- Fórumok
- Egyéb
- Forma1 - 2003
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
I. Richard
senior tag
Szerintem a megbízhatóságnál az egy szezonban összetört autók számát nem vették figyelembe, mert ez alapján Sato bizony elég hátul lenne a listán... (persze idén még nem tört össze egy autót se, de aszzem tavaj elég szépen alkotott a srác, ha jól tudom 9 autót amortizált le)
-
Szeni
aktív tag
-
X-COM
nagyúr
-
Apika
addikt
-
Szeni
aktív tag
-
X-COM
nagyúr
-
Apika
addikt
-
X-COM
nagyúr
-
Apika
addikt
-
X-COM
nagyúr
érdekesség:
[L]http://www.origo.hu/sport/f-1/20031015aforma1.html[/L] -
Apika
addikt
Én sem úgy értettem, hogy megutálják, csak arra gondoltam, mint a barátnőd. Azért lehetett volna másképpen ünnepelni...
-
X-COM
nagyúr
nem hinném, akik kedvelik, azok eztán is fogják
nekünk meg marad a lám-lám, ez a ''nagyképű tahó majom'' (kedvesem használta rá ezt a kifejezést, a ferrarinál eltöltött ideje után :) )
viszont leginkább Corina Schumacher reakciója érdekelne :) -
kymco
veterán
Attól még lehetnek részegen tahók, hogy jól vezetik az F1-es autókat.... Lehet, hogy nem is kell részegnek lenni egy kis tahóságért...Lehet, hogy a népszerűség (sztárság) is ki tudja hozni...
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
Nézd meg X-COM belinkelt képeit... #1929 :D Jó buli lehetett, bár értelme nem sok volt...
-
X-COM
nagyúr
[L]http://www.f1racing.net/photogallery.php3?id=551[/L]
[L]http://www.f1racing.net/news.php?ID=64342[/L]
[L]http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2003471498,00.html[/L] -
marcee
addikt
És mégis hogyan teszel tönkre egy olyan váltót, ahol fölfele automata vált, neked két kis gombot kell nyomkodnod?
Én nem mondom, hogy Huanpábló nem temperamentumosabb a kelleténél, deő, velünk ellentétben profi autóversenyző. Ez a hivatása ezt csinálja gyerekkora óta. Már az is csoda, ha írni megtanult...
Én váltig meg vagyok róla győződve, hogy azért szántszándékkal nem olyan egyszerű elbaszni egy Formula 1-ess autót. Már egy személygépkocsit is igen nehéz széthajtani, nemhogy egy csúcstechnológiát felvonultató autócsodát. Más kérdés, hogy jobban ki vannak hegyezve ezek a kocsik. De, hogy az esetek 10%-ban tehet max. a versenyző arról, hogy szétmegy a kocsi, arra leteszem most a nagyesküt.Én váltig meg vagyok róla győződve, hogy azért szántszándékkal nem olyan egyszerű elbaszni egy Formula 1-ess autót. Már egy személygépkocsit is igen nehéz széthajtani, nemhogy egy csúcstechnológiát felvonultató autócsodát.
Volt valaha egy videom a netről, amiben tesztpályán satugázzal pörgött néhányat a teszter e Modena 360-nal, a harmadik forduló után (40mp) úgy robbant fel a motor, hogy kb. 5 méter magasra szált a motorháztető.
Egymás után hússzor néztem meg, nagyon élveztem. ;] -
rlazol
veterán
egeszsegukre!
De ****-ra irigylem oket... :)
Mas kerdes, hogy szerintem a fele sem igaz, legalabbis se a Blikknek se a TV2nek nem hiszek, mig az index egeszen mast irt, de a igaz akkor valjek Egeszsegukre!
Bar Ralf ottletet kisse furcsallom. De scak egy kicsit. -
Apika
addikt
-
Sidaries
őstag
-
Apika
addikt
Szuzukai utózönge:
[L]http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000073825[/L] -
Most olvastam az Index-en hogy Eddie Jordan ajálatot tett Frentzen-nek egy pilótai állásról. Kíváncsi lennék hogy ez az állás a Zsoltinak is felkínált vagy a másik pilótaülést jelenti? Mert azért Zsoltival ellentétben ő fizetést kapna, és nem pedig befizetne (mondjuk ez evidens az eddigi F1-es pályafutása miatt).
-
Apika
addikt
Schumacher utoljára 2001-ben, 38 nagydíjjal ezelőtt esett ki műszaki hiba miatt...
-
Apika
addikt
Sumi így vélekedik Fangióról:
''Meg sem próbálom magam Fangióhoz hasonlítani. Egy olyan versenyzőt, mint ő, nem lehet összemérni a mostaniakkal''
''Fangio sokkal magasabb szinten volt nálam. Képtelenség összehasonlítani minket. Amit ő elért, az egyedülálló, mint ahogy az is más, ami nekünk sikerült. Mérhetetlenül tisztelem az eredményeiért.'' -
kymco
veterán
Újsághír: MS folytatja. Nem értem miért, hiszen mindent megszerzett, annyi pénze van, mint a magyar GDP, de folytatni akarja. Szerintem ez lesz majd az utolsó éve a F1-ben.
-
Nowhereman
őstag
Nem tudom, de én úgy érzem, hogy ezt a Vb. cím lesz Sumimisi utolsó vb címe. Valahogy ''jóllakott'' vagy kiégett? Már nem látom azt a fékezhetettlen harciszellemet benne. S ha jól összevetjük az év második felében lassabb volt Barichellonál.
-
Nowhereman
őstag
''Nehogy már egy olyan pilóta érdemelje meg a vb címet, aki egy egész évadban egyetlen versenyt nyert meg!''
Ez egy kicsit érdekes hozzáállás..... :(
Egyébként volt olyan pilóta a F1-ben, aki úgy lett világbajnok, hogy abban az évben egyetlen futamgyőzelme sem volt !!!...
És érdekes módon, a mai napig senkinek sem jutott észébe, hogy kétségbe vonja az illető világbajnoki címét ....''Egyébként volt olyan pilóta a F1-ben, aki úgy lett világbajnok, hogy abban az évben egyetlen futamgyőzelme sem volt !!!...'' -Ki és mikor? Mert én csak olyanról tudok aki 1 győzelemmel lett világbajnok, valamint 1 olyanról, amikor valaki holtában!
-
gerlaip
addikt
proszos: hülyeség. Prost-os
-
gerlaip
addikt
''és nem utolsósorban felesleges kockázatot vállalt, kétszer is kieshetett volna és csak magának köszönhette volna.''
Pontosan ez mutatja, hogy a vérében van a győzni akarás. A 14. helyről indulva nyugodtan autózhatott volna, egy-két harmatgyengét megelőz, páran kiesnek előle, ő meg pontszerző helyen ''becsorog''. De ez nem az ő habitusa. Látszott is rajta az interjúnál, hogy a nyolcadik hely miatt nem boldog, pedig ő az, aki a F1 történetének legtöbb győzelmét elérte, és egy darabig nem is fogják überelni.Egyetértek veled. Én már a proszos idők óta Ferrari drukker voltam. Mindig b@szta a csőrömet, hogy Senna odaver Prostnak. Schumacher nem volt szimpi, de az a küzdelem, amit a Williamsek, aztán a McLarenek ellen csinált a 90-es évek végén, az nagyon tetszett. Én azóta bírom Schumit, méghozzá pont azért, mert a vesztes meccseken, és a tét nélküli meccseken is keményen hajt,mostmár majd tíz éve. (nyilván elmondható ez Montoyáról, Raikönnenről, Fisichelláról, Alonsóról, meg sok mindnkiről, aki az első v. a hátsó bolyban hajt, de szerintem Schumira nagyon igaz, bármennyire ellenszenves is egyeseknek)
-
tkesy
őstag
-
lanyoo
tag
-
lanyoo
tag
''Nehogy már egy olyan pilóta érdemelje meg a vb címet, aki egy egész évadban egyetlen versenyt nyert meg!''
Egyébként volt olyan pilóta a F1-ben, aki úgy lett világbajnok, hogy abban az évben egyetlen futamgyőzelme sem volt !!!...
És érdekes módon, a mai napig senkinek sem jutott észébe, hogy kétségbe vonja az illető világbajnoki címét ....Ez nem igaz, nem volt olyan!
Keke Rosberg nyert 1 futamgyőzelemmel '82-ben, és asszem ő a legjelenzéktelenebb világbajnok, egész karrierje alatt vagy 5-ször nyert. -
Sidaries
őstag
Szerintem Montoya nagyon ott van. Kár, hogy kiesnek alóla az autók. Ha nem döglene be folyton a gépe szerintem lazán lenne világbajnok. Mondták a versenyen is, hogy MS Ferrari ja legutóbb azt hiszem 7 éve döglött be. A Williamsről ez nem mondható el.
-
emvy
félisten
És mégis hogyan teszel tönkre egy olyan váltót, ahol fölfele automata vált, neked két kis gombot kell nyomkodnod?
Én nem mondom, hogy Huanpábló nem temperamentumosabb a kelleténél, deő, velünk ellentétben profi autóversenyző. Ez a hivatása ezt csinálja gyerekkora óta. Már az is csoda, ha írni megtanult...
Én váltig meg vagyok róla győződve, hogy azért szántszándékkal nem olyan egyszerű elbaszni egy Formula 1-ess autót. Már egy személygépkocsit is igen nehéz széthajtani, nemhogy egy csúcstechnológiát felvonultató autócsodát. Más kérdés, hogy jobban ki vannak hegyezve ezek a kocsik. De, hogy az esetek 10%-ban tehet max. a versenyző arról, hogy szétmegy a kocsi, arra leteszem most a nagyesküt.Túlpörgetni bőven lehet, és ha lassabban mész vele akelleténél, és nem kap hűtést, akkor is leéghet.
-
tkesy
őstag
És érdekes módon, a mai napig senkinek sem jutott észébe, hogy kétségbe vonja az illető világbajnoki címét .... -
tkesy
őstag
-
Aram
tag
- Nehogy már egy olyan pilóta érdemelje meg a vb címet, aki egy egész évadban egyetlen versenyt nyert meg! -
Most ne haragudjatok, de ez milyen hozzáállás?
Ez a legjobb a Formula 1 idei módosításaiban, hogy végre pontot és a második hely is. Ez egy technikai sport emberek! Itt értékelni kell a stabil, jó eredményt.
Mellesleg, a Rally VB-n Richard Burns vezeti a tabellát, holott egyetlen futamgyőzelme sincs még. Mégsem sír senki, hogy milyen gagyi...
A másik. A MotoGP-t idén nem sikerült nyomon követnem, de nagyon szeretem az ottani királykategóriás futamokat, a 125-ös osztályban ráadásul 2 magyar versenyzőnek is lehet szurkolni.
Az ottani VB győztes, (idén is ő fogja nyerni és már nagyon sokadszorra nyeri) Valentino Rossi a tavalyi versenysorozatban szerintem max 3-szor nem nyert. Mégsem volt olyan érzésem, mint tavaly Schumacherék esetében, pedig kegyetlenül agyonverte a mezőnyt.
Schumacheréknél ez a sok csalás nem kéne, dehát anélkül nem is lenne ilyen jó a Ferrari. Egyszerűen az idei VB-n is vérlázytó volt 1-2 megmozdulás... -
Aram
tag
Váltót is tönkre lehet tenni 10 kör alatt.
Sok olyan futam volt már ahol Montoya nem kimélte az autóját és amiatt esett ki. Nem tud még taktikázni, a boxkiálláson esteleg megfogni valakit, hanem a pályán akarja befogni. A verseny végső szakaszán sem kiméli a kocsit.
A másik a BMW motorok még megbizhatóságot nézve nincsenek ott, ahol a Ferraik.És mégis hogyan teszel tönkre egy olyan váltót, ahol fölfele automata vált, neked két kis gombot kell nyomkodnod?
Én váltig meg vagyok róla győződve, hogy azért szántszándékkal nem olyan egyszerű elbaszni egy Formula 1-ess autót. Már egy személygépkocsit is igen nehéz széthajtani, nemhogy egy csúcstechnológiát felvonultató autócsodát. Más kérdés, hogy jobban ki vannak hegyezve ezek a kocsik. De, hogy az esetek 10%-ban tehet max. a versenyző arról, hogy szétmegy a kocsi, arra leteszem most a nagyesküt. -
X-COM
nagyúr
-
bdav
őstag
Helló Mindenki!
Először is gratula a Ferrarinak + MS-nek a vb címekhez, valamint gratula Barrichello-nak a szép győzelemért.
Szomorúan látom hogy a topic már megint tele van modortalan Schumi-ellenes hozzászólásokkal, és ahelyett hogy mindenki belátná, hogy idén egy szoros, kemény küzdelemben szerezte meg a szintén jól versenyző vetélytársak elől a győzelmet.
Igaz, hogy Kimi jó pilóta, de idén a Mercik még nek mentek mindig úgy ahogyan kellett volna + ő sem mindig muzsikált a legjobban, Montoya sokszor még mindig túl agresszív, a kocsit széthajtja + a BMW néhány versenyt kivéve nem megbízható. Szvsz Alonso tényleg a jövö nagy pilótájka lehet, de a jelenlegi csapata erre még nem alkalmas. Mindennek tükrében MS megérdemelten, magának és a csapatának köszönhetően nyert (szerintem).''Szomorúan látom hogy a topic már megint tele van modortalan Schumi-ellenes hozzászólásokkal'' ééérdekes én ezt pont forditva látom.
-
rlazol
veterán
kis szemezgetés a délutáni termésböl:
''ezért játsszák pontra az F1-t.
nem számít ki érdemli meg, csak az, ki tudott több pontot gyűjteni.'' igen... csak ugy éreztem h. az egész évi teljesítménye Kiminek volt a legjobb. ment ott is ahol az autója nem igazán jó (gyors pályák) és eredményeket tudott elérni. DC-t mint csapattársat (ugyanaz az autó) többnyire megverte, vagy kevéssel maradt le tőle, önhibájából asszem nem is esett ki soha, nem voltak vitatható dolgai (ellentétben egyes emberekkel), stb... mellesleg Barichellonak jár vmi elismerés feltétlenül (mint versenyzöt nem tartom sokra), hogy ennyire kiszolgálja MS-t.
''Amikor Berger és Alesi hajtotta a Ferrarikat 1994-1995-ben, nem nagyon mutattak fel eredményeket.. mert akkor még tré autó volt a ferrari. ezt nem csak én mondom hanem az ms fanok is. aztán megtanultak autot épiteni.
''Az hogy a BAR csapat nem azt hozat amit vártak ez van. Villeneuve el volt a jó kis fizetésével egy sz@r kocsiban.'' ez igy van, akkor amikor ezt mondottam volt éppen arról beszéltünk hogy ki mit érdemel. vilnöv többet érdemelhetett volna, mint amennyit a bar adni tudott neki.akkor mar szvsz Joss Verstappen erdemelte meg a legjobban. Ment becsuletesen, ahogy az autoja birta, egy botranya sem volt, a csapattarsat (Kiesa) rendszerint megelozte, masnak nem hajtott neki (iden) de a Minardija ennyire vitte.
Joss Versappen-tes a Minardit vilagbajnoknak!
:)) -
rlazol
veterán
az már rég volt... meg olvasva a beidézett cikket; legalábbis elgondolkoztam a dolgon... Azonkívül régen lehet h. jó pilóta volt ő, ma már csak a kocsija jó. Istenítést ugy általában értettem, de akár innen a fórumról is tudnék példát hozni rá (söt volt régebben egy MS az f1 királya topik is, ha kell elökeresem neked...)
volt. Es aki inditotta, maga kerte, hogy zarjak be, amikor tobben (MS drukkerek) raszoltunk, hogy ezt talan ne igy. Es volt MS a legnagyobb fasz a vilagon topic is. Azt senki se kerte, hogy zarjak be.
-
rlazol
veterán
-
Szinte mindenki szerint RB az F1 legszimpatikusabb versenyzője, és nem véletlenül. A legapróbb sikernek is tud örülni, hát még egy ilyen fontos futamgyőzelemnek! MS mellett tényleg halványabban mutat, szvsz nem véletlenül, de én őt tartom az F1 legjobban előző pilótájának, félelmetes, hogy néha miket csinál! Még 1X gratula neki!
-
X-COM
nagyúr
mint mondtam a kizárásos szezon, akkor lett volna érdekes, ha vb lett volna, mert így nem különösebben izgat senkit, csapat így is megkapta pontjait
-
bitfarkas
őstag
Schuhmachernek is 9 szezon kellett ehhez, ráadásul szerencsésnek is kell lenni, azaz hosszú távon elég jó csapattal kell összekerülni.
MS a Benettonnal lett elösször világbajnok (Ford), aztán új motorral (Renault) másodszor, és három évet kellett dolgozni a Ferrarival együtt, hogy negyedik szezonra meg legyen az újabb cím.
Igaz ebben benne volt egy kizárása (nem az ellenfeleit, őt zárták ki), és egy balesetes éve.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Forma1 - 2003
- (téma lezárva)
- Filmvilág
- Autós kamerák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- Tíz éve tépte fel ismét a pokol kapuit a DOOM
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 1TB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5258
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest