- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 30D vs 50D színösszehasonlítás "pilot test"
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz
darvinya #46366 üzenetére
Köszi a tippeket, de azert nem terepjarot keresek alapvetöen, a Kuga a nagyobb csomagter es a magassaga miatt lenno jobb (ill. jol nez ki), de alapvetöen Focus is teljesen ok. A bajom az, hogy tanacstalan vagyok, gyakorlatilag csak Ecoboost motorok vannak es ahogy olvasgatok lutri, hogy bekacsint-e egy nagyobb hiba vagy nem. kb. 4-5 eves benzines autonal nem szeretnek regebbit venni. Eddig MK1 meg MK3 Focusom volt meg van, nem igazan volt/van rajtuk szerelni valo soha, olajat cserelgetem szorgosan, amugy semmi nem volt az evek alatt. Külsöre nekem nagyon bejon a legujabb Focus es a Kuga 2-3 is, de tartok ezektöl a mostani motoroktol, es nem tudom miket nezegessek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest