- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
BigBlackDog #9438 üzenetére
- Classroom
- Home
- Educational programs, such as summer camps and after school programsAcademic licensing can be purchased for educational efforts at or below the undergraduate level. The academic version of Prepar3D has an unobtrusive watermark in the top right corner of the simulation.
Szerintem ezek a lényegesek, feature-kben nem tudom, nem hiszem, hogy van különbség. Mondjuk ez a honlapjukról való, lehet más oldalakon jobban kivesézik...
Kipróbálásra máshol ajánlják a havi verziót, illetve pozitívuma, hogy az frissül, amit megveszel, az meg v2-re elvileg már nem frissíthető - újra meg kell venned, mint ahogy ez a jó öreg FS-eknél is volt eddig. Éppen ezért a tényleges átállást nem is tervezem addig, kipróbálni még talán. Persze az jó kérdés, hogy az mikorra várható... erről sok infót nem találtam, és ahogy olvastam még eléggé a tervezés fázisában van így feature-kről sem akartak beszélni. (mondjuk 5 napja jött ki az utolsó update, talán érthető is, ha még nem minden fix az új verzióval kapcsolatban).
Valamikor majd lehet beleásom magam kicsit jobban a témában, most kidőltem, meg tanulni kéne inkább...
szerk: de legalább ajánlott gépigényre a valóságot írják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mazda topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest