. A megváltozott szabályok egyik igen jófajta hatása, hogy végre a kisebb csapatok is labdába rúghatnak a nagyok mellett. Igazából a jó versenyző ilyenkor is győzni tud. Sumáher pedig lehet rekordöntögető, 5 VB-cím birtokosa stb., olyan jó soha nem lesz, mint Senna volt. -
Dalai Láma
őstag
Én azért szeretném,hogy vb-t nyerjen még. Más is írta, azért, mert akkor ő lenne minden idők legjobb pilótája. Mert az 5 is jó, de 6 szebb lenne. És nem csak egy középszerű világbajnok lenne. Ott van vilnőv, meg ott volt démon hill. Egyszer nyertek, mert félelmetesen jó volt a kocsijuk, aztán ennyi. Azóta vilnőv sem valami nagy durranás. PErsze jól tud vezetni. Barichello sme volt ilyen jó a Hondában. De emléxem, azzal a kocsival is a vége felé szép eredményei voltak. A csapattársához képest meg főleg! Szóval nem olyan szar ő sem!
-
bdav
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Akkor más volt a mezőny, más autók stb... De mostmár Schumachert egy pöttyet túlsztárolják a rajongói, szvsz a mezőnyben már bőven nem ő a legjobb pilóta.
-
PrinczA
őstag
Ha mag van v.kinek a Brazil futam, vhs, divx, bakelit :), ..., szivesen vennem.
-
jukilo
csendes tag
Nem vette fel vki Alonso bukását? Persze gépre!
-
Dalai Láma
őstag
Azért ez nem feltétlenül van így. Schumi az első két vb címet nem a ferrarival szerezte. És már egész kezdő korában is nagyon jól nyomta, mint mondjuk most Raikkonen. Ott volt Senna nyakán (legalábbis amre emlékszem, akkor még kicsit voltam, és nem voltam rendszeres F1néző). Viszont mostanában is tud. Ehhez jön hozzá egy jó kocsi. Persze egy Minardiban nem lenne sehogy sem világbajnok, de nem abban versenyzik. És ha megnézed nagyon sok rekodnál az ő neve szerepel.
Én Sumáhernek drukkolok, de ennek ellenére igazam van. Persze sok jó pilóta van még itt. Jó lenne, ha Frencen is nyerne már, mer má' jórégóta nyomja! -
bdav
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
Palik az Schumi rajongo fele áll egy pöttyet. Azért Sumaher sem olyan jó, csak eddig tényleg nagyon tápos autók voltak alárakva (Barichellonál jobb ofkoz), de sztem a jelenlegi mezőnyből 4-5 pilóta tutira jobban teljesítene nála, ha Ferrariban ülhetne, ez áll a tavalyi idényre is
-
bdav
őstag
Hozzáértő kommentátoraink terjesztették azt hogy ''csak nem szívmasszázst csinálnak rajta'' vagy valami ilyesmi volt a beszólás :) Szóval ennek sok alapja nincs :) A lábtörés inkább kinézett neki, mert féllábon ugrálva szállt ki az autóból, és eléggé széttrancsírozta a gépet.
-
guess.who
senior tag
Azért Schumival kapcsolatban az a legviccesebb, hogy minden alkalommal el szokták mondani (főleg Palik), hogy a leginkább az esős, vizes pályák és versenyek ''fekszenek neki'', nagymenő a nedves aszfalton -erre pont ilyenkor vét elemi hibát, ráadásul éppen ott, ahol mások is... Hát nemtom... :)
Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest