Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Nem is azon kívül, inkább csak fura, hogy azt is be kell állítani, amúgy a pre-flight programozást vágom, csak néha úgy rajzolja meg az útvonalat, hogy kacskaringós lesz, és a gép elfordul, illetve addig forogna a pont körül, amig ki nem fogy az üzemanyag, mert túl kicsit neki a fordulókör, vagy úgy is mondhatnám, hogy a gép nagy
Persze mihez képest.
Szóval amikor ott vagyok GIGOR és PESAT környékén, akkor forgolódok ott össze-vissza, és nem tudtam törölni az utolsó pontot, hogy onnan a következőre menjen. Illetve egyszer sikerült, de mán nem tudom hogyan. Mindegy, majd utánanézek
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze mihez képest.