Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1042) Norby86


Norby86
őstag

Sziasztok!

A család már hosszú évek óta a Diginél fizet elő a tv, internet és telefon csomagokra hűségidővel. Tavaly már egyszer lejárt (az akkor még két éves) hűségünk és miután felhoztam a Flip-et mint alternatívát, gyorsan meg is állapodtam velük újabb egy évben 4500 ft-ért megemelt 1000 Mbit/s internettel fűszerezve. Nagy volt az öröm, de most hogy lejár ismét a hűségünk a jövő hónapban már ilyen 6300 Ft-os számla jött amire kiakadtunk.
Most elkezdtem nézni a Flip-et mert ahogy látom nincs hűségidő, még olcsóbb is lenen mint a Digi és tv csatornákban is azt hozná kb. mint a Digi. Egyedül ami zavar az az internet sebessége. Olvasom itt hogy van 300 Mbit/s internet csomagjuk is. Ez a max sebesség? Illetve ez mennyivel drágítja meg a 4000 Ft-os alap csomagot? Még nem döntöttünk hogy megyünk ismét reklamálni a Digihez egy év hűségért vagy Flip-re váltunk, mert én elég gyakran torrentezem és nem tudom ez a vissza esés a jelenlegi 1000 Mbit/s internetről 300-ra mennyire lenne érezhető.

Hozzáteszem nálunk a Digi már nyáron bekötötte az optikát, nincs már koax kábel ami bejönne, viszont a honlapon azt olvasom, az én címemen kábel hálózaton nyújtják a szolgáltatást, ez is érdekes. Ilyen esetben újra kábeloznák a koax kábelt?

[ Szerkesztve ]

-Norbi-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.