Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
I. Richard
senior tag
Szerintem a megbízhatóságnál az egy szezonban összetört autók számát nem vették figyelembe, mert ez alapján Sato bizony elég hátul lenne a listán... (persze idén még nem tört össze egy autót se, de aszzem tavaj elég szépen alkotott a srác, ha jól tudom 9 autót amortizált le)
-
X-COM
nagyúr
érdekesség:
[L]http://www.origo.hu/sport/f-1/20031015aforma1.html[/L] -
kymco
veterán
Attól még lehetnek részegen tahók, hogy jól vezetik az F1-es autókat.... Lehet, hogy nem is kell részegnek lenni egy kis tahóságért...Lehet, hogy a népszerűség (sztárság) is ki tudja hozni...
-
X-COM
nagyúr
[L]http://www.f1racing.net/photogallery.php3?id=551[/L]
[L]http://www.f1racing.net/news.php?ID=64342[/L]
[L]http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2003471498,00.html[/L] -
marcee
addikt
Én váltig meg vagyok róla győződve, hogy azért szántszándékkal nem olyan egyszerű elbaszni egy Formula 1-ess autót. Már egy személygépkocsit is igen nehéz széthajtani, nemhogy egy csúcstechnológiát felvonultató autócsodát.
Volt valaha egy videom a netről, amiben tesztpályán satugázzal pörgött néhányat a teszter e Modena 360-nal, a harmadik forduló után (40mp) úgy robbant fel a motor, hogy kb. 5 méter magasra szált a motorháztető.
Egymás után hússzor néztem meg, nagyon élveztem. ;] -
rlazol
veterán
-
Apika
addikt
Szuzukai utózönge:
[L]http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000073825[/L] -
Flash (The Original)
tag
Most olvastam az Index-en hogy Eddie Jordan ajálatot tett Frentzen-nek egy pilótai állásról. Kíváncsi lennék hogy ez az állás a Zsoltinak is felkínált vagy a másik pilótaülést jelenti? Mert azért Zsoltival ellentétben ő fizetést kapna, és nem pedig befizetne (mondjuk ez evidens az eddigi F1-es pályafutása miatt).
-
Apika
addikt
Sumi így vélekedik Fangióról:
''Meg sem próbálom magam Fangióhoz hasonlítani. Egy olyan versenyzőt, mint ő, nem lehet összemérni a mostaniakkal''
''Fangio sokkal magasabb szinten volt nálam. Képtelenség összehasonlítani minket. Amit ő elért, az egyedülálló, mint ahogy az is más, ami nekünk sikerült. Mérhetetlenül tisztelem az eredményeiért.'' -
kymco
veterán
Újsághír: MS folytatja. Nem értem miért, hiszen mindent megszerzett, annyi pénze van, mint a magyar GDP, de folytatni akarja. Szerintem ez lesz majd az utolsó éve a F1-ben.
-
Nowhereman
őstag
Nem tudom, de én úgy érzem, hogy ezt a Vb. cím lesz Sumimisi utolsó vb címe. Valahogy ''jóllakott'' vagy kiégett? Már nem látom azt a fékezhetettlen harciszellemet benne. S ha jól összevetjük az év második felében lassabb volt Barichellonál.
-
-
gerlaip
addikt
proszos: hülyeség. Prost-os
-
gerlaip
addikt
válasz
bitfarkas
üzenetére
Egyetértek veled. Én már a proszos idők óta Ferrari drukker voltam. Mindig b@szta a csőrömet, hogy Senna odaver Prostnak. Schumacher nem volt szimpi, de az a küzdelem, amit a Williamsek, aztán a McLarenek ellen csinált a 90-es évek végén, az nagyon tetszett. Én azóta bírom Schumit, méghozzá pont azért, mert a vesztes meccseken, és a tét nélküli meccseken is keményen hajt,mostmár majd tíz éve. (nyilván elmondható ez Montoyáról, Raikönnenről, Fisichelláról, Alonsóról, meg sok mindnkiről, aki az első v. a hátsó bolyban hajt, de szerintem Schumira nagyon igaz, bármennyire ellenszenves is egyeseknek)
-
Sidaries
őstag
Szerintem Montoya nagyon ott van. Kár, hogy kiesnek alóla az autók. Ha nem döglene be folyton a gépe szerintem lazán lenne világbajnok. Mondták a versenyen is, hogy MS Ferrari ja legutóbb azt hiszem 7 éve döglött be. A Williamsről ez nem mondható el.
-
tkesy
őstag
''Nehogy már egy olyan pilóta érdemelje meg a vb címet, aki egy egész évadban egyetlen versenyt nyert meg!''
Ez egy kicsit érdekes hozzáállás..... :(
Egyébként volt olyan pilóta a F1-ben, aki úgy lett világbajnok, hogy abban az évben egyetlen futamgyőzelme sem volt !!!...
És érdekes módon, a mai napig senkinek sem jutott észébe, hogy kétségbe vonja az illető világbajnoki címét .... -
Aram
tag
- Nehogy már egy olyan pilóta érdemelje meg a vb címet, aki egy egész évadban egyetlen versenyt nyert meg! -
Most ne haragudjatok, de ez milyen hozzáállás?
Ez a legjobb a Formula 1 idei módosításaiban, hogy végre pontot és a második hely is. Ez egy technikai sport emberek! Itt értékelni kell a stabil, jó eredményt.
Mellesleg, a Rally VB-n Richard Burns vezeti a tabellát, holott egyetlen futamgyőzelme sincs még. Mégsem sír senki, hogy milyen gagyi...
A másik. A MotoGP-t idén nem sikerült nyomon követnem, de nagyon szeretem az ottani királykategóriás futamokat, a 125-ös osztályban ráadásul 2 magyar versenyzőnek is lehet szurkolni.
Az ottani VB győztes, (idén is ő fogja nyerni és már nagyon sokadszorra nyeri) Valentino Rossi a tavalyi versenysorozatban szerintem max 3-szor nem nyert. Mégsem volt olyan érzésem, mint tavaly Schumacherék esetében, pedig kegyetlenül agyonverte a mezőnyt.
Schumacheréknél ez a sok csalás nem kéne, dehát anélkül nem is lenne ilyen jó a Ferrari. Egyszerűen az idei VB-n is vérlázytó volt 1-2 megmozdulás... -
Aram
tag
És mégis hogyan teszel tönkre egy olyan váltót, ahol fölfele automata vált, neked két kis gombot kell nyomkodnod?
Én nem mondom, hogy Huanpábló nem temperamentumosabb a kelleténél, deő, velünk ellentétben profi autóversenyző. Ez a hivatása ezt csinálja gyerekkora óta. Már az is csoda, ha írni megtanult...
Én váltig meg vagyok róla győződve, hogy azért szántszándékkal nem olyan egyszerű elbaszni egy Formula 1-ess autót. Már egy személygépkocsit is igen nehéz széthajtani, nemhogy egy csúcstechnológiát felvonultató autócsodát. Más kérdés, hogy jobban ki vannak hegyezve ezek a kocsik. De, hogy az esetek 10%-ban tehet max. a versenyző arról, hogy szétmegy a kocsi, arra leteszem most a nagyesküt. -
bdav
őstag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
''Szomorúan látom hogy a topic már megint tele van modortalan Schumi-ellenes hozzászólásokkal'' ééérdekes én ezt pont forditva látom.
-
rlazol
veterán
akkor mar szvsz Joss Verstappen erdemelte meg a legjobban. Ment becsuletesen, ahogy az autoja birta, egy botranya sem volt, a csapattarsat (Kiesa) rendszerint megelozte, masnak nem hajtott neki (iden) de a Minardija ennyire vitte.
Joss Versappen-tes a Minardit vilagbajnoknak!
:)) -
Flash (The Original)
tag
Szinte mindenki szerint RB az F1 legszimpatikusabb versenyzője, és nem véletlenül. A legapróbb sikernek is tud örülni, hát még egy ilyen fontos futamgyőzelemnek! MS mellett tényleg halványabban mutat, szvsz nem véletlenül, de én őt tartom az F1 legjobban előző pilótájának, félelmetes, hogy néha miket csinál! Még 1X gratula neki!
-
X-COM
nagyúr
mint mondtam a kizárásos szezon, akkor lett volna érdekes, ha vb lett volna, mert így nem különösebben izgat senkit, csapat így is megkapta pontjait
-
bitfarkas
őstag
Schuhmachernek is 9 szezon kellett ehhez, ráadásul szerencsésnek is kell lenni, azaz hosszú távon elég jó csapattal kell összekerülni.
MS a Benettonnal lett elösször világbajnok (Ford), aztán új motorral (Renault) másodszor, és három évet kellett dolgozni a Ferrarival együtt, hogy negyedik szezonra meg legyen az újabb cím.
Igaz ebben benne volt egy kizárása (nem az ellenfeleit, őt zárták ki), és egy balesetes éve.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest