- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
hhelikopter
üzenetére
Egy kicsit nehéz válaszolnom, merthogy ez a kiegészítő pont nincs meg nekem. Ami biztos, hogy nekem nincs ennyire felhúzva az FSX, mint ahogy Te posztoltad, de sajnos be-beszaladok 20 FPS alá néha még én is. Ez mondjuk egy extrém példa, mert LHBP virtual cockpitban az NGX-el egy jó példa erre, de a másik oldalról rögtön el kell mondanom, hogy még le tudom tenni kézzel (tehát inkább a 20 alatt marad csak és nem megy le 15-10 környékére tartósan) és lehet este, köd, akármi ez az eredmény nagyjából mindig jön.
Egy szó mint száz én jó beruházásnak tartom, bár megkérdőjezelhető az épelméjűségem, hogy közel 150 ropiért vettem egy vkártyát, de nekem így megérte. Tulajdonképpen az FSX.cfg és a csúszkák beállításával most nincs olyan szitu, amikor ne tudnám élvezni a repülés bármely pillanatát.
ATI - NVIDIA FSX kérdésre számos válasz van itt is, kaptál is most a kollégától és külföldön is többször felhozták már. Én úgy tudom, hogy mindenki az NVIDIA-ra esküszik és jómagam is ezt mondom, bár új ATI-val még nem próbáltam (de nem is fogom, mert nincs már okom rá).
Messze laksz Pécelhez, pedig mondanám, hogy próbáljuk már ki, mert tényleg többször volt ez kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest