Új hozzászólás Aktív témák

• Korcsii

őstag

válasz BigBlackDog #9438 üzenetére

- Classroom
    - Home
    - Educational programs, such as summer camps and after school programs

Academic licensing can be purchased for educational efforts at or below the undergraduate level. The academic version of Prepar3D has an unobtrusive watermark in the top right corner of the simulation.

Szerintem ezek a lényegesek, feature-kben nem tudom, nem hiszem, hogy van különbség. Mondjuk ez a honlapjukról való, lehet más oldalakon jobban kivesézik...

Kipróbálásra máshol ajánlják a havi verziót, illetve pozitívuma, hogy az frissül, amit megveszel, az meg v2-re elvileg már nem frissíthető - újra meg kell venned, mint ahogy ez a jó öreg FS-eknél is volt eddig. Éppen ezért a tényleges átállást nem is tervezem addig, kipróbálni még talán. Persze az jó kérdés, hogy az mikorra várható... erről sok infót nem találtam, és ahogy olvastam még eléggé a tervezés fázisában van így feature-kről sem akartak beszélni. (mondjuk 5 napja jött ki az utolsó update, talán érthető is, ha még nem minden fix az új verzióval kapcsolatban).

Valamikor majd lehet beleásom magam kicsit jobban a témában, most kidőltem, meg tanulni kéne inkább...

szerk: de legalább ajánlott gépigényre a valóságot írják :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés