Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
braveboy
csendes tag
trulli,R.schumaher,coultard,barrichello,alonso,montoya az első hat.
-
X-COM
nagyúr
megy a pénteki időmérő, ha valakit érdekel
[L]http://www.formula1.com/race/livetiming/30.html[/L]
Montoya,sumák,Räikkönen -
X-COM
nagyúr
McLarennél is marad minden a régiben (Coulthard,Räikkönen,Wurz, de la Rosa)
[L]http://www.mclaren.com/mediaroom/pressreleases/mclaren/0822110149.htm[/L] -
RAM
őstag
Hol lehet élőben nézni? pl. F3000;F1 edzést, időmérőt..
-
AND1
őstag
[L]http://www.wireimage.com/GalleryListing.asp?navtyp=gls====33472[/L]
F1 - Hungarian Grand Prix - Preview - August 21, 2003
August 21, 2003
Budapest, Hungary -
X-COM
nagyúr
egyébként, ha valaki nem tudna róla
[L]http://www.formula1.com[/L]
live timing, zsoltikánkat is néztem rajta egy darabig -
Apika
addikt
Ezt figyuzzátok:
[L]http://www.origo.hu/sport/f-1/20030822baumgartner.html[/L] -
Edem
senior tag
A pálya porossága általában kevesebb mint 1, vagy akár 1/2 mp-t ad hozzá egy-egy versenyző köridejéhez, és ebben már benne van a pilóta bizonytalansága is, mert tudja, hogy ő poros pályán teljesít. A probléma csak az, hogy a forma1-ben (és sok más sportban is) a 1/2 mp is rengeteget számít, ha például ezen múlik, hogy első, vagy harmadik helyről indulhatsz-e.
-
Zoltán
őstag
Nem értem, hogy miért lenne poros a felszárítástól? Oké, hogy egy ilyen nagy aszfaltcsíkon nem lehet laboratóriumi tisztaságot produkálni, ezt természetesen értem, de szerintem sokat lehetne javítani rajta. Pl: kissebb géposztályok autói lerakhatnának előre némi gumit vagy valami. Szerintem, ha komolyan koszosak lennének a pályák, olyan mértékben, hogy az már káros, akkor megoldanák. Most csak sírnak, mert mindig kell valamiért sírni, meg valamire ráfogni a sikertelenséget.
-
Edem
senior tag
Elég extrém kijelentés, de könnyedén megválaszolható még így is:
A legrövidebb pálya is 1km felett van. Ez jóval nagyobb terület, mint a konyha vagy egy iskolai folyosó. :DDD
Persze nem erről van szó.
A kijelentésed nagyon mókás, mivel ha lemosnák a pályát, akkor szegény pilóták mehetnének be az esőgumikért. Vagy szárítsák is fel azt? Akkor újra poros lesz. :DDD
A pálya attól lesz jó, hogy előtted már többen végigszáguldottak rajta, felmelegítették a nyomvonalakat, felszedték a szennyeződéseket, hagytak egy keveset, a saját gumijukból. Ettől lesz klassz a pálya, nem pedig a tisztaságtól. -
X-COM
nagyúr
Trulli és Alonso marad a helyén
ill. úgy néz ki a McLaren is megtartja Coulthardot -
Zoltán
őstag
Mivan, senki sem segít megérteni?
-
Zsiba
senior tag
-
boygo
aktív tag
Egy apró hiányosságot szeretnék pótólni az F1-es tudásomban.
Azt szeretném megtudni, hogy a pénteki szabad edzést milyen sorrendben kezdik el ? :U
Mik a meghatározó tényezők ? /idő, kör , sebesség/ -
Zsiba
senior tag
Nagyon egyszerűen magyarázható ítélet.
Mivel a világbajnokság állása nagyon szoros és kiélezett a küzdelem, nem kívánták ''külsőleg'' befolyásolni a végeredményt. Ugyanis ha Ralfot kiveszik az élmezőnyből, akkor neki - a magyar pályát ismerve - harangoztak. Ezt pedig szerintem senki nem akarta felvállalni. -
dobi
aktív tag
Ja szerintem is, ez pont olyan volt mikor azt a nagyképű bátyját visszatolták a pályára...:O
-
X-COM
nagyúr
nevetséges ez a döntés
inkább ne is kapott volna bűntetést
pff -
Apika
addikt
A kis Suminak megkegyelmeztek. A vasárnapi versenyen nem fogják 10 hellyel hátrább sorolni az elért időmérő eredményéhez képest. Viszont kapott 40.000.- dollár pénzbüntetést helyette. Ez az összeg viszont meg sem kottyan neki. Így megint esélyes az első helyért folytatott harcban.
-
Chip
aktív tag
Szerintem igazságos döntés született.
[L]http://origo.hu/sport/f-1/20030820ralf.html[/L]
Kifizeti és nem kerül hátrányos helyzetbe a következő versenyen.
Remélem jó versenyt láthatunk vasárnap.
Hajrá mindenki ! -
Mosqu!to
addikt
hy all.
nem tudna nekem vki szerezni jegyet a forma 1-re?(term ár alatt:) ) -
Zsiba
senior tag
''Elõzetes számítások szerint a meghosszabbított célegyenesben az eddigi 310 km/órás csúcssebességhez képest további 60-65 km/órás sebességnövekedés érhetõ el.'' - F1Hírek
Ezen olyan jót röhögtem!!!!! :D :D :D :D -
-
Edem
senior tag
Most mi van? Homok került a gépezetbe srácok? :DDD
-
Zsiba
senior tag
-
Edem
senior tag
Itt egy (szerintem) kevésbé jó kép:

-
Edem
senior tag
Nem muszáj elolvasni (persze úgy is elfogjátok), csak vessetek a következő nagy kedvencünkre egy pillantást:

[L]http://www.origo.hu/sport/f-1/20030814lauda.html[/L] -
Apika
addikt
''Ecclestone-t beugratta egy kanadai rádió:
Bernie Ecclestone-t beugratta egy tréfás kedvű kanadai rádióállomás, amelynek egyik munkatársa kedden telefonon felhívta őt, és a miniszterelnöknek adva ki magát választ követelt a montreali verseny jövőjével kapcsolatos kérdésekre. Ecclestone bedőlt, és elárulta, hogy valóban törölte a Kanadai GP-t.
Az említett DJ - jobban mondva kettő, Sebastien Trudel és Marc-Antoine Audette - jól ismertek Kanadában hasonló tréfáik miatt. Korábban már olyan hírességeket is sikerült beugratniuk, mint Jacques Villeneuve, Britney Spears, Celine Dion, sőt, a Microsoft vezérigazgatója, Bill Gates. '' -
rlazol
veterán
egyébként én is használom a stoppert, mert nem tudom, hol mérik a difiket, így az sok vagy kevés, amit látok. Szerintem JT-nél egyszerűen régi reflex, meg talán a többi kocsit méri.
Visszatérve a lenti képre:
MS-nek meg most szétrobbant a gumija. És két éve neki fogyott el a benzinje. És mi a rostos pékfüléért érné meg a Ferrarinak így elvenni Rubenstől az ÖSSZES pontot? MINEK? ez nekik nem jó. Érdekük, hogy Rubens a lehető legjobban menjen. Ha kell a boxutcában nagyon finoman meg lehet csinálni, hogy éppen MS mögé érjen vissza, de kiejteni? ugyan már, ez gyerekes, üldözési mániátok van...
ámbár most szvsz nekünk lesz, addig fogjuk kergetni a BMW-t... :) -
b0unCe
aktív tag
hat amikor kinnt voltam f1en ez az egy pont volt amikor lehetett tisztan latni a pilotakat. meg a dijkioszto gala. de hat ott csak 3 emberke van. Integessenek is.
:DD
Lehet h iden lesz vip supergold jegyem :DD kir
de sajna egyre valoszinutlebb :O -
Apika
addikt
Nagyon süllyed ez a topic. Addig is egy hír:
''Ecclestone a nézők kiszolgálása érdekében is változtatni akar. A továbbiakban nem tűri el, hogy a versenyzők beszélgessenek, és ne figyeljenek a nézőkre a versenyt megelőző parádén. Azaz a vasárnap délelőtti tiszteletkörön, amikor egy kamion platóján viszik körbe a pilótákat, kötelező lesz integetni, és mosolyogni a rajongóknak. Aki erre nem hajlandó, komoly büntetésre számíthat.''
...mint az átkosban, május 1-én. -
-
Zsiba
senior tag
Én egyébként azon szoktam röhögni, hogy Jean Todt kezében mindig ott a stopper... Ilyen technikai felszereltség, telemetria mellett mit akar azzal?????
-
rlazol
veterán
hát, szerintem ez kissé elfogult a kép, hogy fimon legyek. Azt a benyomást kelti, hogy a Ferrarinak nem áll érdekében, hogy minkét kocsija elöl végezzen.
Vagy pedig azt, hogy a ferrarinak egy messzelátó meg egy notesz is elég ahhoz, hogy az egyik kocsiját vb-másodiknak hozza be, miközben megnyeri a csapatvb-t. Ez azért nagy elismerés! Különösen egy mekláren-fantól! :) Ennél szvsz még a Ferrarinak is több kell. Bár nem sokkal.
És ahogy beégtem múlt héten a kettős piros győzelemre szóló tippemmel, úgy teszem meg ismét! Bár semmi esély rá, mert a Hídkő a tüzes magyar pályán nemhogy tapadni, de gurulni se fog, és a ferrarik 2 körönként mennek majd ki a boxba, de akkor is HAJRÁ! Itt az ideje az idei év első Ferrari kettős győzelmének!
egyébként jelenleg annak a szérobbant abroncsnak ''köszönhetjük'', hogy izgalmas még a vb. 12 pont előny behozhatatlan lenne, bár a jelenlegi szisztémában 6 is nagyon sok. -
X-COM
nagyúr
[L]http://www.pipetrap.de/stuffski/f1/gp0021.jpg[/L]
-
Zsiba
senior tag
Trulli egyébként megorrolt Schumira a manővere miatt! Briatore pedig küldött egy enyje-benyjét a versenybíróknak, de végül is azt mondták, hogy utólag már mindegy, hisz MS úgyis visszaesett.
Az volt egyébként a gondjuk, hogy MS mind a négy kerekével elhagyta a pályát és pályán kívülről gyorsítva előzött. Ez elvileg szabálytalan előnyszerzés pályaelhagyással.
DC is hasonlót próbált, de neki nem hagyta el mind a négy kereke a pályát, másrészt nem is sikerült a manőver. -
X-COM
nagyúr
-
tozso
tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
A sóderány kimutatások szerint sokkal veszélyesebb, mert ha beton van helyette akkor ott még mindig tud fékezni és jobban tapad a gumi, mint a sóderágyban.
-
JC
tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Nekem se lopta be magát a szívembe az aszfaltozott bukótér. Az arra kijelölt pályán kell versenyezni. Ha valaki pedig így jut előnyhöz (aszfaltozott területe vesz igénybe) én büntetném.
-
TheVeryGuest
senior tag
Viszont, ha aszfalt helyett sóder lett volna a pálya mellett nem sikerülhetett volna az előzés. Nem tom mire jó az ilyen TESCO-parkoló jellegű pálya. Legyen pálya széle aztán sóderágy, jancsiszög, fák, betonterelőelemek, meg minden, hogy aki lemegy róla annak sanyi legyen. Tessék a pályán versenyezni azé' van.
Aktív témák
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest