- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Most láttam csak szintén. Minimális a különbség, van ahol az a konklúzió, hogy nem állapítható meg egyértelműen melyik a jobb. Ez is egy valid eredmény.
"A képeken lévő többi részlet színéről nem lehet véleményt mondani, nem tudjuk, hogy melyik áll közelebb a valósághoz, hiszen nem voltunk ott, nem láttuk az eredetit." -> Ez sajnos igaz, de nem tudom hogy tudnék ezen segíteni.

A Standard style a gyári beállítás, az alap képstílus, de persze, RAW-ból szerintem ki lehetne olvasni a WB-t. De ez is a célja a tesztnek, hogy a gépre hagyjam mit tekint jó WB-nek, szóval nem baj ha eltér. Azt mutatja meg, hogy mit választott volna a gép.
-
Mit kellene látni
Én csak annyit látok, hogy az egyik gép szenzora kevésbé tudja szűrni az UW tartományt, ezért az ég és a felhők kapnak egy kis lilás elszíneződést.
A képeken lévő többi részlet színéről nem lehet véleményt mondani, nem tudjuk, hogy melyik áll közelebb a valósághoz, hiszen nem voltunk ott, nem láttuk az eredetit.
Sajna nem vagyok akkora spíler, hogy tudjam, hogy adott gépeken a "standard style" képstílus mit jelent, de gondolom, hogy az AWB automatára van állítva, de nem tudom, hogy kinyerhető-e a gépből az, hogy az adott kép esetén hány Kelvinre volt állítva a WB...
-
weiss
addikt
A. Nem lilás a kék ég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest