- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Természetesen az SP2 is. Időközben itt bíbelődtem Korcsiival és rájöttem, hogy akkor sérül a textúra, ha napszak változás van. Most éjszaka indultam és mint látható a képen, napközben lett hibás a rajzolat. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy a gép az első jele, hiszen a levegőben nincs más, de a földi textúra ilyenkor ugyanúgy sérül.
Viszont megoldást hozott, hogy visszaraktam éjszakára és már rendben is van a gép kívülről, pár perc és meglátom, hogy Anchorage is rendben van-e. Ha igen, akkor már csak arra kell rájönnöm, hogy ezt most miért kezdte el, hiszen én évek óta csak napszakváltozásos long haulokat repülök és soha nem volt gondom ezzel...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest