Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
escie
őstag
tegnaptól nekem ősellenség is.
tényleg nem hiányzik a McLarenhez. szerintem a ferrarinál fog kikötni.
ti is úgy láttátok, hogy kétszer fékezett a kanyar előtt?
úgyértem egyszer korán, _indokolatlanul_, és utána mégegyszer, hogy bevegye a kanyart.
én mintha láttam volna féklámpát(egy pillanatra) amikor Coulthard kikerülte... -
Nimrod
addikt
Sokkal sz@r@bb helyről is toltak már el kocc nélkül kocsit! Ha meg nagy a gubanc safetycar be, zászló vadul lenget, mezőny magát visszafog. :((
-
escie
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
tisztasor.
nade sportszerű az, hogy egy kiesett versenyzőt, aki veszélyes helyen van, visszahelyezzünk a versenybe?!
szerintem nem.
ennek a szabálynak úgy kellene működnie, hogy ha veszélyes helyen van az autó, akkor vissza lehessen tolni, de ki kell állnia a versenyből, nem?
amúgy meg ilyen helyzetekre van a sárga zászló. -
SYZYGY
tag
De vmivel van! Én szurkolok Rajkönennek is, mert nagyon tehetségesnek tartom(finnország egy versenyző nagyhatalom :C ) De arra vmi magyarázat kell legyen, miért volt ANNYIVAL gyorsabb Kultárdnál!? Pali a gumit beszélte, de egy csomóan mentek még michelinnel, és állva hagyta őket....
-
X-COM
nagyúr
alonso, őstehetség... lehet... de
nem volt valami sportszerű és veszélyeztetett is, ugyanolyan agresszív, mint a sumák
remélem soha nem hozzák a McLarenhez, ilyen idióta nem hiányzik ide -
X-COM
nagyúr
csak annyi kérdésem volna, ha valaki elakad a sóder közepén, pörgő kerekekkel, azt miért nem tolják ki?
ja, mert nem sumák a ferrariban?
egyébként mit keresett bent a pályán egy szurkoló? -
tozso
tag
Hát ezt nem hiszem el. A hivatalos szabálykönyvre hivatkozva és értelmezve nem fog kapni semmilyen büntetést Schumi.
Az eredeti szöveg:
150) If a car stops during the race, it must be removed from the track as quickly as possible so that its presence does not constitute a danger or hinder other competitors. If the driver is unable to drive the car from a dangerous position, it shall be the duty of the marshalls to assist him. If any such assistance results in the engine starting and the driver rejoining the race, the car will be excluded from the results of the race.
Bár nem igazán értem hogy ilyenkor ki dönt, mivel látható volt a beszaladt emberek mellett jövő vontató kocsi. Hát ezentúl biztos mindenki vissza akar majd jönni. -
Nimrod
addikt
Én szegény Villeneuve-t is sajnálom, nagyon nem ment neki tegnap. Valahogy ''nem volt ott'' :O
-
-
-
dXtr
tag
mar nem azert de sztem hiaba okoskodik itt mindenki ...valoszinu hogy MS jobban ismeri az f1 szabalyait es lehet hogy a versenybirok is jobban tudjak nalunk
jol kihasznalt egy felreerheto szabalyt enyi
igazabol nemtudom atelni a helyzetet de valoszinu az o hejeben enis ezt tettem volna...ha nemsikerul kap egy kis buntetest..nahat
igy viszont lathatjatok ti is hogy megvan az eselye arra hoyg kap +4 pontot
kivancsian varom hogy dontenek
montoya meg egy agressziv indycaros majom
na csak hoyg ne mindenki sumit szidja:) -
tozso
tag
Hát igen. Montoya meg akarta előzni Schumit. Montoya külső ív Schumi belső, ám onnan is inkább kifele jött hogy kitolja Montoyat, de ő megcsuszott és félig az aszfalton félig a betonon volt. Integetett az embereknek hogy tolják meg őt, mert vissza akar menni.
A hivatalos szabály szerint azonban az elakadt jarmű külső segítség nélkül mehet csak vissza versenyezni.
Szerintem teljes mértékben elakadt, amit sokan azzal cáfolnak hogy járt a motor és a csuszáskor még pörgött a hátsó kerék, amit azonban utána nem lehetett látni. -
dearbear
tag
Mindenkinek akit zavar Palikék beszólása, a szabályszegésről:
[L]http://www.fia.com/Regle/REG_SPT/
2003%20F1%20Sporting%20Regulations%
2019-03-2003.pdf[/L]
Ebből mindenki azt olvas ki amit akar, elég riztkán szabályzott az az F1... -
beeboy
addikt
miért mi történt, sumi kicsúszott a kavicságyra, és külsős emberek tolták vissza?
-
PrinczA
őstag
[L]http://f1.racing-live.com/en/index.html[/L]
Aki meg nem ismeri itt talal sol jo kepet.
A mostani futamot most toltik fel (remelem). -
bdav
őstag
DCnek 2k4-ig szerződése van, az fix. különben nem tudom mit gondolt abban a kanyarban, a képernyőn is lehetett látni hogy oda nem fér be (fék mint olyan ismeretlen neki?!)
Ferrarié a legjobb kocsi, BMW-nél a legjobb a egyensúly (kocsi / gumi / pilóta), Mclarennél a legjobb a pilóta (Kimi Raikonnen - ez alapján a hétvége alapján abszolút). -
tozso
tag
Jött a nagy duma:
Mit csináltak volna vele hiszen félig aszfalton félig a kavicságyban volt. De hát könyörgöm rögtön ott volt mögötte egy zöld darus autó ami ki tudta volna vinni.
Pörgött a kerék? Hát persze ekkora sebességről nehezen áll le és ha beássa magát akkor már kimeríti az elakadás teljes fogalmát, legalábbis én úgy érzem.
Pofátlanság netovábbja ez a helyzet. Ha ezt megussza Schumi akkor tutti hogy valakit jól megkentek a pontverseny érdekében. :((( :((( :((( -
bdav
őstag
Hát igen... Mercedesék megtanulhatnának már motort építeni... mindenesetre ha Kimi igy megy ezután is, akkor az jo lesz
Ha meg sumahernek megadják a pontjait, az egy állati nagy szemétség lesz. Hihetetlen, már az is hogy azonnal nem intették ki, és az is hogy magától nem jött ki (sportszerűség is van ám a világon...). ha én döntenék még le is vonnék tőle pontot (hogy annyin álljon mint Kimi). sumaher suxxx. -
rlazol
veterán
egyetértek. Schumi-fan vagyok, de csak szabályos körülmények között. Kimi meg nagyon megérdemelt volna 10 pontot. Alonso... hát nem csodálnám, ha DC őrjöngene most. szvsz ez a utolsó szenoja. Utána odaért michael, és kicsit meglepte Alonsot, mert nem figyelt. Kivánccsi vagyok, mit hoz a holnap...
Azt mondja itt a riporter, hogy a ''bmw-nél van a marsallbot'' hát szerintem nem. Most nincs senkinél. A ferrarié a legjobb kocsi, de a gumi lerontja, a piloták között meg lehetetlen különbséget tenni... -
Agyzuzo
addikt
Miért van olyan érzésem, hogy a Ferrari csúnyán megkent pár emberkét... Bárki mást egy k.rva szó nélkül kizártak volna. De úgy látszik, ŐFELSÉGÉRE nem igazak a szabályok, hisz Ő a NAGY sumakker. Bakker.
Alonso király volt, Raikonnen-t baromira sajnálom, pedig szegény most nagyon ott volt. -
tozso
tag
Ezt nem hiszem el amit ez a Schumacher megtehet. Hiába mondják hogy bárkit továbbengedtek volna, de ezt kötve hiszem.
Amit magyaráztak,hogy még Montoya teremtett veszélyhezetett, hát ez egy baromság. Ilyen nincs. Az ideállis ívet nem követte Schumi, mert szorítani akarta Montoyát. Szar ügy, így járt.
A nagy vesztes szegény Raikönen, Nagyon megérdemelte volna. :O
Ez az Alonso nem semmi amit müvelt Daviddl majd a végén a nagy Schumival. Őstehetség a gyerek. -
beeboy
addikt
ki tud gyorsjelentést a mai futamról. sajnos én most is dolgozom :O
-
Elrood
őstag
1. Raikkönen McLaren-Mercedes 1:31.523
2. M.Schumacher Ferrari 1:31.555
3. R.Schumacher Williams-BMW 1:31.619
4. Montoya Williams-BMW 1:31.765
5. Barrichello Ferrari 1:31.780
6. Trulli Renault 1:31.976
7. Panis Toyota 1:32.350
8. Alonso Renault 1:32.424
9. Coulthard McLaren-Mercedes 1.32.742
10. da Matta Toyota 1:32.949
11. Webber Jaguar-Cosworth 1:33.066
12. Button BAR-Honda 1:33.395
13. Fisichella Jordan-Ford 1:33.553
14. Firman Jordan-Ford 1:33.827
15. Frentzen Sauber-Petronas 1:34.000
16. Pizzonia Jaguar-Cosworth 1:34.159
17. Villeneuve BAR-Honda 1:34.596
18. Verstappen Minardi-Cosworth 1:36.318
19. Wilson Minardi-Cosworth 1:36.485
20. Heidfeld Sauber-Petronas - -
rlazol
veterán
válasz
JulWCZar
üzenetére
alonso a 8., 9 tizeddel marad le kimitől. Viszont van előtte egy toyota (panis), aki vsz nagyon könnyű, mert a helyszínen lévő fejeseknek kellett jó időt produkálniuk. Mögötte van DC. Viszont Truli is majd egy fél mp-t vert rá. Mindehhez hozzátéve a mopntreáli futamot én amondó vagyok, alonso 1 kiálláson van.
bdav - köszönöm, értem, szerintem ez lesz -
JulWCZar
senior tag
Sajnos nem láttam az időmérőt, nem tudja vki hol végzett ''Alonzo, az alázó''?
-
bdav
őstag
OFF
nv30
ment a nagy hype vagy egy fél évig, meg csomó ''hivatalos'' teszteredmény hogy ilyen jó lesz, meg olyan jó (meg szép grafikonok). aztán amikor kijött lassab és hangosabb volt mint a féléves radeon9700pro.
csak az előzetes ''értesülések'', ''teszteredmények'' megbízhatóságára mondtam a példát (bár remélem rossz a példa, bár csúszások tekintetében a merci lassan ott tart mint az nvidia :) ).
ON. -
rlazol
veterán
stop. ezt most nem értem... és akkor ennek mi köze az új merci bemutatkozáshoz?
(szerintem elég buktaszerű lesz, mert nem fog annyit dobni a dolgon, mint várják)
mármint ez a csip már be van mutatva, nem? Sőt, már rég be van mutatva, nem? vagy én keverem a radeonokkal? nem vagyok képben, tisztáznátok, plíz?
holnap szerintem is izgis lesz a meccs... -
rlazol
veterán
bocs, mi az az nv30?
hát tehetség-tapasztalat. ezt asszem az adott verseny dönti el, és ha elég sebességfölénye van kiminek vsz előbb-utóbb el tud menni bárki mellett. Én nagyon sokra becsülöm a tapasztalatot, és itt nem csak a pályaismeretre gondolok. Taktika, lekörözések, vízes aszfalt miegymás. -
bdav
őstag
''marad a vezetői tapasztalat, ami suminak kedvez.''
a ''belemegyekebbeazelőzésbe'' stílus (meg sztem a tehetség is), viszont Raikonnen oldalán van. A tapasztalat is számít, kérdés mennyire... az inkább pályafüggő. A technikásabb pályákon lehet h. számít valamit, de szvsz 2-3 év versenyzés után már eléggé ki lehet ismerni az egyes pályákat.
Az uj merciről meg akkor lesz megbízható info, amikor versenyben látjuk majd (lásd. nv30 :) ) -
rlazol
veterán
szerintem az új merci motor már benn van a gépben. Bár, ha palikék mást mondtak, ők jobban tudják, a felfüggesztésben igazad van.
Szvsz mindent, amit lehet, átpakoltak már, a párhuzamos fejlesztés a legrosszabb, amit el tudok képzelni. A váltó, az elektronika már tuti hogy az új.
de a kasztni a lényeg, az aerodinamika, a súly és miegymás. Az dobhat igazán sokat, bár a teszteredmények elkeserítők. És ha ebből még kivesszük az elektronikát is (márpedig hanarosan kivesszük) akkor annak a helyén marad a vezetői tapasztalat, ami suminak kedvez.
Igazad van, a bmw-ben benne van egy rizikó faktor. Nekik is eshetnek (Kimi sumira figyel, ezért lassabb, ha nem jön el!), le is maradhatnak... Montreálban ott tudtak maradni a nyakán. De ez egy más pálya és figyelemre méltó, hogy a bmw-k a pálya első kétharmadában, a ferrarik az utolsó szakaszon jobbak. De hol lehet előzni itt? Ez is kulcs lehet. És most nagyon kiváncsi vagyok a rönóra. -
krahu
csendes tag
Tud valaki oldalt ajanlani ahol a versennyel parhuzamosan magyarul (esetleg angolul) kovetik az esemenyeket es leirjak az epp tortenteket?
Kulfoldon nezem az F1-et, de nem ertem a honi nyelvet. Igy az interneten keresztul szeretnek tobb infohoz jutni. -
bdav
őstag
Az uj mercibe uj kasztni lesz, uj motor, uj felfüggesztés (ill. ma mondták palikék hogy kanadában az a cucc volt ebbe a kocsiba is, csak nem müködött jol), meg ilyesmik. magyarul uj autó lesz. épp ezért nem hinném hogy sok alkatrész lenne belőle a mostani kocsiban (azért ezt a cuccot is fejlesztették tavaly óta).
Azért gondolnám hogy Kimi+Sumaher eljöhet az elején, mert a BMW-sek nem mindig tudnak egyenletesen gyorsan menni, könnyebben lemaradoznak. Barichello nem fog sok vizet zavarni, a Renaultoktól valóban beüthet valami meglepetés, mondjuk egy 4. hely ha nagyon jók. -
tozso
tag
Hát nem tudom mi újat lehet kitalálni a kaszniban, de erre biztos megvannak a megfelelő emberek ott. A lényeg hogy ha minimálisat is de előnyt faragjanak. Nagyon rájuk fér ha fel akarnak zárkozni az élbolyhoz. A Williams nagyon bika motorral szereltgépeket csinál csak sajna néha ez káros és megfő a motor (szegény Montoyánál) vagy a váltó nem birja. A Renault sem rossz de ott valószínű nem a motor a legjobb. Nem rossz a mezőny csak többeknek jobb eredményt kellene hogy produkáljanak hogy igazán szoros legyen az erdemény.
-
rlazol
veterán
Emléxel, talán két éve, amikor asszem DC Silverstoneban nyert akkor volt valami hasonló. Tuti, hogy nagyon csúnyán néztek rájuk a törésteszt eredményei után. Az új merciben vsz már csak a kasztni lesz új, a többit, főleg az elektronikát már rég használják. És ugye az elektroba fektetett sokat a mercit (idő/energiát/pénzt), viszont ha azt pont akkor kell kivenni a kocsiból (silverstone), amikor az új kasztni megjön, akkor ott vannak, ahonnan indultak..
-
rlazol
veterán
ha nem esik ki az elejéről senki (remélem nem) akkor szoros marad. Kimi fantasztikus, hiszen a talayival kasztnival ment pole-t! Jó kis meccsre számítok holnap. Ide még alonso is bekavarhat (egyre inkább azt gondolom, egy kiálláson lesz) Rubinho-ról nem is beszélve.
Viszont szerintem a tavalyi kasztni miatt kiminejk nincsenek igazi győzelmi esélyei. Lásd feljebb.
És az Eredeti Vakunak én is kívánok kellemes nyarat, és köszönöm az ő kívánságát! -
tozso
tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Neked is hasomló jókat.
Azért ez a topik nekem is jobban tetszik.
Hát nem volt semmi amit ma Montoya müvelt. Századra azonos időt ment az első mért pontig a kis Schumival. De pechére jobbak voltak az utána következők. A nagy Schumi az állóra fékezés következtében is gyorsabb tudott lenni, ez nem semmi. De aztán jött a kis tronkövetelők egyike - legalábbis remélem - és beintett mindenkinek.
Remélem holnap jól alakul majd minden és szoros marad a világbajnoki verseny. -
rlazol
veterán
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
montreálban azt hittük (hitte Palik, én láttam az időmérőt) a jó ideje után, hogy biztos üres a kocsi, erre utoljára ment ki. ehhez már nem kell sokat rátenni az egy kiálláshoz. És a rönó nem elég bika ahhoz, hogy egy kis plusszt ne érezzen meg nagyon. Főleg, ha Palikéknak igaza van, és a Toyota tényleg csak protokollal indokolt üres tankja miatt van az első nyolcban.
Viszont az, hogy Truli majd fél mp-vel jobbat ment (be a két tojó közé) mint Alonso nagyon zavarórepül... Ennyire nem jött volna ki Alonsonak? vagy csak más a boxtaktika? Az lenne ám a meglepetés... :) -
Flash (The Original)
tag
-
rlazol
veterán
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
üdvözöllek itten... :) előző üzenetemben felvetett alonso kérdésről mi a véleményed?
-
rlazol
veterán
a korábbiak alapján a másik topicban tett válaszodra már itt reagálok. Schumi fan vagyok, de annyira nem... :)
Nem hiszem, hogy elszakadnának a BMW-től, annyival nem volt több a kocsi/kevesebb a benya. szerintem Kimi vagy elszakad (ha könnyű a kocsija és visz. korán bemegy boxba) vagy inkább együttartja az elejét. Mert shumi nem fogja tudni megelőzni, bármennyire is új kasztni, annál szélesebb a mercedes. Szerintem, bár lehet, hogy jobb a merci fogyasztása, nem annyival, mint amennyivel lassabb a ferrarinál. De erről úgyse tudjuk egymást meggyőzni. majd meglássuk. Rubens szintéln érdekes, mert most ott van a bmw-k mögött, tehát kavarhat, ha ott tud rgadni, de ebben nem hiszek.
Szvsz kimi-montoya-ralf-rubens-michael (vagy ralf-montoya) lesz a boxsorrend, ennek megfelelően msumi fog az élre kerülni - és ott is marad. Viszont baromira érdekel, mikor fog végre valamelyik csapat 1 kiállással dolgozni? Mert amit látttunk eddig, az alapján az a trükk bejöhet. És alonso elég hátul van ahhoz, hogy ne zárhassuk ki ezt a stiklit. -
rlazol
veterán
jól beszélsz. szvsz a ferrarit nagyon segíti az olasz nemzeti csapat fíling, ami sehol máshol nincs. A toyotánál se lesz, mert ők se japán csapattal dolgoznak. A ferrarinál a ''kisemberek'' - szerelők, technikusok, szakácsok, almérnökök olaszok, és az újságírók ezt hangsúlyozzák is. Ők az Olasz vállogatott, néhány jó igazolással (jean todt, ross brawn, schumecher stb) de ettől még ez egy olasz csapat, olaszul beszélnek, olasz kaját esznek, olasz focit néznek (schumi is ott játszik) míg az összes többi csapatnál angol a hivatalos nyelv. Ezért tudja a Ferrari a szerelői csapatát motiválni és egyben tartani.
amíg a többi csapat ennek a fontosságát nem érzi át, addig a ferrari szerlői csapatának mindig lesz pár tized előnye. -
bdav
őstag
néztétek az időmérőt? elég cool volt! :) azért ritka hogy 2-3 tizeden belül legyen az első 4-5 versenyző
-
bitfarkas
őstag
Érdekes visszanézni az eredményeket a F1 hivatalos honlapján [L]http://www.formula1.com/[/L]
Schumi nyert egy versenyt 93-ban a Benetton Forddal, rá egy évre nyolcat, aztán 95-ben kilencet a Benetton Renaulttal. Ekkor világbajnok, mögötte Alesi 5. a Ferrarival.
96-ban a Wiliams Renault nagy fölénye mellett is tudott három versenyt nyerni a botladozó Ferrarival. (így lett harmadik, míg Alesi az előző évi világbajnoki autójával csak ötödik tudott lenni.)
2000-ben lett igazán bika a Ferrari, azóta többnyire a hátát nézik a többiek. -
bitfarkas
őstag
Az az igazság, hogy sokan nem szeretik a nagysumit, de kétségtelen, hogy a mai mezőnyben ő az egyik legjobb. Prost eleganciája és Mansell vagabundsága ötvöződik benne, szvsz ezért volt képes korábban sokkal gyengébb autókkal is nyerni. Más kérdés, hogy nagyképű, időnként nem fair, de hatalmas győzni vágyás mozgatja, nagyon ritkán adja fel.
-
Szőrös
veterán
Verstappen IGEEEEEEN Ő A KIRÁÁÁÁÁLY ! :DDD
-
Nimrod
addikt
Én az idősebb Schuminak ''drukkolok'' az élen állók közül, mert rá azt mondhatom, hogy igen, ő egy pilóta, hibákkal, de tud javítani. Régen Hill-párti voltam, de sajna abbahagyta. A ''kicsit'' közül Frenzen a kedvenc, de újabban nagyon figyelek Webberre is.
-
SYZYGY
tag
En sem vagyok egy sumaherfan, de a Ferrari tettszik. Ez az az csapat aki MINDIG magának csinálta az autót! (motort is bőrt is)Ezért szimpatikus! És az meg nem tettszik, hogy 10 emberből 8 köpköd sumira, mert most Ő a spicc. Szivesen látnám jövőre Alonsót meg/vagy Rajkönent is piros autóban, mer őket is birom! (Palikra ki sem térek, de mikor azt mondta, hogy a Williams ''TESZTELI'' a ferrarit, ...a falra akartam mászni)
-
Nimrod
addikt
A Kanadai Nagydíj végeredménye
1. M. Schumacher (német, Ferrari) 1:31:13.591 ó
2. R. Schumacher (német, Williams-BMW) 0.784 mp hátrány
3. Montoya (kolumbiai, Williams-BMW) 1.355 mp h.
4. Alonso (spanyol, Renault) 4.481 mp h.
5. Barrichello (brazil, Ferrari) 1:04.261 p h.
6. Räikkönen (finn, McLaren-Mercedes) 1:10.502 p h.
7. Webber (ausztrál, Jaguar-Cosworth) 1 kör
8. Panis (francia, Toyota) 1 kör
9. Verstappen (holland, Minardi-Cosworth) 2 kör
10. Pizzonia (brazil, Jaguar-Cosworth) 4 kör
11. da Matta (brazil, Toyota) 6 kör
Kiesett:
Wilson (angol, Minardi-Cosworth)
Button (angol, BAR-Honda)
Coulthard (skót, McLaren-Mercedes)
Heidfeld (német, Sauber-Petronas)
Trulli (olasz, Renault)
Fisichella (olasz, Jordan-Ford)
Firman (angol, Jordan-Ford)
Villeneuve (kanadai, BAR-Honda)
Frentzen (német, Sauber-Petronas)
Leggyorsabb kör: Alonso 1:16.040 p (53. kör)
Következik a világbajnokság kilencedik futama: Európai Nagydíj (Nürburgring, június 29.)
www.origo.hu :) -
marcee
addikt
Azért nem tetszik, mert nem szeretem a Sumkót. Plussz a Ferrarit sem. A versenyt azt nagyon szeretem, és jó is volt a futam, de jobban örültem volna ha bárki más nyer. Én nem szurkolok igazán senkinek (talán csak a Minardi-nak!), és nem vagyok annyira elvakult, hogy ne lássam, hogy a nagyobbik Sumkó a legjobb pilóta, csak éppen nem szimpatikus.
Félre értettél azthiszem, a kritika a többi csapatnak szólt, hogyha már egyszer gyengébbek a pályán miért nem tudnak a box-ban, taktikában jobbak lenni?
Az elmúlt három évben a Ferrari szerelői talán ha 3x-4x hibáztak (pozició vesztő hibára gondolok, ebből kétszer idén, azt is Barichello-nak), ezzel szemben a többi ''élcsapat'' hibáját az összes ujjunkon nem tudnám megszámolni. -
Kígyó
senior tag
Hi! Vázolná nekem valaki a tegnap esti futamot? Vagy legalább az első 8 kilétét és a McLaren, BMW, Ferrari pilótáinak eredményeit áruljátok el! Köszi!
-
marcee
addikt
válasz
bitfarkas
üzenetére
Attó vagyok kiakadva, hogy nem elég, hogy a Ferrari a legjobb autó (gyk.: motor+kasztni: a teljes konstrukció, de már nem sokáig remélhetőleg), de még a taktikájuk és a szerelőik is a legjobbak. :( Az pedig nem, vagy csak kevéssé pénzkérdés.
A Barichello-t meg a Culthard-ot szvsz ki kellene pöccenteni a csapataiktól, annyi a tehetség, de ők már nagyon rég nem murtatnak igazán érdemlegeset. -
Zsiba
senior tag
Vannak itt a Prohardveren BMW-WilliamsF1 rajongók??? Vagy Montoya, Ralf? :)
-
eziskamu
addikt
Azért Barichellot néha a saját főnökei is ''lassították'' és még lehet, hogy most is,csak nem annyira szembetűnően.
-
bitfarkas
őstag
Úgy látszik, Barichello nem bármilyen vezető, mert ő is ott ül a Ferrariban, csak nincs sehol. Amikor a Ferrari még csetlett botlott, Schumacher akkor is világbajnok tudott lenni vele.
A kanadai futam is azt mutatja, hogy jobb beállítású autók között is tudott a Ferrari győzni. Érdekes, hogy nem Barichelloval, hanem Schumival. -
LukE
veterán
ha valaki nézi, és van valami érdekes azért szóljon.
-
bdav
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Raikonnen sztem tud nagyon jó lenni, a 100%-ot nem értem. elvileg annak kéne lennie, hogy max. mennyit tud kihozni magából, ergo Sumaher se tud 100% fölé menni, illetve mást jelent a 100%...
Alonso jol keni tényleg, ő másodéves, de nem egyfolytába ment (2éve volt talán), Webber azért csinál hibát is, de az a jaguár még nincs ott mint a Renault.
Coulthard tavaly verte volna B-t jobb autóval, idén elég gyengén megy...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest