- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Urak! Idén fejleszteni szeretném a játékra használt gépem. Nagyon sok ember véleményét kérdeztem már meg, de továbbra is középen áll a mérleg nyelve.
A legfontosabb tudnivalók:
- semmi mással nem játszom csak az FS-széria két tagjával (FS9 és FSX)
- Többet szeretnék FSX-szel foglalkozni, mind eddig, ez a jövőbeni fejlesztések miatt is fontos lesz számomra
- ahol lehet (időjárás, scenery, gépek, egyéb kiegészítők) add-on cuccokat használok
- vízhűtés van már most is, ez az új VGA-nál is így lesz
- single VGA helyett SLI vagy CF-ben gondolkodom
- minimum kétszeres élsimítást használok a FS-nél, és erről nem szeretnék lemondani
- szeretem azt látni, amit a fejlesztő láttatni akar (bár tudom, ehhez az FSX-nél minimum egy Deep Blue kell)
- világéletemben ATI-s voltam, de az nVidia SLI-ről nagyon-nagyon jókat olvastam, tehát nem zárkózom el egy ilyen rendszertőlA fentiek fényében ezen a két kártyán gondolkodom:
Érdekelne a véleményetek, ki mit választana, és a többség melyik gyártót preferálja jobban. Tudom, hogy nVidia-FS párost többen használnak az FS-közösségben, de inkább a személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert a külföldi fórumvélemények erősen szóródnak ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönöm a válaszokat!
(#9067) Korcsii: megkérdeztem, renderelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest