- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
gabor9991 #27202 üzenetére
Mi volt a gondjuk? Nem tudni, de szerintem lehet hogy unatkoztak vagy nem érték még el az aznapra kiadott büntetési számot... ki tudja?
Egyébként tényleg csak annyit közöltek, hogy gyorsabban haladtam az adott útra megengedett sebességnél és így ezáltal túlléptem a 90Km/h-t az előzésnél ami meg már szabálytalan. Valóban mondták, hogy van kamera az autójukban és felvették, erre mondtam, hogy én is...és meg is mutattam, hogy megnézik-e mert visszajátszom szívesen. Na ekkor kicsit elhallgattak, én meg közben közöltem velük, hogy semmi gond, vegyünk fel jegyzőkönyvet a történtekről, azzal kiegészítve, hogy Ők indokolatlanul lassabban haladtak, ezzel kicsit feltartva és előzésekre kényszerítve a mögöttes forgalmat és azt is vegyük jegyzőkönyvbe, hogy az én szabályos előzésemet követően azonnal piros villogót kapcsoltak és szirénát és leállítottak, majd ellenőrzés alá vontak. Indoka pedig: gyorshajtás miatti előzésért. Az autóm belső kamerájának a video felvétele (időpont, sebesség, az előttem haladó rendőr autó sebessége a felvételen) csatolva lesz a jegyzőkönyvhöz ...stb ...stb. Erre a válasz, hogy nem kell ehhez jegyzőkönyv, elég ha Ők intézkednek. Na ezt azért már nem. Fogtam a telefont, és elkezdtem hívni a 112 segélyhívó számot, mondtam Nekik közben hogy hívok egy másik járőrt a 112-ről, a tisztázatlan esethez és a jegyzőkönyvhöz, mert akkor a kiérkező járőr már nem lesz érintett az ügyben. Persze mindezt a legnyugodtabb semleges hangon közölve velük. Na erre már mosoly szünet a részükről, összenéztek, mondták.. nem kell másik járőr és szó nélkül beültek az autóba és elhúztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest