Új hozzászólás Aktív témák

• uRSul

tag

válasz Cypresss #9782 üzenetére

Valóban ez volt a kérdés és köszönöm a választ! Közben már magam is megtaláltam, csak kicsit jobban át kellett nézni az FMC-t! :)

Egy másik kérdésem viszont lenne! Itt a fórumban (sok-sok post-tal ezelőtt) olvastam, csak most nem találom, hogy érdemes használni valamit, hogy amit egy netes útvonal tervező ajánl, azt a repülő valójában le is repülje! Szóval, hogy tudja, hogy ezek a pontok pontosan hol vannak, mert talán ezek ha nem is túl gyakran (?), de változnak és az alap FSX-ben már nincsenek, vagy nem így vannak benne.
    Szóval erre milyen program van? Pl tegnap is repültem, de mintha nem tudta volna pontosan, hogy merre is menjen a gép a beírt tájékozódási pontok alapján, bár a programozásnál elfogadta.

A másik kérdésem (lehet, ugyanúgy emiatt), hogy a ha az utolsó útvonal ponton túl vagyok, akkor 'star' művelet van, tehát meg kellene közelítenem a repteret. De ha eddig a pontig nem kapok választ vagy nem érem el a repteret, akkor mi a teendő? Ha már tudom, hogy melyik pályára menjek ok, de ha ott véget ér az út, akkor nem igazán tudja mit is csináljon szerencsétlen gépem. Vagy csak heading alapján repüljek a reptér irányába, amíg nem tudok kapcsolatba lépni velük? De ekkor meg olyan furcsa útvonalakat kapok a leszálláshoz, hogy lenne vagy 40 perc mire a pályára találok! :)

Bocsánat, lehet ez is csak az én bénaságom, de ezzel most tényleg meg vagyok lőve.
    Köszönöm előre is ha valaki veszi a fáradtságot, hogy válaszoljon!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés