- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#31600896 #14323 üzenetére
én amikor a fókával elindultam akkor a sárvédőívet és az ajtót akartam rendbe rakatni kezdőd korrózió megszüntetésre és utólagos üregvédelemre.
három helyről elhajtottak, hogy nem vállalják, ne is akarjam, elemcsere, viszlát (minimális felszíni korrózió volt, nem hogy átrohadva nem volt, de két húzás csiszivel lejött volna ami rajta volt az is)
egy helyen bevállalta volna a faszi de két keresztkérdésre kiderült, hogy fogalma nincs róla mit fog csinálni
egy helyen meg megmondták pacekba hogy simogathatom de jó nem lesz, rozsdamentes nem lesz, amit egyszer megkapott annak már kereszt, halasztani lehet a gondot megszüntetni nem, itt kezelték le, tényleg nem állt meg a történet csak lassult, most kellene megint hozzányúlni 4 év után
az alja akkor is már korrodált volt amikor vettem, szintén semmi vészes, semmi aggasztó de felületi korrózió adott volt, utánajártam mit takarna az utólagos alvázvédelem minden az utolsó rozsdafoltig csiszimiszi, aztán alapozó-passziváló, aztán rücsi. ezt rendesen megcsinálni sok nap megfeszített szívás meló, a kezét közben a szaki szétveri, három másik munkát megcsinálna, és te nem látod csak a végeredményt, ami egy szép telibefújt rücsi lesz. sakkozd ki mi van alatta. kunc. el se indultam vele.
fórumtárs hodás topicban csináltatott alváz- és üregvédelmet, nem az ajánlott helyen mert ott valami éves várólista van, hanem amit alternatívaként ajánlottak, hát még a hosszbordás meg a klímahűtő is kapott az anyagból és még a kárpitot is sikerült összeb.ni, szóval több kárt csináltak mint hasznot.
én ezek alapján elengedtem. aminek látom értelmét, az az üregek belső bevédése, kerékdob alatt takarítás, passziválás, kívülről meg kenegetni, amíg van értelme aztán kalap. nagy varázslás szerintem nincs, csak max. magadnak vásárolod meg a nyugalmat pár évre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest