Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
atys25
csendes tag
Sziasztok!
Ha már a PC confignál tartunk,akkor én is kérdeznék: AZ SSD tényleg sokat dob az FSX működésén? Azért kérdezem,mert nekem van egy AMD Phenom II Black Edition 6 magos procim,egy Nvidia GTS460 1GB VGA, 8GB 1333MHz-es RAM és egy 750GB-os WD HDD. Elmegy rajta szépen az FSX,de nem mindenhol és nem mindegyik reptéren. PL az FsDreamTeam Dallas reptéren elég alacsony az FPS és sok helyen akkor tölti be az FSX a textúrákat repülés közben,amikor odaérek föléjük. Sokszor tapasztalom azt is,hogy megy szépen az FSX repülés közben,egyszer csak kerreg egyet a winya és olyankor megakad a kép. Szerintetek mit változtassak? Egy SSD csere elég lenne? Amúgy amikor erölködik a gépem,akkor nálam 4GB memóriát eszik a 8GB-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest