Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
rlazol
veterán
szvsz majdhogynem eldont a vilagbajnoksag... Ha Kimi elore tud jonni a 8. helyrol 7 helyet, akkor MSnek sem lehet gond 6 hely a 14-rol.
A logikus az lenne, ha a Ferrari mindent megtenne Rubens gyozelmeert, mikozben MS biztonsagit autozik, mert meg ugyis elvileg siman jo a pontszerzesre. ebben az esetben csak egy Montoya-Ralf 2-3. -mal lehet a BMWnek eselye, de ez most eleg valoszinutlen. Bar ok - ellentetben a MS-sel hozzanyulhatnak Ralf kocsijahoz, ugye?
De egy vidam kis zivatar mindent megkavarhat.
Montoya nem fogja segiteni Kimit, mert a BMW csapatcime szvsz neki fontosabb, de hogy kiloki-e valaki MS-t? nagyon a dzsumbujbol, barmi megtortenhet, szandekosan nem hiszem... -
Apika
addikt
1 R. Barrichello Brazil Ferrari 1.31.713
2 J.P. Montoya Colombia Williams 1.32.412
3 C. da Matta Brazil Toyota 1.32.419
4 O. Panis France Toyota 1.32.862
5 F. Alonso Spain Renault 1.33.044
6 M. Webber Australia Jaguar 1.33.106
7 D. Coulthard Scotland McLaren 1.33.137
8 K. Räikkönen Finland McLaren 1.33.272
9 J. Button England BAR 1.33.474
10 J. Wilson Great Britain Jaguar 1.33.558
11 N. Heidfeld Germany Sauber 1.33.632
12 H. Frentzen Germany Sauber 1.33.896
13 T. Sato Japan BAR 1.33.924
14 M. Schumacher Germany Ferrari 1.34.302
15 R. Firman Great Britain Jordan 1.34.771
16 G. Fisichella Italy Jordan 1.34.912
17 J. Verstappen Holland Minardi 1.34.978
18 N. Kiesa Denmark Minardi 1.37.226
19 R. Schumacher Germany Williams - - -
20 J. Trulli Italy Renault - - - -
RAM
őstag
Mikor lesz az uccsó?
-
Calogero
addikt
[L]http://index.hu/sport/forma1/schumacher/msbalhek/[/L]
-
rlazol
veterán
ebben az esetben rossz a vevokem. De igyekszem javitani.
Az elso verseny tehat 1-2-3-x pontja nem szamit, mert MS annyira jo, hogy amit ott veszt, azt ugyis behozza. De pont ezert MS szar. Ertem en.
Egyebkent kuldjunk levelet Ecclestone urnak, hogy MS-t ne is indulhasson az elso negy futamon, mert ennyira szar, tehetsegtelen es csak nyomjak, hogy a vegen meg gyorsan megnyeri az egeszet.
Vagy inkabb vonjak le.
Pszihesen az elso 3-4 verseny a legfontosabb. Ez donti el, hogy az ideny tobbi reszeben uldozo leszel vagy uldozott. A pszihes allapot az egyik legfontosabb osszetevo. Legalabb annyira szamit, mint a gumi.
''azért nem fellebbeztek mert rájöttek hogy ugysincs értelme és minek költsenek erre pénzt hamár odafent ugyis eldöntötték kié a cim. ''
Ha ez a velemenyed, akkor mi a f***nak nezed?
''azért nem fellebbeztek mert rájöttek hogy ugysincs értelme és minek költsenek erre pénzt hamár odafent ugyis eldöntötték kié a cim.''
szerinted ezeknek a csapatoknak parmillio dollar ide-vagy oda szamit? Ha el lehet valami erni, akar csak elvi szinten vagy a sajton keresztul, tizszer annyi sem.
Es nezd meg az index osszefoglalojat. Ott minden benne van. Hogy miert utaljatok, es hogy mi miert szeretjuk. Ellentmondasos a palyafutasa, teny. Hihetetlen tudasu pilota. Ez is teny.
Es az is ott van, hogy hanszor es miert vontak le tole pontot, buntettek es tsai. -
rlazol
veterán
Kabe 2 hete szamoltam ossze, a pontos szamokra nem emlekszem. Valoban, Kiminek tobb dobogos helyezese volt, talan egyszer volt 5-nel rosszabb es pontszerzo, ugy emlekszem 15 pontot gyujtott dobogon kivulron. MS 21-t vagy 22-t. Ez nekem azt mutatja, hogy MS es a Ferrari jobban becsuli a kicsit, illetve a piros auto megbizhatobb. Az elso tapasztalat, a masodik a technika. Az autoversenyzeshez mindketto kell. Suminak es Kiminek is megvan a harmadik: Az istenadta tehetseg. Kimibol is lesz vilagbajnok, mert rohadt jo. De nem iden.
Es azert az autosportban sokszor nehez konstans eredmenyeket elerni. Egyik versenyen eltorik/elszakad/kilokik/kigyullad ugyanaz a technika, ami utana az egekbe ropiti.
Es a gumik - Indi elott mindent a gumikra fogtunk (legalabbis mi, Ferrarisok), most meg MSe csak a baber? Igen, a gumi is kell, tk a konstans teljesitmenyhez is.
Ms tavaly 11 versenyt megnyert a 17-bol, a maradek 6 is csupa dobogo - eleg konstans? -
X-COM
nagyúr
[L]http://www.mclaren.com/interactive/wheel.htm[/L]
-
X-COM
nagyúr
Congratulations and thank you to everyone at Team McLaren Mercedes for keeping us on the edge of our seats during this great season.
To Kimi, David, Ron and all the unsung heroes within Team McLaren Mercedes, wishing you the very best of luck for this weekend, the start of many championship battles.
Whatever the outcome of the race may be, know we will always support you!
From Team McLaren Members:
''
nickek
itten van két kép is
[L]http://www.mclaren.com/team/images/Kimi-01.jpg[/L]
[L]http://www.mclaren.com/team/images/David-01.jpg[/L] -
X-COM
nagyúr
küldtünk levelet moderátoron keresztül McLarenéknek Japánba,
és meg is kapták, jó érzés :)
semmi extra, csak pár mondat, de akkor is jó, hogy továbbították és el is olvasták :) -
bitfarkas
őstag
válasz
Kuznyikov
üzenetére
Mitől is félsz?..
Ha igaz ez a fórum is egy többé-kevésbé reprezentatív mintavétel. Hát itt éppen nem a Schumi fanság a jellemző, épp az ellenkezője. A lelátókon meg minden csapat szurkolói ott ülnek. Csak hát a piros szín ugye feltűnőbb, meg az olaszok hangosak, meg fanatikusak, ha sportról van szó.
Messze nem Schumi a legagresszívebb a F1 elmúlt évtizedbeni történetében. Mansell pl. messze agresszívebben vezetett, mégis sokan szerették, mert egyébként nem sztárolta magát. -
Kuznyikov
aktív tag
Mindenkitől bocs, nem olvastam el a forumot se rendesen, de:
Én már annyira utálom a Sumit!!! Most komolyan! Utálom mert csak! És kész! Nem szimpi, nem neki drukkolok, stb stb... És legjobban az bánt, hogy senki nem tudja megszorítani! Ez az igazság! Persze ha mégis, akkor annak nem szabványos a gumilya, nem vezetett fair-ül, és különben is: Ez lehetetlen! (Sumi szerintem mindig agresszíven vezet, azt hiszi neki mindent lehet. A baj az, hogy úgy látszik így is van!) Ezért utálom már annyira... nem csak őt, az F1-et is. Főleg ha egy szabály csak néha szabály! Mindenkire vonatkozik! Akárki akármilyen helyzetben van, a szabályokat tartsák be, mert nem véletlen vannak. Ha nem lennének, nem kellene pl tankolni egyszer sem, mert mondjuk elég lenne egy tank is. De kell! Mert ez a szabály!
Áhhh, talán öregszem! Régen sztem sokkal jobbak voltak a versenyek.
Most hétvégén is mi lesz!? Már előre félek drukkolni valakinek, mert az egész ''hangulat'' olyan: ''Hajrá Sumi!!! Más nem is nyerhet ebben a ku..va versenyben!'' Szerintem a többi csapatnak el sem kéne indulni, akkor is tele lenne a lelátó piros pólós és zászlós emberkékkel. Hihetetlen! Sztem ez olyan ''A pásztor vezeti az egész nyájat'' szindróma. Vagy csak én ellenkezek túl makacsul...
Csá. -
bitfarkas
őstag
'''' Ez véletlen?'' OK, akkor leírom n+1-edszer is, hátha most felfogják a tisztelt ferraristák: A FERRARI ÍGY JÓ MINT CSAPAT. ETTŐL MÉG NEM MS LESZ A LEGJOBB PILÓTA TUDÁS V. TEHETSÉG SZERINT A JELENLEGI MEZŐNYBŐL. Igy érthető voltam? remélem...''
Lehet, hogy nem a legjobb pilóta, de ha nincs az utolsó meneteben nagy gubanc, akkor hatszoros világbajnok.
Ahhoz pedig merészség, vagy szemellenzősség kell, hogy valaki ezek után azt mondja, hogy nem a legjobbak közül való. Mondjuk a harmadik legjobb, csak mindíg szerencséje van, mindíg hátszeles, a többiek meg mindíg rosszabb autóban ülnek, stb.;] -
PiSoft
tag
Hi!
Szerintetek nem annak van szerencséje, aki megteremti rá a lehetőséget magának? Ismeritek a viccet a skótról, Istenről, meg a lottófőnyereményről? Amikor Isten beszól, hogy szívesen segítene, csak kellene venni egy szelvényt is... Na ez a helyzet nagyon hasonló...
PiSoft -
Mazlee
aktív tag
azért nem fellebbeztek mert rájöttek hogy ugysincs értelme és minek költsenek erre pénzt hamár odafent ugyis eldöntötték kié a cim.
amugy ennyire nem érted mit beszélek? azaz csak te nem érted?
első versenyeken még azt mondták. áá nem számit hogy nem első majd ugyis behozza. de itt a végén azt mondták. huha ha most megbüntizzük akkor eluszik a dolog! akkor most ne büntessük meg.
ENNYI!
ha nem érted akkor baj van a dekódereddel -
Az első 7 ember között nincs fél másodperc ebből bárki lehet pole...
-
[L]http://index.hu/sport/forma1/schumacher/msbalhek/[/L]
nocomment.... -
tkesy
őstag
Japán Nagydíj, 1. időmérő edzés:
1. Trulli (olasz, Renault) 1:30.281 p (átlag: 231.557 km/ó)
2. R. Schumacher (német, Williams-BMW) 1:30.343
3. M. Schumacher (német, Ferrari) 1:30.464
4. Coulthard (skót, McLaren-Mercedes) 1:30.482
5. Räikkönen (finn, McLaren-Mercedes) 1:30.558
6. Alonso (spanyol, Renault) 1:30.624
7. Barrichello (brazil, Ferrari) 1:30.758
8. Montoya (kolumbiai, Williams-BMW) 1:31.201
9. Webber (ausztrál, Jaguar-Cosworth) 1:31.305
10. Heidfeld (német, Sauber-Petronas) 1:31.783
11. Szato (japán, BAR-Honda) 1:31.832
12. Frentzen (német, Sauber-Petronas) 1:31.892
13. Panis (francia, Toyota) 1:31.908
14. da Matta (brazil, Toyota) 1:32.256
15. Wilson (angol, Jaguar-Cosworth) 1:32.291
16. Button (angol, BAR-Honda) 1:32.374
17. Firman (ír, Jordan-Ford) 1:33.057
18. Fisichella (olasz, Jordan-Ford) 1:33.313
19. Verstappen (holland, Minardi-Cosworth) 1:34.836
20. Kiesa (dán, Minardi-Cosworth) 1:36.181 -
bdav
őstag
válasz
Frankie82
üzenetére
''Ők is hibáznak, de Indyben nem tették'' na igen én ezt nevezném szerencsének. Vagyis hoztak egy döntést, és a körülmények végül is nekik kedveztek, de ezt előre nem lehetett tudni. Mellesleg ebben MS nek valószínű vajmi kevés szerepe van. A többiek úgy vélték hogy esni fog végig, nekik nem volt szerencséjük. Most akárhogy csűröd - csavarod a dolgot, ez az igazság.
''szélesebbre kopik'' ez szvsz egy nagy baromság. az abroncs metszete nem pont négyszög alaku, olyan hordós. (1szer le is rajzoltam már ide). na az nem tud ugy kopni hogy a végén ne legyen szélesebb mint az elején. a Bridgestone sem. Pontatlan a szabály; de megint ugy magyarázták, hogy ''véletlenül'' a ferrariknak kedvezzen (még ezt elnézem, mert a B gumik tényleg nem olyan jók).
'' Ez véletlen?'' OK, akkor leírom n+1-edszer is, hátha most felfogják a tisztelt ferraristák: A FERRARI ÍGY JÓ MINT CSAPAT. ETTŐL MÉG NEM MS LESZ A LEGJOBB PILÓTA TUDÁS V. TEHETSÉG SZERINT A JELENLEGI MEZŐNYBŐL. Igy érthető voltam? remélem... -
Frankie82
csendes tag
AZ uccsó kerékcserénél már száraz aszfaltra alkalmas gumik voltak a Ferrarin is! De az hogy milyen gumit használ a csapat, tudomásom szerint nincs megszabva! Miért nem használtak a többiek Intermediate gumit mint MS? Taktika? Igen! (Toddt+Brown+MS) Ők is hibáznak, de Indyben nem tették, a többiek igen! Erröl van szó!
A gumik közötti külömbséget nem kell ecsetelni! A M jobb mint a B, de néha Összejön a bébetüsöknek is! De ez egy másik vitalehetőség! (szélesebbre kopik? Varázskrém?- erre nincs megoldás)
Élesben dől el minden, és most MS félé dől (ismét)! Ez véletlen? Nem úgy gondolom!
:D -
bdav
őstag
válasz
Frankie82
üzenetére
Persze nagyobb a bmw lóereje, ettöl még nem biztos hogy az egész autó is jobb. de már ezt is leírtam egyszer. Másrészt a BMW/ferrari közt nincs akkor nagy teljesítménykülönbség, ergo gyors pályán kb. egyenlöek az esélyeik. Merci az más; lóerőben gyengébb, viszont egyéb dolgokban jobb, technkás pályákon mindig is jó volt (lásd pl. 2k2-ben csak MonteCarloban nyert merci).
Nem a ferrarit bántom, hanem MS-t. Fordiccsuk csak meg amit mondtál: kell auto is, amit vezethet a pilóta, és az nem mindegy hogy milyen.
Indianapolisban meg szerencséjük volt. pl. az hogy nem esett az eső a verseny végéig. (MS en mintha intermediet lett volna csak). -
Frankie82
csendes tag
NEM egészen szerencse! A Mercik, meg a BMW-k nem igazán maradnak el a Ferraritól, sőtt, a BMW szvsz jobb (több lóerővel bír), mint a Piros Villám! mellesleg jobb a fogyasztásuk!
Miért is bántjuk a Ferrarit!? Gondolkozzunk el rajta! Az autót vezetni is kell!
(Schumacher???? Vagy ki is a 6X-os VB bajnok (1 pont)?)
Mindez nem szerencse! -
Frankie82
csendes tag
Valahol igazad van, de ki az a pályabíró, aki bele merne szólni a VB kimenetelébe? Ha Monto vagy a kis finn lenne a nyerő helyzetben, nem hiszem, hogy beleszólnának! ''Sajnos'' az utóbbi években erre nem sok sansz volt, hogy így megszorították MS-t, de a konstruktőri VB cím még igencsak nyitott!? SZVSZ a BMW-nek van a legtöbb esélye a Konstruktőri címre! Ralf+Monty biztos célbaérők (pontszerző helyen), míg Barichellorol ez nem mindíg elmondható (csak pár ponttal járul hozzá a győzelemhez!)!
Remélem ez a jóslatom nam igazolódik be!
Izgalmas hétvége lesz! :DD
Jó szurkolást! -
X-COM
nagyúr
visszakanyarodván, azért érdekes ez a sárga zászlós dolog
elvileg a sárga zászló azért is van, hogy a mentést/takarítást végzőket óvja
namármost ebből a szempontból az, hogy 1-2m-rel a sárga zászló előtt fejezte be az előzést teljesen mindegy... így nézve, szerintem vétett a szabályok szellemisége ellen...
98ban volt a mclarennek a ''manuális'' fékelosztója, amit betiltottak. Igaz, nem volt olyan szabály ami tiltotta volna, de a FIAt úgy ítélte, hogy a szabályok szellemiségével ellentétes.
tartom most is, hogy nem ezen múlt sumák győzelme/vb-je, de azért érdekes dolog ez -
Calogero
addikt
Sajnos a mai mezonybe 2 olyan pilotat tudok felsorolni aki tud alkalmazkodni az idojarashoz. MS, Kimi (ez nem sorrend)
Montoyat nem tartom jo versenyzonek 2 okbol sem
1. Nem tud vesziteni, es a nyilatkozatai arogansak, s tul nagy a szaja
2. Lehet hogy pokolian gyors, de soha nem hasznalja az eszet, nem ismeri azt hogy most nemsikerult fogjunk vissza a lenduletbol es majd megprobalom legkozelebb, hanem durbele ''lokjuk ki'' Es egyalatalan nem tud esobe vezetni (indybe nem is lehet megtanulni esobe menni, ott csak padlogaz es kesz)
Kimi az masteszta, csendes senkirol nincsen egy rosszszava nem jar a fellegekbe.
Vezetese is megfontolt, nem nagyon megy bele durva elozesekbe, de kello kellokeppen agressziv.
Schumi mar bevonult a F1 tortenelmebe, letette kezjegyet. Igaz mar nem olyan gyors mint regen, de felette is eljart az ido. En a helyebe most az iden vegen visszavonulnek, elert mindent, egy par rekord a nevehez fuzodik, es ha minden igaz o lehet az egyetlen 6 szoros vilagbajnok. Ideje atadni a helyet a fiataloknak.
(Ferrariba szivesen latnam Kimit vagy Alonsot) -
bdav
őstag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
OK. nem ''csak mázli'' volt, ténykérdés h. a csapat is kellett hozzá, meg pl. Montoya bénázása. (merciknek rönóknak meg nem fexik az indianapolisi pálya, pont mert ezek gyengébbek lóerőben)
-
bdav
őstag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Hát nemtom pl. Kimit nem nagyon láttam csúszkálni Indianapolisban (sem). Pedig ő is ember (ráadásul MS a nagy ''esőmenő''). Akkor mi is van? Sztem minimum az hogy az a jobb pilóta, aki képes konstans eredményeket elérni (Kimi autójával voltak a bajok, pl. idén is volt azért egy elfüstölés, ráadásul akkor pont ugy 20 mp-vel vezetett Raikonnen).
-
Flash (The Original)
tag
Nem hiszem hogy Indy csak mázli lett volna, annál azért több kellett. Azt be kell viszont ismerni hogy idén MS is hibázott nem is egyszer (pl Brazilia), de ez csak azt bizonyítja hogy ő is ember (+ lehet hogy öregszik egy kicsit). Azért mindent összevetve még mindig ö képes talán legjobban megoldani a nehezebb helyzeteket (pl eső).
-
bdav
őstag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
OK akkor a Brazil(?) meg az Ausztrál (?) verseny pont azt bizonyítja hogy MS milyen béna: volt talán a Brazil, ahol egy kanyarban vagy 5-en kiestek (ez volt az Alonso balesetes cucc, amikor is Kimit intették le 1x, aztán addig csűrték csavarták a szabályt, amíg Fisichella nem lett a nyertes), köztük MS is; meg talán az Ausztrál (sorry ezekre nem emléxem csak h. mi történt), ahol szintén ilyen félig esős akármi volt, és Kimi nyert.
Indianapolisban meg szerencséjük volt a pirosaknak; ennyi. -
bdav
őstag
-
Apika
addikt
Azért emlékezzünk arra is, hogy amikor a beült a Benettonba Berger és Alesi, megrökönyödve kérdezték: hogyan tudott Sumi ezzel az autóval világbajnokságot nyerni...
-
bdav
őstag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Indyben az időjárás is kavart (lásd szerencse). Motorerőben pedig már jópár éve a BMW a legjobb, mégsem Montoya a világbajnok. Nem csak az számít. Indianapolis kivétel, mert az félig oválpálya, ott a kocsi többi része kevesebb szerephez jut.
-
bdav
őstag
válasz
Frankie82
üzenetére
''más autóban'' ez itt a lényeg. A Ferrari szvsz még mindig a legjobb autó; ők a legjobb csapat; de hogy nem Ms a legjobb pilóta az tuti. Ja meg azért szerencséjük is van... (most azt nem is mondom, hogy mintha néha a versenybírók legalábbis megkérdőjelezhető döntéseket hoznának, hogyha MS röl van szó)...
-
rlazol
veterán
na, ebben egyetertunk... Amiben nem, az a szabalytalansag megitelese. Szerintem az a teny, hogy a vetelytarsak sem fellebeztek mutatja, hogy nem voot szabalytalansag. Vagy mar N. Haug is a Ferrarinak dolgozik?
es konyi, ne ugy valaszolj(atok). hogy ''persze, mert a Ferrarit ugyse buntetik meg a verseny utan'' Nem a fraszkarikat nem. -
rlazol
veterán
az elejen nem volt tetje. Ez edes. Szerinted akkor az elso 3-4 futamot akar meg se rendezzek? vagy mi az, hogy nincs tetje? Ha nem buntetik meg MAlajziaban, most mar Vilagbajnok! Ha montoyat most nem buntatik meg, legjobb esetben is 7 pontra lenne tole.Meghogy az elso versenyeknek nincs tetje... ''ott még nem alakult ki semmi'' Igen, ott alakul ki minden. Ott szedett ossze vagy 10 pont hatranyt MS, amit aztan ledolgozott. Mert valami minden futamon alakul...
-
Frankie82
csendes tag
Bárkinek lehetne hátszele!
A BAR, a Toyota, a BMW és a Mercédesz is rendelkezik olyan kondíciókkal, mint a Ferrari, de senki másnak nincs MS-je. Ő Egyedülálló. Egyébként Alonso egy sikeresebb idényben, más autóban (akár továbbfejlesztett Renaulttal) képes arra hogy világbajnok legyen. -
Frankie82
csendes tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Köszönöm versenytárs! Jól esik, hogy nem vagyok egyedül!
-
Mazlee
aktív tag
-
[amne]
senior tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Nem nevezném jónak ezt a stílust akár igaza van akár nem.
-
[amne]
senior tag
válasz
Frankie82
üzenetére
Figyelj csak. Elég egy mondtad végi írásjel is mivel azért az a neve hogy mindat végi mert a mondat végén van de ha utána még teszel kettőt akkor az első ill. a második már nem mondta végi. Okay? Lauda egy példa volt. Engem nem nagyon érdekel hogy szerinted ki a jövő meg a múlt meg a mitomén, inkább az érdekel hogy mikor izgalmas a verseny, és akkor nem túl izgalmas ha Schumi alá teszik a csodagépet pár évig majd utána a szabályokat, remélem nyer hétvégén és abbahagyja egészet. ''ha tolókocsit, vagy áramot tud vezetni'' ez pedig szerintem tahóság.
-
kymco
veterán
-
X-COM
nagyúr
ööö, ki kapta meg a magáét?
-
kymco
veterán
Érdekes, ha valaki pocskondiázza a cipészt, semmi baj, de ha dicsérni meri, akkor megkapja a magáét!
-
Svejk
csendes tag
válasz
Frankie82
üzenetére
Na ezt nevezném én 1 igazi kinyilatkoztatásnak.
Az ilyen lelkes drukkerek mint te utáltatják meg valakivel MS-t.
Én mindig húztam a számat ha vmi olyat akartak rámbeszélni ami jó.
Remélem más is ezen a véleményen van és nem csak engem zavar ha vki ajtóstól jön be a házba.
Svejk -
Frankie82
csendes tag
Mert nincs miért te Zseni!!! Szia! Ehhez vér kell a pucába(!) meg sebesség!
Büntetnek boldog boldogtalant, egyébként ez elég korán történt ahhoz, hogy ne hozzon össze annyi hátrányt a többi géniusz!!!! dehát itt vezetni kell! Ezt meg az F1-ben nem lehet megtanulni! Erre születni kell! És a ''Suhamér'' erre született! Törődjetek bele! Sárga zászló ide vagy oda, leng vagy nem, nem szorította meg senki! Erre varjanak gombot a többiek! Talán Alonso beérhet, de az álmoska, és a kreol angyal ettől még messze vannak! -
Frankie82
csendes tag
Figyelj csak barátom! Szia! Lauda örülhet, ha tolókocsit, vagy áramot tud vezetni, nem hogy F1-es versenyautót! Egyébként a ''Cipész'' idén is agyonverte a mezőnyt!!!! Egyébként Lauda a Múlt!! Schumacher a jelen, és a jövő még egy pár évig! Kösse fe a gatyát a híres álomszuszék, vagy az őrült kolumbiai, ha a trón közelébe akar kerülni! Méghogy Lauda??? Sleep well!
-
Frankie82
csendes tag
Nem hiszem hogy MS visszavonulna! Egyébként helló! Ms sporttörténelmet ír, és jelen helyzetben nem nagyon van olyan képességü pilóta, aki felvenné a versenyt vele! Ezt be lehetett volna Bizonyitani Indyben!!! Mégsem tette senki! Na ez az amit senki sem tud! A lehetősé mindenki előtt nyitott volt! A Bmw jobb mint a Ferrari ebben az évben! A Michellin JOBB mint a B, de MS jobb mindenkinél! Ezért nem vonul vissza! A többiek felköthetik jövőre is!!!!!
-
X-COM
nagyúr
hogy félig meddig számítógép is legyen a dologban :)
szeptemberi racing lineban volt, hogy autón 120 szenzor van, ami a telemetria adatokat szolgáltatja
körönként kb. 50MB adatot gyűjtenek
és az adatokat folyamatosan lövik át 1,6Ghes sávon a központba -
Flash (The Original)
tag
Ha netalántán Kimi nyerné a vb-t, akkor szvsz visszavonulna, de azért vszínüleg nyerni fog, és kizárt dolognak tartom, hogy ezesetben visszavonulna. A Ferrari meg túl sokat köszönhet ahhoz a Schuminak hogy beleszóljon a döntésébe. Nem hiszem hogy nagyon sürgetnék a visszavonulását, nyíltan biztos nem.
-
rlazol
veterán
eredmenyeket csak jo autoval lehet elerni. Lasd Villenuove (ugye nem irtam jol? bocsi!) Ot sajnalom, hogy ide sullyedt. Egy rossz szerzodes es vege a karrierjenek! A nagy fizunak is megvan a hatranya...
(bar nekem is igy torne kette a karrierem. Keresek evi 17 millio dollart es utana nem tudok elhelyezkedni sehol. PECH! :) ) -
rlazol
veterán
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
ezt mondja, ezt mondja, ez igaz. De Alonso el akar jonni a Renaulttol, a Ferrari szeretne leszerzodtetni, hogy legyen valakijuk Kimivel meg a BMW-vel szemben. Viszont alonso nem fog masodhegedusnek menni.
Jovore MS-t szvsz le fogjak gyozni, es az neki nem lesz jo. Jovore tuti befejezne, de ugyanakkor lejar Rubens szerzodese is. ket uj pilotaval 2006-ra? Eleg kockazatosnak tunik.
Ha Kimi megnyeri a vb-t, sumit legyozte, tehat sumi visszavonul.
Ha Ms nyeri a vb-t, hatodszor nyert, szvsz meg fogjak gyozni, hogy a csucson hagyja abba. -
rlazol
veterán
Nehez osszemerni, mennyi az auto, a technika, a szerencse es a tenyleges tudas, de elvileg erre valo a VB, azt pedig MS nyeri. Abban egyetertunk, hogy amenniben az altalad emlitettek barmelyike azonos csapatba kerulne MS-sel, nagyon fel kene kotnie a gatyajat a nemetnek, hogy o legyen a jobb. szvsz ezert fog visszavonulni az ev vegen.
-
rlazol
veterán
-
Apika
addikt
''A Merrion Capital nevű ír brókercég által felállított konzorcium megvásárolta a Jordan istálló 49,9 százalékát - jelentették be kedden.''
Ezek után Zsoltinak nehezebb lesz bekerülnie a Jordanhez, mert - gondolom - angol (ír) versenyzőt szeretnének látni a tulajok... -
Edem
senior tag
Most olvastam egy nagyon jót az origo-n. Összeállítottak egy cikket az ottani fórumosok Baumgartnerre vonatkozó megnyilvánulásaikból, és volt köztük egy nagyon elgondolkodtató:
''HÚÚÚÚÚ, de jó! Hajrá, Zsolti! Jövőre is vihetek magyar zászlót a Ringre!!!!!
:-))))))))))))'' (by Kimika)
:D -
lao ce
aktív tag
ja, vezetni azt tud, csak miert olyan mint a kozuti okostojasok akik jobban tudjak mindenkinel a mindent, amig szet nem tornek mindenkit maguk korul beleertve magukat is. nem akarok parhuzamozni (a vegen meg elkonnyesult emlekekbe lepek), de a senna is egy az egyben ilyen volt (siman feloklelte prostot ha ugy tartotta erdeke), meg a nigel mansell is az elejen - csak o lehiggadt aztan.
-
Zsiba
senior tag
20 év múlva meg majd Schumacher hülyeségeit hallgatjuk! :DD
Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Bittorrent topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest